| نویسنده |
پیغام |
طاهر  زبون بسته!
تاريخ عضويت: جمعه 20 آبان 1384 مجموع ارسالها: 13 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 خرداد 1387، ساعت 0:52 |
|
 |
6 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
اين مطلب رو تو نت گردي هاي شبانه م پيدا کردم . با خودم گفتم خالي از لطف نيست که شما هم بدونيد .
توجه کرديد که توي بعضي از سايتها و يا وبلاگها که ميريد ، نظرات بعضي ها با عکسشون نشون داده شده؟درست مثل همين جااما بعضي جاها هست که شما نميتونيد عکس بذاريد اما بقيه عکس دارن . تا حالا فکر کرديد که چطوريه که اونا ميتونند عکسشونو بزنند توي اون سايته ولي براي شما هيچ کليد و يا دگمه اي نيست؟! قصد دارم توي اين مطلب بهتون يک سايت رو معرفي کنم که شما بعد از ثبت نام کردن در اين سايت، در هر وبلاگ و يا سايتي که امکان نمايش عکس نظر دهندها رو داشته باشه نظر داديد ، عکستون هم در کنار نظرتون نمايش داده بشه!
اين وبلاگ هم که مي بينيد اين امکان رو داره که عکس شما رو نشون بده! ابتدا وارد سايت www.gravatar.com بشويد و بر روي گذينه Sign up now! کليک نماييد. حالا ايميل اصلي خودتونو وارد کنيد و دگمه Signup رو بزنيد (توجه داشته باشيد که اين ايميل بايد همان ايميلي باشه که موقع نظر دادن مينويسيد)
حالا يک ايميل براي شما ارسال ميشه، به قسمت اينباکس ايميلتون رفته و اين ايميل رو باز ميکنيد. مي بينيد که پيام خوش آمدگويي به همراه يک لينک برايتان ارسال شده است. براي فعال شدن اکانتتون روي لينکي که براتون ايميل شده کليک ميکنيد، سپس صفحه اي باز ميشود که بايد رمز عبوري براي خود مشخص کنيد. حالا به قسمت لوگين سايت برويد و ايميل و پسوردي را که چند لحظه قبل وارد کرده بوديد را بنويسيد و لوگين نماييد. اکنون ميتوانيد يکي از عکسهاي خود را بارگذاري (آپلود) نماييد.
اميدوارم بدردتون بخوره |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |