صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3497
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 14 خرداد 1388، ساعت 18:36
 1 سال و 1 ماه پيش

در آمريکا کار کردن در فروشگاه هاي کوچک و بزرگي که تا دير وقت بازند، معمولا کار راحتي نيست چون ممکن است خطرناک باشد.

در برخي نقاط اين کشور سرقت از اين نوع فروشگاه ها امر رايجي است. اما در نيويورک، يکي از اين سارقين چيزي بيشتر از پول نقد عايدش شده است.

محمد سهيل، تصميم داشته کرکره فروشگاهش در لانگ آيلند نيويورک را پايين بکشد که مردي چماق به دست و نقاب پوش وارد مي شود و از او پول نقد مي خواهد.

محمد سهيل مي گويد: "اين مرد با يک چوب بيسبال وارد مغازه شد و اومد کنار دخل. بهم گفت پولت رو رد کن بياد. ياالله، ياالله. پولا رو بده پولا رو بده. منم خم شدم و تفنگم رو در آوردم. به طرفش نشونه رفتم و بهش گفتم چوبت رو بنداز و بيشين رو زمين."

وقتي سارق تسليم مي شود، آقاي سهيل تصميم مي گيرد پليس را خبر کند تا او را دستگير کنند، اما دلش براي سارق مي سوزد.

او مي گويد: "سارق شروع کرد به من التماس کردن که منو ببخش، منو ببخش، من پول ندارم، غذا ندارم بخورم. من کار ندارم، بچه هام گشنن. دلم براش سوخت. بهش گفتم خيله خب، به من قول بده که از اين به بعد هرگز دزدي نکني. اونم به من گفت باشه، من ديگه دزدي نمي کنم. بعد من از دخل چهل دلار درآوردم و بهش گفتم اين پول رو بگير و بده به خانواده ات."

صاحب فروشگاه در کنار پول نقد به سارق يک بسته نان هم مي دهد. اما آنچه بعد از اين رخ داده هنوز هم براي آقاي سهيل باور نکردني است.

Image

او مي گويد: "وقتي بهش پول رو دادم، از من خيلي تشکر کرد و بهم گفت که چه مرد مهرباني هستم و مي خواد مثل من مسلمان باشد. بهش گفتم واقعا مي خواي مثل من مسلمان بشي ؟ مطمئن هستي؟ اونم گفت آره مي خوام درست مثل تو يک مسلمان باشم. منم بهش گفتم خيله خب دستت رو ببر بالا. اونم دستش رو برد بالا. بهش گفتم تکرار کن: لا الله الا الله، محمد رسول الله. اونم همين کارو کرد. بعد من باهاش دست دادم و گفتم مبارکه تو حالا يک مسلمان هستي."

بعد از کامل شدن تشهد، صاحب فروشگاه يک اسم اسلامي هم براي سارق انتخاب کرده است. فردي که براي سرقت به فروشگاه محمد سهيل در لانگ آيلند آمده بود هنگام ترک فروشگاه نامش به نواز شريف زرداري تغيير کرده بود.

وقتي خبرنگاران از آقاي سهيل سوال کردند که چرا نام دو سياستمدار رقيب در پاکستان را تواما انتخاب کرده است، او، که خود مهاجري پاکستاني در آمريکاست، گفت دقايقي پيش از حمله سارق سرگرم تماشاي يک برنامه تلويزيوني در باره اخبار منطقه جنوب آسيا بوده است.

آقاي سهيل مي گويد قصد داشته است يک بطري شير مجاني نيز به سارق بدهد اما در حيني که شير را از يخچال فروشگاه خارج مي کرده، اين مرد فروشگاه را ترک کرده است. Razz Confused

Source: BBC

2
2
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است ازدواج به سبک ايتاليايي
1
پاسخها: 3 بیننده: 4940 نویسنده: majidjon13
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مشاعره به سبک تالار ادبيات!
1
پاسخها: 30 بیننده: 1544 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است سبک جديد آهنگ ها "rap "
1
پاسخها: 7 بیننده: 881 نویسنده: محمد_1366
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است راهکارهايي به سبک کاردرستها
1
پاسخها: 4 بیننده: 365 نویسنده: عبود

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید