| نویسنده |
پیغام |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 تير 1387، ساعت 14:47 |
|
 |
4 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
اينجا بهشت است!
تمامي فرشتگان سجده کنان به حال خلصه فرو رفته و حمد و ستايش افريدگار جهانيان را بجايي مي اورند.
سرور و پادشاه فرشتگان جهان شيطان کبير با خضوع تمام در نزديک ترين مکان ممکن به عرش خداوند از شايسته ترين کلمات ممکن در ذهن عظيمش در حال مدح و ستايش خداوند جهانيان است. اري او شايسته ترين بنده خداوند است.کدام يک از افريده هاي خداوند چنين فروافتادگي و عشق خالص نسبت به خالق هستي داشته اند(و يا خواند داشت!)
چهره ي الهي اش تمام افريده هاي الهي مدهوش کند.و نگاه اتشينش فرمانرواي کوهها.ابرها و دريا هاست.عبادتش ماهها به طول مي انجامد.گويي که از چشيدن شهد شراب الهي سيراب نميگردد!اري اوست که نه غرور ميشناسد و نه تکبر.ضربان قلبش تنها نامهاي مقدس خداوند را بجاي مي اورند.هيچ عاملي قدرت ايجاد جدايي بين اون وخالق کبيرش را ندارد.اما ازمايش الهي جهان شمول و همه گير است.و حال نوبت به بالاترين عابد الهي رسيده است.خداوند کبير در تفکر عظيم فرو رفته است که چگونه برترين عابد درگاه خويش را بيازمايد؟
فريادهاي خداوند لرزه بر تمام فردوس انداخته است.فرشتگان چون دسته هاي سنجاقک در تلالوي انوار بهشتي سراسميه بال ميزنند.رگه هاي خونين رنگ نور. خشم خداوند را بر تمام بهشت مي افکند.بالهاي طلايي رنگ شيطان در دو پلويش مانند هميشه در برابر عظمت درگاه الهي فروافتاده اند.در اين لحظه بدن بلورينش که مانند قرص ماه ميدرخشيد کدر گشته و زلفان اتينش سراسيمه به هر سور ميجهند! چگونه ممکن است خداوند کبير خلق عادت شوند؟چگ.نه ممکن است طلب کفر را از بنده برترين بنده خوبش نمائيد؟اي سرور جهانيان شما که عادل بر حق بوديد.چگونه ممکن است چنين تناقضي در شما توليد شود؟؟عبادت و سجده تنها مخصوص پروردگار عالميان است.من جرات خلف عادت ندارم.
خداوند فرمود:به تو امر ميکنيم.سجده کن!!بر اين افريده!
شيطان که تا کنون بروي دو دست خود زانو زده بود.مانند هميشه.مانند 6 هزار سال عبادت خالص به سجده ميرود.براي اولين بار رگه هاي خشم در انوار مقدسش ديده ميشود.تکرار ميکند تسبيحات هميشگي اش را.پاک منزه است خداوند جهانيان که ستايش و سجده تنها مخصوص وجود مقدسش است.تنها تو را ميپرستم و تنها برتو سجده ميکنم.
چگ.نه ميسر است افريده اي رابپرستم که نيازمندترين نياز مندان است؟ او که کثيفي ميخورد و کثيفي پس ميدهد!
او که محتاج پستان مادر و بازوان پدر است.او که سرشتش بر نابودي و کشتن است.او که خيانت را بسان فروبردن جرعه اي اب انجام ميدهد.او که ريا و مکرش زبانزد الميان خواهد شد.پروردگارا اين تکبر و غرور من نيست.که مرا باز ميدارد.اين وجدان وفادارم است.مرا درياب.چگونه از امر شما سرباز زنم.چناچه ميدانم امريست کفر الود؟
خداوند که هميشه فرماندار و سرور تمام عالم بوده است تا بحال بازخواست نگشته بود!اما چگونه ميسر است که امر خداوند اطاعت نشود؟خشم خداوند فزوني يافت و فريادش براي اولين با در طول حيات هستي پايه هاي عرش را لرزاند.
امر کرديم سجده کن لوسيفر!!!
بال هاي شيطان در دو پهلويش بلند گشتند اکنون شيطان بروي زانو نشسته بود.چشمان گرم و اتشينش اينبار چون دو گوي سرخ گشته بودند.براي اولين بار به خود اجازه داد که منبع نور ازلي پرودگار بنگرد.بازوان پر توانش را جمع کرد و سرپا ايستاد
رگه هاي سرخ خشم هر لحظه وجود ملکوتي اش را بيشتر در بر ميگرفت.ديگر ان شيطان سابق بنظر نميرسيد.گويي قصد پريدن داشت.قصد جدا شدن.مشتي عظيم چون پتک پولادين بر قلبش ميکوبيد.خداوندا من لوسيفر هستم.شيطان کبير!!
تا بحال خواسته خواسته ي حضرتش بود و فرمانبردار ناچيزتان بوده ام.حال شما خلف عادت و خلف قانون خويش دستور ميدهيد اين چه انصافيست؟؟ميخواهم در دادگاه عدل شما محاکمه شوم.چون سجده نخواهم کرد.حتي براي برترين ساخته دستت.من بنده تو هستم.و تنها بر تو سجده کرده و خواهم کرد!!اما نيز ميدانم در امر شما را بازگشتي نخواهد بود.
لرزش هاي فردوس که زمين و زمان را ميلرزاند بناگاه متوقف گشتند! خداوند فرمود براي بار اخر ميفرمايم.سجده کن شيطان
مانند هميشه.در طي اين 6 هزار سال که از تولدت ميگذرد فرمانبردار باش.بال هاي طلايي شيطان چون گدازه هاي اتفشاني سرخ و خونين شدند.براي اولين بار فرشتگان الهي صداي فريادش را شنيدند که چون غرش ابرها لرزه بر تن تمام هستي انداخت.سر لوسيفر پايين افتاده شد.گيسوانش شاخه هاي گندم برقص در امده بودند.
لوسيفر فرمود:امر..امر شماست.شيطان کبير.برترين بنده و عابد درگاه الهي بسوي تجسد ادم قدم گذاشت.لرزه هاي خشم سينه هاي قدرت مندش را يک لحظه ارام نميگذاشت.بال هاي عظيم بلند تر از هر درخت بهشتي در اسمان موج ميزدند
رو به سوي ادم ايستاد و بروي دو زانو نشست.مشتان گره کرده اش را چون سنگ اسماني بر زمين کوبيد و بال هايش همچنان دلهره بر دل اسمان مي انداخت.در حالي که تمام بدنش ميلرزيد از گناهي که در حال ارتکاب است به سوي زمين خم شد و پاهايش بروي دو انگشت شست ساکن ايستادند.پيشانيه متبرکش بروي زمين قرار گرفت.ماجرا تمام بود/
خداوند فرمود بلند شو.لوسفر کبير..امتحان الهي ات بپايان رسيد.
حال تو نشان دادي که در فرمانبرداي بي نظير تريني.من نيز تمام جهان را تحت فرمان تو تو قرار ميدهم.
نوشته بالا يک برداشت ازاد از تحريفات مذهبي بود.
|
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6757 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 تير 1387، ساعت 16:07 |
|
 |
4 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
اول اين که فکر نمي کنم خودت نوشته باشيش. پس منبعش کو؟
دوم اين که عبارت "نوشته بالا يک برداشت ازاد از تحريفات مذهبي بود." رو معلوم نيست نگارنده اصلي اضافه کرده يا شخص مجود جون! در هر صورت مشخص نيست منظور از اين عبارت دقيقاً چيه. منظور اينه که نگارنده اصل اين ماجرا رو قبول نداره يا تعابير و برداشتهاي مذهبي از اون رو درست نمي دونه يا چيز ديگه. تا جايي که بنده مي دونم، اکثر علماي شيعي بر اين عقيده دارن که منظور از "سجده" در آيه "واذ قلنا للملائکهٔ اسجدوا لآدم فسجدوا الاّ ابليس کان من الجن ففسق عن امر ربّه" سجده بنده در برابر پروردگار و مشابه سجده در برابر خداوند نبوده و منظور اداي احترام و تکريم هست. فراتر از اين موضوع، مسلمه وقتي خدا به چيزي امر مي کنه، بنده ناچيز حق نداره در برابر امر الهي _هر چند با مذاق اون سازگار نباشه يا به نظرش درست نياد_ گردنکشي کنه. پس به نظر مي رسه اين توجيهات و مظلوم نمايي از شيطان که داستان فوق بر اساس اون شکل گرفته از اصل مشکل داشته باشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 تير 1387، ساعت 22:23 |
|
 |
4 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| اول اين که فکر نمي کنم خودت نوشته باشيش. پس منبعش کو؟ |
اخر اينکه خودم توي کافي نت نوشتمش!
وسطش هم اينکه مودب باش مجود جون هم خودتي.فاصله حرف و تا ي از اينجا تا شيرازه!
| که منظور از "سجده" در آيه |
پس فرمان کفر الود خداوند و خلف عادت ايشان چي ميشه؟؟
چطور خداوند حق داره که امر کنه يک موجود ديگه رو سجده کن!!
عقيده علماي شيعي فقط به خودشون و البته به شما که شيعه هستي مربوطه نه به کل موجودات هوشمند در کره زمين
نقص عمل خدا در اين مورد کاملا مشهوده! |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6757 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 26 تير 1387، ساعت 13:06 |
|
 |
4 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
| وسطش هم اينکه مودب باش مجود جون هم خودتي.فاصله حرف و تا ي از اينجا تا شيرازه! |
"مجود" ترکيبي از اسمت يعني "مجيد" و اعتقادات مذهبيت يعني "جود" هست. از کدومش خجالت مي کشي؟
پس فرمان کفر الود خداوند و خلف عادت ايشان چي ميشه؟؟
چطور خداوند حق داره که امر کنه يک موجود ديگه رو سجده کن!!
عقيده علماي شيعي فقط به خودشون و البته به شما که شيعه هستي مربوطه نه به کل موجودات هوشمند در کره زمين
نقص عمل خدا در اين مورد کاملا مشهوده! |
بنده عقيده علماي شيعه که فکر کنم عقيده علماي خيلي از مذاهب اسلامي و غير اسلامي ديگه هم باشه رو فقط نقل قول کردم که با توجه به شيعه بودن اکثر کاربران تالارهاي گفتمان، براي خيلي ها سنديت داره. در هر صورت اگر به هر علت اين برداشت رو از سجده کردن فرستگان به حضرت آدم قبول نداشته باشيم، نافرماني شيطان از فرمان صريح خداوند به هيچ وجه توجيه پذير نيست. البته اول بايد ديد خدايي که تو بهش اعتقاد داري چه ويژگي هايي داره؟ خدايي که من بهش اعتقاد دارم حق مطلق، عالم مطلق و صاحب حکمت مطلقه. اگه تو هم به همچين خدايي اعتقاد داري، به نظرت خنده دار نيست براي اون که خودش حق مطلقه و ساير حق و ناحقها بر اساس ميزان اون سنجيده مي شه بيايم حق تعريف کنيم و بگيم "چطور خدا حق داره که امر کنه ..."؟ "فرمان کفرآلود خداوند" يعني چي؟ چه تعريفي از کفر داري؟ تعريف بنده از کفر به صورت مختصر "کتمان حق خداوند" هست. امر خداوند به هر چيز باشه، در راستاي حقي هست که داره. چطور مي تونه امرش کتمان حق خودش باشه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 26 تير 1387، ساعت 13:32 |
|
 |
4 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
| مجود" ترکيبي از اسمت يعني "مجيد" و اعتقادات مذهبيت يعني "جود" هست. |
ضمن اطلاع شما واژه جود معني نداره و اگر منظور شما جهود بود..جهود هم کلمه تغيير شکل يافته از يهود بوده فقط براي توهين و تحقير بکار ميرفته و ميره!!!
حضرت عالي حرف تازه اي نزدين جناب!
منم نوشته بودم((فرض کنيم)) خداوند عادل برحق باشه!!
عمل سجده کردن و ستودن فقط و فقط مختص خداونده يا نه؟؟ احترام و تکريم ديگه چه صيغه اي هستش که شما و علماي شيعتون ساختيد؟ سجده کن يعني عبادت کن و از او بخواه!! و از او بطلب...! و ستايشش کن!! و تمام اعمالي را که براي خدايت انجام ميدادي حال براي اين موجود منفور کثيف انجام بده!
فرمان کفر الود يعني امر خدا به شيطان براي کفر و ستودن موجودي غير از خود خداوند!
خداوند هم براي خودش کرده که حق داره!!!حق اين رو داره که فرمان بر کفر بده؟؟ خدا نميتونه کفر خودش رو دستور بده!!حال به هر صورت که باشه پس فرق خداوند با پادشاهان فاسد و حکومت هاي ديکتاتوري که حرف و عملشان يکي نبود در چيست؟؟ از عدل و داد خداوند مثال بيار.چرا اين چنين فرمان کفر الوده ي ديگري به هيچ کدام از بندگان ديگر خداوند دستور داده نشد؟؟چرا خداوند دستور داده هر کس مرتد و خدانشناس شد بايد اعدام شود و هر کسي که موجودي غير از خداوند را سجود مرتد است و بايد گردنش بيخ تا بيخ بريده شود؟؟کما اينکه خداوند به برترين فرشته و عابد درگاه خودش فرمان ميدهد بروي زمين بيوفت و سجده* کن.
لطفا يک مورد ديگر مثال بزنيد که فرمان سجده خداوند براي تکريم و احترام بوده؟؟
به نظر من تنها فرشته عاقل که منظور خداوند رو از فرمان کفر الودش بر تمام فرشتگان درک کرد خود شيطان بود و پاداش اين جسارت خردمندانه اش رو هم گرفت.
...........................
*سجده: در اينجا منظور نگارنده کامل و جامع به همان معنيه سجده برميگردد و نه تکريم و احترام. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 28 تير 1387، ساعت 22:39 |
|
 |
4 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
توي اين ويدئو هم توضيحات خيلي جالبي داده شده
|
|
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 30 تير 1387، ساعت 23:34 |
|
 |
4 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من تنها فرشته عاقل که منظور خداوند رو از فرمان کفر الودش بر تمام فرشتگان درک کرد خود شيطان بود و پاداش اين جسارت خردمندانه اش رو هم گرفت.
...........................
*سجده: در اينجا منظور نگارنده کامل و جامع به همان معنيه سجده برميگردد و نه تکريم و احترام. |
جالبه که به خداوند متعال صفتي رو نسبت ميدي که به هيچ وجه به ذات اقدس ربوبي تناسب نداره.صدور فرمان شرک آلود از جانب خداوند جل جلاله نوعي نقص در کمال کامله خداوند متعال به حساب مياد و با عين حکمت بودن ذات اقدس اله تضاد کامل داره. ذات اقدس الهي عين کمال و حکمت هست و نميتوان عمل الهي را از ذات خداوند متعال جدا انگاشت.پس نميتوان فرض کرد ذات اقدس الهي نعوذ باالله عملي بيهوده و عبث و لعب مرتکب شود.
شيطان اصلا فرشته نبود.او يکي از جنيان بود.(انه کان من الجن)
اين هم برداشت شماست که سجده کردن يعني پرستش و عبادت و همه چيزايي که توي پستت گفتي. فرشتگان به ميل خود و يا براي عبادت آدم سجده نکردند که بگوئيم سجده بر آدم نوعي عبادت و بندگي است ، و شيطان سرکش نگفت که من بر غير خدا بر کس ديگري سجده نمي کنم بلکه اظهار داشت که او چون از من کمتر است و من بر او برتري دارم بنابراين بر او سجده نخواهم کرد و چون سجده بر آدم عبادت و بندگي خداوند رحمان بود و شيطان از انجام آن فرمان الهي سرباز زد خواوند متعال هم دستور داد تا او را از درگاه مقربي که داشت بيرون کنند.
قرآن-سوره اسراء
وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلآئِکَةِ اسْجُدُواْ لآدَمَ فَسَجَدُواْ إَلاَّ إِبْلِيسَ قَالَ أَأَسْجُدُ لِمَنْ خَلَقْتَ طِينًا «61» قَالَ أَرَأَيْتَکَ هَـذَا الَّذِي کَرَّمْتَ عَلَيَّ لَئِنْ أَخَّرْتَنِ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ لأَحْتَنِکَنَّ ذُرِّيَّتَهُ إَلاَّ قَلِيلاً «62»
و [ ياد کن ]هنگامي را که به فرشتگان گفتيم : براى آدم سجده کنيد . پس همه سجده کردند مگر ابليس که گفت: آيا براى کسى که او را از گِل آفريدى ، سجده کنم؟! « 61» [ سپس ]گفت : مرا خبر ده اين کسى که او را بر من برترى دادى [ سببش چه بود ؟ ]اگر تا قيامت مهلتم بخشى ، بى ترديد فرزندانش را جز اندکى لجام مي زنم [ و به دنبال خود به عرصه هلاکت و نابودى مي کشم . ] « 62»
قرآن- سوره ص :
قَالَ يَا إِبْلِيسُ مَا مَنَعَکَ أَن تَسْجُدَ لِمَا خَلَقْتُ بِيَدَيَّ أَسْتَکْبَرْتَ أَمْ کُنتَ مِنَ الْعَالِينَ «75» قَالَ أَنَا خَيْرٌ مِّنْهُ خَلَقْتَنِي مِن نَّارٍ وَخَلَقْتَهُ مِن طِينٍ «76» قَالَ فَاخْرُجْ مِنْهَا فَإِنَّکَ رَجِيمٌ «77» وَإِنَّ عَلَيْکَ لَعْنَتِي إِلَى يَوْمِ الدِّينِ «78»
[ خدا ] فرمود : اى ابليس ! تو را چه چيزى از سجده کردن بر آنچه که با دستان قدرت خود آفريدم ، بازداشت ؟ آيا تکبّر کردى يا از بلند مرتبه گانى ؟ « 75» گفت : من از او بهترم ، مرا از آتش آفريدى و او را از گل ساختى . « 76» [ خدا ]گفت : از آن [ جايگاه ]بيرون رو که بى ترديد تو رانده شده اى ; « 77» و حتماً لعنت من تا روز قيامت بر تو باد . « 78»
حضرت علي (ع) مي فرمايد: خداوند فرشتگان مقربش را بوسيله عزت و کبريايي که تنها و تنها مخصوص ذات احدي اوست آزمايش کرد تا فروتنان آنان را از گردن کشانشان جدا سازد خداوندي که درون سينه ها و نهاني ها را مي دانست چنين فرمود من بشري از گل مي آفرينم پس هنگامي که او را آفريدم و از روح خود در او دميدم به او سجده کنيد با فرمان خدا همه فرشتگان سجده کردند به جز ابليس خود بيني ابليس را فرا گرفت و به آفرينش خود بر آدم نازيد و بر سرشت خود که از آتش است باليد پس او دشمن خدا پيشواي متعصبان و پيش کسوت مستکبران شد کسي که اساس تعصب بي پايه را نهاد و با خداوند در جامه کبريايي به رقابت پرداخت او که لباس عزت طلبي در بر کرد و پوشش خاکساري را از تن در آورد (نهج البلاغه خطبه 192)
قرآن-سوره ابراهيم:
وَقَالَ الشَّيْطَانُ لَمَّا قُضِيَ الأَمْرُ إِنَّ اللّهَ وَعَدَکُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَوَعَدتُّکُمْ فَأَخْلَفْتُکُمْ وَمَا کَانَ لِيَ عَلَيْکُم مِّن سُلْطَانٍ إِلاَّ أَن دَعَوْتُکُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لِي فَلاَ تَلُومُونِي وَلُومُواْ أَنفُسَکُم مَّا أَنَاْ بِمُصْرِخِکُمْ وَمَا أَنتُمْ بِمُصْرِخِيَّ إِنِّي کَفَرْتُ بِمَآ أَشْرَکْتُمُونِ مِن قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمِينَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ «22»
و چون کار به انجام رسد شيطان به کافران و گنهکاران گويد: خدا به شما وعده داد، وعده اي راست و درست و به آن وفا کرد.
و من هم به شما وعده دادم ولي با شما خلاف کردم.و من بر شما هيچ تسلطي نداشتم ، نه بر خودتان چيره بودم نه بر خردهايتان، فقط شما را به کفر و نا فرماني خدا دعوت کردم و شما پذيرفتيد پس مرا سرزنش نکنيد؛ خودتان را سرزنش کنيد
که به اختيار خود از من پيروي کرديد، نه من شما را فريادرس هستم و نه شما فريادرس من.من منکر آن بودم که مرا پيش از اين در حيات دنيا شريک خدا گيريد، به يقين ستمکاران عذابي دردناک دارند.
اين هم از فرمانروايي شيطان به جهان!! |
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5605 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 31 تير 1387، ساعت 10:02 |
|
 |
4 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 31 تير 1387، ساعت 14:19 |
|
 |
4 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 31 تير 1387، ساعت 14:41 |
|
 |
4 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
| اين هم برداشت شماست که سجده کردن يعني پرستش و عبادت و همه چيزايي که توي پستت گفتي. فرشتگان به ميل خود و يا براي عبادت آدم سجده نکردند که بگوئيم سجده بر آدم نوعي عبادت و بندگي است |
خير اين برداشت من نيست.ميليون ها نفر درسراسر جهان اين برداشت رو دارند!
در مورد قران.بنده چندين بار خوندمش و اطلاعاتش در مورد شيطان تقريبا با تورات و نيز انجيل همخواني داره.
| پس نميتوان فرض کرد ذات اقدس الهي نعوذ باالله عملي بيهوده و عبث و لعب مرتکب شود. |
استغفر الله!! بله کاملا درسته.
ولي ميتوان در مورد عملکرد خداوند حد اقل نظر کوچکي داد.
لطفا از ايات اللهي اينجا کپي پست نکن.چون نگرش اسلامي که در مورد شيطان وجود داره از همين ايات بوجود اومده.
عرض بنده چيز ديگه اي بود.
اولا که تمام اديان اللهي جز اسلام ميگند که شيطان فرشته بوده.
دوم اينکه شيطان افضل فرشتگان درون بهشت بوده و بالاترين مقام در دربار خداوند رو داشته.بهش گفته ميشد.((اورنده ي نور!) و يا فرشته ي صبحگاهي
مطلب شما در اين مورد تنها نظر قران بود.و همونطور که ميدوني در اين بحث نميتونه سند و مدرک باشه! بهر حال صحبت هاي شما هم چندان با وحيد تفاوتي نداشت شما هم مثل وحيد و بفيه علماي شيعه عقيده داري که فرمان سجده خداوند براي عبادت و ستايش نبوده و صرفا احترام بوده.اما در عمل جايي رو مشاهده نميکني که خداوند اين فرمايشاتش رو تکرار کرده باشه.
نکته: مگر نميگيد حضرت محمد و يا امام علي برترين بندگان خداوند هستند.پس چرا فرمان داده نشده که هيچ کدومشون رو براي احترام و تکريم سجده کنيد؟؟((نکنه جاييگاه حضرت ادم بالاتر از ايشان بوده؟؟))
نکته2:زماني که يهودي ها در جهان پراکنده شده بودند و طبعا هر قسمتيشون در خدمت پادشاهي در امده بودند.بر خلاف سنت و رسم اونزمان هيچ پادشاهي رو سجده نکردند!!!عقيده داشتند سجده فقط مخصوص خداوند است!!!!ماجرا استر و برخيا هم به علت همين خودداريه برخيا از سجده بر پادشاه ايجاد شد.هنوز هم اين سنت اعظم در بينشون وجودداره.
نکته3: من بعضي موقع ها ميرم حرم امام رضا.افراد زياد رو ميبينم که در بالا سر ايشان عملا سجده ميکنند و پيشوني رو بروي سنگ ميزاند((پشت به قبله!!)). حتما اين موضوع هم براي تکريم و احترامه ؟؟؟ولي کاملا بر خلاف واقعيات جهان هستش و نشان از گمراهي و ابتدال اين مردمان داره.
نکته نهايي:: اين نظر شخص بنده نيست!!ميليون ها نفر بله ميليون ها نفر در جهان اعتقاد دارند.لوسيفر که برترين و بالاترين عابد خداوند بود((ضمنا زيبا ترين و فهميده ترين فرشته هستي هم بود)) از سجده سر باز زد تنها به علت فرمان مشکوک و بو داره خداوند بود.خداوندي که ساليان سال فرمان عبادت و پرستش خودش رو داده بود.حال ناگهان فرمان عجيبي ميده که اين افريده من رو سجده کن.و شيطان هم با کلي مذاکره با خداوند بالاخره اين کار رو انجام ميده. و خداوند به شيطان ماموريت ميده که عامل خير و برکت و اگاهي و ازمايشات الهي باشد در کل هستي
شيطان از نظر اديان مختلف
يهود: شيطان در يهوديت، در لغت به معناي «دشمن» يا «تهمت زننده» است. و همينطور نام فرشتهاي است که مومنين را مورد محک قرار ميدهد. شيطان در يهود به عنوان دشمن خدا شناخته نشدهاست بلکه يک خادم خدا است که وظيفه دارد ايمان بشيريت را مورد آزمايش قرار دهد.
اسلامي: کلمه شيطان در عربي «الشيطان» به معناي خطاکار، متجاوز و دشمن است. اين يک عنوان است که معمولاً به موجودي به نام ابليس صفت داده ميشود.شيطان يکي از اجنه مقرب(به غلط از فرشتگان خاص) خدا بوده که جايگاه ويژه اي نزد خدا داشت . پس از آفرينش حضرت آدم خدا به تمامي فرشتگان دستور داده که در مقابل آدم سجده کنند که شيطان از اين امر سر باززده و خود را برتر از آدم دانسته چون آدم از خاک آفريده شده و فرشتگان از آتش وبه همين خاطر مورد غضب خدا قرار گرفته و از آن روز شيطان دشمني انسان راآغاز کرده و سعي در به انحراف کشيدن انسانها داشته.
مسيحيت: در بسياري از شاخههاي مسيحيت، شيطان (در اصل لوسيفر) قبل از آنکه از درگاه خدا ترد شود، يک موجود روحاني يا فرشته بوده که در خدمت خداوندگار بودهاست. گفته ميشود شيطان از درگاه خداوند به دليل غرور بيش از حد و خودپرستي ترد شدهاست. همينطور گفته شدهاست است شيطان کسي بودهاست که به انسان گفتهاست ميتواند خدا شود، و موجب معصيت اصلي انسان در درگاه خدا شدهاست و در نتيجه از بهشت عدن اخراج شدهاست. از شيطان در کتاب يوناني «ديابلوس» به عنوان روح پليد (Devil) نيز نام برده شدهاست که به معناي «تهمت زننده» يا «کسي که به ناحق ديگران را متهم ميکند». واژه Devil از فعلي به معناي «پرت کردن» يا «انتقال دادن» نشئت گرفته شدهاست. در حالي که لاوي ادعا کردهاست که اين واژه از زبان سانسکريت "devi" مشتق شده و به معناي الههاست
از نظر شيطان پرستان!!!
شيطان ميگويد دست و دلبازي کردن بجاي خساست.
شيطان ميگويد زندگي حياتي بجاي نقشه خيالي و موهومي روحاني
شيطان ميگويد دانش معصوم بجاي فريب دادن رياکارانه خود.
شيطان ميگويد محبت کردن به کساني که لياقت آن را دارند بجاي عشق ورزيدن به نمک نشناسان
شيطان ميگويد انتقام و خونخواهي کردن بجاي برگرداندن صورت ]اشاره به تعاليم مسيحيت که ميگويد هرگاه برادي به تو سيلي زد، آن طرف صورتت را جلو بياور تا ضربهاي به طرف ديگر بزند[
شيطان ميگويد مسئوليت پذيري در مقابل مسئوليت پذيران بجاي نگران بودن خون آشامهاي غير مادي
شيطان ميگويد انسان مانند ديگر حيوانات است، گاهي بهتر ولي اغلب بدتر از آنهايي است که روي چهار پا راه ميروند، بدليل آنکه انسان داراي خداي روحاني و پيشرفتهاي روشنفکرانه، او را پستترين حيوانات ساختهاست.
شيطان تمام آن چيزهايي که گناه شناخته ميشوند را ارائه ميدهد، چون که تمام آنها به يک لذت و خوشنودي فيزيکي، رواني يا احساسي منجر ميشوند.
شيطان بهترين دوست کليساست چرا که در ميان تمام اين سالها وجود شيطان دليل ماندگاري کليساها است.
11 قانون لوسيفر
هرگز نظراتت را قبل از آنکه از تو بپرسند بازگو نکن.
هرگز مشکلاتت را قبل از آنکه مطمئن شوي ديگران ميخواهند آن را بشنوند بازگو نکن.
وقتي مهمان کسي هستي، به او احترام بگذار و در غير اين صورت هرگز آنجا نرو.
اگر مهمانت مزاحم تو است، با او بدون شفقت و با بيرحمي رفتار کن.
هرگز قبل از آنکه علامتي از طرف مقابلت نديدهاي به او پيشنهاد نزديکي جنسي نده.
هرگز چيزي را که متعلق به تو نيست برندار، مگر آنکه داشتن آن براي کس ديگري سخت است و از تو ميخواهد آن را بگيري.
اگر از جادو به طور موفقيت آميزي براي کسب خواسته هايد استفاده کردهاي قدرت آن را اعتراف کن. اگر پس از بدست آوردن خواستههايت قدرت جادو را نفي کني، تمام آنچه بدست آوردي را از دست خواهي داد.
هرگز از چيزي که نميخواهي در معرض آن باشي شکايت نکن.
کودکان را آزار نده.
حيوانات -غير انسان- را آزار نده مگر آنکه مورد حمله قرار گرفتهاي يا براي شکارشان.
وقتي در سرزميني آزاد قدم بر ميداري، کسي را آزار نده، اگر کسي تو را مورد آزار قرار داد، از او بخواه که ادامه ندهد. اگر ادامه داد، نابودش کن.
و اما گناه:
حماقت، ادعا و تظار، نفس گرايي (انتظار بازپس گرفتن از ديگران، آنچه به آنها دادهايد)، خود را فريب دادن، پيروي از رسوم و عقايد ديگران، روشن بيني نا کافي، فراموش کردن ارتدکسي گذشته (به طور مثال، قبول کردن چيزي قديمي در بسته بندي جديد، به عنوان نو)، غرور و افتخار بي حاصل (مانند غروري که هدف شخصي را از درون ميپوساند) و کمبود محسنات
پي اس: تا اطلاع ثانوي سخن ديگري ندارم
منبع |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 31 تير 1387، ساعت 14:46 |
|
 |
4 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
| يه بار يه چيز جالب و عالي نوشته. اما هيچکس باور نکرد که اين رو خودش نوشته. همه فکر کردن باز هم کپي و پيست کرده. |
يه بار
يه کاري ميکني همون بلايي رو که سر اميد اوردم سر شما هم بيارم ها
| متن خيلي خوبي بود. |
قربونت برم.
حالا ميگم بيا يه فکري به حال رنگ اي دي هامون بکنيم.
تو که خيلي از اينا دوست داري |
|
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
 |
سهشنبه 01 مرداد 1387، ساعت 14:13 |
|
 |
4 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 01 مرداد 1387، ساعت 14:55 |
|
 |
4 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|