| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 شهريور 1387، ساعت 3:35 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
بررسي هاي آماري سازمان ثبت ايران احوال نشان مي دهد که ازدواج پسران با دختران بزرگتر از خودشان در ايران رواج يافته است. بر اساس آمار، ازدواج بين دختراني که يک تا پنج سال از پسران بزرگترند، در مواردي افزايش پيدا کرده است. علاوه بر اين بررسي ها نشان مي هد که روند همسريابي در سال هاي اخير تغييراتي قابل توجهي داشته که مهمترين آن بيشتر شدن ازدواجهايي است که سن دختر نسبت به پسر بيشتر است.
بر اساس آمار ثبت احوال در سه ماه اول سال جاري، ۱۰۴۳ فقره ازدوج ثبت شده که سن دختر ۱۰ تا ۲۰ سال بيشتر از پسر است. در همين حال در بهار امسال ۲۰۸ فقره ازدواج ثبت شده که سن دختر ۲۰ سال از پسر بيشتر بوده است. اين رقم در بهار سال گذشته تنها ۱۳۲ مورد بوده است. به گفته کارشناسان البته اين بدان معني نيست که سن دختران در همه موارد بيشتر از پسران است بلکه حاکي از تغييرات معني داري در وضعيت ازدواج است.
Source:BBC
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 316 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 شهريور 1387، ساعت 9:09 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
به به
اميد خان
قربون شکل ماهت برم
با توجه به معني دار بودن آمارها . تازه تازه دارم معني عکسهاي تاپيک شب اميد رو درک ميکنم
بچه ها بي جهت به اميد منفي ميداديم
اين طفلکي داشته مهمترين انتخاب زندگيشو ميکرده |
|
_________________ من يک اورانيم غني شده هستم
"سلطان همه عناصر"
|
|
|
|
|
 |
سامان  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 27 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: زير سايه خدا سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 شهريور 1387، ساعت 10:59 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| Oranium نوشته بود: |
به به
اميد خان
قربون شکل ماهت برم
با توجه به معني دار بودن آمارها . تازه تازه دارم معني عکسهاي تاپيک شب اميد رو درک ميکنم
بچه ها بي جهت به اميد منفي ميداديم l
اين طفلکي داشته مهمترين انتخاب زندگيشو ميکرده  |
آخه من به قربان شکل ماهت . نمي دوني يا نديدي؟
من که هرچي ديدم اين بود...
اميد و گودزيلا
گودزيلا مي رقصد
گودزيلا و دوستان
گودزيلا در مهماني... |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 شهريور 1387، ساعت 9:53 |
|
 |
2 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 18 شهريور 1387، ساعت 12:48 |
|
 |
2 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1135 اعتبار کسب شده: 3876 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 شهريور 1387، ساعت 19:06 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| Oranium نوشته بود: |
به به
اميد خان
قربون شکل ماهت برم
بچه ها بي جهت به اميد منفي ميداديم
اين طفلکي داشته مهمترين انتخاب زندگيشو ميکرده  |
بعد از 1000 سال دوباره لاگ اين کرده، اما جالب ترين جمله سال رو گفته، بنظرم دوره 1000 سال ديگه لاگ اين نکن!!! |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1890 اعتبار کسب شده: 4872 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 شهريور 1387، ساعت 0:53 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من همچين هم بد نيست.به قول استاد : جواب ميده! |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 شهريور 1387، ساعت 8:18 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
مي خوام حقيقتي را اعتراف کنم.
من توي کله پوک خانوما نيستم که ببينم از نظر اونا آلفا هستم يا بتا يا گاما. ولي براي دوستي و date دختراي خيلي خشگل امّا بزرگتر از خودم را ترجيح مي دم. احساس مي کنم دختراي يکي دو سال از خودم بزرگتر، جذاب تر و س.ک.س.ي تر هستند. بقول معروف همچين mature و رسيده هستند.
مي خواستم بدونم که در مورد بقيه شما هم اينجوري هست يا من مشکلي پيدا کردم؟ |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 316 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 19 شهريور 1387، ساعت 12:04 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 شهريور 1387، ساعت 17:11 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1890 اعتبار کسب شده: 4872 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 شهريور 1387، ساعت 17:17 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
من توي کله پوک خانوما نيستم که ببينم از نظر اونا آلفا هستم يا بتا يا گاما. ولي براي دوستي و date دختراي خيلي خشگل امّا بزرگتر از خودم را ترجيح مي دم. احساس مي کنم دختراي يکي دو سال از خودم بزرگتر، جذاب تر و س.ک.س.ي تر هستند. بقول معروف همچين mature و رسيده هستند.مي خواستم بدونم که در مورد بقيه شما هم اينجوري هست يا من مشکلي پيدا کردم؟ |
اسماعيل جان به حقيقتي اشاره کردي که من سالهاست به اون پي برده ام! باور کن جواب ميده! |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1135 اعتبار کسب شده: 3876 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 شهريور 1387، ساعت 22:58 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
من توي کله پوک خانوما نيستم که ببينم از نظر اونا آلفا هستم يا بتا يا گاما. ولي براي دوستي و date دختراي خيلي خشگل امّا بزرگتر از خودم را ترجيح مي دم. احساس مي کنم دختراي يکي دو سال از خودم بزرگتر، جذاب تر و س.ک.س.ي تر هستند. بقول معروف همچين mature و رسيده هستند.
مي خواستم بدونم که در مورد بقيه شما هم اينجوري هست يا من مشکلي پيدا کردم؟ |
دخترکان امروزي در عهد شباب بسيار بيخرد جلوه ميکنند،so من و اميد با تمام قوا از نظر شما حمايت ميکنيم.... |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 20 شهريور 1387، ساعت 7:54 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
اسماعيل جان به حقيقتي اشاره کردي که من سالهاست به اون پي برده ام! باور کن جواب ميده!  |
والّا جواب ميده. نمونه اش هم کم نديدم.
ما يه رفيق داريم دانشگاه آزاد شوشتر درس مي خوونه، امسال سال 2 ليسانس مي ره، پارسال که سال صفري بود اونجا با يکي از اساتيد رابطه عرفاني پيدا کردند. هم نمره پاسي مي گيره و هم به عرفان و معرفت الهي مشغول هست. يه همزيستي مسالمت آميز و عرفاني. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 20 شهريور 1387، ساعت 8:50 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 837 اعتبار کسب شده: 8733 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 20 شهريور 1387، ساعت 14:42 |
|
 |
2 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
اسماعيل جان به حقيقتي اشاره کردي که من سالهاست به اون پي برده ام! باور کن جواب ميده!  |
زود شروع کردي پسر! |
|
_________________ نظرم عوض شد : از مارمولک بازي خوشم مياد!
|
|
|
|
|
 |
|
|