| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1890 اعتبار کسب شده: 4872 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 تير 1387، ساعت 21:33 |
|
 |
5 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 12 تير 1387، ساعت 8:57 |
|
 |
5 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
احمدينژاد هم آدمه و هم عاقله. فقط دروغگو و شياده.
اين آدم فقط "منم منم" ميکنه. وقتي درباره دختر 16 ساله که انرژي هستهآي توليد کرده حرف ميزنه ميگه من زنگ زدم، من گفتم. وقتي درباره امام زمان حرف ميزنه ميگه من توي سازمان ملل گفتم، من امام زمان رو به دنيا شناسوندم.
احمق فرض کردن احمدي نژاد ما رو به اينجا رسونده. اگه از اول همه ميدونستن که با چه آدم عوامفريب و رياکار و دروغگويي سر و کار دارن، کار مملکت به اينجا نميرسيد. اين موذي دغلکار براي پيش بردن کار خودش حتي به کابينهاي که امام زمان تاييد کرده بود هم رحم نميکنه. |
من فکر مي کنم احمدي نژاد اهدافش خيره؛ اما براي اين کار ساخته نشده. يعني در اين قد و قواره نيست. به قول يکي از بزرگان* مردان کوچک رو در منصبهاي بزرگ و مردان بزرگ رو در منصبهاي کوچک نبايد گماشت. متأسفانه تيم همکاران احمدي نژآد هم مثل خودش هستن؛ و گر نه کار به اينجاها نمي کشيد.
اگر کسي بخواد بر خلاف گند کاشتن ايشون کاري انجام بده عزل مي شه (که نمونه هاش کم نيست)
ايشون نه کاري مي کنه نه مي ذاره کس ديگه اي کاري انجام بده
يعني فکر مي کنه تو همه مسائل عقل کله که اين مساله توي مديريت مخصوصا تو سطح کلان بدترين ضعفه |
_________________ به آوتاره من بد نگاه نکن
چون همه ما مثل هم هستيم
فقط نمي خوايم اين رو قبول کنيم
------------------------------------------
..:: فيل تر شکن http://fil.sub.ir/ ::..
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
شنبه 15 تير 1387، ساعت 16:55 |
|
 |
4 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
مگه بيکارم باز برم راي بدم.ديگه اصلا راي نميدم که پس فردا بگم چرا به اين راي دادم يا چرا به اون راي ندادم.ولمون کن بابا به من چه مملکت ما بچاپ بچاپ شده. |
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
شنبه 15 تير 1387، ساعت 21:49 |
|
 |
4 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
شنبه 15 تير 1387، ساعت 21:52 |
|
 |
4 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
شنبه 15 تير 1387، ساعت 21:54 |
|
 |
4 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
سلام
نيومده باز ... خورديم
يه پست قشنگ نوشته بودم فرستادم نيومد !
حالا بگزريم اولش مهم بود که به تمام دوستان سلامي دوباره کردم و کام ايامو براشون ارزو داشتم وغيره |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
شنبه 15 تير 1387، ساعت 21:56 |
|
 |
4 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
مگه بيکارم باز برم راي بدم.ديگه اصلا راي نميدم که پس فردا بگم چرا به اين راي دادم يا چرا به اون راي ندادم.ولمون کن بابا به من چه مملکت ما بچاپ بچاپ شده.  |
نکته مهم همين جاست که قراره تو اين مملکت زندگي کني و براي نسل هاي بعد يه چيزي به ارث بزاري |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 16 تير 1387، ساعت 17:40 |
|
 |
4 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
اگر ما از لبنان و عراق حمايت مي کنيم براي اينه که آمريکا با تقويت اسرائيل نتونه به کشور ما صدمه بزنه و اسرائيل ما رو هم نابود کنه. |
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 393 اعتبار کسب شده: 3018 محل سکونت: کاشان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 17 تير 1387، ساعت 1:36 |
|
 |
4 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
1- با تمام احترام براي خانومه ستاره غريب؛
ولي اين برهاني که به کار بردن آدم به سن ايشون شک ميکنه !!!!
مثله اين ميمونه که خواسته باشيم با نون و ماست جوجه کباب درست کنيم !! ميشه ؟
2- مشکل ما احمدي نژاد يا خاتمي يا رفسنجاني يا ... نيستند ،
بايد ريشه درست بشه ، به قول دوستي وبلاگ نويس ، اينا فقط برگ هستند.. |
_________________ هميشه پشت سر هر مرد موفق ، زني هست که نتونسته جلوي موفقيت شو بگيره. 
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 18 تير 1387، ساعت 14:55 |
|
 |
4 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
هرکسي که بياد مي خواد جيباي خودشو پر کنه.ما که گذشتيم تو هم بگذر.
من راي نمي دهم . تو راي ميدهي ؟ |
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 393 اعتبار کسب شده: 3018 محل سکونت: کاشان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 18 تير 1387، ساعت 16:48 |
|
 |
4 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
من هيچ وقت راي نداده ام و به هيچ قيمت هم نمي دهم !!
چون به قول دکتر شريعتي شرافت مرد مثله ... |
_________________ هميشه پشت سر هر مرد موفق ، زني هست که نتونسته جلوي موفقيت شو بگيره. 
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 01 مرداد 1387، ساعت 18:22 |
|
 |
4 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
اگر ما از لبنان و عراق حمايت مي کنيم براي اينه که آمريکا با تقويت اسرائيل نتونه به کشور ما صدمه بزنه و اسرائيل ما رو هم نابود کنه.  |
يه حرف جالب
عامل دشمني ما با اسراييل همين فلسطين و لبنان هستند
ما اگر دست از حمايت از اين عربهاي سوسمار خور برداريم چه دليلي واسه دشمني ما با اسراييل وجود داره و متعاقب آن چه دليلي واسه حمله به ايران وجود داره ؟؟؟ |
_________________ به آوتاره من بد نگاه نکن
چون همه ما مثل هم هستيم
فقط نمي خوايم اين رو قبول کنيم
------------------------------------------
..:: فيل تر شکن http://fil.sub.ir/ ::..
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6757 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 02 مرداد 1387، ساعت 1:09 |
|
 |
4 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
| تنها با تمام دردها نوشته بود: |
يه حرف جالب
عامل دشمني ما با اسراييل همين فلسطين و لبنان هستند
ما اگر دست از حمايت از اين عربهاي سوسمار خور برداريم چه دليلي واسه دشمني ما با اسراييل وجود داره و متعاقب آن چه دليلي واسه حمله به ايران وجود داره ؟؟؟ |
به اعتقاد بنده انسان بايد در همه حال طرفدار حق و مخالف باطل باشه. اگه در جايي ظلمي واقع مي شه، انسان وظيفه داره در مقابل ظالم بايسته و از مظلوم دفاع کنه. آيا در چنين شرايطي مي شه گفت مظلومين عامل دشمني ما با ظالمين هستن و وجود اين دشمني و مشکلات و دردسرهايي که برامون ممکنه به وجود بياره تقصير مظلومين هست؟! بحث حمايت بي چون و چرا و بي دليل از فلسطين يا لبنان نيست؛ بحث حمايت از جبهه حق در مقابل باطله و بنده اعتقاد دارم مبارزين فلسطيني و لبناني در جبهه حق قرار گرفتن و به همين علت سعي مي کنم به سهم خودم از اونها حمايت کنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
 |
چهارشنبه 02 مرداد 1387، ساعت 2:20 |
|
 |
4 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
من 100% با حرف وحيد موافقم و 100% با حرف هاي نژاد پرستانه (ت ب ت د ) مخالف..
البته با اين تفاوت ، بياييد از منظر ديگه اي نگاه کنيم !!
ما جريان اسراييل و لبنان رو داريم از منظر ايران مي بينيم و از فلسطين و لبنان حمايت مي کنيم،
دليلش چيه ؟
| نقل قول: |
ستاره’ غريب نوشته بود :
اگر ما از لبنان و عراق حمايت مي کنيم براي اينه که آمريکا با تقويت اسرائيل نتونه به کشور ما صدمه بزنه و اسرائيل ما رو هم نابود کنه. |
دليلش اگه اين باشه موضع گيري ها فرق مي کنه...
اين نوع اهداف منافعي رو دنبال مي کنه و استفاده ابزراي و به دور از آزادگي است... با اين يکي مخالفيم ! |
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 11 شهريور 1387، ساعت 9:37 |
|
 |
3 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
اگر به کارنامه دولت احمدي نژاد يه نگاهي بياندازيم
مي بينيم که اين آقا در طول دوره رياست جمهوري ملت رو سر کار گذاشته
اول بحث کارت سوخت و مسائل مربوط به آن و درد سر مربوط به آن
بعد مسائل مربوط به سهميه بندي سوخت