| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1890 اعتبار کسب شده: 4872 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 شهريور 1387، ساعت 15:51 |
|
 |
2 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
آخرين آلبوم گروم متاليکا با عنوان death magnetic قرار بود که 12 سپتامبر به طور هماهنگ در سرتاسر دنيا فروش بره , اما ظاهرا اين آلبوم که پخش کننده ي آن کمپاني وارنر هست لو رفته!!!!
خبر جالب براي علاقه مندان به اين گروه اينکه در اين آلبوم با آهنگ Unforgiven 3 روبرو خواهيم شد!
لينک دانلود |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 شهريور 1387، ساعت 9:58 |
|
 |
2 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
خيلي ممنون بخاطر معرفي اين آلبوم.
راست خودت اين آلبوم شنيدي؟ اونو چطور ارزيابي مي کني؟
St. Anger که واقعاً خيلي مزخرف و بي خود بود. اميدوارم اين يکي ديگه مثل St. Anger تند و پر سر و صدا و بدون ملودي نباشه.
يادش بخير جوونيهامون 2-3 ساعت پست سر هم متاليکا را با ولوم آخر اسپيکر گوش مي کرديم و آخ نمي گفتيم. آخرين بار پارسال تابستون يه جاي پروژم گير کرده بود، خيلي عصبي شده بودم. يک ساعت با صداي بلند متاليکا گوش کردم، يک هفته سر درد و دندون درد کشيدم. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
سامان  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 27 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: زير سايه خدا سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 شهريور 1387، ساعت 11:52 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
La vecchia signora  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 142 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دل آلپي جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 شهريور 1387، ساعت 15:36 |
|
 |
2 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
سلام آلبوم در حد تيم مليه
با st.anger خيلي فاصله داره صداي جيمز بهتره و مثل بلبل چه چه ميزنه.درامز اولريخ هم ديگه صداي سطل آشغال نميده.
کرک همت هم سولوهاشو شروع کرده.متاليکا با اين آلبومش مشت محکمي بر دهن منتقدان زده.
آهنگ the day that never comes,unfo3 و cynide رو حتما گوش کنيد. |
|
_________________ يوونتوس هر جا که باشي عشق تو عشق منه ------- هر کي دل توسينه داره واسه يووه ميزنه
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 شهريور 1387، ساعت 8:01 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
آقا شاهين دمت گرم!
ديروز عصر گذاشته بودم واسه دانلود؛ امروز صبح که اومدم دانلود شده و دارم گوش جان فرا مي دهم.
احساس مي کنم که خون جديدي داره توي رگام جريان پيدا مي کنه، مثل اينکه شش هفت سال جوون تر شدم. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1890 اعتبار کسب شده: 4872 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 شهريور 1387، ساعت 17:56 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
بچه برقي جان اصلا قابل تورو نداشت.خوشحالم که خوشت اومد.
انصافا اين چند سال انتظار ارزشش رو داشت تا دوباره با گروه محبوب دوران نوجواني و جوانيمون ملاقاتي به اين خوبي داشته باشيم.
اول از همه ميخواستم بگم که آلبوم st.anger به نظر من اصلا آلبوم ضعيفي نبود! و گروه به اهدافي که مد نظر داشت در اين آلبوم رسيد. اولين هدف گروه معرفي عضو جديد گروه يعني باب تروجيلو بود که جايگزين جيسون نيوزتد دوست داشتني شده بود.جيسوني که ديگه بد رفتاري هاي جيمز و لارس رو طلاقت نياورد و بي خيال گروه شد. اين بيسيست جديد انصافا کارش رو خيلي خوب بلده و خيلي سريع با گروه اخت شد. اگر به تنظيم و مسترينگ آهنگ هاي آلبوم st anger توجه کنيد ميبينيد که نقش ساز گيتار بيس به عمد پررنگ شده , براي نشان دادن و معرفي باب.
فضاي آلبوم st.anger به کلي تحت تاثير جيمز بود.جيمزي که با سختي هاي فراوان و پس از بستري شدن در بيمارستان تونسته بود الکل رو ترک کنه ( شدت اعتياد جيمز به الکل به حدي رسيده بود که برخي به طنز , گروه رو الکليکا! ميناميدند ) . پس از بهبودي جيمز , اون تمامي سختي هاي دوران ترک و عصبانيتش رو کاناليزه کرد و در غالب ريتم هاي عصبي و پرخاش جويانه و با اشعاري معترض و گاهي آموزنده !! بيان کرد. آشفتگي و عصبيت اين آلبوم کاملا بيانگر حس و حال اون روزهاي جيمز هست. فراموش نکنيد که خود آهنگ st.anger در اين آلبوم در سال 2004 برنده ي جايزه ي گرمي شد. پس مسلما آهنگ ضعيفي نبوده.
اگر به طور سريع بخواهيم روند کاري متاليکا رو بررسي کنيم به نظر من اين گروه 3 دوره ي کاري داره. دوره ي اول از تاسيس گروه تا سال 91 . در اين دوره مشخصه ي آهنگ هاي گروه تمپو هاي سريع ريتم هاي تند , و ارائه مهارت هاي اعجاب آور اعضاي گروه در نوازندگي بود. اگر به آلبوم ride on the lightening و علي الخصوص آلبوم تحسين شده ي master of puppets توجه داشته باشيد اين سبک کاملا مشخصه. پس از اين دوره و با اضافه شدن باب راک به عنوان مدير و تهيه کننده گروه و با انتشار black album دوره ي دوم گروه آغاز شد. در اين دوره گروه دست از اون سبک برداشت و رو به اجراي ملودي هاي بسيار عميق و سنگين کرد. و عملا سازمان آهنگ هاش رو از ريتم محور بودن به ملودي محور بودن تغيير داد .اين تغيير دنياي موسيقي را ترکاند! دل ميليونها نفر در سراسر جهان رو به تسخير خودش درآورد. خداييش کيه که با unforgiven و Nothing else matters حال نکنه ؟
اما دوره ي سوم! گروه با انتشار آلبوم st.anger به نوعي باز گشتي دوباره به سبک فراموش شده ي آلبوم هاي اوليه ي خودش داشت. فکر ميکنم يکي از دلايلي که اين آلبوم اينقدر دافعه ايجاد کرد اين بود که در ترانه هاي اون خبري از سولو نبود! سر اين آلبوم کرک همت حتما کلي حرص خورده! هنوز نميدونم که چرا گروه تصميم گرفت که سولو نوازي هاي کرک رو ازآهنگ هاي اون آلبوم حذف که که مسلما اين کار به ضرر محبوبيت گروه تموم شد.
خسته شدم! بقيه اش رو بعدا مينويسم! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 20 شهريور 1387، ساعت 8:58 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
شاهين جان! خيلي ممنون بخاطر توضيحاتت، حال دادي. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 20 شهريور 1387، ساعت 12:41 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
آقا مخلصيم!
اما بالاخره اين آلبوم!
به نظر من آلبوم death magnetic در ادامه ي روند آلبوم st.anger هست با چند تا تفاوت. اولين تفاوت اينه که سولو هاي کرک همت برگشته ( هر چند باز هم نسبتا کوتاه ) و به نظر مياد که کرک حداکثر تلاشش رو کرده که در دام کليشه هايي که چند سال اسيرشون بود نيفته و کار جديدي ارائه بده.
دومين تفاوت اينه که مجددا در برخي از آهنگ ها باز هم ردپاي تاثير گذاري از ملودي هاي جاودانه ي متاليکا رو ميبينيم مثل آهنگ unforgiven 3 که فکر کنم بهترين کار اين آلبوم باشه و آهنگ the day that never comes که شباهت زيادي به اهنگ تيره اما زيباي fade to black داره .
تفاوت بعدي اينه که لارس هم در تنظيم ساز درام خيلي وسواس به خرج داده و بر خلاف st.anger همينطور بي محابا بر روي طبل هاش نميکوبه! و انصافا به آهنگ ها با اين دقتش زيبايي خاصي داده.
و باز هم مثل همه ي آلبوم ها , متن شعر ها نقطه ي قوت اصلي کار محسوب ميشه . معتقدم اگر جيمز هتفيلد به جاي موزيسين شدن فقط شعر ميگفت , باز هم مشهور ميشد. اين بار هم شعر هاي جيمز با پس زمينه هاي عميق انساني و فلسفي و مذهبي شنونده رو به تفکر وا ميداره . ازتون ميخوام که با ترانه ي unforgiven 3 رو با توجه گوش کنيد ( فکر ميکنم تريلوژي نابخشوده به زيبا ترين شکل ممکن به اتمام رسيد) و يا در آهنگ the end of the line اوجايي که جيمز با فرياد ميخونه the slave becomes the master …need more and more واقعا حيرون ايکونه!
اما صداي جيمز فکر کنم يه مقدار ضعيف شده. از لحاظ حس و حال و رنگ صدا هنوز فوق العاده است اما از لحاظ ديناميک صدا فکر کنم افت کرده .
در پايان من خودم به اين آلبوم 8 ميدم از 10 .
ويديو ي آهنگ the day that never comes تقديم به بچه برقي |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 23 شهريور 1387، ساعت 8:04 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
دست گلت درد نکنه شاهين جان! فوق العاده بود.
پسر! تو دايره المعارف راک بودي و رو نمي کردي ها.
اين ويدئو گروه Evanescence اگرچه کمي قديمي هست، ولي من خيلي باهاش حال کردم. www.youtube.com/watch?v=V4aiH0AiXBE |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5605 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 23 شهريور 1387، ساعت 19:37 |
|
 |
2 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|