| نویسنده |
پیغام |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 11 شهريور 1387، ساعت 9:39 |
|
 |
3 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
مگه بيکارم باز برم راي بدم.ديگه اصلا راي نميدم که پس فردا بگم چرا به اين راي دادم يا چرا به اون راي ندادم.ولمون کن بابا به من چه مملکت ما بچاپ بچاپ شده.  |
خوب بايد راي بدي تا احمدي نژاد راي نياره |
_________________ به آوتاره من بد نگاه نکن
چون همه ما مثل هم هستيم
فقط نمي خوايم اين رو قبول کنيم
------------------------------------------
..:: فيل تر شکن http://fil.sub.ir/ ::..
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1135 اعتبار کسب شده: 3876 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 11 شهريور 1387، ساعت 11:35 |
|
 |
3 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
در دولت احمدي نژاد:
· طرح مبارزه با بد حجابي شروع شد.
· تحريم هاي امريکا شروع شد.
· موضوع هسته اي ايران تابلو شد.
· بنزين سهميه بندي شد.
· سوبسيد آب و برق، گاز و شير حذف شد.
· فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ را توي خانه عفاف گرفتند.
· استاد دانشگاه به شاگردش تجاوز کرد.
· بد سابق ترين مدير کشور و همکار احمدي نژاد مدير سايپا شد.
· دولت به جاي مشاوره با اقتصاد دانان با قصابان و بقالان مشورت کرد.
· قيمت خانه در تهران از پاريس گرانتر شد.
· برداشت از ذخيره ارزي 12 برابر شد.
· تورم به 21 درصد رسيد.
· مردم ايتاليا و فرانسه توي خيابون عليه دولت ايران و تروريست بودنش تظاهرات کردند.
· زمزمه خليج عربي شروع شد.
· قيمت مسکن سه برابر شد.
· طرح توريستي سفرهاي استاني رئيس جمهور و وزرا شروع شد.
· دانش آموزان ايراني موفق شدند در زير زمين خانه شان انرژي هسته اي درست کنند.
· استادان دانشگاه مخالف دولت اجبارا بازنشته شدند.
· تمامي صنايع و کارخانه هاي دولتي به کنسرسيوم ها و مافياي داخلي فروخته شد.
· ايران از نظر کسب و کار در رده صد و بيست و چهارم قرار گرفت.
· کشور ما از نظر تورم در خاور ميانه اول شد.
· سيل مهاجرت مردم به اولين کشور ممکن روانه شد .
· رئيس جمهور کشور موفق به ديدن هاله نوراني هنکام مذاکرات هسته اي شد.
· طرح تقسيم عادلانه !!! درياي خزر که تاريخ دانان آن را برابر با قرارداد ترکمانچاي مي دانند اجرا شد.
· حتي روسيه و چين هم ايران را تحريم کردند.
· آمار اعتياد در کشور به بالاترين رقم در طي 50 سال اخير رسيد.
· کراک و انواع مواد مخدر به آساني در دسترس مردم قرار گرفت.
· درصدي از مردم که زير خط فقر قرار مي گسرند به 40 درصد رسيد.
دست در دست هم يکبار ديگه به احمدي نژاد راي بديم
با اضافه کردن نکات مورد نظر خود و ارسال اين ليست به دوستان ما را در راي آوردن مجدد احمدي نژاد ياري دهيد
ستاد هوشمند تبليغات درست براي احمدي نژاد ( معجزه هزاره سوم و ساير هزاره ها ) |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 393 اعتبار کسب شده: 3018 محل سکونت: کاشان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 12 شهريور 1387، ساعت 2:31 |
|
 |
3 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
يه ليست از وعده هايي هم که قرار بود انجام شود ، تهيه کنيد.. |
_________________ هميشه پشت سر هر مرد موفق ، زني هست که نتونسته جلوي موفقيت شو بگيره. 
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 شهريور 1387، ساعت 10:14 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
با تشکر از دوست خوبم تيتان بايد به ليستشون اينها رو هم اضافه کنم
بحران انرژي در ايران در زمستان گاز و نفت و در تابستان بحران برق و همون طور که گفتيد در تمام فصول سال بحران بنزين و گازوئيل رو بايد به افتخارات دولت آقاي احمدي نژاد اضافه کرد
بر سر کار گذاشتن مديرهاي نالايق بر سر پستهاي ريز و درشت و برداشتن مديرهاي بعضا لايق به بهانه اصلاح طلب بودن و مدير دولت خاتمي بودن
ايجاد خفقان شديد سياسي و اجتماعي (نمونه اش در بحث سهميه بندي بنزين که هيچ رسانه اي حق انتقاد از طرح مذکور را نداشته)
وضعيت اقتصادي رو اينقدر آباد کرده که مجبور به چاپ اسکناس 50هزار توماني شديم
اينها برگي است زرين از دولت پر افتخار آقاي احمدي نژاد |
چون همه ما مثل هم هستيم
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 شهريور 1387، ساعت 1:43 |
|
 |
2 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
سلام...
من در اين مورد فقط راويم اين طرز تفکر الان تو جامعه زياده(نه در حدي که بشه کاري کرد!)گفتم از اين نوع يک مطلبي اينجا داشته باشيم!! بازم ميگم روايت اين مطلبي دليلي بر تصديق ويا رد فلسفه عمل نيست!
چرا من به احمدي نژاد راي خواهم داد؟
توجه»:دوستان گرامي،يادداشت زير به هيچ وجه درون مايه ي طنز و انتقادي ندارد.بلکه حاصل افکار و ايده هاي شخصي نويسنده در باب انتخابات آينده است و بنده در تصميم خود بسيار مصمم بوده و دلايل خاص خود را براي انجام اينکار دارم.شايد نيت من با نيت ديگر طرفداران دولت نهم کاملا تفاوت داشته باشد و شايد آنها را طبق معمول برنجاند.
نمي دانم آيا شما تا بحال اسم چيزي به نام مبارزه ي کاذب با يک شرايط تحميلي را شنيده باشيد يا خير.به ياد بياوريد برخي داستان هاي نظامي را که سربازان حرفه اي براي آنکه زير شکنجه بر خلاف ميل اصلي اش چيزي را لو ندهد،با شکنجه گر درگير مي شد بجاي برخوردهايي که بازجو را نرم کند تا او عصباني نشود به متقابلا به بازجو هم فحاشي مي کرد و او را ميزد و در نتيجه بازجو را عصباني مي کرد تا بازجو با تمام انرژي اش به کار خود ادامه دهد.اين استراتژي دو فايده براي شخص داشت.اول اينکه شخص شکنجه گر را خسته و ضعيف بکند او را از جايگاه پايين تر به سراغ سوژه برود.فايده ي ديگرش اين بود که با از دست رفتن کنترل بازجو يا شکنجه گر،سوژه زير شکنجه بي هوش شده و يا آسيب جدي مي بيند که ديگر بدن بازجو شونده پاسخگوي ادامه ي بازجويي نباشد.و نتوانند از او تا مدتي اطلاعات بگيرند.فلذا گاهي دست گذاشتن روي نقاطي از منافع طرف مقابل که در ظاهر به نفع طرف،ولي در باطن تامين کننده ي منافع باشد،استراتژي خوبي براي مقاومت است.
بسيار واضح است که بنده مانند بسياري از همفکران منتقد حکومت،با کانديداهاي آقايان رابطه ي خوبي نداشته باشم.چه از نوع اصلاح طلب باشند و چه از جنس اصولگرا...مخصوصا اگر فردي بنام احمدي نژاد شخص مورد نظر باشد.ولي اين بسيار واضح است که ايران در شرايط بن بست سياسي به سر مي برد.امکان اصلاحات گسترده اي که خاتمي به دروغ به جوانان وعده داده بود در سالهاي آغازين اصلاحات سلب شد و کادرهاي اصلي حاکميت کاملا راه آن را سد کردند و خود خاتمي و کروبي هم نمي خواستند به هيچ وجه از خطوط موازي رد بشوند و تنها عده ي معدودي از اصلاح طلبان،بحث خروج از حاکميت را مطرح کردند.زيرا تيم خاتمي از اول هم دنبال اصلاحات سياسي و بازکردن طولاني مدت فضاي رسانه ها و آزادي نبود،زيرا اولين نقطه اي که بدان حمله مي شد،خود مديريت ضعيف اصلاحات بود و سپس ساختارهاي سياسي حاکم بر کشور قرار داشت.ضمنا خاتمي دائما سخن از فعاليت سياسي با وجود موانع و التزام به تئوري هاي مبنايي رژيم مي راند و گاهي شعار معروف "بازي شان را به هم مي ريزيم" را سر مي داد.زيرا ماهيتا اصلاحات،به زعم سردمدارانش حرکتي تمام پوپوليستي بود و از اساس بنا بر عمل نداشت و به زعم بعضي از اصلاحاتيون محافظه کار مانند محتشمي پور و مجيد انصاري (عاملي براي حفظ نظام بود) که تعبير بسيار صحيح بود.فلذا راي دادن به اصلاحات تنها وضع را بدتر مي کند و شرايط موجود را حفظ مي کند و هيچ تاثيري در ادامه ي تحولات مطلوب جمهوري خواهان نداردو تنها به منتقدين حاکميت،ضربات جبران ناپذيري مي زند.از سويي تکنوکرات ها و اصولگرايان سنتي نيز شعار هاي اصلاح طلبانه سر مي دهند و راي دادن به امثال لاريجاني و قاليباف و هاشمي،نتيجه اي شبيه به راي دادن به اصلاحات را دارد.پس به چه دليل من از طيف آبادگران و وابسته گان به سپاه و بسيج و افرادي که خود را انقلابي معرفي مي کنند حمايت مي کنم؟
جواب بسيار واضح است.شرايط حاکم نشان داده است که هيچ حرکتي براي بهبود اوضاع براي کشور وجود ندارد.به جز يک انفجار،انفجار مردم زير فشارهاي عميق سياسي و مديريتي و اقتصادي که باعث تسليم خود سيستم حاکم شود و آنها با اين واقعيت رو به رو کنند که ناتواني در مديريت کشور بسيار مشهود است و خود سيستم،خودش را منحل کند و فضاي سياسي ايران رو به دموکراسي گذاري گران قيمت،ولي بسيار مفيد داشته باشد.تيم احمدي نژاد و طيف دوستان او در مجلس بزرگترين مهره براي اين بازي بحساب مي آيند.
ضعف شديد مديريتي،نا بساماني و رفت و آمد ماهانه ي وزيران، انتقادات داخلي و خارجي، افتضاح هاي پي در پي در روابط عمومي دولت و سخنراني شرم آور او و دوستانش و تکذيب هاي سراسر کذب شان و گاهي خنده آور و همچنين انزواي خارجي و بقول دکتر موسي غني نژاد،استاد اقتصاد علامه،(اقتصاد تمام هيئتي و بروز!) و همين طور رسوايي هاي اداري وزرا و بوجود آمدن شرايطي که بقول شمس الواعظين "اگر رهبر از دولت حمايت نکند،دولت در عرض يک هفته سقوط مي کند" و همينطور همکاري مجلس در حمايت از اعمال دولت و تصويب قوانين نقض کننده ي حقوق شهروندي و حقوق بشر و زنان و اقليت هاي ديني و چشم پوشي و ناتواني مجلس اصولگرا بر فجايع مديريتي و ديواني و ناتواني در استيضاح آسوده ي وزيران،که همه از آن مطلع هستيد! مي تواند باعث بروز يک انفجار بزرگ در جامعه شود.انفجاري ضروري که تنها راه برون رفت از شرايط موجود است و چاشني آن تنها در دست همين طيف هست و نه فرد و يا گروه خاص ديگر،فلذا بنده به جرات مي گويم که تنها به احمدي نژاد راي خواهم داد.تنها اين طيف مي توانند سيستم را به سرنوشت شوروي دچار کنند و خود به خود شرايط به حال عادي برگردد.هرچند گهگاه بيان مي کنند که مردم با وجود مشکلات دولت را دوست دارند،ولي تنها ادامه ي حيات اين دولت مي تواند که ما را پس از سالها اصلاحات دروغين و وعده هاي سر خرمن نجات دهد و ....
قطعا زود پز جامعه بايد پنج سال ديگر هم،روي شعله ي آبادگران و احمدي نژاد و دوست دارانش جوش بزند تا به نقطه ي دلخواه براي انفجار جامعه برسد.
منبع:http://republican.blogfa.com/ |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 24 شهريور 1387، ساعت 11:39 |
|
 |
2 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
يکي از دوستان مي گفت : به احمدي نژاد راي بدهيد
گفتيم چرا ؟؟؟
گفت : چون اگر احمدي نژاد راي بياره تکليف نظام مشخص مي شه .
خدايا چنان کن عاقبت کار که تو خوشنود شوي و ما رستگار |
چون همه ما مثل هم هستيم
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 179 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 26 شهريور 1387، ساعت 15:47 |
|
 |
2 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 22 مهر 1387، ساعت 11:37 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
آقا احمدي نژاد لطف کردن و توي سازمان ملل گل کاشتن و ثابت کردند که
اولا رييس جمهور همه جا هست الا ايران چون اونجا اين قدر که در مورد فلسطين و لبنان و عراق و افغانستان و .... و حقوق اونها صحبت کرد الا مردم و حقوق مردم ايران
دوما آخه يکي نيست به اين آدم بگه خوب مي ري تو يه کشور و بر عليه اون کشور صحبت مي کني ؟؟؟
خوب احمق تو که مي شيني اونجا و مي گي دوره آمريکا تموم شده مردم آمريکا در مورد تو چه فکري مي کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداييش کسي نيست متن حرفهاي اين آقا رو قبل از وررررررررر بخونه و تحليل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آقاي احمدي نژاد آخرشي !!!!!!! |
چون همه ما مثل هم هستيم
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 06 آبان 1387، ساعت 10:15 |
|
 |
1 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
چشم همگي روشن
از برگهاي زرين دولت آقاي احمدي نژاد "رشوه 100 مليون توماني به نمايندگان مجلس"
براي عدم استيضاح وزير کشور و وزير آموزش و پرورش
چون طبق قانون اساسي اگه توي دولتي بيش از 13 وزير عوض بشه اون دولت بايد دوباره راي اعتماد از مجلس بگيره
که آقاي احمدي نژاد مجبور شده از جيب شخص خودش (اصلا اين پول از بيت المال و حق من و شما نيست ) اين پول رو به نمايندگان مجلس بيچاره که 8شون گرو 9 شون هست داده (چقدر اين آدم به فکر از بين بردن فقر در جامعه است ؟)
طفلک بميرم واسه دولت خدمتگذار |
چون همه ما مثل هم هستيم
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 393 اعتبار کسب شده: 3018 محل سکونت: کاشان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 06 آبان 1387، ساعت 14:53 |
|
 |
1 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
عزيزان ، دوستان و ....
در حال حاضر رييس جمهور در بستر بيماري هستند..
لطفا اينقدر جوش و غصه به خوردشون ندهيد ، خداي نکرده ، زبونم لال، روم به ديوار دور بعد اصلا کانديد نخواهند شدا !!!!!!!!!!!
|
_________________ هميشه پشت سر هر مرد موفق ، زني هست که نتونسته جلوي موفقيت شو بگيره. 
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 12 آبان 1387، ساعت 11:12 |
|
 |
1 ماه پيش |
|
|
| |
| itwman نوشته بود: |
عزيزان ، دوستان و ....
در حال حاضر رييس جمهور در بستر بيماري هستند..
لطفا اينقدر جوش و غصه به خوردشون ندهيد ، خداي نکرده ، زبونم لال، روم به ديوار دور بعد اصلا کانديد نخواهند شدا !!!!!!!!!!!
 |
اين آقايي که من ديدم تا همه ما رو نفرسته اون دنيا حالا حالاها سر جاش محکم نشسته!!!!
از من سالمتره که اين آقا |
چون همه ما مثل هم هستيم
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 14 آبان 1387، ساعت 13:03 |
|
 |
28 روز پيش |
|
|
| |
| s_mr66 نوشته بود: |
جواب بسيار واضح است.شرايط حاکم نشان داده است که هيچ حرکتي براي بهبود اوضاع براي کشور وجود ندارد.به جز يک انفجار،انفجار مردم زير فشارهاي عميق سياسي و مديريتي و اقتصادي که باعث تسليم خود سيستم حاکم شود و آنها با اين واقعيت رو به رو کنند که ناتواني در مديريت کشور بسيار مشهود است و خود سيستم،خودش را منحل کند و فضاي سياسي ايران رو به دموکراسي گذاري گران قيمت،ولي بسيار مفيد داشته باشد.تيم احمدي نژاد و طيف دوستان او در مجلس بزرگترين مهره براي اين بازي بحساب مي آيند.
قطعا زود پز جامعه بايد پنج سال ديگر هم،روي شعله ي آبادگران و احمدي نژاد و دوست دارانش جوش بزند تا به نقطه ي دلخواه براي انفجار جامعه برسد.
منبع:http://republican.blogfa.com/ |
اي بابا
من اصلا فکر نمي کردم طرفداران احمدي نژاد اين همه هوش و نبوغ داشته باشن
اين هم شيوه جديد تبليغ براي احمدي نژاده
همه خوب مي دونن که زود پز ملت ايران گنجايشش خيلي بالا رفته ، پنج سال سهله ،اگه دکتر جان پنجاه ساله ديگه هم با آبرو و زندگي و روح و روان و جسم ايراني ها بازي کنه ،بخاري از اين زودپز در نمياد
پس ساده دل نباشيم و به احمدي نژاد راي ندهيم |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 26 آبان 1387، ساعت 21:50 |
|
 |
15 روز و 15 ساعت پيش |
|
|
| |
چه خوش...سزاوار و بجا فرموده اند حضرت شمس!!
احساسم در مورد اين شعر خيلي عجيبه...کلي باهاش حال ميکنم.!
ان خواجه را در کوي ما در گل فرو رفته است پا
با تو بگويم حال او برخوان ((اذا جاء القضا))
جبار وار و زفت او..دامن کشان ميرفت او
تخسر کنان بر عاشقان بازيچه ديده عشق را
اي خواجه سرمستک شدي بر عاشقان خنبک زدي
مست خداوندي خود کشتي گرفتي با خدا
بر اسمان ها برده سر وز سرنبشت او بي خبر
هميان او پرسيم و زر گوشش پر از طال بقا
از بوسه ها بر دست او وز سجده ها بر پاي او
وزلوکند شاعران وز دمدمه ي هر ژاژخا
فرعون و شدادي شده خيلي پر از بادي شده
موري بده ماري شده وان مار گشته اژدها! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 28 آبان 1387، ساعت 9:58 |
|
 |
14 روز و 3 ساعت پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
 |
سهشنبه 28 آبان 1387، ساعت 10:26 |
|
 |
14 روز و 3 ساعت پيش |
|
|
| |
منبع اين خبر کجاس؟
باورکردني نيست... يعني امارات با اين همه امکانات و پيشرفت فاقد دستگاه هاي الکترونيکي براي بازرسي افراده؟ |
|
|
|
|
|
 |
|
|