| نویسنده |
پیغام |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 22:55 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| No1 نوشته بود: |
...يا اينکه موقع صيغه شدن يک سري عربي ميخونن و خانوم اقا محرم ميشن.و اينجوري سلامت جامعه تضمين ميشه..ولي اگه خونده نشه باعث فساد ميشه!! ...درسته عقل ما ناقصه ولي عقل آخوندي هم که بياد درس بخونه دليل اين فعل انفعالاتي که هنگام عربي خوندن انجام ميشه نميتونه بگه... |
اون چند تا کلمه معجزه نمي کنه؛ حکمتش جاي ديگه است. بذار يه مثالي برات بزنم. من و تو دوست هستيم. يه موقع من به يکي از وسايلي که توي کيف تو هست احتياج پيدا مي کنم. اگه بي اجازه برم سر کيفت و اون رو بردارم، حتي اگه هر دومون بدونيم چيز محرمانه اي توي کيفت نيست، تو ناراحت مي شي؛ اما اگه يه اجازه خشک و خالي ازت بگيرم، خيلي راحت بهم اجازه مي دي. کاري که در اين دو حالت انجام مي شه يکي هست. اون چند تا کلمه خشک و خالي هم معجزه نمي کنه. فرق اين دو حالت اينه که وقتي بدون اجازه مي رم سر کيفت، دارم جلوي تو پر رو بازي در ميارم و غرور بيجا به خرج مي دم. واسه همينه که بهت بر مي خوره. اون چند تا کلمه اي هم که خيلي جاها در احکام ديني اومده، شايد يه نقش عمده اش همين باشه. معنيش اينه که من به عنوان بنده خدا دارم اول از اون اجازه مي گيرم و اون کار رو با اجازه خدا انجام مي دم و جلوش شاخ و شونه نمي کشم و تکبر به خرج نمي دم.
جواب خيلي از سؤالاتمون رو با يه کم فکر مي تونيم به دست بياريم. کاش همه مون بيشتر فکر مي کرديم. |
چشم آقا وحيد فکرم ميکنيم..بعنوان يک سال بالايي داراي شالبند زرد مخلصتونيم...
اين جواب من به موضوع صيغه برميگرده ..پس احتمالا ادمين هاي محترم گور به گورشون ميکنن و نميزارن اينجا بمونه بهرحال..
فرض کن من يکي از همونهايي که هر شب با يک دختر هست(بخدا دوست دخترم نداشتم چه برسه به...)ميام هر دفعه اجازه ميگيرم که پورويي نکرده باشم بعدم همون کارها رو ميکنم.. به هر حال اون خانوم صيغه تا آخر عمرش صيغه ميمونه و کارش اين ميشه(نگو که تو حاضري بري يک زن صيغه اي بعنوان همسر اختيار کني!!!)منم تا آخر عمر ميتونم به اين روند ادامه بدم..پس ببين آخر و عاقبت دو گروه آدم در دو شرايط مختلف(چه صيغه که شرعيه چه آزاد) يکيه..فقط حالت دومي طرف به زبون ميگه خدا ببين من پوررو نيستما و همون کارا رو انجام ميده..
خوب پورويي من روي سلامت جامعه تاثير داشت؟؟؟بازتاب کارها در هر دو صورت روي جامعه يک اثرو داره... |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 3:42 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 4:17 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
...يا اينکه موقع صيغه شدن يک سري عربي ميخونن و خانوم اقا محرم ميشن.و اينجوري سلامت جامعه تضمين ميشه..ولي اگه خونده نشه باعث فساد ميشه!! ...درسته عقل ما ناقصه ولي عقل آخوندي هم که بياد درس بخونه دليل اين فعل انفعالاتي که هنگام عربي خوندن انجام ميشه نميتونه بگه... |
اون چند تا کلمه معجزه نمي کنه؛ حکمتش جاي ديگه است. بذار يه مثالي برات بزنم. من و تو دوست هستيم. يه موقع من به يکي از وسايلي که توي کيف تو هست احتياج پيدا مي کنم. اگه بي اجازه برم سر کيفت و اون رو بردارم، حتي اگه هر دومون بدونيم چيز محرمانه اي توي کيفت نيست، تو ناراحت مي شي؛ اما اگه يه اجازه خشک و خالي ازت بگيرم، خيلي راحت بهم اجازه مي دي. کاري که در اين دو حالت انجام مي شه يکي هست. اون چند تا کلمه خشک و خالي هم معجزه نمي کنه. فرق اين دو حالت اينه که وقتي بدون اجازه مي رم سر کيفت، دارم جلوي تو پر رو بازي در ميارم و غرور بيجا به خرج مي دم. واسه همينه که بهت بر مي خوره. اون چند تا کلمه اي هم که خيلي جاها در احکام ديني اومده، شايد يه نقش عمده اش همين باشه. معنيش اينه که من به عنوان بنده خدا دارم اول از اون اجازه مي گيرم و اون کار رو با اجازه خدا انجام مي دم و جلوش شاخ و شونه نمي کشم و تکبر به خرج نمي دم.
جواب خيلي از سؤالاتمون رو با يه کم فکر مي تونيم به دست بياريم. کاش همه مون بيشتر فکر مي کرديم. |
در مورد نماز و علت قرائتش به زبان عربي من نظرات خاصي دارم که چون هيچ کسي به من مجوز نظر دادن در مسائل شرعي نداده، بهتره نظر ندم!
اما ممکنه که نماز رو بشه به فارسي خوند. من منعي بر اساس احکام اوليه نديدم. (من نديدم ها! من خيلي چيزي حاليم نيست)
کما اينکه خوندم در ابتداي ورود اسلام؛ مردم تازه مسلمان ايران ابتدا به فارسي نماز ميخوندن.
بخشي که قرآن هست، بايد عربي خونده بشه، و جزو اصوليه که بايستي براي حفظ قرآن از هر گونه تغيير و جلوگيري از ايجاد راهي براي سوء استفاده مغرضين رعايت بشه.
يک سري ذکر هست، که تعدادشون بسيار کمه (يک جمله براي رکوع و سجود، دو-سه جمله تشهد، 1 جمله تسبيحات اربعه و 1 جمله سلام) نميدونم که ياد گرفتنشون چقدر ممکنه سخت باشه! ولي من نشنيدم حکم اوليه اي باشه که اينها رو بايد به عربي خوند. حکم ثانويه دادن کار علماست، نه من.
بخشهاي ديگر هم همه اش دعاست. تا جايي که من ميدونم، ادعيه جزو اصلي نماز نيستن، پس قاعدتاً بايد به هر زباني بشه خوند. اما نميدونم که در همه جا ميشه يا نه. اما در قنوت مطمئنم که به فارسي ميشه دعا خوند.
علما هم بر اساس دلايلي که وجود داره ميتونن حکم جديد بدن؛ نه بر اساس دلبخواه من و شما.
مسلماً در جامعه اي که 90 درصد مسلمون هستند، و زبان عربي بخش عمده اي از ادبيات و مکالمات روزمره اشون رو تحت تأثير گذاشته و همه اسلام رو از پدر و مادرشون ياد گرفتن؛ بعد از 1400 سال! هيچ شرايط ويژه اي وجود نداره که بخوان حکم ثانويه براش بدن. پس همه علما ترجيح ميدن که بنا به سنت پيغمبر نماز رو آموزش بدن.
زيرا حتي اگر دليلي براي خوندن نماز به عربي وجود نداشته باشه، تهديدهاي بسيار شديدي قرآن راجع به علماي يهود داره که کتاب آسماني رو از پيش خودشون تعبير ميکردن و تغيير ميدادن (کلکسيون آيات مربوطه رو ميتونيد در موضوع اسلام تنها دين الهي ببينيد. دوستان دارن زحمت ميکشن آيات رو جمع ميکنن؛ انشاالله کارشون که تموم شد يه بحث مرتبط بر اساس اين آيات راه ميندازيم). مثال اين آيات در انجيل هم به وفور هست.
به همين دليل کمتر کسي جرأت ميکنه که قوانين رو تغيير بده؛ مي ترسن مصداق آياتي قرار بگيرند که به انحراف يهوديت و مسيحيت اشاره ميکنن. مگر در موارد استثنايي، که در جامعه مثالش رو ديديم (از تحريم تنباکو تا تجويز شطرنج). که بر اساس شرايطي که بالا ذکر کردم ضرورتي احساس نميشه که کسي راجع به فارسي نماز خوندن اجتهاد و بررسي کنه.
خوب قرآن که قرآنه، قنوت رو هم ميشه فارسي خوند. صلوات رو که همه بلدن با بقيه جملات 7 تا جمله ميشه.
بعد از نماز هم تا دلت ميخواد به فارسي و ترکي و هر زباني که دلت ميخواد دعا کن و نيايش بخون که شديداً سفارش شده و بسيار مستحب است. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 9:29 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
ببين قشنگ حرف زدن خيلي با درست حرف زدن فرق داره..ميشه بياي صد تا کلمه قلمبه سلمبه بچپوني بهم به خورد مردم بدي که همه کف کنن.ولي نه هميشه..
اولش گفتم اين ربطي به مسئله نماز نداره فقط خواستم جواب دکتر دانشمندو بدم که گفت فکر کن حرف بزن..
اون از سالم که ميگه يه بيماري رواني..تو هم که ميگي استدلالت چرت بود اون يکي ميگه از سر باد معده حرف ميزني..
بدرک کي هستين که بخوام جوابامو از تو و امثال شماها بگيرم .
تو جامعه غرب فاحشه تا آخر عمرش ميره دنبال سکس...
تو ايران زني که صيغه ميشه هم صيغه ميمونه تا آخر عمر و همون سکس
اون اقايي که دنبال اين کاراست تو هر دو جامعه به سکسش ادامه ميده...اون کلمات عربي که با خدا رد و بدل ميشه هيچ ربطي به جامعه نداره.(يک اجازه گرفتن بين خودت و خداست برا اينکه کارت شرعي باشه)پس جفنگ نگو
سه روز اومدم تالار فهميدم کي کيو مسخره ميکنه.
خوش باشين با تالارتون |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 10:26 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 11:22 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 654 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 18:22 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
من خيلي از مواردو در مورد احکام دين درک نمي کنم...سعيم اينه تا اونجا که توانشو دارم- هم روحي و هم جسمي- ..انجامش بدم به اين دليل که مي گم حالا گيرم که بنظر من اشتباه..چون تو ميگي انجامش ميدم..خيلي بيشتر از اينا پيش من عزيز هستي.و بهش اعتماد مي کنم .مثل وقتي که کوچکتر بوديم خيلي موارد بنظر ما درست نبود .حالا مي فهميم که بوده...مطمئنأ از ايني که الان هستيم بزرگتر ميشيم...نه اونقدر که از پروردگارمون بزرگتر بشيم..بهتره که مثل يک عدد کودک آرام و حرف گوش کننده بگوييم چشم اميدوارم ان شاء الله بعدها بزرگتر شويم بفهميم چرا..حالا اين مرحله رو با علائم و دستور العمل هاي داده شده طي کنيم ..بعد سر فرصت بگيريم با سازنده بازي گيس کشي..بهرحال قبول کرديم اين بازي رو با تمام قوانين و قوائد انجام بديم و شروعش کرديم.. بايد تمومش کنيم ..الان جاي خوبي براي دعوا و بحث و جدال بر سر قوانين نيست..کدوم بازي کن عاقلي وسط بازي شروع ميکنه با داور دعوا کردن..ميزاره بازي تموم بشه حالا بعد هر کي زورش چربيد .... |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 11:36 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| حيف! نوشته بود: |
من خيلي از مواردو در مورد احکام دين درک نمي کنم...سعيم اينه تا اونجا که توانشو دارم- هم روحي و هم جسمي- ..انجامش بدم به اين دليل که مي گم حالا گيرم که بنظر من اشتباه..چون تو ميگي انجامش ميدم..خيلي بيشتر از اينا پيش من عزيز هستي.و بهش اعتماد مي کنم .مثل وقتي که کوچکتر بوديم خيلي موارد بنظر ما درست نبود .حالا مي فهميم که بوده...مطمئنأ از ايني که الان هستيم بزرگتر ميشيم...نه اونقدر که از پروردگارمون بزرگتر بشيم..بهتره که مثل يک عدد کودک آرام و حرف گوش کننده بگوييم چشم اميدوارم ان شاء الله بعدها بزرگتر شويم بفهميم چرا..حالا اين مرحله رو با علائم و دستور العمل هاي داده شده طي کنيم ..بعد سر فرصت بگيريم با سازنده بازي گيس کشي..بهرحال قبول کرديم اين بازي رو با تمام قوانين و قوائد انجام بديم و شروعش کرديم.. بايد تمومش کنيم ..الان جاي خوبي براي دعوا و بحث و جدال بر سر قوانين نيست..کدوم بازي کن عاقلي وسط بازي شروع ميکنه با داور دعوا کردن..ميزاره بازي تموم بشه حالا بعد هر کي زورش چربيد .... |
با احترام !
واحد شمارش کودک فروند مي باشد . البته از واحد قطعه نيز مي توان استفاده نمود . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 12:57 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
خانم صداي دل يا همون سيماي عزيز. من که آرايش نميکنم و موهام رو بيرون نميزارم آيا با دختري که همهء اين کارها رو مي کنه. با نامحرم دست ميده و.... برابرم ؟ آيا خدا براي من امتيازاتي قائل نيست ؟
به هر حال موضوع اين بود که آيا شما نماز مي خوانيد ؟
من فقط ميتونم بگم اين يه تجسس هست در حالي که خدا ميگه تجسس در کار ديگران جايز نيست. |
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4821 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 14:56 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
| خانم صداي دل يا همون سيماي عزيز. من که آرايش نميکنم و موهام رو بيرون نميزارم آيا با دختري که همهء اين کارها رو مي کنه. با نامحرم دست ميده و.... برابرم ؟ آيا خدا براي من امتيازاتي قائل نيست ؟ |
براي متوجه شدن موضوع حجاب، بهتره بري به قرآن نگاه بندازي و از نظر خود خدا مطلع بشي. اگه از بنده خدا پرسيدي و گفت آره، يا گفت نه، اين رو نميشه گذاشت به حساب خدا!!
بحث و بررسي در مورد دين خوبه، ولي نظر شخصي رو نبايد وارد موضوع کرد. |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 654 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 18:20 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
خانم صداي دل يا همون سيماي عزيز. من که آرايش نميکنم و موهام رو بيرون نميزارم آيا با دختري که همهء اين کارها رو مي کنه. با نامحرم دست ميده و.... برابرم ؟ آيا خدا براي من امتيازاتي قائل نيست ؟
به هر حال موضوع اين بود که آيا شما نماز مي خوانيد ؟
من فقط ميتونم بگم اين يه تجسس هست در حالي که خدا ميگه تجسس در کار ديگران جايز نيست. |
زهره خانوم خدا از ميان اعمال پاک ترين رو قبول ميکنه..نه بزرگترين..و نه سخت ترين ..اگه شما کاري براي خدا انجام ميدي همون اندازه شو امتياز قائل ميشه..اگه نه ..حواست باشه که اصلأ مهم نيست اون کار چقدر سخته....ما آدما با فرهنگهاي مختلف و در شرايط خيلي متفاوتي بزرگ شديم..يه کار ممکنه براي شما خيلي راحت و براي يه کي ديگه فوق العاده سخت باشه...خدا گفته براي انسان جز تلاش نيست..حالا اينجوري فرض کن که هر کس از يه جا شروع مي کنه...اينجا براي ما جاي شروع خيلي تو چشم مياد اما واقعيت اينه که هرکس از جايي که هست حالا هرجا که باشه مهم اينه که چقدر تلاش ميکنه ...در مورد حجاب يه نگاه به گناهان کبيره شهيد دستغيب بنداز ببين براي خدا کدوم گناها سنگين تره..حجاب مسلمأ در اسلام هست اما مثل نماز يا هر حکم ديگه اسلام که براي هر شرايطي يه عالمه برنامه داره اينم همين جوره..نميشه چشم بسته اين همه ادمو اينجوري خطاب کرد..بنده هاي خدا خيلي مهم ترن از اين که با يه عمل سنجيده بشن....خيلي از ادمها فقط به خاطر يه صفت خوب بهشتي هستن....خيلي حواست باشه داري چي ميگي... |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 21:16 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
...تو جامعه غرب فاحشه تا آخر عمرش ميره دنبال سکس...
تو ايران زني که صيغه ميشه هم صيغه ميمونه تا آخر عمر و همون سکس
اون اقايي که دنبال اين کاراست تو هر دو جامعه به سکسش ادامه ميده...اون کلمات عربي که با خدا رد و بدل ميشه هيچ ربطي به جامعه نداره.(يک اجازه گرفتن بين خودت و خداست برا اينکه کارت شرعي باشه)پس جفنگ نگو ... |
کسي که خودش رو در هر کاري مقيد به حدود الهي مي دونه و براي ازدواج و صيغه کردن احکام ديني رو رعايت مي کنه، هر کار ديگه اي هم بخواد انجام بده، باز هم به حدود الهي پايبند مي مونه. يعني فرداش نمي ره مشروب خور و قمار باز و قاتل مزد بگير بشه؛ چون حدود دين اجازه نمي ده. رعيات حدود الهي مي تونه سلامت جامعه رو تضمين کنه.
اون آقايي که هر شب با رعايت حدود الهي با يکي مي خوابه، خب نوش جونش! اشکالي برش وارد نيست. هر چند زياده روي در اين کار به خودش صرر مي رسونه. دقيقاً مثل زياده روي در خوردن غذا. اون خانمي هم که صيغه شدن رو به عنوان شغل و منبع درآمد بهش نگاه مي کنه، با رعايت حدود الهي باز هم اشکالي برش وارد نيست. هر چند مسلماً مشاغل بهتري هم وجود داره که مي تونه براش منبع درآمد باشه. بنده الان مي تونم به عنوان يه رفتگر شريف به جامعه خدمت کنم؛ يا به عنوان مدرس دانشگاه. هر دوي اين کارها هم شرعي و درآمدش حلاله. بسته به موقعيت و خواست خودم يکي از اينها رو انتخاب مي کنم.
سه روز اومدم تالار فهميدم کي کيو مسخره ميکنه.
خوش باشين با تالارتون |
اينجا يه جامعه کوچيکه که اختلاف نظر بين افرادش کاملاً طبيعيه. گاهي وقتها هم توي بحثها بچه ها يه کمي تند مي شن. اگه واقعاً نمي توني در همين حد هم تنشهاي موجود رو تحمل کني، فکر مي کنم بهتره آستانه تحملت رو بالا ببري. چون با اين وضع احتمالاً در زندگي دچار مشکل مي شي. اميدوارم با يه ديد واقع بينانه تر و آستانه تحمل بالاتر توي همين تالارهاي گفتمان در جمع دوستانه مون باقي بموني. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 1:20 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
تالار برا چيه؟کسي که نظري ميده دوست داره بدونه کيا مخالفن برا چي کيا موافقن.
يه جاهايي هم اشتباه ميکنه و اصلا برا همينه که اومده تالار عضو شده که اشتباهاشو بهش بگن.
ولي بعضي از مخالفين (حالا چه حق باهاشون باشه چه نباشه)جوابي که ميدن توش صد تا متلک و کنايه بکار ميبرن انگار خودشون اشتباه نميکنن و همينم باعث ميشه طرف مقابل برا اينکه کم نياره روي حرفش وايسه (حتي اگه قلبا قبول کنه اشتباه ميکرده)
به نظر من خيلي چيزا اگه با عقل جور در نياد پذيرشش سخته...شما ميگين فرمان خداست بايد اطاعت بشه با اينکار غرورمون جلوي خدا ميشکونيم .منم رو همين بحث دارم تو اسلام خيلي چيزا ' بايدي' به گوش ماها رسونده شده.
اصلا Syntax اسلام خيليه..مثلا اينکه ماه رمضون يک ثانيه بعد يا قبل از اذون نميشه چيزي خورد چون خدا گفته...اگه چند فرسخ(يادم نيست) از شهر دور بشي روزت باطل ميشه چون خدا گفته و خيلي چيزاي ديگه...من ميگم اگه اين قوانين کمتر بود بيشتر Semantic اونو ميگفتن خوب وقتي با عقل جور در بياد آدم با شناخت انجامش ميده..
بعدم کاري کردن که جامعه ي ما دين گريز شدن..مثلا تو حکومت اسلامي که حضرت محمد(حالا اقاي خامنه اي)ايجاد کردند پيامبر(برادران بسيجي چماغ به دست) ميرفتن فاحشه ها(الان مانتو کوتاها رو) رو نصيحت(چپوندن تو ميني بوس)ميکردن...و يا اين کلاساي عمومي که شب امتحان اکثرا دانشجوها خيرات نثار نويسنده کتابا ميکنن ..همش روزاي عزا تعطيله و روزاي ولادت نه... دختر و پسري که فعلا سوار ماشينن و کاري نميکنن الکي گير ميدن(بابا مگه نگفتين نياز جنسي تعادل داشته باشه خيلي خوب ديگه پايين تر از حرف زدنم ميشه رابطه داشت)..بگزريم از عقايد سنتي خانواده ها که بعضي وقتا زيادي رو اعصابن...
خوب با اين اوصاف حداقل من يکي تمايل به فرايض ديني ندارم... |
|
|
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 1:35 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
هدفم از بحث صيغه هم اين بود که اون کلمات عربي يا حالا فارسي چه جوري سلامت جامعه رو تضمين ميکنه..با عقلم جور در نميومد.بايد ميگفتم منظورم اينه که خيلي از چيزا(مثل نماز)چون با عقلم جور در نميان قبولشون سخته برام...و اولشم گقتم اين مسئله ربطي به نماز نداره و الان ادمين ها گوربه گورش ميکنن(که کاش کرده بودند)ولي بازم آقايون ميان ميگن چه ربطي به نماز داره ..
کساييکه تو حرف ازش طرفداري ميکنن حاضرن دخترشون صيغه کسي بشه يا پسرشون زن صيغه اي بگيره و يا نه اصلا اگه پسرشون بگه ميخوام برم يکيو صيغه کنم خيلي با آغوش باز باهاش برخورد ميکنن؟؟؟؟ماها اگه يه دوست دختر داشته باشيم ببخشيدا خشتکمون ميکشن سرمون چه برسه به صيغه و کارهاي مربوطه!!!
چون يکي از بچه ها ايراد گرفت از حرفم, مجبور شدم دفاع کنم(حالا تونستم يا گنديدم نميدونم)
اره يکم هم زود بهم بر ميخوره و اولين نفري هم نيستين که اينو بهم ميگين..شايد به خاطر همين دوست کم دارم و شايد به خاطر همينه خيلي ميگن اين پسره چه قيافه ميگيره..شايد اگه يکم خشن تر تربيت ميشدم بهتر بود |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 11:13 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
مسلما سلامت جامعه رو با کلمات نمي شه تضمين کرد . بلکه با رعايت قوانين و حدود سلامت جامعه تضمين ميشه .
در مورد کلمات هم بايد بگم اين ها در آخرين مرحله گفته مي شن و اتمام حجت هستند .
يعني بعد از اينکه قرارها گذاشته شد و افراد به وظايف خودشون آشنا شدند و اونها رو پذيرفتند اين کلمات رو بيان مي کنند تا به همديگه بگن ما اين وظايف رو قبول کرديم و قصد انجام اين کار رو داريم .
حتما شما هم تصديق مي کنيد که دو نفر که قصد معامله با هم رو دارند اول بايد معامله رو تکميل کنند و بعد کالاها رو بردارند و بروند . نمي شه همينجوري مرد بياد و آماده اعمال زناشويي بشه . اول بايد توافق کامل بشه . نشانه کامل شدن اين توافق بيان کلمات است .
اگر سؤال ديگري هم داريد بنده در خدمتتون هستم .
ضمنا پيامبر خدا لعنت فرموده اند زن و مردي را که دائما همسر خود را تغيير مي دهد . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
|
|