صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

8
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3099
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 7:26
 1 ماه و 25 روز پيش

مارمولک نوشته بود:
منم فکر ميکنم اميد هم معتاد شده و ديگه نمي تونه ترک کنه!

بسيار متين فرموديد! من در گزشته گمراه بودم و سعي مي کردم فرومو باحال و هيجان انگيز کنم. (دادن جايزه mp3 به خانمهاي خوشکل وباحال فروم و اينکه اونها عکس خودشون رو به عنوان اواتار گزاشتن از ابداعات من هست). همچنين اونقدر احمق بودم که در زمينه هاي اجتماعي يا مذهبي بحثهاي منطقي ميکردم.

ولي خوشبختانه چيزهاي زيادي ياد گرفتم از جمله فهميدم که طول آينده از گذشته طولاني تر هست (Vahid) و بهرام گور بود که از نفت موشک ساخت (smr_66) و اينکه اسکار وايلد عياش همجنس باز انگليسي مظهر تجلي انديشه خداوند هست (Yaghma) و اينکه در اتومبيل پورشه از نظر ايروديناميک درست طراحي نشده (majidjoon) و اينکه يک مورخ وقتي نتيجه موضوعي براش قطعي ميشه براي رسيدن به اون نتيجه اگر نتونه استدلال محکمي پيدا کنه بر حسب سليقه چيزهايي رو اضافه و کم ميکنه (marmoolak) و خيلي چيزاي ديگه که من بيسواد عوام عمرا به فکرم نميرسيد.

بدينگونه بود که از گمراهي بيرون اومدم و بهترين نحو گفتمان در فروم رو ياد گرفتم! الان نه تنها از ديدن پست هاي زهره جون, يغما جون و smr_66 و ... ناراحت نميشم بلکه هر بار ميبينم يکي از اين کاربرهاي عقده اي xس خل تو فروم پست گزاشته اشک شوق در چشمام حلقه ميزنه Very Happy

6
-1
7
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 793
اعتبار کسب شده: 10057
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 9:31
 1 ماه و 25 روز پيش

Omid نوشته بود:

من در گزشته گمراه بودم و سعي مي کردم فرومو باحال و هيجان انگيز کنم. (دادن جايزه mp3 به خانمهاي خوشکل وباحال فروم و اينکه اونها عکس خودشون رو به عنوان اواتار گزاشتن از ابداعات من هست).

واقعا که جايزه " مخ زني جنس مخالف" نوبل را بايد به شما بدن!
شما با اين کار حق بزرگي به گردن پسراي تالار دارين ! من نمي فهمم کجاي اين کار
که اونا عکسشونو آواتارشون بکنن با حال بوده .........بيشتر فکر کنم در جهت ارضاي يه حس غريزي مقدس پسرونه به نام " چشم چروني" بوده و بس!
وگرنه براي آقايوني که آواتارشون عکسشون نبوده هم اين تلاش مُجدانه رو بکار مي بردي! Am I right?

نقل قول:
همچنين اونقدر احمق بودم که در زمينه هاي اجتماعي يا مذهبي بحثهاي منطقي ميکردم.

ميشه واسه اين قسمتها هم لينک بدي من تا جاييکه يادم مياد فقط پستهاي بقيه رو با حالت مسخره کردنشون
کات و پيست ميکردي که خيلي منطقي به نظر نمي رسه!

نقل قول:
ولي خوشبختانه چيزهاي زيادي ياد گرفتم از جمله فهميدم که طول آينده از گذشته طولاني تر هست (Vahid) و بهرام گور بود که از نفت موشک ساخت (smr_66) و اينکه اسکار وايلد عياش همجنس باز انگليسي مظهر تجلي انديشه خداوند هست (Yaghma) و اينکه در اتومبيل پورشه از نظر ايروديناميک درست طراحي نشده (majidjoon) و اينکه يک مورخ وقتي نتيجه موضوعي براش قطعي ميشه براي رسيدن به اون نتيجه اگر نتونه استدلال محکمي پيدا کنه بر حسب سليقه چيزهايي رو اضافه و کم ميکنه (marmoolak) و خيلي چيزاي ديگه که من بيسواد عوام عمرا به فکرم نميرسيد.

فقط اجازه دارم راجع به حرف خودم دفاع کنم: من گفتم وقتي يه واقعه اي قطعي ميشه واسه محقق تو جزئياتش ميتونه از سليقه استفاده کنه: مثلا وقتي تو تاريخ داريم که لطفعلي خان زند به دست آغا محمد خان قاجار در قلعه بم کشته ميشه
اگه شنونده عاقل باشه براش چه فرقي ميکنه که به قول ذبيح ا... منصوري با گذاشتن انگشت شستش زير چشم لطفعليخان و فشار دادن اون و دراومدن حدقه اش اول کورش کرده باشه و بعد ....يادم نيست (فکر کنم گفته بود با اسب يه کار زشتي باهاش انجام ميدن) و بعد پارچه اي رو گوله ميکنن و با چوب ميکنن تو حلقش ............يا يه مورخ ديگه بياد بگه نه اول يه چاقو زد تو کتفش بعد يه مقدار باهاش حرف زد و تحقيرش کرد و بعد يه ضربه به اونجاش (به طور دقيق هم ذکر کنه که چپ با راست) زد بعد نشست رو سينه اش سرش رو گوش تا گوش بريد

مثل اينکه من گمراه بودم که فکر ميکردم شنونده بايد عاقل باشه !
تو اگه اين حرف منو راجع به مورخ قبول نداري به اين معنيه که هر چي که يه مورخ نوشته مو به مو عين حقيقته و گويي مورخ ثانيه به ثانيه اونجا حضور داشته ................خيلي ساده انگارانه است داداش!

نقل قول:
بدينگونه بود که از گمراهي بيرون اومدم و بهترين نحو گفتمان در فروم رو ياد گرفتم! الان نه تنها از ديدن پست هاي زهره جون, يغما جون و smr_66 و ... ناراحت نميشم بلکه هر بار ميبينم يکي از اين کاربرهاي عقده اي xس خل تو فروم پست گزاشته اشک شوق در چشمام حلقه ميزنهD

تو رو خدا اشکاتو پاک کن من يکي که اصلا طاقت ديدن اشکاي تو رو ندارم! Mr. Green
از بس با دخترا بودي اخلاقتم مثل اونا شده ! که هي پخي ميزنن زير گريه ! واي چه لطيف شدي تو !

گريه نداره که تو هم که با عکسات که هرکدومش به تنهايي يه سينماي معناگرا است تلافيشو درمياري و اشک شوق رو تو چشاي اونا ميشوني!
اتفاقا اونا هم فکر ميکردن اين يارو که اشک ما رو در مياره چقدر ............. است همتون با يه تيپ صفات همديگر رو صدا ميزنين چه جَلَب! Mr. Green

اين مطلب آخرين بار توسط مارمولک در دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 12:01 ، و در مجموع 4 بار ويرايش شده است.

6
2
4
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384
مجموع ارسالها: 1139
اعتبار کسب شده: 3617
جنسيت: زن
ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 11:23
 1 ماه و 25 روز پيش

Omid نوشته بود:

بسيار متين فرموديد! من در گزشته گمراه بودم و سعي مي کردم فرومو باحال و هيجان انگيز کنم. (دادن جايزه mp3 به خانمهاي خوشکل وباحال فروم* و اينکه اونها عکس خودشون رو به عنوان اواتار گزاشتن از ابداعات من هست**).

* چه هيجان انگيز. چه کيوت Mr. Green

** آره؟
پس به همين دليل بود که وقتي من به مينا به خاطر آواتارش (که يه عکس با لباس راحت از خودش بود) يا به سيما به خاطر بدون پوشش بودن موهاش تو آواتارش که عکسش بود، PM دادم و ازشون خواستم که آواتاراشون رو عوض کنن حداقل به خاطر شرايط فرهنگي جامعه خودمون که اکثريت قريب به اتفاق کاربراي اين تالار اولا پسر هستند و اين اصلا درست نيست و ثانيا در ايران زندگي مي کنن و اين آواتارها مناسب شرايط فرهنگي ما نميتونه باشه و اصلا براي تالاري که جز صد تالار برتر کشور هست نمي تونه وجه مناسبي داشته باشه، بيشتر از خود اونا اين شما بودين که ناراحت شدين و با من چپ افتادين و باقي قضايا ...
خيلي هاي ديگه هم آواتارشون عکس خودشون بود (که باز هم من درست نميدونم***) اما هيچ مشکلي نداشت.
نتيجه اين که: هيچ جاي حرکت من نادرست نبود. اين ابداع شما بود که خيلي کيوت بود Sick d'oh!

*** دليل اين اعتقاد من صرفا و صرفا به خودم مربوط هست و سايريني که خواننده اين اعتقاد هستن هر جور که دوست دارن برداشت کنن و در مورد معتقدات و فرهنگ من تصور کنن!!!

Omid نوشته بود:

اسکار وايلد عياش همجنس باز انگليسي مظهر تجلي انديشه خداوند هست (Yaghma)

ديگه توضيح در مورد اين عبارت رو جايز نميدونم وقتي نميتونيد بپذيريد و ...

Omid نوشته بود:

بدينگونه بود که از گمراهي بيرون اومدم و بهترين نحو گفتمان در فروم رو ياد گرفتم! الان نه تنها از ديدن پست هاي زهره جون, يغما جون و smr_66 و ... ناراحت نميشم بلکه هر بار ميبينم يکي از اين کاربرهاي عقده اي xس خل تو فروم پست گزاشته اشک شوق در چشمام حلقه ميزنه Very Happy

و تالار رو با اين پست هاي قشنگ قشنگ بي ارزش کرديد! و به اينجايي که الان هست کشونديد.
اشک شوقتون رو براي پستهاي خودتون نگه داريد. پستاي من (کاري به ديگران و پستهاشون ندارم) نيازي به اشکاي شما ندارن.

خطاب به مدير محترم تالار:::
به نظرتون اين همه توهين، توهين همه جوره به کليه اعضاي تالار از طرف کسي مثل اميد، بس نيست؟؟؟؟؟؟
شما هنوز هم نيازي به برخورد با اميد نمي بينيد؟؟؟

پي نوشت:
1- کاش آدما فراموش نميکردن هر چي از زمين بيشتر فاصله بگيريم، زمين و همه موجودات روي اون ريز و ريز تر ديده مي شن تا اونجايي که ديگه يه زماني اصلا ديده نمي شن.
2- کاش اينقدر الکي احساس بزرگي اونم يه بزرگي ميان تهي نميکرديم!
3- کاش بقيه آدما هم مي تونستن تشخيص بدن که نبايد پي اين مدل آدما (شماره 2) چه چه و به به مفت و مجاني راه بندازن و اونا رو بچسبونن به سقف.

5
0
5
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2170
اعتبار کسب شده: 4210
ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 12:49
 1 ماه و 25 روز پيش

نقل قول:
پس به همين دليل بود که وقتي من به مينا به خاطر آواتارش (که يه عکس با لباس راحت از خودش بود) يا به سيما به خاطر بدون پوشش بودن موهاش تو آواتارش که عکسش بود، PM دادم و ازشون خواستم که آواتاراشون رو عوض کنن حداقل به خاطر شرايط فرهنگي جامعه خودمون که اکثريت قريب به اتفاق کاربراي اين تالار اولا پسر هستند و اين اصلا درست نيست و ثانيا در ايران زندگي مي کنن

دلايل حضرت عالي براي دخالت در امور ديگران در همين 2 چند مورد محدود ميشه؟؟
1:چون شما در ايران زندگي ميکنيد و لي انها نميکنند!!
2:چون شما فرهنگ اسلامي داريد و فکر ميکنيد تمام بني بشر هايي که در ايران متولد شدند هم بايد با فرهنگ تازيه شما همگن بشند.
3:چون در تالار نوعي موجود عجيب و غريب.با درجه شهوت بسيار بالا و کاملا توي کف مانده بنام پسر وجود داره.بانوان محترمه هم بايد براي پيش گيري از انواع اقسام تجاوزاتي که احتمالا ممکن است توسط اين زنا زاده ها انجام شود چهار قد بر تن کنند و گيسوانشان را از نگاههاي کثيف و الوده ي اهريمنيان محفوض دارند.
نتيجه گيري:
اعتقادات مذهبي و فرهنگيه يغما خانم بايد در کل هستي و کائنات گسترش يابد تا ريشه فساد.ادم کشي.تجاوز.همچنين رشوه خواري در جهان خشک شود.
نتيجه گيريه کلي:فکر ميکرديم.بعد از 30 سال خون مردم را درون شيشه کردن شايد تغييراتي را نگرش مردم شاهد باشيم.ولي چه خام ميپنداشتيم فرهنگ اسلامي اجازه دخالت در تمام امور مربوط و غير مربوط را به شما ميدهد!
تفاوت شما با افرادي که تحت قدرت نامشروع حکومتي به خود اجازه هرگونه دخالت درحريم خصوصي مردم را ميدهند چندان زياد دور نيست.(واي به انروزي که قدرت به دست شما بيفتد!)

نقل قول زير هم بدون شرح است!

نقل قول:
دليل اين اعتقاد من صرفا و صرفا به خودم مربوط هست

7
5
2
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 13:06
 1 ماه و 25 روز پيش

نقل قول:
و اينکه در اتومبيل پورشه از نظر ايروديناميک درست طراحي نشده (majidjoon)

از بيانات گهر بار شما هم چيزهاي زيبايي دريافت کرديم!

اينکه اين دنيا مثل يک جنگل ميمونه و هر جا 2 تا جفت غير همجنس باهم تنها شدن بريزن رو هم و مشغول باشند!!
اينکه براي اينکه خوشتيپ تر توي عکس بيوفتيم در حالي که زير چمشامون به علت مصرف بيش از حد (ماري جونا) گود افتاده و چشماون داره از مستي باباقوري ميره تو يک دستمون مشروب بگيريم و تو اون يکي هم سيگار برگ کوبايي!
اينکه دختر خانم هاي خوشگلي که بهمون پا ميدن و شمارشون رو بهمون دادن رو کلي تو تالار حال بديم و مدام تو تاپيکهاي spam شون وول بزنيم چل چلي کنيم.
اينکه جهان رو از شر تمام بيماران روحي رواني پاک کنيم و اگر خداي نکرده زبانم لال يکيشون رو توي تالار گير اورديم مدام به علت عيب مادر زاديش تحقيرش کنيم و مدام نوشته هاشو که به علت کند ذهنيشه به رخش بکشيم.
اينکه دانشمندان تحت هيچ شرايطي نميتوانند از حرکت اتم ها فيلم بگيرند به اين علت که مجيد جون توي تالار پستش کرده و دهن دريدگي هامون رو بعد از اوردن بيش از 8 منبع معتبر هم ادامه بديم.
اينکه نوشتن اطلاعات در مورد اف 22 ققط براي خود نمايي هاي بچه گانه هستش.
اينکه توي تالار باند بازي در بياريم و زير اب هر کيو که ازش خوشمون نيومد رو سريع بزنيم.
اره قربونش Think

6
3
3
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 14:03
 1 ماه و 25 روز پيش

majidjon13 نوشته بود:
اينکه دختر خانم هاي خوشگلي که بهمون پا ميدن و شمارشون رو بهمون دادن رو کلي تو تالار حال بديم و مدام تو تاپيکهاي spam شون وول بزنيم چل چلي کنيم.
Think

مطمئني که خوشکلن؟ و مطمئني که...؟

والا ما که تو انهمه زن و پيرزن که به اميد پا داده خوشگل نديديم!

اين مطلب آخرين بار توسط مارمولک در دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 14:22 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

5
2
3
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 14:21
 1 ماه و 25 روز پيش

مارمولک نوشته بود:

مطمئني که خوشکلن؟ و...!

دوزاريه تو مثل دم و زبانت کجه!!!
همه خانم هاي تالار که عکسشون رو گذاشتند خوشگلند.و زندگي خصوصيشون به من و تو ربطي نداره!!
موضوع جاي ديگه بود!

3
0
3
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 14:23
 1 ماه و 25 روز پيش

majidjon13 نوشته بود:

دلايل حضرت عالي براي دخالت در امور ديگران در همين 2 چند مورد محدود ميشه؟؟

اسم اين دخالت نيست! ولي شما بگو دخالت.
گوشزد کردن چيزي که بودنش نادرست هست!!!

majidjon13 نوشته بود:

1:چون شما در ايران زندگي ميکنيد و لي انها نميکنند!!
2:چون شما فرهنگ اسلامي داريد و فکر ميکنيد تمام بني بشر هايي که در ايران متولد شدند هم بايد با فرهنگ تازيه شما همگن بشند.
3:چون در تالار نوعي موجود عجيب و غريب.با درجه شهوت بسيار بالا و کاملا توي کف مانده بنام پسر وجود داره.بانوان محترمه هم بايد براي پيش گيري از انواع اقسام تجاوزاتي که احتمالا ممکن است توسط اين زنا زاده ها انجام شود چهار قد بر تن کنند و گيسوانشان را از نگاههاي کثيف و الوده ي اهريمنيان محفوض دارند.

1- مسئله من نيستم!
مسئله کاربراي اين تالارن که همگي ايراني هستن حتي اونايي که تو ايران نيستن.
2- در مورد دين قبلا بارهاي بار نظرم رو گفتم، دلايل ديني و معتقدات هر کس واسه خودش! براي بقيه هم قابل احترام.
لزومي نداره کسي با فرهنگ من يکي شه. شرايطي که توش هستيم رو بسنجه. من وقتي از ايران بزنم بيرون مي تونم حجاب نداشته باشم اما مادامي که اينجام بايد داشته باشم! تالارم يه اجتماع که بايد طبق ارزشهاي اون رفتار کرد نه محيطي که توش زندگي مي کنيم!
3- پسرها هرگز هم اونجوري که شما ميگيد از نظر من قابل توصيف نيستن.
مسئله بازم به اعتقاد من برميگرده که لازم نيست کسي قبولش داشته باشه.

majidjon13 نوشته بود:

نتيجه گيري:
اعتقادات مذهبي و فرهنگيه يغما خانم بايد در کل هستي و کائنات گسترش يابد تا ريشه فساد.ادم کشي.تجاوز.همچنين رشوه خواري در جهان خشک شود.

کسي چنين حرفي نزد. اما ...
هيچي گفتنش بازم باعث کج برداشت کردن مي شه!

4
-2
6
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 14:26
 1 ماه و 25 روز پيش

majidjon13 نوشته بود:
مارمولک نوشته بود:

مطمئني که خوشکلن؟ و...!

دوزاريه تو مثل دم و زبانت کجه!!!
همه خانم هاي تالار که عکسشون رو گذاشتند خوشگلند.و زندگي خصوصيشون به من و تو ربطي نداره!!
موضوع جاي ديگه بود!

مجيد دلبندم من زوري* نداشتم بيشتر مراد دخترخانمهاي خوشکلي بود که باهاشون عکس گرفته بود!

-----*منظور

4
0
4
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2298
اعتبار کسب شده: 3636
ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 16:13
 1 ماه و 25 روز پيش

نقل قول:
دخترخانمهاي خوشکلي بود که باهاشون عکس گرفته بود!

اميد نا اميدم کردي.خيلي بد سليقه اي اينا کين باهاشون عکس مي گيري آخه ؟!

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ستاره’ غريب در تاريخ دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 22:03 ويرايش شده است.

3
-1
4
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1836
اعتبار کسب شده: 4662
ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 19:55
 1 ماه و 25 روز پيش

سووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووت!
بسههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall
دست همتون درد نکنه.واقعا گل کاشتيد.چقدر تالارتون رو دوست داريد شماها! d'oh! Brick wall
خدايي همتون آخر مرام و معرفت هستيد. Sad
واقعا نميدونم چي بايد بگم.واقعا نميدونم.خودتون يه بار تمام گفتگو هاي اين يکي دو روزتون رو بخونيد. چه احساسي بهتون دست ميده؟ Brick wall
چند نفر به يه نفر؟ 4-5 نفري ريختيد سر اميد؟ من نه حرف شمل رو قبول دارم و نه 100% حرف اميد رو اما اين رسم مردونگي نيست.شمايي که ادعاي بحث منطقي داريد , ميدونيد اميد چند سال از شما بزرگتره؟ ميدونيد مرتبه ي علمي و اجتماعي اميد کجاست؟ واقعا شما روتون ميشه با يه نفر که از خودتون بزرگتره اينجوري يکي به دو کنيد؟ گيرم حرفهاي اميد 100% غلط! گيرم رفتار اميد 100% اشتباه! شما ها به چه حقي با اميد اينجوري حرف ميزنيد؟ Twisted Evil گيرم اميد از ما بزرگتر نيست , اما يه سرچ توي گوگل بزنيد و omid s jahromi رو پيدا کنيد.به خاطر سن نه , به خاطر سواد اميد بهش احترام بزاريد.
شماهايي که سنگ تالار رو به سينه ميزنيد , واسه تالار چه کار کرديد که اميد نکرده؟ حداقل اميد واسه تالار اينقدر اهميت قائله که 6 ماه 6 ماه ول نميکنه بره. اونقدر تالار رو دوست داره که روزي حداقل يه پست ارسال ميکنه.
باز هم ميگم نه برام مهمه که حق با کيه و نه به نظرم کسي از اين دو جناح 100%حق داره!! ولي اين راه و رسمش نيست.
چرا اين حرف هاتون رو به هم pm نميزنيد؟
واقعا صبر و تحمل کردن اينقدر سخته؟ واقعا جواب ندادن به حرف فرضا ناحق ديگران اينقدر مشکله؟ خوبه والا!
لعنت به من که فکر کردم ميشه دوباره تالار رو مثل قبل کرد.
لعنت به من که بيخودي اين چند وقته دلم به تالار خوش بود!
لعنت , لعنت !
احساس ميکنم خودم رو مسخره کردم.
در زندگي خيلي کم پيش مياد که عصباني بشم و امروز از همون روزاست!

4
0
4
sunsonآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385
مجموع ارسالها: 1906
اعتبار کسب شده: 8529
ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 20:11
 1 ماه و 25 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall
دست همتون درد نکنه.واقعا گل کاشتيد.چقدر تالارتون رو دوست داريد شماها! d'oh! Brick wall
واقعا نميدونم چي بايد بگم.واقعا نميدونم.خودتون يه بار تمام گفتگو هاي اين يکي دو روزتون رو بخونيد. چه احساسي بهتون دست ميده؟ Brick wall
چند نفر به يه نفر؟ 4-5 نفري ريختيد سر اميد؟ من نه حرف شمل رو قبول دارم و نه 100% حرف اميد رو اما اين رسم مردونگي نيست.شمايي که ادعاي بحث منطقي داريد , ميدونيد اميد چند سال از شما بزرگتره؟ ميدونيد مرتبه ي علمي و اجتماعي اميد کجاست؟ واقعا شما روتون ميشه با يه نفر که از خودتون بزرگتره اينجوري يکي به دو کنيد؟ گيرم حرفهاي اميد 100% غلط! گيرم رفتار اميد 100% اشتباه! شما ها به چه حقي با اميد اينجوري حرف ميزنيد؟ Twisted Evil گيرم اميد از ما بزرگتر نيست , اما يه سرچ توي گوگل بزنيد و omid s jahromi رو پيدا کنيد.به خاطر سن نه , به خاطر سواد اميد بهش احترام بزاريد.
شماهايي که سنگ تالار رو به سينه ميزنيد , واسه تالار چه کار کرديد که اميد نکرده؟ حداقل اميد واسه تالار اينقدر اهميت قائله که 6 ماه 6 ماه ول نميکنه بره. اونقدر تالار رو دوست داره که روزي حداقل يه پست ارسال ميکنه.
باز هم ميگم نه برام مهمه که حق با کيه و نه به نظرم کسي از اين دو جناح 100%حق داره!! ولي اين راه و رسمش نيست.
واقعا صبر و تحمل کردن اينقدر سخته؟ واقعا جواب ندادن به حرف فرضا ناحق ديگران اينقدر مشکله؟ خوبه والا!
لعنت , لعنت !

خوب درسته! يه کم زياده روي شده! اما نميشه از حق گذشت که توي اين چند وقت همين جناب اميد خان به بيشتر کاربرهاي تالار که حالا به نظرش پست هاي x شعر ميذارن در همه جاي تالار گير داده!
درست جناب اميد بزرگ تر! با سواد تر! قديمي تر!
اما دليل نميشه که بخواد همه رو مسخره کنه و بقيه هم خفه بشن که حالا هر چي دلش خواست بگه؟؟ به نظرت اين منطقيه؟ اگر شخصي واقعا بزرگ باشه و شخصيت بزرگي داشته باشه اصلا به خودش اجازه نميده که بخواد کسي رو مسخره کنه!
مشکل اينه که نقد داريم و کوبيدن! اگر واقعا قصد اصلاح بود اينجوري برخورد نميکرد!
اگر جايي از حرف هاي من اشتباه بود بهم بگو! شايد من واقعا دارم اشتباه ميکنم!کسي با کسي دشمني نداره توي تالار! اما مثل اين که بعضي ها دوست دارن که به هر طريقي شده در مرکز توجه قرار بگيرن!

"فلفلو"

10
10
0
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 20:15
 1 ماه و 25 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
لعنت , لعنت !

خواهش مي کنم چشم بسته حق رو به جانب هيچکس نديد حتي اين 4-5 نفري که داريد ميگيد.
احترام بزرگتري اميد سرجاش. احترام تحصيلات و درجه علمي و اجتماعي اش هم سرجاش اما زماني که خودش هم مطابق با اونا رفتار کنه.
زماني که متقابلا اونم حرمت نگه داره.
مگه اين اقاي بزرگتراز ماي داراي درجات بالاي عمليه و اجتماعيه چقدر به ديگران و نظراتشون شخصيتشون احترام گذاشته؟
در ثاني مگه ما چي به اميد گفتيم؟
تو تمام اين پستا تو هيچکدومشون هيچ توهين بي منطقي به اميد نشده!!
اميد به چه حقي به همه به همه به هرکس بي احترامي مي کنه؟
گيريم اميد دکتر. اون چرا به خودش اجازه ميده که به مني که فوق ديپلم دارم بي حرمتي کنه؟
مگه من چيکار کردم.
من به خاطر معرفت هر کس و شخصيتش بهش احترام ميذارم نه سن نه تحصيلات نه درجه اجتماعي. مگه يه گداي کنار خيابون بنده خدا نيست که قابل احترام نباشه!!! چرا فکر مي کنيد فقط به کسي مثل اميد که سواد داره اونم به اين دليل که فقط سواد داره نه اينکه عملا هم اونو بکار مي گيره بايد احترام گذاشت؟؟؟ بايد براي همه بندگان خدا قد خالقشون حرمت قائل بود اين رو قبلا هم بهتون گفتم!!
چرا احترام به اميدي که کارش بي احترامي به بقيه است اونم به هرشکل، رو فرض واجب مي دونيد؟؟؟
کسي سنگ تالار رو به سينه نزده. درسته 6 ماه 6 ماه شايدم بيشتر تو تالار يکي مثل نبوده. اما هيچ فکر کرديد چرا نبودم؟
چون تحمل اين پستاي قشنگ رو نداشتم. اين بي احترامي هاي واضح رو.
پست گذاشته؟ اون پست چقدر مثبت گرفته؟ چقدر ارزشاي تالار رو حفظ کرده؟ چند درصدش تمسخر ديگران نبوده؟
PM؟ اون چرا بي حرمتي هاشو از طريق پي ام ارسال نمي کنه؟؟؟
آره تحمل سخته وقتي هيچ کاري نکردي و مدام داري تحقير ميشي اونم توسط کسي که فقط احساس مي کنه از هم سرتره.
ببخشيد واضح مي گم اما سواد داره که داره براي خودش داره!
من از اميد چي مي بينم جز طرز برخوردش؟ که اينم با هيچ مدرکي تضمين نمي شه و جاي شکرش هم باقيه.

شما هم عادل باشيد!!
لعنت به خودتون نفرستيد به جاي ايراد گرفتن به کسي مثل من! از دوستتون بپرسيد اين جه رفتاري؟
تا وقتي همه اعضاي تالار ملعبه کسي مثل اميد خان شما باشه، انتظار خوب شدن اوضاع تالار البته که انتظار گزافيه!

4
2
2
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1836
اعتبار کسب شده: 4662
ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 20:33
 1 ماه و 25 روز پيش

لطفا من را قاطي بحث هاي عبث خودتون نکنيد.
من به عنوان يه کاربر معمولي که دو طرف بحث از دوستان من هستند فقط نظرم رو راجع به بحث هاي مثل هميشه بي فايده و بي اثر و رفتار نا مناسب شما گفتم.
مثل روز هم برام معلومه که آخرش چي ميشه: يکي دو نفر قهر ميکنن , اما بعد از 6 ماه بر ميگردن ! تالار هم دوباره سوت و کور ميشه !
و نتيجه ي بحث هاي جانانه شما چيزي نخواهد بود جز از رونق افتادن مجدد تالار! و مثل هميشه ضرر اين حرف ها به کساني ميرسه که هيچ نقشي در اين بحث ها نداشتند.
حالا مجددا ميتونيد دچار شور حسيني بشيد و تا فر دا صبح نقاط ضعف حرفاي همديگه رو در بياريد و پست هاي همديگه رو qoute کنيد وجواب هاي پينگ پنگي واسه هم بفرستيد , ببينم چي گيرتون مياد. باشد که دسته جمعي رستگار شويد!

2
1
1
پاسخ به صورت نقل قول