| نویسنده |
پیغام |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 339 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 32 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 28 شهريور 1387، ساعت 10:11 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
دلتون براي من تنگ شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلاً کمبود منو تو تالار احساس کرديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلاً پرسيديد که اين دختره کجاست ؟ شمارشو نداريم ايميلشو که داريم ؟؟؟؟
در کل مي خواستم بگم خيلي بي معرفتيد دوستان |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2235 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 28 شهريور 1387، ساعت 10:52 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1252 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 شهريور 1387، ساعت 23:44 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| manisa نوشته بود: |
دلتون براي من تنگ شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلاً کمبود منو تو تالار احساس کرديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلاً پرسيديد که اين دختره کجاست ؟ شمارشو نداريم ايميلشو که داريم ؟؟؟؟
در کل مي خواستم بگم خيلي بي معرفتيد دوستان |
والا من چند باري زنگ زدم، اما در دست رس نبودي ديگه تقسير از من نيست... ميگي نه ، از شازده کوچولو بپرس |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1229 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 شهريور 1387، ساعت 1:20 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3497 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 شهريور 1387، ساعت 18:42 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| دلتون براي من تنگ شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلاً کمبود منو تو تالار احساس... |
اين طرز نوشتن بسيار جنوب شهرى و توهين اميز هست. نه خانم، نبودن شما کمبود خاصى رو ايجاد نميکنه.
شما دو تا لوزر (Titan و Little Prince) هم ياد بگيريد اگر يه دختر درجه سه با اين لحن باهتون صحبت کرد يه حال اساسى بهش بدين تا حساب کار دستش بياد نه اينکه مثل ... دنبالش بدوين و دم تکون بدين |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1252 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 شهريور 1387، ساعت 21:27 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
| دلتون براي من تنگ شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلاً کمبود منو تو تالار احساس... |
اين طرز نوشتن بسيار جنوب شهرى و توهين اميز هست. نه خانم، نبودن شما کمبود خاصى رو ايجاد نميکنه.
شما دو تا لوزر (Titan و Little Prince) هم ياد بگيريد اگر يه دختر درجه سه با اين لحن باهتون صحبت کرد يه حال اساسى بهش بدين تا حساب کار دستش بياد نه اينکه مثل ... دنبالش بدوين و دم تکون بدين  |
چه خوشست حال آلفايي* که لوزر** نديده باش
چه نکو تر لوزري** که کيدينگ*** کرده باشد
* Alpha
** Loser
*** Kidding
-----------------------------------------------------
من هم همين کارو کردم دلبندم، اما جوري فقط خودش متوجه اين موضوع باشه، چون من اصلا تلفنش رو ندارم
شازده هم همين رو ادامه داده...
--- بنظرم زندگي رو اينقدر الفا بتايي نکن که به گاما نري |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 670 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 31 شهريور 1387، ساعت 5:48 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|