| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 19 ارديبهشت 1387، ساعت 7:17 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
سلام به همه دوستاي خوبم در پرشين بي بي، اميدوارم که حال همگي خوب باشه و بهتون خوش بگذره، من هم خوبم، دلم براتون تنگ شده! کاش مي تونستم مثل قبلنا اينجا باشم! اما يه خورده زياده روي و يه سري اتفاقها و بي جنبه بازي هاي خودم در يکي دوسال گذشته باعث شده که ديگه نتونم در جمع شما باشم و اميدوارم دوباره روزي بتونم به جمعتون برگردم. گرچه مشغول بودن به کار هاي ديگه مرا سرگرم خودش کرده و دوري شما را کمتر احساس مي کنم و در کل از اين که دارم به بقيه کارهام مي رسم و محيط هاي جديد و جدي تري را تجربه مي کنم خوشحالم، ميدونم که شما هم خوشحالي من را مي خوايد هــرچه چه اين خوشحالي من به دوري از اينجا وشما باشه! (شايد بگيد چقدر خودم را تحويل گرفتم؟) اما ملاقات هاي شما بيرون از تالار به صورت تلفني و اس ام اسي و چه به صورت حضوري در دانشکده و بخش اين را ميرسونه! گرچه هميشه مي گم و باز هم ميگم : شما ها زيادي نسبت به من محبت داريد و من لايق اين همه محبت نيستم!
حالا هم غرض از مزاحمت، احسان ازم خواسته بود که تاپيک جديد لابي تالارهاي گفتمان را باز کنم تا تاپيک قبلي که زياد شلوغ شده را قفل کنه و از اين به بعد اينجا پست بگذاريد نمي خواستم قبول کنم اما احسانه نميشه روي حرفش نه اورد! خواهشا بعد اين پست من را شرمنده نکنيد که نيستم جوابتون را بدم و بي ادبي ميشه، ممنون از همگي براي همه چيز، ايشالله که هميشه هر جا هستيد خوب و شاد و موفق باشيد.
| سياسفيد نوشته بود: |
| لابي تالارهاي گفتمان : جايي براي خوش و بش هاي روزانه ، سلام و تشکر و تبريکاي ساده و .... |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1326 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 19 ارديبهشت 1387، ساعت 13:35 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
سلام سياسفيد عزيز، خوشحال شدم که پستتو بعد از مدتها باز تو تالار ديدم، و اميدوارم باز هم بيايي
مثل هم بهتره از هم با خبر باشيم تو اين فروم، مهم دوستيايي که ساخته شده!
_____
پاني و صداي دل عزيز ، ممنون به خاطر تبريکتون
اميدوارم ويزا به راحتي پذيرشم باشه!
من از دو دوره Microtechnology در دانشگاه چالمرز سوئد و Mechanical Engineering دانشگاه اتاوا پذيرش دارم ، که دومي بدون بورس و فانده. و در هر صورتي ،من مي خواستم در مورد سيستم هاي ميکرو و کاربرد آن تو Biomechanics کار کنم!
يه review article در مورد سنسورهاي فشار چشمي هم دارم که اگه دوست داشتين بخونين » اينجا (pdf aprox.1 MB)
______
آهنگ prelude and nostalgia از Yanni تقديم پاني و صداي دل |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
-- جنانچه مصطم جصطم!
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2371 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 19 ارديبهشت 1387، ساعت 23:01 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
سلام سياسفيد!
ميدونم نمياي ديگه به خاطر همينه که خوشحالم!
به اطلاع همگي برسونم که اول ميخواست منو به عنوان يه خائن به احسان جلوه بده و سعي داشت با مجبور کردن من به ايجاد اين تاپيک روابط خوب منو با احسان خراب کنه ولي من زير بار نرفتم(چون زرنگ تر از اين حرفها هستم!)
حرف ديگه اي نيست |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2371 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 0:17 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 339 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 32 جنسيت: زن |
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 11:48 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
سلام سياسفيد عزيز، خوشحال شدم که پستتو بعد از مدتها باز تو تالار ديدم، و اميدوارم باز هم بيايي
_____
من از دو دوره Microtechnology در دانشگاه چالمرز سوئد و Mechanical Engineering دانشگاه اتاوا پذيرش دارم ، که دومي بدون بورس و فانده. و در هر صورتي ،من مي خواستم در مورد سيستم هاي ميکرو و کاربرد آن تو Biomechanics کار کنم!
يه review article در مورد سنسورهاي فشار چشمي هم دارم که اگه دوست داشتين بخونين » اينجا (pdf aprox.1 MB)
______
سلام
نبي جان من هم بهت تبريک مي گم |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 25 جنسيت: زن |
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 22:07 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
خيلي خوشحالم:
1- سياسفيد دوباره لاگين کرده!
2- نبي به آرزوش رسيده!
براي دومي خيلي خيلي خوشحالم و اين خيلي اندازه خيلي عمق داره.
خوشحالم که به آرزوت رسيدي.
يادت نره. اين آرزو يه زماني، خيلي برات آرزو بوده. سعي کن عبور ناگزير زمان غباري نشه روي اين همه شوقي که براي رسيدن به اين آرزو داشتي.
برات عادي نشه يه زماني.
هر چند اين گناه همه ماست که مرتکب مي شيم. اما کاش مي شد نشيم و تازگي بعضي چيزا برامون تازه مي موند.
رفتي ما رو يادت نره!
منم الان در پوست خودم نمي گنجم...
شيريني ما يادت نره... |
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 25 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 22 ارديبهشت 1387، ساعت 23:36 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
بالاخره اتفاق افتاد:
من مصي رو از نزديک ديدم انگار سالها بود مي شناختمش!
و چقدر خوشحالم که اتفاق افتاد.
چقدر خوش گذشت به من!
و
چقدر خالي بود جاي دوستاني مثل پانته آ. |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3573 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 23 ارديبهشت 1387، ساعت 20:46 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 23 ارديبهشت 1387، ساعت 20:55 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
خوب تعريف کن ببينيم شما اومدي تهران يا مصي خانوم اومدن اهواز |
سلام سيما خانم خوبي؟
جات خالي.
من تهران بودم. از طرف دانشگاه رفته بوديم تهران واسه نمايشگاه کتاب. که تماس گرفتم با مصي، زحمتش دادم، اومد ديدمش. اونجا هم که محوطه نمايشگاه ست که نشستيم گل مي گيم و گل مي شنفيم...!
يادش بخير. |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 24 ارديبهشت 1387، ساعت 0:38 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
من که تقريبا هر روز مصي رو دورادور ميبينم!
راستي امروز تو ملاصدرا يه کلاغ سفيد ديدم با خانومش!
محل نذاشتن!!!ولي خب يادم به اون دوران افتاد!!!
راستي دوستان عزيز من قصد کردم اعتبارم رو تموم کنم! الآن چند دفعه ست که وقتي ميام تو تالار، به پست ها اينقدر منفي و مثبت ميدم که اعتبارم تموم بشه!
اون روز گفت اعتبار روزانه شما تموم شده!خيلي کيف داد!جاتون سبز! |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 195 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 ارديبهشت 1387، ساعت 12:10 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
pantea آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 1270 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 24 ارديبهشت 1387، ساعت 20:17 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3497 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 ارديبهشت 1387، ساعت 20:21 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
Wow! all the cool users are present!  Hello Pantea, Sima and Key-one! |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
pantea آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 24 ارديبهشت 1387، ساعت 20:27 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
Wow! all the cool users are present!  Hello Pantea, Sima and Key-one! |
سلاااااام اميد جان!
آره اتفاقا منم لوگين کردم ديدم همه جمعشون جمعه! خوش ميگذره؟ کلاس رقص ات رو عشق است اميد جان!
من يه چند روزيه نيومدم آنلاين تالارم نخوندم! فايل صوتي جديد نذاشتي؟!
فعلا دارم يک کوه ايميل چک مي کنم! |
|
_________________ مه اديان و بيشترِ آيينها به شيشهي پنجره ميمانند : راستي را از پسِ آنها ميبينيم، ولي ميان ما و راستي حائل ميشوند و ما را از آن دور ميدارند. جبرانخليلجبران
|
|
|
|
|
 |
pantea آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 24 ارديبهشت 1387، ساعت 20:29 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
_____
______
مرسي نبي جان بخاطر آهنگ قشنگت! اميدوارم اوضاع احوالت به خوبي و خوشي بگذره! |
|
_________________ مه اديان و بيشترِ آيينها به شيشهي پنجره ميمانند : راستي را از پسِ آنها ميبينيم، ولي ميان ما و راستي حائل ميشوند و ما را از آن دور ميدارند. جبرانخليلجبران
|
|
|
|
|
 |
|
|