| نویسنده |
پیغام |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1784 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 02 آذر 1387، ساعت 20:17 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
من چون خودم از فلسفه و يا فيلم چيز زيادي نمي دونم و کاملا بي ادعا هستم سعي مي کنم که بيشتر کپي/پيست کنم. شخصيت جوکر در اين فيلم به نظر من واقعا شاهکار سينماي دنيا بود. اگه دوستان نظر خاصي دارند، لطفا بگن و با هم بحث کنيم. |
|
_________________ پسر شجاع در جمع دانشجويي:" به خدا سوگند که پست رياست جمهوري برايم از پيشاب بز هم کم ارزش تر است."
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1784 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 02 آذر 1387، ساعت 20:23 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
گول مرگ نابهنگام و تراژيک بازيگر را نخوريد. گول ستارههاي IMDB را نخوريد. گول جذابيت کاراکتر خود جوکر را نخوريد. هيث لجر… واقعا معرکه است!
تحسين او نياز به نبوغ چنداني ندارد.ازميان همين نسخه تيره دزديپرده که چهار روز پيش آمده هم ميشود بلندپروازي اين ستاره فقيد را ديد. آن خميده و لنگلنگ راه رفتنش. آن لب خيس کردن مدامش با نوک زبان. و صداي معرکه پرطنين و با کش و قوس و استرسي که روي تلفظ بعضي کلمات ميدهد ( که شايد بخاطر لبهاي پارهاش باشد )
لجر جوان نه تنها از پس هيبت اسطورهاي جک نيکلسون در بتمن 1989 برآمد ، بلکه نشانمان داد که نيکلسون ما را تنها با دندانهاي ريز رديف و خندههاي هيستريک و گريم سنگينش مرعوب کرده بود. او جوکر نبوده. جک نيکلسوني بوده با موهاي سبز و صورت سفيد.
لجر براي اجراي جوکر که روياي قديمياش بود به شيوه کلاسيک بازيگري متد متوسل شد. او يک ماه خود را در اتاق زنداني کرد و شبي دو ساعت خوابيد. خودش را آرام آرام ترکاند تا جوکر از درونش بيرون بچکد. رويا بزودي بدل به کابوس شد. يکي بايد باقي ميماند …و لجر مرد تا قهقهه هولناک دلقک براي ابد در گوش ساکنين کوچک گاتهام سيتي که ما باشيم ، باقي بماند.
منبع
تقابل جوکر با بازي جک نيکلسون و جوکر هيث لجر |
|
_________________ پسر شجاع در جمع دانشجويي:" به خدا سوگند که پست رياست جمهوري برايم از پيشاب بز هم کم ارزش تر است."
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 02 آذر 1387، ساعت 20:31 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 02 آذر 1387، ساعت 20:45 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
بتمن را ميتوان يک فيلم بدنه هاليوودي تلقي کرد، اما فيلم بدنهاي که بواسطه جزئيات و پرداخت قوي از فيلمهاي هم ردهي خود متمايز است. به علت صنعتي بودن سينماي هاليوود و عدم ريسک پذيري کمتر شاهد ساختارشکنيها در فيلم هاي بدنه آن هستيم. بتمن نيز چيزي وراي ساختارهاي هاليوودي ارائه نميدهد و تنها تفاوت در جزئيات و شخصيت پردازي است که باعث تمايز آن ميشود.
شايد عجيب نباشد اگر بگوييم بتمن هرچه نداشته باشد، اما يکي از بهترين بدمن هاي تاريخ سينما را در خود جاي داده است. مغاير با ديگر فيلمهاي ابرقهرمان ساز در Dark Knight شخصيت ها از ابعاد رفتاري بيشتري برخوردار هستند و هرکدام در جايي از داستان وظيفه تصميم گيري و پيش برد قصه را به دوش ميکشند.
در بتمن خلاف ديگر فيلمهاي اين سري، بتمن از موضع قهرمانگونه خود پايين آمده و در مقابل جوکر به شخصيتي منفعل اما سخت کوش تبديل ميشود. سينمايي که تماشاگران آن ديگر تنها بواسطه مظلوميت يا داشتن اعتقادات نميتوانند او را بپذيرند. شخصيت بدمن فيلم دارک نايت (جوکر) شخصيتي چندبعدي و باهوش ازآب درآمده که نقشه هاي بسيار دورانديشانهتر ار قهرمان داستان را پيش ميبرد، که اين علاوه بر شکلدهي شخصيت جوکر، به پيچيدگي داستان و غافلگيري تماشاگر نيز کمک شاياني ميکند.
فيلم در بعضي نقاط سعي ميکند به ابعاد فلسفي مفهوم “خوبي و بدي” نيز نزديک شود، که متاسفانه اين مهم تنها در چند ديالوگ گلدرشت نمايان ميشود. مانند سکانس دزدي ابتداي فيلم با جملهاي از نيچه، ديالوگ جوکر در اتاق بازجويي که خوبي و بدي را مکمل هم ميداند و يا ديالوگ جوکر به Two Face در بيمارستان مبني بر اينکه انسانها سعي در پيشبيني زندگي خود دارند. گفته شدن اين ديالوگها از زبان شخصيت جوکر نه تنها به محبوبيت آن اضافه ميکند ،که او را موجودي خوشفکر نيز معرفي مينمايد.
از جمله ديگر دلايل برتري شخصيت جوکر نسبت به بتمن آميختگي شرارت و شوخطبعي در قالبي خونسرد و توأم با اطمينان است که نمود تقابل آن با عصبيت بتمن در اتاق بازجويي به وضوح ديده ميشود که در نهايت موجب پيشبرد اهداف جوکر و اشتباه مجدد بتمن است. جوکر به نوعي ابعاد ساديسمي شخصيت تماشاگر را قلقلک ميدهد و بجاي منفور بودن تا مرز محبوبيت پيش ميرود که از يک سو بازي به واقع ديدني و با ظرافت “هث لدجر” و از سويي ديگر ديالوگهاي خوب اين شخصيت نيز به برجسته کردن اين کاراکتر کمک شاياني کرده است.
در تقابل با جوکر، شخصيت Two Face از ابعاد و دقت در پرداخت کمتري برخوردار است. شخصيتي که در اواسط داستان از يک قهرمان به يک ضدقهرمان بدل ميشود. اما اين دگرديسي هيچگاه تماشاگر را با خود همراه نميسازد و اين تغيير هويتي در ذهن تماشاگر باورپذير نيست و نهايتاً سبب ميشود که تماشاگر توجيه مناسبي فراتر از کشته شدن معشوقه او را براي انجام چنين جناياتي توسط Two Face در ذهن خود پيدا نکند.
در يکي از سکانسهاي ابتدايي فيلم مردي که خود را به شکل بتمن درآورده و سعي در دستگيري تبهکاران دارد، خطاب به بتمن سوال ميکند که بين او و بتمن چه فرقي وجود دارد؛ و پاسخ بتمن با شوخطبعي توأم با جديت اينست که “من شلوار هاکي نميپوشم.” اما اگر دقيق بنگريم،بتمن در اين فيلم به واقع از مواضع ابرقهرمانانه خود پايين آمده و تا حد يک انسان عادي در ذهن تماشاگر تجلي ميکند که فاقد ويِژگيهاي ابرقهرمانانه بوده و منجر به احساس ضعف در تقابل با جوکر ميگردد. ضعفي که از سکانس ابتدايي فيلم به چشم ميآيد. (نمونه آن ضعف دست او در شکافتن در ماشين و يا زخمي شدن توسط سگها در نيمه ابتدايي فيلم وترديد وعدم توانايي در تصميم گيري در قسمت ثانويه است.)
از نظر نگارنده وجه قابل توجه فيلم نوع در شخصيت پردازي ها بود که در اين نوشته بطور خلاصه به بررسي آن اکتفا شد. |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2231 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: GRIGORY سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 03 آذر 1387، ساعت 22:52 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
تلوزيون ايران کلي روي اين فيلم مانور داد و کلي تحليلات سياسي در موردش انجام داد.خودم تو يه جمع شلوغ پلوغ يک نسخه((پرده سينمايي)) ازش ديدم.که زياد چيزي ازش متوجه نشدم.
قدرت بازيگر اين فيلم خارق العادست. خيلي از اون سکانسي که جوکر به حالت مسخره ميخنده و وارد((فکر کنم اداره پليس ميشه)) خيلي لذت بردم.اونجايي که سر طرف رو ميکوبه روي مداد.محشر بود!
از طرفي اوضاع فيلم توي مشهد افتضاح شده.و فيلم اصلي رو به اين راحتي ها نميدن.دهنم سرويس شد بس که دنبالش کشتم.بر خلاف معمول براي اين فيلم حاظرم پول درست و حسابي پرداخت کنم!((لازم به ذکره که تابحال فقط به مجموعه ارباب حلقه ها و ترميناتور 2 پول واقعي و((حلال)) پرداخت کردم.ولي بقيه رو کرايه ميکنم((از قرار هر فيلمي 250 تومن))
مرسي پسر شجاع تاپيک جالبي بود.
بر شما باد بر زيارت جوکر(عليه سلام)).که توي اين اوضاع احوال وخيم فيلم ها داخلي و بعضا خارجي.شواليه سياه فيلم تکرار نشدنيست.راستي اخر فيلم يادمه بتمن از دست مردم فرار ميکنه.که علتش رو درست متوجه نشدم.ولي فکر کنم مردم از دست ابر قهرمان هاشون خسته شده بودن و ميخواستن بگيرنش و ..... |
|
_________________ its your time LUCIFER
rise and terminate the stupidity of darkness
illuminate the world to the light of
THE LORD
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 03 آذر 1387، ساعت 23:44 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 08 آذر 1387، ساعت 2:16 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
به ياد جوکر " هيث لچر " :
هيچوقت نميشه حرف ها و بخصوص خنده ي او را در فيلم بتمن فراموش کرد. بازيگر استراليايي فيلم ميهن پرست-کوهستان بروک بک و شواليه تاريکي.افسوس که او در اوج دوران هنري زندگيش و بعد از سختي هايي که براي بازي در فيلم بتمن کشيد ديگر در اين دنيا نيست.زيرا براي آمادگي ايفاي نقش ژوکر مدت يک ماه را به تنهايي در هتلي سپري کرد و روي روانشناسي کاراکتر، ژست هاي او و صدايش کار کرد.مايکل کين درباره بازي هيث لجر در نقش ژوکر مي گويد؛
«در اولين صحنه يي که با ژوکر رو به رو شدم، آنقدر ترس برم داشت که ديالوگ هايم را فراموش کردم، در اين صحنه (بازديد ژوکر از خانه بتمن) براي اولين بار لجر را در هيبت ژوکر مي ديدم.»بدون شک او از جوکر قاتلي ساخت که تا سال ها از ياد نخواهد رفت.اما افسوس که او ديگر در اين دنيا نيست.او نشان داد که استعدادي بي نظير در بازيگري داشت.او فوق العاده بود.
To prepare for his role as the Joker, Heath Ledger lived alone in a hotel room for a month, formulating the character's psychology, posture and voice (the last one he found most difficult to do). He started a diary, in which he wrote the Joker's thoughts and feelings to guide himself during his performance. He was also given Alan Moore's comic "Batman: The Killing Joke" and "Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth" to read. Ledger also took inspiration from A Clockwork Orange (1971)'s Alex and Sid Vicious |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3497 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 آذر 1387، ساعت 1:42 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
جوکر يکى از شخصييت هاى پر طرفدار در هالووين امسال بود:
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2231 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: GRIGORY سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 آذر 1387، ساعت 23:08 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
whysoserious.com
WhySoSerious.com directed fans to find letters composing the Joker's message "The only sensible way to live in this world is without rules," to send in photographs of these letters, and then featured their photos in a collage. |
|
_________________ its your time LUCIFER
rise and terminate the stupidity of darkness
illuminate the world to the light of
THE LORD
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 30 آذر 1387، ساعت 1:42 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|