| نویسنده |
پیغام |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 837 اعتبار کسب شده: 8733 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 02 مرداد 1387، ساعت 10:16 |
|
 |
4 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
به زودي در اين مکان وجه تسميه نصب ميشود
خيلي از وجه تسميه ها باحالن در نتيجه فکر کردم بد نباشه يه تاپيکي داشته باشيم در اين زمينه
واسه کسايي که نمي دونن وجه تسميه چيه : يعني علت نامگذاري
هرچي فکر کردم معادل فارسي قشنگي به ذهنم نرسيد چون همين عربيش
متاسفانه خيلي رايجه و منظور رو ميرسونه به همين اکتفا کردم.
براي اينکه تالار هم رونقي بگيره هرکس چيزي ميخواد بذاره در قالب مسابقه بذاره
براي شروع خودم شروع ميکنم:
جواب هر سوال فعلا يک روز بعد از سوال داده ميشه |
|
_________________ نظرم عوض شد : از مارمولک بازي خوشم مياد!
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 837 اعتبار کسب شده: 8733 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 02 مرداد 1387، ساعت 10:17 |
|
 |
4 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
فکر ميکنين وجه تسميه "پيچ گوشتي" چي باشه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 02 مرداد 1387، ساعت 10:58 |
|
 |
4 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
ببخشيد مار مولک جان منظورت احيانا کلمهء معادلشه ؟ يا من اشتباه دارم فکر کي کنم ؟
افتاد خوبه خوب .چرا اينقدر کلمه هايه قلمبه سقلمه به کار مي بري ؟
ديشب خواب يه مارمولک مي ديدم انقدم گنده تر از مار مولکاي ديگه بود که من داشتم سکته مي کردم.براي اولين بار ترسيدم. |
اين مطلب آخرين بار توسط ستاره’ غريب در چهارشنبه 02 مرداد 1387، ساعت 11:44 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 02 مرداد 1387، ساعت 11:21 |
|
 |
4 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
| ببخشيد مار مولک جان منظورت احيانا کلمهء معادلشه ؟ يا من اشتباه دارم فکر کي کنم ؟ |
يا تو داري اشتباه فکر ميکني!!!!!
وجه تسميه يعني علت نامگذاري
به زباني ديگر: يعني براي چي به اين شيء ميگن پيچ گوشتي؟
به يه زبون ديگه: چي شد که اسمش اين شد؟
پي نوشت فقط منظور من از اين تاپيک اسامي نيست بلکه مثلا علت مصطلح شدن فلان ضرب المثل
افتااااااااااااااد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 04 مرداد 1387، ساعت 1:30 |
|
 |
4 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
پيچ گوشتي در اصل «پيچ گشتي» بوده!
پيچ گشتي هم که وجه تسميه اش واضحه. به انگليسي هم بهش ميگن skewdriver که معني تحت الفظيش ميشه گرداننده شيب!
يادش بخير سال اول دانشگاه، استاد ادبياتمون خيلي .. .. بود. خوراکش همين وجه تسميه ها و ريشه لغات بود. ظاهرا تخصص دکتراش رو داشت در رشته زبان شناسي ميگرفت. به ياد ماندني ترين وجه تسميه اي که ساخته بود براي کلمه «کودک» بود. ميگفت «کودک» از «کود» + کاف تصغير تشکيل شده. چون بچه کوچولوها توي خودشون مدفوع ميکنند و... به کود کوچک تشبيه شدند!! |
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 393 اعتبار کسب شده: 3018 محل سکونت: کاشان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 04 مرداد 1387، ساعت 1:58 |
|
 |
4 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
شنبه 05 مرداد 1387، ساعت 8:48 |
|
 |
4 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
آفرين بر مولا نا و مرادنا ام حاجي کبير مستدام ظله!
آقا خوشمان آمد
خواستم با يه چيز ساده شروع کنم و فکر ميکردم 10 دقيقه بعد از زدنش جواب داده ميشه
اما بعد نااميد شدم ....و متاسف شدم واسه اطلاعات عمومي ها مون! |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1890 اعتبار کسب شده: 4872 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 05 مرداد 1387، ساعت 23:10 |
|
 |
4 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
يکشنبه 06 مرداد 1387، ساعت 8:59 |
|
 |
4 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
کي مي دونه وجه تسميه "شستش خبردار شد " چيه؟
توضيح: شستش خبردار شد يعني که طرف با خبر شد /فهميد که ... |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 09 مرداد 1387، ساعت 20:55 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
خانمها! آقايون! چه نشستيد که پيچ گوشتي به انگليسي ميشه screwdriver نه skew driver!
حقيقش اون موقع با يکي دو تا کلمه مشابه مثل سيخ (skewer) که اخيرا ياد گرفته بودم قاطي کردم و + املاي درست پيچ (screw) رو هم بلد نبودم. خلاصه معذرت ميخوام و اشتباهم رو تصحيح ميکنم و از اميد هم که من رو به اشتباهم آگاه کرد تشکر ميکنم. از خداوند متعال هم مسالت ميکنم که اراده بندگاني که پست قبلي رو خوندند بر اين قرار بده که پست جاري رو هم بخونند
و همانا خداوند توابين را دوست ميدارد. |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 09 مرداد 1387، ساعت 22:08 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
خانمها! آقايون! چه نشستيد که پيچ گوشتي به انگليسي ميشه screwdriver نه skew driver!
حقيقش اون موقع با يکي دو تا کلمه مشابه مثل سيخ (skewer) که اخيرا ياد گرفته بودم قاطي کردم و + املاي درست پيچ (screw) رو هم بلد نبودم. خلاصه معذرت ميخوام و اشتباهم رو تصحيح ميکنم و از اميد هم که من رو به اشتباهم آگاه کرد تشکر ميکنم. از خداوند متعال هم مسالت ميکنم که اراده بندگاني که پست قبلي رو خوندند بر اين قرار بده که پست جاري رو هم بخونند
و همانا خداوند توابين را دوست ميدارد. |
اما همچنان پيچ گوشتي نيست، پيچ گشتيه!(به فتح گاو!!! ) |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 09 مرداد 1387، ساعت 22:32 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
کي مي دونه وجه تسميه "شستش خبردار شد " چيه؟
توضيح: شستش خبردار شد يعني که طرف با خبر شد /فهميد که ... |
والا ما فکر مي کنيم احتمالا شستش يه جايي..يه جوري وصل بوده که در وضعيت ويژه اي بوده ...يعني :
يا شستش به يه چيزي چسبيده که شستش رو در موقعيت ويژه اي بجهت تشخيص قرار داده
يا يه چيزي به شستش چسبيده که اون چيز به لحاظ تشخيص در موقعيت وِيژه اي قرار داشته
يا شسسته ويژه بوده يا اون چيزه که ازش خبر دار شده...
بهر حال بنظر مي رسد چيز ويزه اي در موقعيت ويزه اي بوده که نشانه ويزه اي بوده بجت تشخيص و معمولا اين اتفاق تکرار مي شده است ..از انجا که موضوع منظور مثل قرار گرفته است.....همچنين بنظر مي رسد انگشت شستش چسبيده بوده به قلاب ماهيگيري ....... |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
دوشنبه 14 مرداد 1387، ساعت 14:11 |
|
 |
3 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 14 مرداد 1387، ساعت 14:43 |
|
 |
3 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1890 اعتبار کسب شده: 4872 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 14 مرداد 1387، ساعت 16:12 |
|
 |
3 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
و اما سوميش:
کي ميدونه وجه تسميه دسته گل به آب دادن چيه؟  |
درست يادم نيست قضيه ي اصليش چي بوده , فقط يادمه توي اون قضيه عروسي و خواستگاري و جوي آب و اين چيزا بود! |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
|
|