| نویسنده |
پیغام |
nashenas114 بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 150 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 10:30 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 10:34 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 10:38 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 16:11 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 17:20 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 17:26 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
السلام عليک يا ابا عبدالله
تجربه کردم بسي
هر که با آل علي
عاشق و ديوانه شد
عاقل و فرزانه است
:vic: :vic: :vic: |
|
_________________ هر جور مي خواي فکر کن !!!
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 17:29 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من هم مي خواستم تسليت بگم براي اين روزها...
اما نه ، تسليت مي گم بخاطر اينکه اينهمه سال از اين واقعه ميگذره و هنوز ما ها که مثلا تحصيل کرده اين مملکت هستيم درک درستي از اين موضوع نداريم و فقط خودمان مقصريم و بس.
«إِنّى لَمْ أَخْرُجْ أَشِرًا وَ لا بَطَرًا وَ لا مُفْسِدًا وَ لا ظالِمًا وَ إِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الاِْصْلاحِ فى أُمَّةِ جَدّى(صلى الله عليه وآله وسلم) أُريدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْروفِ وَ أَنْهى عَنِ المُنْکَرِ وَ أَسيرَ بِسيرَةِ جَدّى وَ أَبى عَلِىِّ بْنِ أَبيطالب.»
من از روى خودخواهى و خوشگذرانى و يا براى فساد و ستمگرى قيام نکردم، بلکه قيام من براى اصلاح در امّت جدّم مى باشد، مي خواهم امر به معروف و نهى از منکر کنم و به سيره و روش جدّم و پدرم على بن ابيطالب عمل کنم. |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 17:43 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
" ولاتحسبن الذين قتلوا في سبيل الله امواتا، بل احياء عند ربهم يرزقون. فرحين بما اتاهم الله من فضله و يستبشرون بالذين لم يلحقوا بهم من خلفهم الا خوف عليهم و لا هم يحزنون. يستبشرون بنعمه من الله و فضل و ان الله لا يضيع اجر المومنين. "
جاي دارد کز غم جانسوز عاشورا بميرم.
اين روزها، ايام عزاداري اباعبدالله حسين (ع) است. ديشب که شب اول ماه با کمال تعجب از راديو سراسري و جوان ترانه هايي مي شنيدم که اصلا مناسبتي با شب اول محرم نداشت و اگر ده سال پيش بود پيش مردم در حکم کفر بود. من فکر مي کنم اين مسائل بيشتر به شيوه عزاداري ما بازمي گردد. آنچه مشخص است، اينست که ما آنطور که بايد و شايد پيام عاشورا را درک نکرديم. به همين دليل است که عده اي الان مي پرسند: چرا بايد براي اتفاقي که هزار و چهارصد سال پيش افتاده عزاداري کرد؟
اگر در احاديث کمي سير کنيم، خواهيم ديد هنگامي که حضرت آدم (ع) به زمين هبوط کرد، مدتي سرگردان مي گشت تا به سرزمين کربلا رسيد. در آنجا جبرئيل بر او نازل شد و ماجراي کربلا را شرح داد و هر دو سخت گريستند. همينطور در ماجراي موسي (ع) و خضر (ع) به مورد مشابهي برمي خوريم. البته مشابه اين موضوع در مورد حضرت نوح (ع) و حضرت ابراهيم (ع) و ديگران نيز نقل شده است. پس اهميت اين موضوع بيش از آن است که فقط به چشم يک قتل ساده ديده شود. کما اينکه جنايات بشر در طول تاريخ زياد بوده؛ مثلا سر بريدن حضرت يحيي (ع)، ولي هيچکدام به اين شکل مورد توجه نبوده است. هنگامي که در قرآن ماجراي امتحان حضرت ابراهيم (ع) نقل مي شود، در آخر داستان اين آيه را مي بينيم: " و فديناه بذبح عظيم ". مسلما ذبح عظيم، آن قوچ نازل شده از آسمان نمي تواند باشد. اکثر قريب به اتفاق مفسرين هم از اين آيه تعبير به امام حسين (ع) نموده اند. امام خميني در اين باره فرموده: " اين محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است. " واقعا چه سري در اين ماجرا نهفته است که مي تواند اسلام را زنده نگه دارد.
ما در اين تالار هميشه سعي کرده ايم با تعقل به مسائل بپردازيم. چقدر خوب است که حالا هم هرکدام سعي کنيم سري از اسرار واقعه کربلا را در اينجا بيان کرده، در باره آن فکر و بحث کنيم. باشد که اين کار به نوعي عزاداري تلقي شود هر چند به سبک تالار گفتمان و ما هم از درياي بيکران معرفت عاشورايي جرعه اي بنوشيم و سالار شهيدان را از خود خشنود کنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 17:43 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 17:51 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 17:56 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
السلام علي الحسين
اين قسمتي است از کلام نافذ آيت الله بهجت که مطمئنا براي آدم شدن خيلي به ما کمک مي کند .
چه بايد بکنيم در ابتلائات داخليه و خارجيه ؟ چه بايد بکنيم ؟ چه کار کرديم که به اين چيزها مبتلا مي شويم ؟ فکر اين را بايد بکنيم ، آخر ما چکار کرديم که بي سرپرست مانديم؟ اشکال در اين است که خودمان را اصلاح نمي کرديم و نخواهيم کرد ، حاضر نيستيم خودمان را اصلاح کنيم. اگر ما خودمان را اصلاح مي کرديم به اين بلاها مبتلا نمي شديم. حضرت نبي اکرم (ص) فرمودند : « نگويم به شما ، الا اخبرکم بدائکم و دوائکم ؟ دائکم الذنوب ، و دوائکم الاستغفار» ، ما مي خواهيم هر چه دلمان مي خواهد بکنيم ، اما ديگران حق ندارند به ما اسائه اي بکنند؛ ما خودمان به نزديکانمان ، دوستانمان ، هر چه بکنيم ، بکنيم ، اما ديگران ، دشمنان ، حق ندارند به ما( اسائه اي ) بکنند. آخر ما اگر خودمان را درست بکنيم ، خدا کافي است ، خدا هادي است ، ما خودمان را نمي خواهيم درست بکنيم ، اما از کسي هم نمي خواهيم آزار ببينيم. آنهايي که طبعشان آزار است ، کار خودشان را مي کنند ، جز اينکه يک کافي و يک حافظ جلوگيري بکند. ما اگر خودمان به راه بوديم ، در راه مي رفتيم ، چه کسي اميرالمومنين (ع) را مي کشت ، چه کسي حسين بن علي (ع) را مي کشت، چه کسي همين را که حالا هست ، هزار سال هست ، او را مغلول اليدين کرد. ما خودمان حاضر نيستيم خودمان را اصلاح بکنيم ، اگر خودمان را اصلاح بکنيم ، به تدريج همه بشر اصلاح مي شوند. ما مي خواهيم اگر دلمان خواست دروغ بگوييم ، اما کسي به ما حق ندارد دروغ بگويد ؛ ما ايذاء بکنيم دوستان خودمان را ، خوبان را ، اما بدها حق ندارند به ما ايذاء بکنند. بابا با خدا بساز ، کار را درست مي کند. چرا در خلوت و جلوت دلت ، هر چه مي خواهد ، مي کني ، مگر نمي فرمايد :« و من يتق الله يجعل له مخرجاً و يرزقه من حيث لا يحتسب ، و من يتوکل علي الله فهو حسبه ، ان الله بالغ امره ، قد جعل الله لکل شيءٍ قدراً» آيا مي شود ما با خدا نباشيم ، خدا يار ما باشد هر جزئي و کلي ، در امور داخله و در امور خارجيه ؛ پس هيچ چاره اي از بليات دنيويه و اخرويه ، داخليه و خارجيه نيست، الا خدايي بودن و با خدا بودن و با خدائي ها معيت داشتن و تبعيت داشتن ، اما اگر از انبيا و اوصياء دور شويم ، گرگ هاي داخل و خارج بلافاصله ما را مي خورند، و اگر خدا ترس بوديم ، از ما مي ترسيدند کساني که اصلاً نمي شناسند ما کي هستيم ، چکاره هستيم ؛ مي ترسند کاري بکنند که ما غضبناک بشويم ، چرا ؟ ؛ چون ديگر غضب ما غضب خداست و اگر با خدا هستيم. عرض کردند به سيدالشهدا (ع) ، اگر اذن بدهي همين حالا ، هيچ جا نرفته ، از جايت حرکت نکرده ، هلاک مي کنيم دشمن ها را ، ( اين را) جن گفتند؛ فرمود:« والله قدرت من از قدرت شما بيشتر است – اين کسي است که اسم اعظم بلد است – لکن اگر من کشته نشوم ، با چي امتحان مي شوند اين مردمي که اينجورند.» ( اينجا) دار امتحان است، شما در فکر اين باشيد که خودتان را اصلاح بکنيد ، مابين خودتان و خدايتان ، عايقي ، مانعي ، پيدا نشود. اگر اصلاح کرديد ، رفع مانع کرديد بين خودتان و خدا و وسائط ( انبيا و اوصيا) ، خدا اصلاح مي کند مابين شما و خلق . حال واقع شديم ، کار را به جائي رسانديم ، ما ها ، بزرگان ما ، از سقيفه ، جلوتر از سقيفه ، در آن حجره ، قبل از آن حجره ، کار را به اينجا رسانديم که وجب به وجب دشمنيم با هم ، همه اين کارها را ديده ايم که کار ماست اين کار و الا چرا مسلمانها با هم دشمنند ، تا برسد به اينکه غير مسلمانها دشمني نکنند با مسلمان ها . چرا اينجور است ؟ همه را مي بينيم کار ماست ، از کار خودمان بايد توبه کنيم (يا) توبه نبايد بکنيم ؟ هر چه اصلح شد براي ما فعلاً ، آن را اختيار بکنيم ؛ بابا اصلح از اين نيست که خودمان صالح باشيم. |
|
_________________ هر جور مي خواي فکر کن !!!
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 18:16 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 03 اسفند 1382، ساعت 21:23 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
السلام علي الحسين
و علي علي بن الحسين
و علي اولاد الحسين
وعلي اصحاب الحسين
و يا ليتني کنت معکم فافوز فوزاً عظيما
|
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 04 اسفند 1382، ساعت 10:57 |
|
 |