صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
وکيل بعد از اينآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387
مجموع ارسالها: 77
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 06 ارديبهشت 1387، ساعت 3:57
 2 سال و 3 ماه پيش

يه مستند از شبکه 4 ديدم در مورد جنگ داخلي در يه کشور افريقايي بود . داخل يکي از روستاها مردم به اميد اين که به کليسا حمله نميشه رفتن توي کليسا . يه گروه فيلم بردار از همشون فيلم گرفت. بعد تصاوير چند روز بعد که همگي انها با صاتور ( ساتور يا صاطور يا... ) قلع و قمع شده بودن . حالا فکر کنيدهمان لحظه اي که يه نفر داشته با ساتور اونا رو ميزده زير دست اون بي پدر و مادر مطمئنا به خدا فکر کردن و ازش کمک خواستن ولي نتيجه چه بود ؟ براي من قابل فهم نيست که چطور خدا ميتونه اين شقاوت رو ببينه و کاري نکنه؟ مگه چه فرقي بين اون خداپرستي که توي کليسا بود با اون خداپرستي که توي ناز و نعمت مي ميره هست؟ نگين که اينا براي عبرت بشريت لازمه شايد اون بدبخت زير ساتور نخواد مايه عبرت ديگران باشه. ممنون از نظراتي که ميدين. Think

1
0
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
سامانآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 27 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 82
ارسال دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 11:58
 2 سال و 3 ماه پيش

مشتاقم پاسخها رو ببينمو بشنوم.........
يا حق

1
0
1
usofanآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 01 تير 1384
مجموع ارسالها: 87
ارسال دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 15:59
 2 سال و 3 ماه پيش

پيش از اينکه پاسخي داده شود پرسش دارم
اينکه چرا اينقدر دير به اين فکرها رسيديد آيا تاريخ نخوانده‌ايد (حمله‌ي مغول و تيمور و کارهاي پادشاهان و .....)؟
نمي‌دونم دوران جنگ يا بازماندگان آن را درک کرده‌ايد يا خير ؟
چرا زودتر به اين چيزها فکر نکرديد حتماٌ بايد فيلمي ساخته شود و در تلويزيون گذاشته شود تا شما به اين فکرها برسيد ؟
به هر حال پاسخي ندادم ولي به دنبال اين هستم که چرا اينقدر در دورها دنبال چيزي مي‌گرديد . مگر همه‌ي درخواست‌هاي خود شما يا اطرافيانتان از خدا پذيرفته شده است (البته روشنه که شما زير ساتور نبوده‌ايد ولي خب زير فشار بوده‌ايد)

در ضمن مهم‌ترين چيزي که بايد به آن انديشيد اين است که شما دنبال چه هدفي هستيد و از اينجا به کجا مي‌خواهيد برسيد ؟
چي را مي‌خواهيد ثابت کنيد ؟

2
2
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 670
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 20:21
 2 سال و 3 ماه پيش

وکيل بعد از اين نوشته بود:
نگين که اينا براي عبرت بشريت لازمه شايد اون بدبخت زير ساتور نخواد مايه عبرت ديگران باشه. ممنون از نظراتي که ميدين. Think

البته من الان بشدت خسته ام و به همين دليله که اصلا مغزم کار نميکنه Liar
با اين حال
از کجا مي دونين به چه اميدي رفتن کليسا منظورم اينه که به اميد کي؟...شايد به اين اميد رفتن که اونا از اينا بيشتر به خدا اعتقاد داشته باشن!
اگرنه واضحه کسي که به خدا اميد داره حتما نميره به کليسا...چون بهر حال ميدونه که مي تونه هرجايي حمايت کنه!...کسي ميره به کليسا که اميدواره اوني که مي خوا د حمله کنه به خدا اعتقاد داشته باشه!
Mr. Green
فکر نکنم براي عبرت کسي لازم باشه...براي وحشت بشريت باشه فکر مي کنم..
در ضمن خيلي واضحه..يکم فکر کنيد..آخه خدا حداقل انقدر مي دونه که نياد براي عبرت بقيه ،بقيه اي که بهش پناه بردن رو زير ساتور تيکه تيکه کنه!..اين خيلي واضحه!...حتما کار يکي ديگست Think ...خيلي واضحه Eh? ..يکم فکر کنيد!...

2
2
0
شاکيآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 21 اسفند 1386
مجموع ارسالها: 52
ارسال دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 22:47
 2 سال و 3 ماه پيش

اونايي که تا آخرين لحظه بخدا ايمان داشتن حتما اعتقاد به معادم داشتن .مرگ براشون بهتره تا اين زندگي کثافت بار
مثلا خود منم يا اينکه خيلي مومن نيستم اين جور موقع ها مثل بمب گذاري از خدامه بميرم وحداقل از شر اين همه فکر راحت بشم...شما مي خواي دلت براي اونا نسوزه..شايد از خداشونم باشه...

مثل همين کانون ره پويان که هفته ي بعدش غلغله شد...همه فکر کردن امشب دوباره بمب ميزنن و شهيد ميشن...فکر نکنم کسي شنبه ي بعدش اونجا بياد بشينه بگه خدا اگه بمب زدن من نميرم...هر عقل سليمي ميگه حداقل شنبه ي بعدشو بيخيال شو نرو.

1
1
0
وکيل بعد از اينآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387
مجموع ارسالها: 77
ارسال چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 1:49
 2 سال و 3 ماه پيش

نمي دانم چه سوالي کردم که اين همه باعث واکنش شديد شما شده؟ اگر جوابي نداري خوب جواب نده !! يعني واقعا شما متوجه نشديد که ماجراي اون کليسا فقط يه مشت نمونه خروار بود که من براي ايضاح مطلب ازش استفاده کردم ؟ مطمئنا منم تاريخ رو خوندم حالا هم سوالاتي دارم که خودم نتونستم جوابش رو بدم ( خوب معلومه اگه جوابشو داشتم که نميذاشتمش براي تاپيک)

1
0
1
rezaa
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

مجموع ارسالها: 51
ارسال يکشنبه 15 ارديبهشت 1387، ساعت 14:49
 2 سال و 2 ماه پيش

علت زنجر کشيدن اون آدمها اون هم در کليسا اين بود که اون آدمها به خاطر خدا نرفتن تو کليسا بلکه به خاطر خودشون و جونشون رفتن.اين کاملا درسته که کليسا مسجد معبد يا هر جاي مذهبي ديگه حتي حسينيه هايي که خودمون برپا ميکنيم امن و از شر شيطان به دوره ولي به شرطيکه فقط و فقط به خاطر خود خدا وارد بشيم و حتي ذره اي ريا و خودخواهي در اين کار نباشه.اميدوارم کامل توضيح داده باشم

1
1
0
مهدي پلنگآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382
مجموع ارسالها: 379
ارسال يکشنبه 15 ارديبهشت 1387، ساعت 18:11
 2 سال و 2 ماه پيش

وکيل بعد از اين نوشته بود:
يه مستند از شبکه 4 ديدم در مورد جنگ داخلي در يه کشور افريقايي بود . داخل يکي از روستاها مردم به اميد اين که به کليسا حمله نميشه رفتن توي کليسا . يه گروه فيلم بردار از همشون فيلم گرفت. بعد تصاوير چند روز بعد که همگي انها با صاتور ( ساتور يا صاطور يا... ) قلع و قمع شده بودن . حالا فکر کنيدهمان لحظه اي که يه نفر داشته با ساتور اونا رو ميزده زير دست اون بي پدر و مادر مطمئنا به خدا فکر کردن و ازش کمک خواستن ولي نتيجه چه بود ؟ براي من قابل فهم نيست که چطور خدا ميتونه اين شقاوت رو ببينه و کاري نکنه؟ مگه چه فرقي بين اون خداپرستي که توي کليسا بود با اون خداپرستي که توي ناز و نعمت مي ميره هست؟ نگين که اينا براي عبرت بشريت لازمه شايد اون بدبخت زير ساتور نخواد مايه عبرت ديگران باشه. ممنون از نظراتي که ميدين. Think

نظر شخص من در مورد خدا اينه که اولا : هست.
دوما:
جهان رو خلق کرده، تموم شده رفته. و در جهاني که خلق شده، يه سري قانونها برقراره، يعني به نظر من اين دنيا ديمي نيست. همين جوري الکي نيست.
خب شايد اينو راحت بشه فهميد. خب بعضي از اين قانونها کشف شدند. مثل قوانين فيزيک ، شيمي و ....
مثلا اگر دنيا ديمي بود، روانشناسي بوجود نمي اومد. چون اونجوري همه چيز غير قابل پيش بيني بود.
خب خيلي از قوانين هم تو جهان مي تونه باشه که کشف نشده. مثل سوالاي زيادي که من الان حضور ذهن ندارم.
پس جهان يه قانونايي داره و خلق شده، تموم شده رفته.
به نظر من بهشت و جهنم هم هست.
حالا چه جوريه ، هيچ کس نمي دونه. فقط برامون يه تمثيلايي زدند که يه چيزايي درک کنيم. مثل آتيش و حور و پري و ...

اما از طرف ديگه دعا رو چه جوري مي شه توجيح کرد؟
نظر شخص من اينه که خدا يه وقتايي، که ما نمي دونيم کي، وبه عللي ، که باز نمي دونيم چه عللي، توي اين جهان دست مي بره. يعني يه کارايي مي کنه.
حالا شما مي گي ، اونا چرا با اين که تو کليسا بودند ، سلاخي شدند؟
خب ، به نظر من که اصلا تو کليسا بودن ، دليل نجات پيدا کردن نيست. اگر اينجوري بود که موقع بمباران هوايي ، کسي نمي رفت تو پناهگاه زيرزميني، همه مي رفتند مسجد، دعا مي خوندند!
حالا اين که چرا اونا دعا کردند و باز هم قرباني شدند، من نمي دونم، شما نمي دوني، هيچکس ديگه هم نمي دونه!

1
1
0
rezaa
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

مجموع ارسالها: 51
ارسال پنجشنبه 19 ارديبهشت 1387، ساعت 15:47
 2 سال و 2 ماه پيش

مهدي پلنگ نوشته بود:

اما از طرف ديگه دعا رو چه جوري مي شه توجيح کرد؟
نظر شخص من اينه که خدا يه وقتايي، که ما نمي دونيم کي، وبه عللي ، که باز نمي دونيم چه عللي، توي اين جهان دست مي بره. يعني يه کارايي مي کنه.
حالا شما مي گي ، اونا چرا با اين که تو کليسا بودند ، سلاخي شدند؟
خب ، به نظر من که اصلا تو کليسا بودن ، دليل نجات پيدا کردن نيست. اگر اينجوري بود که موقع بمباران هوايي ، کسي نمي رفت تو پناهگاه زيرزميني، همه مي رفتند مسجد، دعا مي خوندند!
حالا اين که چرا اونا دعا کردند و باز هم قرباني شدند، من نمي دونم، شما نمي دوني، هيچکس ديگه هم نمي دونه!

مهدي جان داري راجع به موضوعي حرف ميزني که از نظر روانشناسي هم دليل و برهان داره
دعا
همه انسان ها يه سري انرژي پيرامون خودمون داريم که بعضي از اينها مثبت و بعضي منفي هستن.بسته به نوع رفتار ما اين انرژي تعادل خودش رو از دست ميده.مثلا وقتي که عصبي ميشيم منفي و وقتي واقعا از ته دل و فقط و فقط به خاطر خدا دعا ميکنيم اين انرژي مثبت و مثبت تر ميشه.
ولي يه چيزي هم يادمون بمونه که ما با همين انرژي ميتونيم کائنات رو به سمت و سويي که ميخوايم حرکت بديم.وقتي داريم و دعا ميکنيم ولي مشکوک و دو دل هستيم اين باعث ميشه که اون انرژي مثبت خنثي بشه و به منفي گرايش پيدا کنه و همين باعث حرکت کائنات به سمت انتفاق افتادن اون چيزي ميشه که نبايد و ما از ميترسيم.
دعا کردن هم قائده و قانون داره اخوي.درست مثل اين دنيا که خودتون ثابت کردين که قانون داره و منظمه.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است شب اميد
10
پاسخها: 369 بیننده: 24535 نویسنده: Omid
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است علت زجر کشيدن حيوانات ان هم بدون اميد خدا چي مي تونه باشه؟؟
1
پاسخها: 38 بیننده: 3282 نویسنده: Omid
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است امضا
1
پاسخها: 192 بیننده: 9267 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است راه حل خيرخواهانه يا کلاه شرعي به فساد کشيدن
1
پاسخها: 7 بیننده: 461 نویسنده: s_mr66

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید