صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

4
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: آیا با حضور خاتمی در انتخابات موافقید و به او رأی می دهید؟

موافقم و به او رأي مي دهم.
55%
 55%  [ 10 ]
موافقم؛ اما به او رأي نمي دهم.
22%
 22%  [ 4 ]
موافق نيستم؛ اما به او رأي مي دهم.
5%
 5%  [ 1 ]
موافق نيستم و به او رأي نمي دهم.
16%
 16%  [ 3 ]
مجموع آراء : 18

نویسنده پیغام
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 858
اعتبار کسب شده: 6757
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 13 مرداد 1387، ساعت 9:57
 4 ماه و 1 روز پيش

Image

بايد که بيايي
خيز تا خرقه صوفي به خرابات بريم

جناب آقاي سيد محمد خاتمي
رقعه اي که اينک پيش رو داريد تراويده خامه آن خيل از کساني است که با رصد تحولات کنوني مي کوشند در مقام توجيه ، ضمن بيان بايد هاي حضور حضرت عالي در عرصه انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري ، آن ها را به اين صورت به رشته تحرير در آورند:

بايد اول: صيانت از ديانت، بايد دوم: حفظ عزت ملت، بايد سوم: دفاع از جمهوريت، بايد چهارم: پاسداشت اخلاق و سياست، بايد پنجم: اصلاح وضع معيشت، بايد ششم: حراست از حريت و عدالت، بايد هفتم: عقلانيت و مديريت

بر اساس همين بايدهاست که حالا آمدنت را نه زمزمه مي کنيم که فرياد مي زنيم، ما نيز هنوز بر همان عهد پيشين استواريم، ايران و ايراني را لبخندي نياز است و پيمودن همان راهي که آغازش با تو بود، بايداين گام برداشت اما استوارتر. اگر ارديبهشت سال 1380 گفتي که تشخيص مردم برايت مهم است، بار ديگر ما تشخيص خود را اعلام مي کنيم و براين اعتقاد خود راسخ هستيم که خاتمي همان خاتمي است و مردم هم همان مردم فقط زمانه سردرگم است و بي برنامه که با ياري خدا، خاتمي و مردم قطار ايران به ريل اصلاحات بازمي گردد.

منبع: ياري
http://www.yaari.ir

4
0
4
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
itwmanآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386
مجموع ارسالها: 393
اعتبار کسب شده: 3018
ارسال يکشنبه 13 مرداد 1387، ساعت 15:52
 4 ماه پيش

نمي دونم چرا با خوندن اين مطلب ياد تيم ملي فوتبالمون افتادم که گير دادن علي کريمي ، وحيد هاشميان و مهدي مهدوي کيا بيان

مگه تو ايران قحطي فوتباليست اومده ؟!

نظر شخصي من اينه که اين دعوت رو از مير حسين موسوي انجام ميدادن ! Rolling Eyes

2
0
2
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 13 مرداد 1387، ساعت 17:16
 4 ماه پيش

itwman نوشته بود:
نمي دونم چرا با خوندن اين مطلب ياد تيم ملي فوتبالمون افتادم که گير دادن علي کريمي ، وحيد هاشميان و مهدي مهدوي کيا بيان

قطعاً اصلاح طلبان هر دوره براي انتخابات رياست جمهوري به عنوان يکي از اولين گزينه ها روي ميرحسين موسوي حساب مي کنن و ابراز تمايل مي کنن که در صحنه حضور پيدا کنه؛ اما ميرحسين هم براي نيومدن دلايل خاص خودش رو داره که همچنان پابرجاست و تا زماني که شرايط مورد نظرش فراهم نشه نخواهد اومد. فعلاً هم به نظر نمي رسه شرايط بازگشت ميرحسين موسوي به صحنه سياست فراهم شده باشه.

در ضمن در شرايطي که همه چيز به طور سنتي در راستاي تکرار رياست جمهوري احمدي نژاده، اگه اصلاح طلبان مي خوان نيرويي رو معرفي کنن، بايد به اندازه کافي قدرتمند باشه تا بتونه مقابل احمدي نژاد که حمايتهاي ويژه اي پشت سرش هست وايسه. چنين نيرويي در جبهه اصلاحات بايد کسي مثل خاتمي يا کسي با وزن سياسي و اجتماعي او باشه. گزينه بهتري به ذهنتون مي رسه؟

3
0
3
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 545
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال دوشنبه 14 مرداد 1387، ساعت 0:07
 4 ماه پيش

itwman نوشته بود:

سلام
مير حسين موسوي نمياد به جند دليل
اول که نميتونه با سپاه کار کنه (خوب حق هم داره)
دوم مهندس عقايد سوسياليستي داره با تفکرات اقتصاد ازاد و تجارت جهاني مخالفه
از ايشون تو انتخاباتت نهم دعوت شد اما دو تاشرط گذاشتن که بيان که عملي نبود

1
-1
2
اميرحسين
اين ارسال به علت راي منفي زياد مخفي شده است.
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2368
ارسال چهارشنبه 16 مرداد 1387، ساعت 1:58
 3 ماه و 28 روز پيش

نقل قول:
ما براي نوکري مردم آمده ايم، ما مي توانيم و...

نوکر که سوار آدم نميشه!!! Think
نقل قول:
ن هم از سوي کسي که در دوران 8 سال رياست‌اش بحرانهاي سياسي، اجتماعي و فرهنگي شدت گرفت و شاهد پيشرفت چنداني در عرصه سياست خارجي، فناوري هسته اي و ديگر عرصه‌ها نبوديم!

اينو اگه تو تالار طنز، جوک و سرگرمي مينوشتي، ميگفتم بچه بامزه اي هستي؛ اگه تو همين تالار و در مورد آقاي نکبت فعلي مينوشتي، ميگفتم بچه روشن فکره...يه چي حاليشه!!! اما متاسفانه الآن همه فعا هاشو منفي ميکنم!!! شما تو ايران زندگي ميکني؟؟؟!!! Brick wall Brick wall Brick wall
احسان جان... عزيز ميشه يه لحظه امکان بيشتر از يه راي منفي به من بدي؟؟؟ ميخوام تمام اعتبارم رو پست ايشون خالي کنم!!! Mr. Green

8
6
2
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1110
اعتبار کسب شده: 5605
ارسال چهارشنبه 16 مرداد 1387، ساعت 12:55
 3 ماه و 28 روز پيش

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت «امير حسين» عزيز

نقل قول:
به نام خدا
اين جانب قاسم روانبخش دبير سياسي هفته نامه پرتوسخن و عضو هيات علمي موسسه آموزشي و پزوهشي امام خميني هستم که افتخار تلمذ در محضر آيات عظام فاضل لنکراني، مکارم شيرازي، جوادي آملي و مصباح يزدي را داشته و دارم. به پيشتهاد دوستان گرانقدر تصميم گرفتم تا با حضور قلمي در عرصه وبلاگ نويسي بتوانم در کنار مقالاتي که در جرايد رسمي به ويزه هفته نامه پرتوسخن درج مي کنم از اين طريق نيز گامي هرچند کوچک در راه دفاع از ارزشهاي ناب انقلاب اسلامي بردارم.

منبع: http://ravanbakhsh.blogfa.com/

به صفحه اول اين سايت هم توجه کنيد بد نيست:

درست در روزي که سياستمداران و رسانه هاي غربي براي شنيدن آنچه که پاسخ ايران مي خوانند، به سمت تهران گوش تيز کرده و منتظر بودند، محمد احمدي نژاد رئيس جمهوري اسلامي ايران در ديدار با بشار اسد رئيس جمهوري عربي سوريه که براي ششمين بار عازم تهران شده است، کشورهاي گروه 6 را از انتظار درآورد و تأکيد کرد: در هر مذاکره‌اي که شرکت مي‌کنيم و هر موضوعي را مطرح مي‌نماييم قطعاً در جهت تثبيت حق هسته‌اي ايران است و ملت ايران سرسوزني از حقوق خود عقب‌نشيني نخواهد کرد.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

اين هم از يه صفحه ديگه وبلاگ مربوطه:

نقل قول:
3- علاوه بر کاهش اعتبار آقاي خاتمي در ميان مردم‌، مشکل ديگري نيز وي را تهديد مي‌کند و آن اين‌که پرونده او به دليل دست دادن به زنان نيمه عريان ايتاليايي در سال گذشته، در دادگاه ويژه روحانيت در نوبت رسيدگي قرار دارد و هزاران نفر از طلاب و فضلاي جوان حوزه علميه قم و مردم مشهد و کاشان که شاکي اين پرونده‌اند در انتظار تشکيل جلسه دادگاه آقاي خاتمي‌اند. در صورتي که وي نتواند در اين پرونده خود را تبرئه کند قطعا براي ثبت نام مشکل خواهد داشت و شايد به همين دليل باشد که حزب کارگزاران دست به عصا در اين مسير گام بر‌مي‌دارد و از ارايه مصداق پرهيز مي‌کند.

نقل قول:
هنوز هواپيماي 60 ميليارد توماني تشريفاتي سلطان برونئي خريداري شده توسط ايشان به عنوان موزه تفکر تشريفاتي وي در معرض ديد همگان قرار دارد.
جواب: بله جناب احمدي‌نژاد هميشه باهاش همه جا ميره تا همه ببينن چقدر خاتمي تشريفاتي بوده.

منبع: http://ravanbakhsh.blogfa.com/post-90.aspx

حالا کي داره کي رو تخريب مي‌کنه؟؟؟؟؟؟

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

6
5
1
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1135
اعتبار کسب شده: 3876
ارسال چهارشنبه 16 مرداد 1387، ساعت 18:54
 3 ماه و 27 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:

نقل قول:
هنوز هواپيماي 60 ميليارد توماني تشريفاتي سلطان برونئي خريداري شده توسط ايشان به عنوان موزه تفکر تشريفاتي وي در معرض ديد همگان قرار دارد.
جواب: بله جناب احمدي‌نژاد هميشه باهاش همه جا ميره تا همه ببينن چقدر خاتمي تشريفاتي بوده.

منبع: http://ravanbakhsh.blogfa.com/post-90.aspx

حالا کي داره کي رو تخريب مي‌کنه؟؟؟؟؟؟

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

اين هواپيما شده هواپيماي خانوادگي جناب آقاي متکي، احتمالا اطلاع داريد که ايشوند چند صد نفر از دوستان و اقوام و خانواده خودشون رو به استخدام وزارت امور خارجه در آوردند؟؟
و با همين هوا پيما و با اهل بيت محترمشون به کارهاي خارجي ميرسند

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

4
3
1
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 16 مرداد 1387، ساعت 19:30
 3 ماه و 27 روز پيش

نقل قول:
... دکتر احمدي نژاد نيز با همين گفتمان وارد عرصه شد و امروز با همان ادبيات شفاف» هم با ملت سخن مي‌گويد و هم با دشمنان ملت....

من اگه يه ذره هم شک داشتم که احمدي نژاد به درد مملکت داري مي خوره، با اجراي "طرح جمع آوري اطلاعات اقتصادي ايران" مطمئن شدم که ايشون و تيمي که در اجراي اين طرح باهاشون همفکري شده به اندازه يه بچه دبيرستاني از مديريت چيزي نمي فهمن. مي خوان اطلاعات جزئيات اقتصادي خانواده هاي هفتاد ميليون ايراني رو با پخش کردن فرمهاي کاغذي و پر کردن اونها توسط خود اشخاص به دست بيارن و بعد همين اطلاعات رو مبناي طرح تحول اقتصادي و هدفمند کردن يارانه ها قرار بدن! قطعاً کوچکترين تضميني وجود نداره که اين فرمها در اختيار همه خانوارها قرار بگيره و کساني که فرم رو پر مي کنن اطلاعات درستي در اختيار دولت قرار بدن. با توجه به اين که هر چي وضعيت اقتصادي خانوار بهتر باشه امکان بهره منديش از امکانات يارانه اي کمتر خواهد بود، قطعاً خيليها اطلاعات درستي ثبت نمي کنن.اين طرح بچه گانه به قدري خامه که حتي خوشون هم نمي دونن اين فرمها رو مي خوان چکار کنن و با اين حجم انبوه اطلاعات کاغذي غير مطمئن بايد چه تصميم گيري انجام بشه. تنها چيزي که مسلمه سر کار رفتن مجدد مردم و اون جوري که رسماً اعلام کردن چند ده ميليارد تومن هزينه مستقيم و چندين برابر اون هزينه مستقيم هست. همين! چنين افتضاح مديريتي در کشور بزرگي مثل ايران و در قرن بيست و يکم بايد در تاريخ ثبت بشه. Brick wall

8
6
2
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3173
ارسال پنجشنبه 17 مرداد 1387، ساعت 1:20
 3 ماه و 27 روز پيش

اين هم يه آهنگ زيبا در همين ضمينه Angel

Image

3
2
1
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1890
اعتبار کسب شده: 4872
ارسال پنجشنبه 17 مرداد 1387، ساعت 8:49
 3 ماه و 27 روز پيش

خيلي جالبه! Very Happy
اين سيد خدا هنوز نيومده ترس انداخته به جون اين به اصطلاح اصول گراها! بابا جون بزاريد بياد بعد شروع کنيد به خط و نشون کشيدن!! شماها از سايه ي خاتمي هم ميترسيد؟ اگر شما به کانديداي قوي و مهرورزتون که داراي بينش عميق اقتصادي هم هست اينقدر اعتقاد داريد چرا از رقابت اون با کسي که 4 ساله در هيچ نهاد رسمي سياسي و قدرت و دولتي حضور نداشته اينقدر لرزه بر اندامتون افتاده؟
جالب ترين اظهار نظر مربوط به برادر حسين بود که خاتمي رو تهديد به رد صلاحيت کرده بود. Shocked

6
5
1
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2169
جنسيت: زن
ارسال پنجشنبه 17 مرداد 1387، ساعت 11:26
 3 ماه و 27 روز پيش

من که گزينه اول رو انتخاب کردم
به صورت کاملا عاميانه و صادقانه جواب ميدم ، هر چند خيلي از دوره رياست جمهوري جناب هاشمي چيزي يادم نمياد ولي استرسها و مشکلاتي که الان در زمان رياست دکتر جان تجربه ميکنيم ررو اون زمان به صورت ديگه اي تجربه کرديم و گذرونديم ، هر چند که الان چند برابر و متنوع تر شده

يا ما در دوره آقاي خاتمي مثل امير حسين از ايران بي خبر بوديم و سرمون گرم کارهاي شخصي بود و خبري از وضعيت مردم بدبخت ايران نداشتيم يا هم که واقعا در زمان رياست ايشون اين ملت بي نوا آرامش و آسايش داشتن ،

در هر حال چون شخصا از وضع نامساعد مردم و وضعيت نابسامان کشور خيلي رنج مي برم و هيچ وقت نمي تونم نسبت به يک سري مسائل بي تفاوت باشم ، در طي ا ين دو سال گذشته ، هيچ روز و شبي آرامش نداشتم ، يعني دائما نگرانم
نگراني حس بديه که هيچ وقت در زمان خاتمي نداشتم ، هيچ وقت نگران فردا نبودم ، خدا نگذره از کساني که باعث شدن ملت يک شب خواب آروم نداشته باشن
همه اينا جدا از تمام ديدگاه هاي اقتصادي ، اجتماعي و سياسي و عميق شما عزيزان سياست مدار بود
از ديد يه دختر ايراني که متاسفانه درد اطرافيانش رو خيلي خوب درک مي کنه ، بسي سخن رانديم Razz

6
4
2
شاکيآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 21 اسفند 1386
مجموع ارسالها: 52
ارسال پنجشنبه 17 مرداد 1387، ساعت 14:36
 3 ماه و 26 روز پيش

هيچ وقت يادم نميره اين سيد موزي بعد 8 سال رفت کنار گفت چه کلاهي سر من رفت اين 8 سال و اکنون به سر کسي ديگه ميزاريم..حالا بازم طالب شده کلاه سرش بره!!!
از احمدي نزاد هم متنفرم...همونجور که وحيد گفت با اين طرحش حماقت خودشو نشون داد و اينکه تو دورانش بيش از پيش قدرت اخوندا مذهبيون بسيجي زياد شد و کمک هاي مالي به فلسطين لبنان و ..
دين هيچ ربطي به سياست نداره ولي اين ممود ديونه نوفهمه. Brick wall Brick wall

هر کسي به جز ممود و سيد بشن چشم بسته به اون راي ميدم...آزموده را آزمودن خطاست

2
-1
3
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 545
ارسال پنجشنبه 17 مرداد 1387، ساعت 17:16
 3 ماه و 26 روز پيش

اميرحسين نوشته بود:
[
آغاز ناز و کرشمه‌هاي انتخاباتي
قاسم روانبخش
1. در حکايت آمده است روزي يک جوان روستايي و محروم که براي انجام خدمت سربازي به پادگاني اعزام شده بود، در چند روز اول سخت دچار ترديد بود که فرار کند يا به خدمت ادامه دهد؛ شب هنگامي که چند ساعت بر سر پست مي‌ايستاد با خود مي‌گفت: فردا فرار مي‌کنم؛ ولي صبح که بر سر ميز صبحانه مي‌نشست، تصميم بر ماندن مي‌گرفت. پس از صبحانه که براي تمرين‌هاي سخت برده مي‌شد به فکر فرار مي‌افتاد؛ اما بر سر سفره ناهار، ماندن را بر فرار ترجيح مي‌داد! بالا‌خره چند روزي گذشت و او در حال ترديد به سر مي‌برد؛ مي‌مانم، فرار مي‌کنم، مي‌مانم... . اين سرباز در عالم خيال خود چنين مي‌پنداشت که همه در يک نوع ترديد به سر مي‌برند! از اين‌رو، هنگامي که براي تمرين به ميدان پادگان برده شده بود و فرمانده به سربازها دستور بشين و پاشو مي‌داد، اين سرباز تصور کرد که فرمانده هم مثل او دچار ترديد شده و نمي تواند تصميم بگيرد؛ به همين سبب با صداي بلند گفت: آقاي فرمانده! لطفا تصميم خودتان را بگيريد که ما بنشينيم يا پا شويم؟!
2- در اين روزها باز موضوع آمدن و نيامدن برخي افراد براي رياست جمهوري مطرح شده و ظاهرا قرار است يک سال باقيمانده تا انتخابات، اين آقايان در ترديد بمانند تا به عنوان يک مساله همواره در اذهان زنده بمانند. آقاي خاتمي در دور دوم رياست جمهوري اش که به دليل سياستهاي غلط فرهنگي و اقتصادي به شدت نگران راي نياوردن بود، از همين تاکتيک «ترديد» استفاده کرد. روزنامه‌هاي جريان مدعي اصلا‌ح‌طلبي هم مدام تيتر خود را به‌ آمدن و نيامدن وي اختصاص مي‌دادند. يکي مي‌نوشت «او مي‌آيد» و ديگري تيتر مي‌زد «نمي‌آيد». او نيز هيچگاه به صورت شفاف موضع خودش را بيان نمي‌کرد. اين فرآيند تا زمان ثبت نام ادامه يافت و سرانجام با حضور در وزارت کشور و گريه سياسي در برابر دوربينهاي يک فيلم ساز ماهر» ترديدش بر طرف شد. او بدين‌وسيله توانست براي بار دوم به رياست جمهوري انتخاب شود و در مجموعه کاخ سعدآباد باقي بماند. تاکتيک ترديد به عنوان يک الگوي موفق! در انتخابات نهم نيز محور کار يکي از نامزدهاي مشهور قرار گرفت و همان پروژه مو به مو اجرا شد! او امّا سر انجام پس از يک سال کش و قوس سياسي و به کارگيري تاکتيک ترديد در روز 23/2/84 به وزارت کشور رفت و ثبت نام کرد. جالب اين که اين نامزد پس از ثبتنام هم ترديد يک سالهاش را به فيلم کشيد، در آن فيلم تبليغاتي او بر خلاف نهي همسر و فرزندانش، براي نجات کشور از پل ترديد گذشت و تصميم بر ماندن گرفت! ولي از آن جايي که اين تاکتيک، تکراري بود، به رغم تبليغات گسترده، مورد اقبال قرار نگرفت. در نتيجه شاهين محبت بر شانه مردي نشست که بدون ترديد و بي هيچ منتي بر مردم، شفاف و بي‌پرده مي گفت: ما براي نوکري مردم آمده ايم، ما مي توانيم و... .
3- اين روزها جريان مدعي اصلاح‌طلبي تصميم دارد با همان تاکتيک وارد عرصه شود؛ از اين‌رو مدتي است سخن از آمدن و نيامدن فرد خاصي مي‌کنند و چه بسا مي‌خواهند اين فرآيند را ادامه دهند و تصور مي‌کنند با تيتردهي روزنامه ها ميتوان بار ديگر فضاسازي کرد و به نتيجه مطلوب رسيد؛ غافل از آن که گفتمان جامعه تغيير کرده و مردم از ديدن فيلم تکراري خسته شدهاند. آن‌ها ديگر سياست ناز و کرشمه را نمي‌پسندند، آن هم از سوي کسي که در دوران 8 سال رياست‌اش بحرانهاي سياسي، اجتماعي و فرهنگي شدت گرفت و شاهد پيشرفت چنداني در عرصه سياست خارجي، فناوري هسته اي و ديگر عرصه‌ها نبوديم! امروز ملت ايران به گفتماني روي خوش نشان ميدهند که قاطع، شفاف و صادقانه باشد. اگر سيد حسن نصرالله مرد سال و محبوبترين چهره جهان عرب ميشود، درست به همين دليل است. اگر مي‌گويد سمير قنطار به زودي آزاد ميشود به وعده‌اش عمل مي کند و اگر مي‌گويد اسرائيل از خانه عنکبوت سست‌تر است و در برابر مقاومت حزب الله مجبور به عقب نشيني و شکست خواهد شد» در همين راستا است. دکتر احمدي نژاد نيز با همين گفتمان وارد عرصه شد و امروز با همان ادبيات شفاف» هم با ملت سخن مي‌گويد و هم با دشمنان ملت» و آقاي عبدي چه خوب تشخيص داده است که مي‌نويسد: «آيا هنوز فکر مي کنند اگر يک نامزد داشتيد موضوع بهتر مي‌داشتند؟ از نظر من حتي اگر يک نامزد مي‌داشتند، هيچ تاثيري بر سرنوشتشان نداشت و اين خطا را اين بار هم در حال تکرار هستند و مشکل انتخابات را به يک موضوع فني و تاکتيکي تقليل مي‌دهند...»(1)
اين گونه به نظر ميرسد که به سان همان سرباز سربازخانه، ترديد در پادگان اصلاحات وجود دارد و مردم نيز خارج از پادگانند. مدعيان اصلاحات همانند انتخابات هاي گذشته باز هم مشمول آيه «ذرهم في خوضهم يلعبون» خواهند بود و ملت راهي را برخواهد گزيد که همه ابعاد آن برايشان آشکار باشد؛ نه اين که در ظاهر، سخن از اصلاحات، پيشرفت، مردم و... به ميان آيد ولي در واقع مردم را در حد کساني که لياقتشان صف‌کشيدن براي سم موش است! تقليل داده، به جاي پيشرفت در موضوع فناوري هسته اي، متوقف شوند و در ديپلماسي به جاي عزت و اقتدار، فرار و ذلت و تسليم و سازش در دستور کار قرار گيرد و به جاي اصلاح انحرافات، خط انحراف را با تابلوي اصلاحات در کشور نهادينه نمايند.
پي‌نوشت:
[color=red]1- شهروندامروز، 30 تير 87، ص 67

منبع[/url][/color]

اول حيف نيست اسم هفته نامه بزرگي رو ميزاري اين زير من به منبعت شک دارم ! وااله هر چي من دارم تو سايت شهروند امروز ميگردم يکي 23 تير چاپ کرده يکي هم 5 مرداد من خودم اين هفته نامه رو ميخونم از محمد قوچاني بعيده همچين نوشته اي تو نشريش باشه تازه خودمم نديدم(شايد من يادم رفته باشه يا از قلم انداخته باشمش)
دوم اگه تو اون 4 سال اول خاتمي نتونست کاري بکونه چون نزاشتن يادت رفته قتل هاي زنجيره اي و بعدش 18 تير و بهد نامه سران سپاه به خاتمي که به معناي کامل اولتيماتوري بود براي کودتا
دوم فکر کنم قضيه برج ارميتاژو شنيده باشيد اين برج وقتي ساخته شد اولين برج بلمد تهران بود که به شکل مدرن ساخته شده بود و با سرمايه گزاري يک ايراني ساکن در خارج ساخته شد وقتي برج ساحتش تموم شد برادران هميشه هوشيار ريختن و صاحب برجو انداختن به علت تلاش براي بر اندازي زندان بعد بهش گفتن اگه ميخواش ازاد شي برج مال ما و برو صاحب برج از ايران رفت اما چون ادم کلفتي بود صداش به گوش ما رسيد اما صداي اونهايي که به گوش مانرسيده چي؟ اين حرکت کافيه که تموم سرمايه دار ها سرمايشون رو ور دارن برن
سوم قضيه فرودگاه امام يادم مياد که خاتمي گفت تا اخر اين هفته فرودگاه باز ميشه دو پرواز هم از اصفهان اومد بعد برادران هميشه در صحنه با نفر بر ريختن تو باند و نزاشتن فرودگاه باز بشه
فکر کنم همين موارد کفايت ميکنه که ببينيم نزاشتن!نه اسن که دولت کفايت نداشت ان ها مواردي بود که به گوش ما رسيد پشت پرده ببنين چه خبر بود
به نظر من هم خاتمي نبايد بياد اگه بياد نميتونه کار کنه دوباره از اول کار کردن درست نيست

3
3
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 17 مرداد 1387، ساعت 19:43
 3 ماه و 26 روز پيش

به عنوان يه دانشجو که اطلاعات دست متوسطي از سياست داره، فکر مي کنم يکي از دم دست ترين و در عين حال قابل توجه ترين فوايدي که حضور دوباره خاتمي به عنوان رئيس جمهور ايران مي تونه داشته باشه اينه که با توجه به چهره مثبتي که در جهان داره، فشارهاي جهاني ناشي از تحريم و جوسازي هاي تبليغاتي بر عليه ايران رو به شدت کم مي کنه. به نظرم آقاي احمدي نژاد با يک دندگي خاصي که داره و بعضي بي سياستي ها و بي توجهي ها، باعث شد که بيش از پيش ذهنيت جامعه جهاني نسبت به ايران منفي بشه. هر چند شايد بشه بعضي از اين گونه رفتارهاش رو در چارچوب دفاع از اعتقادات و آرمانهاي اسلامي و ملي توجيه کرد، نتيجه خيلي از اونها فقط دشمن تراشي هاي بي خود بود که اثرات منفيش رو ديديم و باز هم خواهيم ديد.

4
1
3
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی: