| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4992 اعتبار کسب شده: 9813 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 مرداد 1385، ساعت 17:07 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
پيشنهاداتي براي بهتر شدن تالارهاي گفتمان، شما بنويسيد!
همين! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ سهشنبه 24 مرداد 1385، ساعت 17:16 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 مرداد 1385، ساعت 17:09 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
همين! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 مرداد 1385، ساعت 17:12 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
بعضی پست ها را همون اول حذف کنید نیازی به سانسور کردن نیست .
و اون پیشنهاد خودتان در روز همایش را عملی کنید . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3096 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 01 شهريور 1385، ساعت 17:52 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
I think the forum needs some serious "clean up". Some users just generate noise. They go to almost every topic and write a short and often irrelavant comment just to show that they exist! Guys, we can't have a discussion forum this way. It needs the time, energy and attention of all of you to make it good.
Now I have some not-so-polite but necessary suggestions:
To some users:
1- If you have nothing to say, please shut up.
2- Try to start a new topic about something which is interesting or important to you. Write one or two paragraphes of text (not just a one line question) to explain the topic and why it is important. Then, when people start commenting, answer the comments and make the discussion felow. Don't just ask a question and leave!
3-Avoid answering a post just by an icon or a one word sentence! Write a few sentenses at least. Writing a few lines requires thinking so this way you are forced to use your f#@$ing brain and other people can see if you have one.
4- Zohreh Khanom, please have some self-respect and leave the forum alone. Several people including the main admin have told you to leave the forum but you are still here spraying shit all over it. Just get lost.
To admins:
If you think any body is not contributing positively to your "talar" give him or her a warning. After two warnings. Ask Ehsan to blok his/her acount.
To myself:
take it easy Omid, don't get mad. you can't change people. accept it or leave..
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 01 شهريور 1385، ساعت 19:57 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
من هم با اميد موافقم. اين تالار قراره جاي درست و حسابي و به درد بخوري باشه. هدف هاي زيادي مي شه براي اون بر شمرد من بعضي از اونها رو در چند خط زير مي نويسم:
- محيطي صميمانه و دانشجويي براي دور هم بودن دوستان و لذت بردن از اوقات خوش ساخته شده توسط همه.
- محيطي فرهنگي هنري و ادبي براي پاسخگويي به اين دو نياز مهم روحي ما ها.
- محيطي فکري و گفتماني براي تبادل افکر و نظرهاي به درد بخور با يکديگر
- محيطي علمي آموزشي که دوستان چيزهايي رو که نمي دونند از همديگر مي پرسند و مطالب آموزشي خودشون رو پست مي کنند.
- جايي براي دسترسي به خبر هايي که به هر نحو به ما مربوط مي شوند. مثل خبر هاي بخش ، دانشگاه ، علمي فرهنگي و هنري و سياسي و ...
- و البته جايي براي سرگرمي و طنز و جوک .
اين ها چيز هايي هستند که فکر مي کنم همه روي اون اتفاق نظر دارند. درسته که جو تالار يک جو دوستانه است و هيچ کدام از ما هم يک جو خشک رو نمي پسنديم . اما خواهش مي کنم موقع ارسال پست هاتون خيلي دقت کنيد. هر روز نزديک به 200 پست توي اين تالار ميشه که تعداد زيادي از اونها فقط وقت تلف کردنه. بله ما گاهي با همديگه شوخي مي کنيم . همه اين کار رو مي کنند اما خواهش مي کنم در هر کاري حد رو نگه داريد.
وقتي يک مطلبي رو مي فرستيد در نظر بگيريد که براي چه کساني خواندن اون فرق مي کنه . در مرحله اي بالاتر به اين فکر کنيد که اين مطلب آيا فقط براي پاسخ به پست قبلي به درد مي خوره يا نه جداي از اون فايده ديگري هم داره .
بعضي از پست ها هستند که حتي براي خود فرستنده اش هم قابل تحمل نيستند. مشکل اينه که وقتي در يک روز تعداد اين جور پست ها زياد ميشه. ارسال هاي خوب و خواندني دوستانمون هم بين اونها گم ميشه.
نبايد استثنا ها رو قانون هميشگي کنيم . عوض کردن مسير گفتگو در يک موضوع به طور استثنا ممکن خوب باشه. اما اين در ماه هاي اخير شده روال عادي تالار ما. دوستان خواهش مي کنم توجه کنيد که موضوع بندي تالار ها و تاپيک ها يک راه طبقه بندي اطلاعات است بدون اون هيچ کس نمي تونه به مطالب مورد علاقه اش دسترسي پيدا کنه.
وقتي که هيچ ارتباطي بين موضوع و مطالب داخل اون وجود نداشته باشه و يک کاربر مثل من بيچاره بعد از مثلا دو روز وارد تالار ميشه و در فهرست ارسال هاي جديد دويست رديف مشاهده مي کنه ، مسلما اگه دو ساعت هم وقت داشته باشه نمي تونه همه رو بخونه به همين خاطر تعدادي از اونها روبايد انتخاب کنه وقتي که ميره اونجا مي بينه .......
بعضي از کاربران مي خوان از فضاي سايبري تالار در حد استفاده از مدياي هوا استفاده کنند. بله وقتي من و دوستم کنار هم با هم حرف مي زنيم ممکنه آزادي خيلي بيشتري در ارائه مطالبمون داشته باشيم. چون در جواب يک جمله همان موقع يک جمله يا بيشتر جواب دريافت مي کنم و اين فقط به من و او مربوطه. وقت فرد ديگري رو نمي گيره.
باز هم از همه خواهش مي کنم که موقع فرستادن مطلب کمي به فکر استواري و ارزش تالار گفتمان هم باشند. تا حالا با افت و خيز هايش جاي خوبي بوده . الان يک کم به علت زياد شدن تعداد کاربران به هم ريخته شده. بيايد کمک کنيم روز به روز بهتر بشه. |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 01 شهريور 1385، ساعت 20:10 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
احسان جون يک پيشنهاد داشتم البته چيز کوچيکيه:
در بخش ويرايشگر پيغام هاي ارسالي يک button براي bold کردن متن هست که لازمه استفاده ازش اينه که دستت رو از صفحه کليد جدا کني و با ماوس اون رو کليک کني.
اگه لطف کني يک access key مثلا Ctrl + b براي اون و در صورت امکان براي بقيه ابزارها بگذاري اونوقت فرمت بندي متن ها راحت تر و سريعتر ميشه. براي بقيه اش زياد مهم نيست اما همين bold رو من زياد نياز دارم. و اينجوري که هست به جاي کليک کردن بر روي دکمه bold ترجيح مي دم تگ HTML رو با صفحه کليد تايپ کنم.
متشکرم. |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 18:30 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
من هم یه پیشنهاد برای کارآمد شدن اتاق گفتگو دارم همانطور که میدانید اتاق گفتگو تنها در صورتی مفیده که هر دونفر به اون وارد شده باشند و با هم صحبت کنند و از اونجا که معمولا همیشه خالیه کسی هم اونورها پیداش نمیشه .
در صورتی که هر کس وارد اتاق گفتگو شد بتونه پیغامش را به شخص مورد نظر ارسال ( که بر روی سایت حضور دارد ) بفرستد و پیغام به صورت یک popup برای شخص مورد نظر برود هر شخصی که مایل است با دیگری چت کند به راحتی میتواند او را به اتاق گفتگو فرابخواند.
همچنین در صورتی که در bar اصلی بالای صفحه تعداد افراد حاضر در اتاق گفتگو نمایش داده شود میتوان فهمید که کسی در اتاق گفتگو حضور دارد یا خیر ؟ |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 19:08 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اگر ممکنه يه فکري هم براي آپلود تصاوير در پستها و همين طور اپلود فايل کنيد.
با تشکر |
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4992 اعتبار کسب شده: 9813 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 19:38 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
اگر ممکنه يه فکري هم براي آپلود تصاوير در پستها و همين طور اپلود فايل کنيد.
با تشکر  |
مشکل اساسي در اين مورد، تامين فضا و باندويت مورد نيازه. (تالار در وضعيت فعلي فضايي حدود 300 مگ و باندويتي حدود 30 گيگ مصرف ميکنه) |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 17:56 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من برای افراد تازه وارد از زمان اولین ارسالشون یه مدت زمان دو هفته ای بذارین تا خودشون رو نشون بدن که اگر دیدیم یه نفر اهدافش با اهداف تالار نمیخونه و تالار رو با جای دیگه اشتباه گرفته مودبانه عذرش رو بخوایم.(توضیح بیشتری نمیدم ولی آخه عضو شدن تویه تالار نباید اینقدر آسون باشه) |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
Whiporama  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 05 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 51 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 18:02 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
من با اينکه تازه واردم موافقم
اينکه تعداد user هاي تالار زياد باشه خوبه ولي نه به هر قيمتي
به نظر منم بايد يه سري ضوابط براي حذف بعضي user ها باشه |
|
|
|
|
|
|
 |
Whiporama  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 05 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 51 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 18:05 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
راستي يه چيزه ديگه : يه سري ID ها که ماله خياي وقت پيشه و ديگه کسي ازشون استفاده نمي کنه هم بايد حذف شه (من خودم يه عالمشو سراغ دارم) |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 20:33 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| Whiporama نوشته بود: |
| راستي يه چيزه ديگه : يه سري ID ها که ماله خياي وقت پيشه و ديگه کسي ازشون استفاده نمي کنه هم بايد حذف شه (من خودم يه عالمشو سراغ دارم) |
با حذف نامهاي کاربري بدون استفاده موافقم. اگه بقيه مخصوصاً احسان هم موافق باشن، اونها رو حذف کنيم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 14:36 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
من پينهاد مي دم براي شروع اين id ها رو حذف کنيد:
گل هاي سرسبد سايت: احسان و غريب آشنا که کاري به جز سانسور کردن ندارند (مخصوصاً احسان)
بقيه شو بعداً مي نويسم! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
يارو  سال صفري!
تاريخ عضويت: جمعه 17 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 44 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 18 شهريور 1385، ساعت 0:34 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
جنسيت افراد رو هم به سؤالات اضافه کنيد. خيلي وقتها مدتها طول ميکشه تا بفهمم پشت يه آواتار شاپرک يه سيبيلوي 30 ساله نشسته يا آواتار گودزيلا مال يه دختر خانم 19 سالهس.
اميدوارم نگين: دختر و پسر چه فرقي داره؟ همتون کاربرين. اگه از حساسيتهاي خاص فرهنگ آشفتهي خودمون بگذريم، همه جاي دنيا مرد و زن با هم فرق دارن. از اون مهمتر اينه که خيلي از چيزايي که در مناسبات دو همجنس معناي خاصي داره در مناسبات دو غيرهمجنس کاملاً به شکل ديگهاي تعبير ميشه. نمونهي بارزش کلکل و ادعاست که بين دو پسر حتي تا حدي نوعي صميميت به شمار ميره ولي بين يه پسر و يه دختر نوعي رفتار خصمانه تلقي ميشه.
مورد ديگهاي که به ذهنم ميرسه اينه که توي فرم ثبتنام تأکيد کنيد که لااقل کاربراني که خارج از کشور زندگي ميکنند، حتماً محل سکونتشون رو بنويسن. همينطور در داخل کشور هم اگر بشود لااقل شيرازيها را ملزم به نوشتن محل سکونت کرد، فکر کنم بهتر باشد.
يک پيشنهاد ديگر هم به کاربران دارم و آن اين است که چه اينجا و چه در هنگام پر کردن هر فرم عضويت ديگري، از پروفايل خود براي خاصبازي و باحالبازي استفاده نکنند. نوشتن محل سکونت باعث نميشود که کسي شما را بدزدد. "پشت پرچين عشق" و "حوالي مقصد کوچ پرستوها" و "نرسيده به تپشهاي آخرين ديدار" را هم بگذاريد براي پستها يا دفتر شعرتان. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|