صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: شما نماز می خوانید؟؟

بله
71%
 71%  [ 28 ]
خير
12%
 12%  [ 5 ]
گاهي
15%
 15%  [ 6 ]
مجموع آراء : 39

نویسنده پیغام
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 20 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1148
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 15 تير 1386، ساعت 19:36
 1 سال و 1 ماه پيش

No1 نوشته بود:

به نظرم ميشه دربرابر خدا پررو نبود مغرورم نبود نمازم نخوند..
ببخشيد اکتيو جان يکم هضمش سخته برام..چون حداقل با خودم مقايسه ميکنم نميفهمم.

يه چيزهايي رو آدم جدا جدا که بررسي کنه به نتيجه نميرسه.
نماز فايده زياد داره. بعضياش رو که آخوندا ميگن، به نقل از قرآن ميگن.
بعضياش رو هم آدم وقتي نماز ميخونه متوجه ميشه.
حالا فرض کن کسي حوصله نداره قرآن بخونه.
تا نماز هم نخونه، متوجه هيچ چيزي از فوايد نماز نميشه.
براي همين، همه مسلمونا رو مجبور کردن به نماز خوندن، تا اينکه کسي که از فوايد نماز بيخبر هست، بيبهره نمونه.
من چيزي از فوايد نماز نميدونم. فقط ميخونم که از اون فوايد نادانسته محروم نشم.
حالا اميد هر چقدر دلش ميخواد بخنده و من رو تمسخر کنه، من به انتظار چيزي هستم که ديگران ممکنه اون رو قبول نداشته باشن.
بالاخره يه روزي حقيقت قضيه روشن ميشه.

در ضمن، اگه وقتي که خدا نماز رو واجب کرده، کسي نماز نخونه؛ پررويي کرده. همين.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1024
اعتبار کسب شده: 6435
ارسال جمعه 15 تير 1386، ساعت 22:11
 1 سال و 1 ماه پيش

سوالي که براي من پيش اومده اينه که آيا تشکر کردن از خدا فقط با نماز خوندن امکانپذير ميشه؟

- با کمک به انسانها نميشه؟
- با مبارزه با ظلم نميشه؟
- با انجام کارهاي مفيد نميشه؟

آيا کسي که يه گوشه نشسته و فقط نماز ميخونه و روزي فقط يه مويز يا خرما ميخوره کسيه که ميره بهشت؟
آيا اين فرد روزي يه مويز براي ديگران خرج نداره؟ در حالي که هيچ کار مفيدي نميکنه و چيزي توليد نميکنه؟

اون قصه موسي و شبان هم که از قرنها پيش توي کشور ما مطرح بوده و هست

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4603
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 0:49
 1 سال و 1 ماه پيش

روي صحبتم با جمعيه که اينجا نظر دادن
لازم نيست بگم
موضع صحبتم مشخصه
بچه ها
آدمايي مثل من و اميد و خيلي هاي ديگه که از نظر شما شايد کافر و مرتد باشيم
خدا رو قبول داريم صد در صد قبول داريم
ولي نه به طريقي که شماها بهش فکر ميکنيد
آداب و رسوم مذاهب مختلف و اديان مختلف با هم متفاوته
مدل پرستش اديان مختلف با هم متفاوته
مدل محرم شدن زن و مرد توي اديان مختلف با هم متفاوته
کي ميتونه بياد 100% ادعا کنه که کدوم درسته کدوم غلطه
اونموقع که حضرت محمد از ديار عرب برخاست اون آدمي که توي قاره ي ديگه بود
هيچ دسترسي به عربستان هم نداشت چه گناهي داشت چه فرقي با بقيه داشت که نتونست محمد رو از نزديک ببينه و ايمان بياره
ميدونم الان آيه و حديث و داستان مياريد از قريش و بت پرستان و ميگيد خيلي ها هم که محمد رو ديدن امان نياوردن
ولي اينا داستانايي نيست که شنيدني باشه
اون موقع که عيسي مرده رو زنده ميکرد و يک عده ميديدن اونايي که اونور دنيا بودن چه گناهي داشتن که
از نزديک عيسي رو نديدن تا درجا ايمان بيارن
مگه خدا عادل نيست مگه خدا شرايط حيات رو براي همه ي آفريده هاي خودش يکجا خلق نکرده
آيا اينها خودش تفاوت گذاشتن نيست
اين حرف ها رو من نميزنم مذاهب ميزنن
مذاهب ساخت بشر هستند
خدا هيچ فرقي بين بنده هاش نذاشته
خدا وجدان رو به انسانها داده که خودشون با اعمالشون توي بهشت و جهنم خودشون بسوزن
براي سوختن هيچ آتشي سوزانن ده تر از عذاب وجدان نيست
و براي آرامش هيچ آرامشي بالاتر از آرامش وجدان
فکر ميکنيد بهشت و جهنم چه جور جاييه
جهنم يه جاييه پر از کنده هاي شعله ور آتش و مار و مارمولک و عذاب و فشار دندان و گرسنگي
و بهشت يه جاي مطبوع با غذاهاي خوشمزه و شراب هاي خنک و زن هاي زيبا
نه عزيزان من
سفره ي رحمت خدا هم توي بهشت گسترده شده هم توي جهنم
ميدونيد فرقش چيه
ميدونيد چرا آدمها توي جهنم عصباني و رنجور و لاغر هستند چون دستهاشون از آرنج خم نميشه
و نميتونن غذا دهن خودشون بذارن غذا ها رو پرت ميکنن روي هوا و اونو با دهانشون ميخوان بگيرن
براي همين کافي غذا نميخورن و سير نميشن
توي بهشت آدمها relax خوشحال و سير هستند فکر نکنيد دليلش اينه که رحمت خدا رو دارن و دستاشون خم ميشه
نه توي بهشت هم دست آدمها از آرنج خم نميشه
ولي ميدونيد چرا خوشحالن
چون توي بهشت آدمها با دستهايي که به دهن خودشون نميرسه توي دهن ديگري غذا ميزارن Angel Very Happy Dancing
براي همين سير و خوشحال و پر محبت و رحمت زندگي ميکنن
خدا نماز و روزه و اين چيزا رو نميخواد
جهنم و بهشت رو ما خودمون درست ميکنيم
لقمه رو از دهن ديگري ميقاپيم
زور ميگيم دروغ ميگيم تعارف و تظاهر ميکنيم حسادت داريم
بعد گير ميديم به نماز خوندن و نخوندن
قسمتي از وجود خدا درون شماست
روحتون
پاک نگه داريدش
به خدا بگيد شکرت
براش کافيه
اون بزرگ تر از اين حرفاست
گه واره ي دنيا روي تعادل استواره
دنيا balance داره به قول قديميها هر دستي بدي همون دست پس ميگيري
خوبي کن universe برات خوبي ميفرسته عشق بورز universe برات عشق ميفرسته
زندگي رو براي خودت بهشت بساز براي رسيدن به معبود کر و شر دادن و وضو و غيره کارساز نيست
روحت و تميز نگه دار از درون تعميد پاکي بگير گوهر وجودت رو صيقل بده
بدن تو زمينيست ولي با روحت, تو جزيي از خدايي
جسمت امانتيه که به خاک و زمين خودش بر ميگرده
روحت امانتيه که به خدا ي تو بر ميگرده
پاک نگه ش دار
Pray

1
1
0
No1
سال صفري!
سال صفري!

مجموع ارسالها: 94
اعتبار کسب شده: 491
ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 1:48
 1 سال و 1 ماه پيش

من اصلا از بچگي با اين عربي مشکل داشتم...
ميگن نماز خوندن قرآن خوندن حرف زدن با خداست...تو دنيا ما حرف زدن متقابل تعريف شده اينکه بياي يک سري کلمات عربي تکرار کني وجوابي هم نشنوي حداقل معني حرف زدن نداره..کار مقدسيه بهشم اعتقاد دارم. فقط چون خدا گفته..مثل يه عادت روزانه مثل مسواک زدن..
يا اينکه موقع صيغه شدن يک سري عربي ميخونن و خانوم اقا محرم ميشن.و اينجوري سلامت جامعه تضمين ميشه..ولي اگه خونده نشه باعث فساد ميشه!! Shocked ...درسته عقل ما ناقصه ولي عقل آخوندي هم که بياد درس بخونه دليل اين فعل انفعالاتي که هنگام عربي خوندن انجام ميشه نميتونه بگه..ولي جون تو همچين ميپيچوننت که Ogey ميدي.خوب دليل ميارن اونجا که کم مياران ميگن:خوب ديگه اينجا حکمت خداست.

اصلا اگه اين عربي نبودا الان من دانشگاه تهران بودم.

اگه نبود دنيا گلستون ميشد..

2
2
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 1:48
 1 سال و 1 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:

شازده کوچولو نوشته بود:
سوالي که براي من پيش اومده اينه که آيا تشکر کردن از خدا فقط با نماز خوندن امکانپذير ميشه؟

- با کمک به انسانها نميشه؟
- با مبارزه با ظلم نميشه؟
- با انجام کارهاي مفيد نميشه؟

آيا کسي که يه گوشه نشسته و فقط نماز ميخونه و روزي فقط يه مويز يا خرما ميخوره کسيه که ميره بهشت؟
آيا اين فرد روزي يه مويز براي ديگران خرج نداره؟ در حالي که هيچ کار مفيدي نميکنه و چيزي توليد نميکنه؟

اون قصه موسي و شبان هم که از قرنها پيش توي کشور ما مطرح بوده و هست

تشکر از خدا فقط با نماز خوندن ممکن نيست. خدا هم عادل هست. خدا براي همه چيز معيار داره.
براش فرق ميکنه که چه کسايي در زمان محمد و عيسي و موسي بودن، و چه کسايي نبودن.
خدا بر اساس وجدان و فطرت انسان قضاوت ميکنه. و طبيعتاً کسي که بيشتر از خوبيها آگاه باشه، بايد بيشتر خوبي کنه؛ کسي که کمتر آگاه باشه، کمتر ازش انتظار ميره.

داستان براي آدماي مختلف فرق ميکنه. داستان موسي و شبان به همين معناست.
"لا يکلّف الله نفساً الاّ وسعها؛ لها ما کسبت، و عليها ما اکتسبت"
از هرکس در حد وسعش انتظار ميره. هر کسي خوبي کنه، مال خودشه (خيرش رو ميبين)، هر کسي بدي کنه، بر عليه خودش (شرش رو ميبينه)

قرار نيست که من خدا رو مثل ابن سينا بپرستم، و قرار نيست رفتگر کوچه مثل من خدا رو بپرسته.
و قرار نيست خدا بر اساس ميزان تحصيلات و علممون خوبي ما رو بسنجه.
چيزي که خدا ميخواد اينه: ايمان، خوبي، اخلاص

پس رفتگري که از من خالصانه تر خدا رو ميپرسته، و مخلصانه تر از من نيکي ميکنه از من پيش خدا برتره.
اما از طرف ديگر، خدا انتظار نداره که من مثل رفتگر خدا رو عبادت کنم. شايد اون به بسياري چيزها اعتقاد داشته باشه که با اطلاعات من شرک محسوب بشه، ولي خدا همونها رو ازش بپذيره. اما اونها رو از من نمي پذيره.
من بايد با توجه به دانش خودم خوبي کنم، در سطح دانايي خودم خالص باشم. نه مثل خميني و ملاصدرا، نه مثل افراد از من عوامتر.

همين!

اينجا بحث نماز بود. براي همين يکسري صحبتا که اينجا مطرح شد، صرفاً در مورد نماز بود.

محاله کسي که نمازش ميخونه ولي انسان بدي باشه به بهشت بره.
محاله کسي که تمام عمرش ذکر ميگه، ولي خيرش به ديگران نرسيده باشه رستگار بشه.
محاله کسي که روزه ميگيره، ولي ديگران از شرش در امان نيستن خوبي ببينه.

1
1
0
No1
سال صفري!
سال صفري!

مجموع ارسالها: 94
اعتبار کسب شده: 491
ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 2:05
 1 سال و 1 ماه پيش

ايول اين آيه يادم نبود..
کسيکه که اون سر دنيا به دنيا مياد با نماز آشنا نيست و اوني که از بدو تولدش با بدبختي بزرگ ميشه صد تا مشکل ميبينه ديگه نميدونه نماز چيه و مني که مثلا در بهترين شرايط به دنيا ميام..مسلما موقع تولد هيچ کدوم برتري نسبت به ديگري نداشتيم حالا اون يکي شانس نداشته و من داشتم... ..يک رکعت نماز خوندن اون طرف شايد از صد رکعت منم بهتر باشه.
پس ماها حق نداريم قضاوت کنيم فلاني تارک الصلاه معاشرت نکنيم باهاش.فلاني وقتي ميبينمش ما رو ياد خدا نميندازه پس بيخيالش.(اينا رو تو احاديث داريم!!!!!)همون خدايي که تو نماز ميگيم الرحمن و الرحيم خودش ميدونه با بندش.

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 2:24
 1 سال و 1 ماه پيش

قصه نماز اما، قصه ديگري است.

قصه صحبت بنده عاشق و خداي زيباي احساساتي است.

شکستن غرور اشرف مخلوقات است، با کسي که او را به عنوان خليفه منتسب کرده.

فوايد زيادي در نماز هست.

باز هم تکرار ميکنم که من هيچ کدوم از اون فوايد رو نمي دونم که بخوام اينجا توضيح بدم.
اصلاً کار من نيست. کار عارفي مثل خميني، که ميداند "هنوز نادان است!"، است که "سرّ الصّلوة" رو بنويسه.

اما خدا، لطفش در اينه که ميدونه کساني بيسوادي مثل من و رفتگر محلمون هستيم که اون فوايد رو اگر ازش آگاه باشيم، ميخوايم که بشون برسيم. اما وسعمون نميرسه که اون فوايد رو بفهميم. لذا خدا اون رو واجب ميکنه. که من اگر از خيلي از مستحبات به دليل حوصله يا وقت يا مال نداشتن ميگذرم، اين يک کار رو به دليل واجب بودن انجام بدم. خدا هم به لطف خودش من رو از فوايد نماز «در حد وسعم» بهره مند ميکنه.

اما سيما خانم،
کسي اينجا به کسي تهمت ارتداد و کفر نزد.
در دنيا، انسانهاي زيادي وجود دارن که خدا رو نميشناسن.
چرا فقط کسايي رو ميبيني که صحبتهاي عيسي و محمد رو شنيدن، ولي به دليل نديدن معجزات حقانيت اونها رو باور نميکنن.
کسايي رو هم ببين که اصلاً هيچ چيزي از سخنان اين دو بزرگوار، و ساير رهبران نيک بشر -از پيامبر و غير پيامبر- نشنيدن. کسايي که در آفريقا، در هند، در جزاير مختلف، و يا در هر جاي ديگر جهان نه از خدايي خبر دارند و نه چيزي از خوبي و بدي شنيدند.
فکر ميکني خداي که ميگه "جز اسلام دين ديگري پذيرفته نيست" با اونها چه رفتاري ميکنه؟
کسايي که زماني به دين معتقد بودن، ولي از دين برگشتن چطور؟
کسي که خوب و پاک نيست، ولي به خوبي و پاکي، به خوبان و پاکان احنرام ميذاره با کسي که به خوبان و خوبي احترامي نميذاره يکسان هستند؟
اگر خدا نميتونسته پيامش رو به گوش همه بشر برسونه (که ميبينيم که پيامش به گوش همه مردم نرسيده)؛ اصلاً چرا پيام فرستاد؟
.........

و بسياري سؤالات ديگه.

مي تونيم به قدري اينجا سؤال براي شما رديف کنم که براي مرتد کردن همه اهل تالار کافي باشه.

اين سؤالات رو خودم داشتم و دارم و سؤالات ديگري روز به روز براي من ايجاد ميشه.

نظرت راجع به اين سؤالات چيه؟

هيچ وقت فکر کردي؛ به دور از همه فلسفه هايي که مي بافند، که خدا چرا جهان رو آفريد؟
در اين جهان چرا بشر رو آفريد؟
در بين اين بشر؛ چرا منو آفريد؟

چرا يکي در نکبت بزرگ ميشه، يکي در سعادت؟
چطور خدا به حساب مجرم قاتل قاچاقچي مواد مخدري رسيدگي ميکنه که فرزند طلاق پدر معتاد از مادر فاحشه بوده؟
کسي که در رفاه و مستي بزرگ شده و هيچ کس در گوشش از فقر و نيکي به فقرا نگفته، و هيچ وقت فقيري رو نديده، و گرسنگي رو حس نکرده، و هميشه در گوشش از فقرا به عنوان چرک و انگل و عامل بيماري گفتن؛ چطور خدا به اين ميخواد گير بده که چرا به فقرا خوبي نکردي؟؟؟؟؟

يکي از مشکلاتي که ما در جامعه امون داريم اينه که به جاي اينکه به ما سؤال کردن و دنبال پاسخ رفتن رو ياد بدن، تلاش کردن تا قبل از اينکه سؤالي براي ما پيش بياد پاسخ رو به ما داده باشن.
دليل طراحي احمقانه مطالب کتب ديني و معارف از دبستان تا دانشگاه ما همين سبک پرورش هست.
اين مشکليه که گاهي امثال من هم در اين تالار تشديدش ميکنيم.

چون گاهي کسي براي ايجاد شبهه مياد مطلب مينويسه (کلکسيون شاهدوست و پان ايرانيست و وهابي و صهيونيست و ضد خدا و بهايي و هرهري مسلک و صوفي و غيره در اين تالار مطلب نوشتن و مينويسند و خواهند نوشت) و يکي مثل من که در مطالعاتم جواب اين شبهه ها رو ديدم ميام جواب بدم؛ و همين پاسخهاي اضافي که سؤالش ايجاد نشده باعث ميشه آدم رودل کنه. اين لفظ رو به صورت توهين آميز نخون، داستانيست که خود من هم با اون مواجه بودم.

طرح اين سؤالها خيلي از مشکلات رو حل ميکنه.
تا وقتي که ما شک نکنيم در همه پاسخهايي که داريم، از نظريه خلقت آدم و حوا تا تئوري تکامل داروين، تا فرضيه بينهايت بودن جهان، تعاريف مختلف براي اخلاق مبتني بر دين، تا اخلاق پوزيتويستي، تا تفکرات پوپري و هگلي و مارکس و انگلس و دکارت و غيره، از تعريف خوبي و بدي، تعريف علم و غير علم، معني وجود و عدم، مفهوم آزادي، محدوده لذت، و خيلي چيزهاي ديگر مذهبي و غير مذهبي که ساختار جهان رو در ذهن ما تشکيل ميدن؛ تا وقتي که همه اين چارچوبها رو نشکنيم، نميتونيم به جواب برسيم.
و خيلي احمقانه هست که کساني با فرض نسبي بودن حقيقت به خودشون اين زحمت رو نميدن که چارچوبها رو بشکنن و دوباره و سه باره و صدباره به خودشون و به جهان فکر کنن. و به خيال خودشون پاسخ همه سؤالات رو در نسبي بودن گرفتن و به خيال خودشون به ريش کساني که سردرگم يافتن جواب هستند ميخندند.

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط اکتيو در تاريخ شنبه 16 تير 1386، ساعت 2:33 ويرايش شده است.

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 2:26
 1 سال و 1 ماه پيش

No1 نوشته بود:
ايول اين آيه يادم نبود..
کسيکه که اون سر دنيا به دنيا مياد با نماز آشنا نيست و اوني که از بدو تولدش با بدبختي بزرگ ميشه صد تا مشکل ميبينه ديگه نميدونه نماز چيه و مني که مثلا در بهترين شرايط به دنيا ميام..مسلما موقع تولد هيچ کدوم برتري نسبت به ديگري نداشتيم حالا اون يکي شانس نداشته و من داشتم... ..يک رکعت نماز خوندن اون طرف شايد از صد رکعت منم بهتر باشه.
پس ماها حق نداريم قضاوت کنيم فلاني تارک الصلاه معاشرت نکنيم باهاش.فلاني وقتي ميبينمش ما رو ياد خدا نميندازه پس بيخيالش.(اينا رو تو احاديث داريم!!!!!)همون خدايي که تو نماز ميگيم الرحمن و الرحيم خودش ميدونه با بندش.

بله، صحيح اين نيست که اصلاً معاشرت کني.
اما مني که در اين شرايط بزرگ شدم، بايد حواسم باشه حساب کتابم با اون فرق داره؛ اگه با اون بودم و مثل اون شدم، قابل بخشش نيست!
پس بايد بدونم چقدر و تا چه حد با کي معاشرت ميکنم.

1
1
0
سالم
پرچونه!!
پرچونه!!

مجموع ارسالها: 594
ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 2:34
 1 سال و 1 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:
لازم نيست بگم
موضع صحبتم مشخصه
بچه ها
اونموقع که حضرت محمد از ديار عرب برخاست اون آدمي که توي قاره ي ديگه بود
هيچ دسترسي به عربستان هم نداشت چه گناهي داشت چه فرقي با بقيه داشت که نتونست محمد رو از نزديک ببينه و ايمان بياره
ميدونم الان آيه و حديث و داستان مياريد از قريش و بت پرستان و ميگيد خيلي ها هم که محمد رو ديدن امان نياوردن
ولي اينا داستانايي نيست که شنيدني باشه
اون موقع که عيسي مرده رو زنده ميکرد و يک عده ميديدن اونايي که اونور دنيا بودن چه گناهي داشتن که
از نزديک عيسي رو نديدن تا درجا ايمان بيارن
مگه خدا عادل نيست مگه خدا شرايط حيات رو براي همه ي آفريده هاي خودش يکجا خلق نکرده
آيا اينها خودش تفاوت گذاشتن نيست
اين حرف ها رو من نميزنم مذاهب ميزنن
مذاهب ساخت بشر هستند
جهنم يه جاييه پر از کنده هاي شعله ور آتش و مار و مارمولک و عذاب و فشار دندان و گرسنگي
و بهشت يه جاي مطبوع با غذاهاي خوشمزه و شراب هاي خنک و زن هاي زيبا
نه عزيزان من
سفره ي رحمت خدا هم توي بهشت گسترده شده هم توي جهنم
ميدونيد فرقش چيه
ميدونيد چرا آدمها توي جهنم عصباني و رنجور و لاغر هستند چون دستهاشون از آرنج خم نميشه
و نميتونن غذا دهن خودشون بذارن غذا ها رو پرت ميکنن روي هوا و اونو با دهانشون ميخوان بگيرن
براي همين کافي غذا نميخورن و سير نميشن
توي بهشت آدمها relax خوشحال و سير هستند فکر نکنيد دليلش اينه که رحمت خدا رو دارن و دستاشون خم ميشه
نه توي بهشت هم دست آدمها از آرنج خم نميشه
ولي ميدونيد چرا خوشحالن
چون توي بهشت آدمها با دستهايي که به دهن خودشون نميرسه توي دهن ديگري غذا ميزارن Angel Very Happy Dancing
براي همين سير و خوشحال و پر محبت و رحمت زندگي ميکنن
خدا نماز و روزه و اين چيزا رو نميخواد
جهنم و بهشت رو ما خودمون درست ميکنيم
لقمه رو از دهن ديگري ميقاپيم
روحتون
پاک نگه داريدش
به خدا بگيد شکرت
براش کافيه
اون بزرگ تر از اين حرفاست
گه واره ي دنيا روي تعادل استواره
دنيا balance داره به قول قديميها هر دستي بدي همون دست پس ميگيري
خوبي کن universe برات خوبي ميفرسته عشق بورز universe برات عشق ميفرسته
زندگي رو براي خودت بهشت بساز براي رسيدن به معبود کر و شر دادن و وضو و غيره کارساز نيست
روحت و تميز نگه دار از درون تعميد پاکي بگير گوهر وجودت رو صيقل بده
بدن تو زمينيست ولي با روحت, تو جزيي از خدايي
جسمت امانتيه که به خاک و زمين خودش بر ميگرده
روحت امانتيه که به خدا ي تو بر ميگرده
پاک نگه ش دار
Pray

جالب بود! يه پيغمبر ديگه ظهور کرد!
سرکار خانم فکر نمي کنم اينجا کسي شما و معبودتون رو کافر بدونه! اصطلاحي که براي شما بکار برده مي شه بيمار! ويا حداکثر نادانه ! کفر از علم ناشي مي شه يعني سر پيچي از روي دانستن و آگاهي! که را جع به شما و اميد مصداق نداره! ( مي بينيد مذهب ما زياد هم سخت گير نيست ولا علي المجنون حرج)

راجع به روش محرم شدنتون هم که قبلا قلم فرسايي کردم! تکنيک ويبره اي توي هيچ آيين و مذهبي نيومده ! يادم رفت شما تازه مبعوث شدي!
بهشت و جهنمتم که واقعا آخرش بود! اينها رو خودت مکاشفه کردي! يا يه قسمت از فيلمي چيزيه؟ يا آب شنگولي و روانگردان و اکس و ..؟

اما راجع به شبهاتي !که مطرح کردي!( ببين واقعا زشته آدم يه کتاب در سطح دوم دبستان رو مطالعه نکنه)
کي گفته کسي که بهر دليل دين ( حالا هر ديني) بهش نرسيده ( بهر دليل) مکلف به انجام تکاليف ! مي شه!
خداي ما! ( نه اون معجوني که شما ازش بعنوان خدا نام مي بري) بر اساس قاعده لايکلف الله نفسا الا وسعها عمل مي کنه! يعني هرکس به اندازه خودش با شرايط خودش! ديدي خداي ما چقدر عادله !

اما وجدان! غريزه و يا فطرت! ( چون واقعا معلوم نيست منظورت کدومه!) در خيلي از مواقع توانايي تشخيص اصول رو داره! مثل اصل زشتي دزدي و دروغ اما در تشخيص جزييات عاجزه مثل همين مسئله عبادت که اصلش رو حتي شما هم پذيرفتي اما روشش رو از خودت اختراع کردي!
پس دين لازمه!

بهر حال از دانش معبود! شما که چيزي بما نرسيد شايد اين نوشته ها چراغي روشن کند!

2
0
2
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4603
ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 3:19
 1 سال و 1 ماه پيش

جناب سالم
نوشته هاي من چراغي روشن نخواهد کرد ولي مسلماً عصبانيت و تعصب شما و روحيه ي
قويتون براي بازي حق با منه دنيا رو بهشت خواهد کرد
بنابر اين شما کاملاً درست ميفرماييد Applause Applause

اکتيو جان
من دنيا رو جور ديگه اي ميبينم اگه زياد هم توي forum از اين مسائل حرف نميزنم چون ميدونم ديدگاه من براي خيلي ها عجيب غريبه
البته تا زماني که توي ايران بودم من هم همينطوري فکر ميکردم چون فقط يک دريچه براي ديدن داشتم
و هزاران کلام براي قضاوت و خوب و بد و زشت و زيبا کردن
اکتيو يک لحظه بشين فکر کن که چرا ميون 10 تا زن فقير و بد بخت 4 تاشون فاحشه ميشن و 4 تاشون رخت شور ميشن 2 تاشون گدا
چرا بچه هايي از آدمهاي معتاد به دنيا ميان که يکيشون دکتر ميشه يکيشون قاچاق فروش
چرا بچه اي که توي يک خونواده اي بزرگ شده که به قول خود شما جز قاچاق و هرزگي چيزي نديده بايد اصلاً مجرم به حساب بياد
اينا همه انتخاب ماست
رخت شويي و هرزگي و گدايي انتخاب ماست و رسيدگي به حسابش زندگي نکبت بار خودمون
اکتيو زندگي ميون آدمهايي که از جنس من و تو هستند فقط يه جاي ديگه ي دنيا متولد شدن
زندگي رو براي آدم جور ديگه اي ميکنه که شايد خيلي قشنگ تره
ملاک بد و خوب و زشت و زيبا و عيب و ننگ جاهاي مختلف دنيا متفاوته جايي که ميبيني حتي گاهي مردمش معصومانه تر از تو دارن زندگي ميکنن
خدا رو به يک طريق ديگه اي حتي بيشتر و خالصانه تر از تو دوست دارن
من نميخوام وارد بحث مذهبي بشم
چون اونموقع اينها هم سؤالهاي من هستند
کدوم يک از شما تورات و انجيل رو خونده به طور کامل
کدوم يک از شما نقل قول ها ي قران رو با تورات و انجيل مقايسه کرده از لحاظ زماني و تاريخي که بيان ميکنن
کدوم يک از شما مسائل مطرح شده در اين سه کتاب رو با کتاب هاي تاريخي معتبر دنيا مقايسه کرده و ديده که کدومشون در مقايسه با تاريخ درست هستند
من کي هستم که به جرأت بخوام عقيده اي رو به کسي ثابت کنم
من وارد اين بحث شدم چون اعتقادات اينمدلي از نظر من غل و زنجير هايي هستن که جلوي عروج روح رو ميگيرن
مجازاتم هم بمونه بين خودم و خداي خودم
ولي من به اين مصرع حافظ ايمان دارم که ميگه
تو خود حجاب خودي حافظ از ميان برخيز
اين خود همون خود درون ماست
خودي که با اعمال پاک نميشه
ببخشيد که من کمي متفاوت فکر ميکنم ولي اينا رو به تو گفتم چون پسر معتقد ولي قابل احترامي هستي

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 3:48
 1 سال و 1 ماه پيش

خوبه که سؤال مي پرسي.

اما راجع به جواب....

من هم قرآن، هم انجيل و هم تورات رو خوندم.

قرآن رو آخر از همه خوندم، و وقتي خوندم تازه فهميدم حرف حساب تورات و انجيل چي بوده.

جواب خيلي از سؤالات رو که در کتابهاي مختلف فلسفي و علمي و فلسفه علم و اخلاق و سياست، از شرقي و غربي، و از مذهبي و شبه مذهبي و غير مذهبي و ضد مذهبي دنبالش ميگشتم، در قرآن پيدا کردم.
قرآن رو من تازه خوندم، آخر از همه کتابهاي ديگه.

برام مهم نيست که به چي اعتقاد داري.
کما اينکه برام مهم نيست اميد و سالم به چي اعتقاد دارن.

سؤالايي که پرسيدي تو متن من هم عينشون رو ديدي. سؤالات منهم هستن.

بعضي ها ميگن همينه که هست، وقتي مردن همه راحت ميشن.
پس من خوشيم رو ميکنم، با مرگ تموم ميشه.
اونهم زجر ميکشه، با مرگ تموم ميشه.
اين فلسفه اصالت لذت، اصالت فرد و انديشه مثلاً علمي که به دموکراسي و مانند اون منجر ميشه.
اما باز سؤال ايجاد ميشه که اگر آزادي و لذت اکثريتي در رنج اقليتي باشه، حق با کيه؟
اگه دمکراسي ليبرال حکم به استفاده از بمب اتم کنه، حق با کيه؟

اينجاست که تفکر انسانهايي که خدا و ماوراي جهان مادي رو انکار ميکنن خطرناک ميشه.

و خدا رو صد هزار بار شکر که اگر اين تفکرات مادي در دنيا قدرت سياسي رو گرفته،
اما هنوز در دل بسياري از مردم شرق و غرب، فطرت انساني باقيه. ربطي هم به آيين و سنت زندگي نداره؛ چون فطرت هست.

من جواب سؤالهام رو در قرآن ديدم، حتي در تفسير قرآن هم نه. مگر جايي که براي فهم قضيه اي از تفاسير کمک گرفتم. و بسياري سؤالهاي جديد برام ايجاد کرد که تازه بفهمم به چه چيزهاي ديگري بايد شک کنم، و دنبال جوابشون بايد باشم.

همينه که در مطلب "آيات رحماني" نوشتم تا قرآن نخونده بودم، نمي تونسته ام که مسلمون باشم.
حالا که يکبار خوندم، ميتونم تلاش کنم که شايد مسلمون بشم.

و فراموش نکن؛ دين فقط احکام عبادي نيست.

دين شامل ايمان، عبادت، اخلاص و عمل صالح هست.

هر کدوم به تنهايي يه پاش مي لنگه.

شما اخلاص و عمل صالحش رو درست کن، تو فکر بقيه اش نباش.
از خدا بخواه که بقيه اش رو به روش خودش درست کنه.

ولي بخواه.

اين چيزيه که خدا از ما ميخواد.
"إقرأ": بخوان (قرآن را)
"أدعوني": مرا صدا کنيد
"در بزنيد، تا بر شما گشوده شود" (انجيل)
"بخواهيد تا به شما داده شود" (انجيل)

از نظر من

1
1
0
احمدي نژادآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 22 خرداد 1386
مجموع ارسالها: 376
ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 10:36
 1 سال و 1 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:
لازم نيست بگم
موضع صحبتم مشخصه
بچه ها

آفرين .
يک نگاهي به پست هاي ما و خودتان و اميد تان بيندازيد .

آيا شده ما هيچ وقت به عقايد شما گير بديم و مسخره تون کنيم .
مسخره کردن عقايد اکثرا قريب به اتفاق از طرف اميد شروع شده .
آيا روش بحث کردن اينه ؟
فرض کنيم شما خيلي با سواد و عاقل و ما انسانهايي نفهم و احمق . آيا بايد مسخره کنيد ؟
آيا دانايي و شعور اينه ؟
آيا ما در هيچ کدام از پست هايمان عقايد مسيحيان و يهوديان و زرتشتيان و بودائيان و ... رو مسخره کرديم ؟

آيا ما از کتاب تورات يا انجيل يک جمله آورده ايم و بعدش بگيم خداي اينها چيزي سرش نميشه ؟
اگر شما با عقايد ما آشنايي نداريد راهش اين نيست که مسخره کنيد . راه درست اينه که شبهه مطرح کنيد . اون وقت اگر ما جوابي داشته باشيم بيان مي کنيم . ولي وقتي از همون اول با حالت مسخره کردن وارد مي شويد انتظار داريد که ما چطوري برخورد کنيم .

بعدش هم اسلام ديني نيست که گفته باشه هرکس مسلمان نبود جان و مال و ناموسش هدره . اين نتيجه برداشت غلط شما از اسلام و اون تبليغاتيه که اون ور آب ميشه . اسلام دين دعوته نه اجبار . اسلام تمام اديان آسماني قبلي رو به رسميت ميشناسه چون از طرف کسي نازل شده که همون دينهاي قبلي رو نازل کرده . ولي طبيعيه که با اومدن ورژن جديد ورژن هاي قبلي منسوخ بشن . اسلام ازدواج هاي تمامي قبايل رو چه دين آسماني داشته باشند و يا دين و مذهب خرافي به رسميت شناخته و فرزندان آنها را زنا زاده نمي دونه . در اين مورد بين تمامي فقهاي اسلامي اتفاق نظر وجود داره .

1
1
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 14:59
 1 سال و 1 ماه پيش

تفاوت در ميزان شناخت از خداست
در گذشته سنگ و چوب
امروز کمي پيشرفته تر

Image

Image

کافران هم نماز ميخوانند
البته بدون ادا و اصول و مراسم خاص
در حالي که خانم صداي دل، نماز روح و جان بخشي به تالار را اقامه ميکند
در مقابل، نماز خوانان پر مدعي تالار، نماز پرخاش گري ستيزه جويي و تشنج زايي به پا ميدارند
نماز خوانان پر مدعي، خجالت خجالت Very Happy

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 17:30
 1 سال و 1 ماه پيش

No1 نوشته بود:
...يا اينکه موقع صيغه شدن يک سري عربي ميخونن و خانوم اقا محرم ميشن.و اينجوري سلامت جامعه تضمين ميشه..ولي اگه خونده نشه باعث فساد ميشه!! Shocked ...درسته عقل ما ناقصه ولي عقل آخوندي هم که بياد درس بخونه دليل اين فعل انفعالاتي که هنگام عربي خوندن انجام ميشه نميتونه بگه...

اون چند تا کلمه معجزه نمي کنه؛ حکمتش جاي ديگه است. بذار يه مثالي برات بزنم. من و تو دوست هستيم. يه موقع من به يکي از وسايلي که توي کيف تو هست احتياج پيدا مي کنم. اگه بي اجازه برم سر کيفت و اون رو بردارم، حتي اگه هر دومون بدونيم چيز محرمانه اي توي کيفت نيست، تو ناراحت مي شي؛ اما اگه يه اجازه خشک و خالي ازت بگيرم، خيلي راحت بهم اجازه مي دي. کاري که در اين دو حالت انجام مي شه يکي هست. اون چند تا کلمه خشک و خالي هم معجزه نمي کنه. فرق اين دو حالت اينه که وقتي بدون اجازه مي رم سر کيفت، دارم جلوي تو پر رو بازي در ميارم و غرور بيجا به خرج مي دم. واسه همينه که بهت بر مي خوره. اون چند تا کلمه اي هم که خيلي جاها در احکام ديني اومده، شايد يه نقش عمده اش همين باشه. معنيش اينه که من به عنوان بنده خدا دارم اول از اون اجازه مي گيرم و اون کار رو با اجازه خدا انجام مي دم و جلوش شاخ و شونه نمي کشم و تکبر به خرج نمي دم.

جواب خيلي از سؤالاتمون رو با يه کم فکر مي تونيم به دست بياريم. کاش همه مون بيشتر فکر مي کرديم.

1
1
0
احمدي نژادآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 22 خرداد 1386
مجموع ارسالها: 376
ارسال شنبه 16 تير 1386، ساعت 18:34
 1 سال و 1 ماه پيش

Oscar نوشته بود:
تفاوت در ميزان شناخت از خداست
در حالي که خانم صداي دل، نماز روح و جان بخشي به تالار را اقامه ميکند
در مقابل، نماز خوانان پر مدعي تالار، نماز پرخاش گري ستيزه جويي و تشنج زايي به پا ميدارند
نماز خوانان پر مدعي، خجالت خجالت Very Happy

اگر چند پست عقب تر برگرديد مي بينيد که چه کسي ستيزه جويي و تشنج زايي را شروع کرد .
اميد .
اومد دعوا راه انداخت . ديگران را احمق خطاب کرد و رفت و دعوا را به شما سپرد .
اميدوارم اگر نمي خواد جواب بده حداقل با خوندن اين مطالب يکم ذهنش روشن بشه و بدونه که غير از صفر و يک اعداد ديگري نيز هستند .