| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1883 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 14 مرداد 1387، ساعت 16:30 |
|
 |
3 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
ديروز داشتم از فلکه ستاد ميگذشتم ديدم که اطراف ساعت گل دارند کارگاه عمليات حفاري مترو ميسازند.
احتمالا بعد از خداحافظي با درختان تنومند بلوار مدرس , بايد با اين بناي قديمي هم ( فکر کنم 70-80 سال قدمت د اشته باشه) خداحافظي کنيم.
|
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 8376 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 16 مرداد 1387، ساعت 18:12 |
|
 |
3 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
|
فکر مي کنم ساعت گل مدتتهاست که در کنار دروازه قرآن و بناي 8 گوش حافظ و گنبد فيروزه اي سعدي از نمادهاي شهر شيراز به حساب مياد. خدا کنه لااقل فکري براي جابجايي اون بکنن. |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3190 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 مرداد 1387، ساعت 1:25 |
|
 |
3 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
| فکر مي کنم ساعت گل مدتتهاست که در کنار دروازه قرآن و بناي 8 گوش حافظ و گنبد فيروزه اي سعدي از نمادهاي شهر شيراز به حساب مياد. خدا کنه لااقل فکري براي جابجايي اون بکنن. |
بايد با چمن هاش درش بيارن بذارنش پشت يه ليسانگي...ببرنش دروازه قرآن
شايد اين يکي هم نماد کفر باشه و از خداشون باشه که سر به نيستش کنن |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |