| نویسنده |
پیغام |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 845 اعتبار کسب شده: 9308 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 تير 1387، ساعت 12:33 |
|
 |
1 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
الان اين خبر رو خوندم که خسرو شکيبايي، از اعجوبه هاي بازيگري سينما و صدا و سيماي ايران در سن 64 سالگي به علت سکته قلبي فوت کرده. خدا رحمتش کنه.
|
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2168 اعتبار کسب شده: 4340 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 تير 1387، ساعت 12:38 |
|
 |
1 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
همين چند وقت پيش روزي روزگاري رو از تلوزيون نشون ميداد.دلم ميخواست باز دوباره توي يک فيلم هنر منحصرش رو ببينم.
روحش شاد
ادامه |
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 273 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 تير 1387، ساعت 13:38 |
|
 |
1 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
منم الآن از تلويزون متوجه شدم ،
خيلي حالم گرفته شد ،
بازيگر افسانه اي هامون ، کاغذ بي خط ، اتوبوس شب و ..
روحش شاد...
ولي انعکاس خبر فوت جالب بود :
خبرگزاري جمهوري اسلامي : "خسرو شکيبايي" هنرمند بزرگ عرصه سينما و تلويزيون شب گذشته (پنجشنبه شب) به علت..
سايت هفتان : خسرو شکيبايي بازيگر تئاتر، سينما و تلويزيون، بامداد امروز در سن ۶۴ سالگي دار فاني را وداع گفت. اين هنرمند کشورمان، ساعت ۴ بامداد امروز در بيمارستان پارسيان...
سايت عصر ايران : خسرو شکيبايي ، دارفاني را وداع گفت. به گزارش خبرنگار عصرايران ، اين بازيگر توانمند سينماي ايران ، مقارن ساعت 9 صبح امروز در تهران درگذشت .
علت مرگ هم جايي سرطان اعلام شده و ايست قلبي و جايي ديگر سکته ..
هرگز نميرد آنکه دلش زنده شد به عشق... |
|
_________________ شريعتي:
و اين نام چه گوارا و کاسترو است که قاره ي امريکا را ميلرزاند.
|
|
|
|
|
 |
wilson  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 29 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 180 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 تير 1387، ساعت 18:48 |
|
 |
1 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
البته ناگفته نمونه که خسرو شکيبايي سرطان کبد داشته و اين بيماري باعث مرگش شده.
روحش شاد.
|
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 273 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 تير 1387، ساعت 19:20 |
|
 |
1 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
والا نميدونم چرا بعضي از هنرمندان اينجوري ميميرن ؟
رسول ملا قلي پور ، ناصر عبدالهي و حالا هم خسرو شکيبايي..
اصلا باور کردني نيست... |
|
_________________ شريعتي:
و اين نام چه گوارا و کاسترو است که قاره ي امريکا را ميلرزاند.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3326 اعتبار کسب شده: 4603 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 28 تير 1387، ساعت 20:25 |
|
 |
1 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
moji  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 13 مهر 1385 مجموع ارسالها: 148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 تير 1387، ساعت 21:20 |
|
 |
1 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
به يادش الان بعضي از صحنه هاي فيلم کاغذ بي خط و هامون را نگاه کردم اونجا که براي بيتا فرهي شعر شاملو را مي خونه
به راستي صلت کدام قصيده اي اي غزل...
با صداي زيبايي که داشت و براي تلفظ سين يا شين سوت مي زد
خوبه لااقل چند وقت پيش همي نزديکا از او، انتظامي و کيانيان(عمرشان دراز باد) به عنوان بهترين هاي بازيگري ايران در انجمن منتقدان سينماي ايران تجليل شد.
روحش شاد |
|
_________________ با آوايي بر خاستم ماه را نگريستم و تيري کز چشم ستاره گذشت،
ديدم که ظلمت و نور تيغ بر کشيدند تا براي پيروزي روشنايي، پليدي و ظلمت را از آسمان جهان بزدايند.
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 تير 1387، ساعت 22:05 |
|
 |
1 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
پيام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به مناسبت درگذشت خسرو شکيبايي
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پيامي به مناسبت درگذشت خسرو شکيبايي اعلام کرد: او تعالي يافته سينماي بعد از انقلاب بود و نقش آفريني هاي صادقانه و با احساسش همواره در خاطره مردم ايران به يادگار خواهد ماند.
محمد حسين صفار هرندي در پيام خود که لحظاتي پيش صادر شد ، افزود:"خسرو شکيبايي هنرمند محبوب پرده نقره اي به خلوت ربوبي بار يافت و جامعه فرهنگ و هنر کشور را به سوگ نشاند. "
در اين پيام آمده است:بي ترديد سينماي ارزشي ايران وامدار هنرمنداني چون شکيبايي است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي هم چنين در پيام خود ، " فقدان اين هنرمند متعهد را به خانواده گرامي اش و نيز به جامعه هنري کشور تسليت" گفته ، و "براي آن مرحوم از درگاه ايزد منان طلب مغفرت " نموده است.
خسرو شکيبايي بازيگر بزرگ سينماي ايران امروز (جمعه) بر اثر ايست قلبي دار فاني را وداع گفت.
خدا رحمتش کنه يکي از بازيگرايي بود که خيلي دوسش داشتم!
چند وقت پيش، هر شب روزي روزگاري رو ميذاشت! نصفه شب بود ولي من بي خيالش نميشدم.خدا بيامرزتش.
خانه سبز يا به قول خودش خانه شبز رو هم دوست داشتم.
ولي قبول دارين که خيلي مشکوک ميميرن؟ ناصر عبداللهي و خسرو شکيبايي و ... |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1824 اعتبار کسب شده: 4571 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 تير 1387، ساعت 22:11 |
|
 |
1 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 786 اعتبار کسب شده: 10057 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 29 تير 1387، ساعت 9:23 |
|
 |
1 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
وقتي شنيدم سرجام ميخکوب شدم!
بعضيها رو وقتي شنيدي مردن اصلا باورت نميشه ! انگار اونا تافته جدا بافته ان و نبايد بميرن!
بدترين خبري بود که شنيدم ! تو اين چند روز!
چقدر قشنگ بازي کرد تو سريال روزي روزگاري!
به قول رضا کيانيان: هنوز سينماي ايران با تو کلي کار داشت...
روانش شاد و يادش زنده باد |
_________________ خدا حافظ, همين حالا, همين حالا که من تنهام!
بعضيها که زبونشون درازه , عمرشون کوتاهه!! 
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 145 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
شنبه 29 تير 1387، ساعت 17:09 |
|
 |
1 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
( اگر من اوني بشم که تو فکر ميکني , ديگه اوني نيستم که خودم هستم ......)
اين خيلي تامل برانگيز بود.
دانلود مستقيم يک ويدئو کوتاه از بازي خسروشکيبايي.
روحش شاد |
|
_________________ ديگران را ببخش نه به اين خاطر که آنها سزاوار بخشش تو هستند، بدين دليل که تو سزاوار آرامشي.
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1896 اعتبار کسب شده: 8529 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 29 تير 1387، ساعت 21:01 |
|
 |
1 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 531 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 30 تير 1387، ساعت 16:55 |
|
 |
1 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
هنوزم باورم نميشه
مرد بزرگي بود
اصلا نيمشه درکش کرد
يعني واقعا رفت؟
من فيلم هامون رو نديديم اما تو روزي روزگاري
واسه من اسطوره بود
مرد بزرگي بود
اون يه سبز فکر ميکرد
به يادش |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1896 اعتبار کسب شده: 8529 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 30 تير 1387، ساعت 19:21 |
|
 |
1 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2168 اعتبار کسب شده: 4340 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 30 تير 1387، ساعت 22:49 |
|
 |
1 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
بي ب سي گزارش جالبي در اين مورد داده!
جمعيت آن قدر زياد است که انتقال پيکر خسرو شکيبايي ممکن نيست. پرويز
پرستويي که اجراي مراسم را بر عهده داشت، چند بار کوشش مي کند با خواهش و تمنا مردم را پراکنده کند تا آمبولانس حامل شکيبايي بتواند بيايد.
او مي گويد "اگر شکيبايي را دوست داريد ساکت باشيد و مهرباني خود را نشان
دهيد چون ما براي شما اين کار را ميکنيم."
بالاخره پس از ساعتي معطلي ، آمبولانس حامل پيکر خسرو شکيبايي به جايگاه مي رسد و مراسم شروع مي شود. نخستين برنامه پس از قرآن، اجراي ترانه "بهار دلنشين " توسط حسين بختياري است. او در توضيحش مي گويد که خسرو اين ترانه را خيلي دوست داشت.
محمد حسين صفار هرندي در جايگاه قرار گرفت تا پيام محمود احمدي نژاد، رئيس جمهور را ابلاغ کند که اعلام نام رئيس جمهور با هو کردن گروهي از مردم روبرو شد.
صفار هرندي کمي مکث کرد و بعد سخنراني اش را عليرغم سر و صداي مردم، ادامه داد.
ادامه
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|