| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3099 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 7:26 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
| منم فکر ميکنم اميد هم معتاد شده و ديگه نمي تونه ترک کنه! |
بسيار متين فرموديد! من در گزشته گمراه بودم و سعي مي کردم فرومو باحال و هيجان انگيز کنم. (دادن جايزه mp3 به خانمهاي خوشکل وباحال فروم و اينکه اونها عکس خودشون رو به عنوان اواتار گزاشتن از ابداعات من هست). همچنين اونقدر احمق بودم که در زمينه هاي اجتماعي يا مذهبي بحثهاي منطقي ميکردم.
ولي خوشبختانه چيزهاي زيادي ياد گرفتم از جمله فهميدم که طول آينده از گذشته طولاني تر هست (Vahid) و بهرام گور بود که از نفت موشک ساخت (smr_66) و اينکه اسکار وايلد عياش همجنس باز انگليسي مظهر تجلي انديشه خداوند هست (Yaghma) و اينکه در اتومبيل پورشه از نظر ايروديناميک درست طراحي نشده (majidjoon) و اينکه يک مورخ وقتي نتيجه موضوعي براش قطعي ميشه براي رسيدن به اون نتيجه اگر نتونه استدلال محکمي پيدا کنه بر حسب سليقه چيزهايي رو اضافه و کم ميکنه (marmoolak) و خيلي چيزاي ديگه که من بيسواد عوام عمرا به فکرم نميرسيد.
بدينگونه بود که از گمراهي بيرون اومدم و بهترين نحو گفتمان در فروم رو ياد گرفتم! الان نه تنها از ديدن پست هاي زهره جون, يغما جون و smr_66 و ... ناراحت نميشم بلکه هر بار ميبينم يکي از اين کاربرهاي عقده اي xس خل تو فروم پست گزاشته اشک شوق در چشمام حلقه ميزنه |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 793 اعتبار کسب شده: 10057 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 9:31 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
من در گزشته گمراه بودم و سعي مي کردم فرومو باحال و هيجان انگيز کنم. (دادن جايزه mp3 به خانمهاي خوشکل وباحال فروم و اينکه اونها عکس خودشون رو به عنوان اواتار گزاشتن از ابداعات من هست).
|
واقعا که جايزه " مخ زني جنس مخالف" نوبل را بايد به شما بدن!
شما با اين کار حق بزرگي به گردن پسراي تالار دارين ! من نمي فهمم کجاي اين کار
که اونا عکسشونو آواتارشون بکنن با حال بوده .........بيشتر فکر کنم در جهت ارضاي يه حس غريزي مقدس پسرونه به نام " چشم چروني" بوده و بس!
وگرنه براي آقايوني که آواتارشون عکسشون نبوده هم اين تلاش مُجدانه رو بکار مي بردي! Am I right?
| نقل قول: |
| همچنين اونقدر احمق بودم که در زمينه هاي اجتماعي يا مذهبي بحثهاي منطقي ميکردم. |
ميشه واسه اين قسمتها هم لينک بدي من تا جاييکه يادم مياد فقط پستهاي بقيه رو با حالت مسخره کردنشون
کات و پيست ميکردي که خيلي منطقي به نظر نمي رسه!
| ولي خوشبختانه چيزهاي زيادي ياد گرفتم از جمله فهميدم که طول آينده از گذشته طولاني تر هست (Vahid) و بهرام گور بود که از نفت موشک ساخت (smr_66) و اينکه اسکار وايلد عياش همجنس باز انگليسي مظهر تجلي انديشه خداوند هست (Yaghma) و اينکه در اتومبيل پورشه از نظر ايروديناميک درست طراحي نشده (majidjoon) و اينکه يک مورخ وقتي نتيجه موضوعي براش قطعي ميشه براي رسيدن به اون نتيجه اگر نتونه استدلال محکمي پيدا کنه بر حسب سليقه چيزهايي رو اضافه و کم ميکنه (marmoolak) و خيلي چيزاي ديگه که من بيسواد عوام عمرا به فکرم نميرسيد. |
فقط اجازه دارم راجع به حرف خودم دفاع کنم: من گفتم وقتي يه واقعه اي قطعي ميشه واسه محقق تو جزئياتش ميتونه از سليقه استفاده کنه: مثلا وقتي تو تاريخ داريم که لطفعلي خان زند به دست آغا محمد خان قاجار در قلعه بم کشته ميشه
اگه شنونده عاقل باشه براش چه فرقي ميکنه که به قول ذبيح ا... منصوري با گذاشتن انگشت شستش زير چشم لطفعليخان و فشار دادن اون و دراومدن حدقه اش اول کورش کرده باشه و بعد ....يادم نيست (فکر کنم گفته بود با اسب يه کار زشتي باهاش انجام ميدن) و بعد پارچه اي رو گوله ميکنن و با چوب ميکنن تو حلقش ............يا يه مورخ ديگه بياد بگه نه اول يه چاقو زد تو کتفش بعد يه مقدار باهاش حرف زد و تحقيرش کرد و بعد يه ضربه به اونجاش (به طور دقيق هم ذکر کنه که چپ با راست) زد بعد نشست رو سينه اش سرش رو گوش تا گوش بريد
مثل اينکه من گمراه بودم که فکر ميکردم شنونده بايد عاقل باشه !
تو اگه اين حرف منو راجع به مورخ قبول نداري به اين معنيه که هر چي که يه مورخ نوشته مو به مو عين حقيقته و گويي مورخ ثانيه به ثانيه اونجا حضور داشته ................خيلي ساده انگارانه است داداش!
| بدينگونه بود که از گمراهي بيرون اومدم و بهترين نحو گفتمان در فروم رو ياد گرفتم! الان نه تنها از ديدن پست هاي زهره جون, يغما جون و smr_66 و ... ناراحت نميشم بلکه هر بار ميبينم يکي از اين کاربرهاي عقده اي xس خل تو فروم پست گزاشته اشک شوق در چشمام حلقه ميزنهD |
تو رو خدا اشکاتو پاک کن من يکي که اصلا طاقت ديدن اشکاي تو رو ندارم!
از بس با دخترا بودي اخلاقتم مثل اونا شده ! که هي پخي ميزنن زير گريه ! واي چه لطيف شدي تو !
گريه نداره که تو هم که با عکسات که هرکدومش به تنهايي يه سينماي معناگرا است تلافيشو درمياري و اشک شوق رو تو چشاي اونا ميشوني!
اتفاقا اونا هم فکر ميکردن اين يارو که اشک ما رو در مياره چقدر ............. است همتون با يه تيپ صفات همديگر رو صدا ميزنين چه جَلَب! |
|
_________________ دلم برات هنگ شده!
اين مطلب آخرين بار توسط مارمولک در دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 12:01 ، و در مجموع 4 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1139 اعتبار کسب شده: 3617 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 11:23 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2170 اعتبار کسب شده: 4210 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 12:49 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| پس به همين دليل بود که وقتي من به مينا به خاطر آواتارش (که يه عکس با لباس راحت از خودش بود) يا به سيما به خاطر بدون پوشش بودن موهاش تو آواتارش که عکسش بود، PM دادم و ازشون خواستم که آواتاراشون رو عوض کنن حداقل به خاطر شرايط فرهنگي جامعه خودمون که اکثريت قريب به اتفاق کاربراي اين تالار اولا پسر هستند و اين اصلا درست نيست و ثانيا در ايران زندگي مي کنن |
دلايل حضرت عالي براي دخالت در امور ديگران در همين 2 چند مورد محدود ميشه؟؟
1:چون شما در ايران زندگي ميکنيد و لي انها نميکنند!!
2:چون شما فرهنگ اسلامي داريد و فکر ميکنيد تمام بني بشر هايي که در ايران متولد شدند هم بايد با فرهنگ تازيه شما همگن بشند.
3:چون در تالار نوعي موجود عجيب و غريب.با درجه شهوت بسيار بالا و کاملا توي کف مانده بنام پسر وجود داره.بانوان محترمه هم بايد براي پيش گيري از انواع اقسام تجاوزاتي که احتمالا ممکن است توسط اين زنا زاده ها انجام شود چهار قد بر تن کنند و گيسوانشان را از نگاههاي کثيف و الوده ي اهريمنيان محفوض دارند.
نتيجه گيري:
اعتقادات مذهبي و فرهنگيه يغما خانم بايد در کل هستي و کائنات گسترش يابد تا ريشه فساد.ادم کشي.تجاوز.همچنين رشوه خواري در جهان خشک شود.
نتيجه گيريه کلي:فکر ميکرديم.بعد از 30 سال خون مردم را درون شيشه کردن شايد تغييراتي را نگرش مردم شاهد باشيم.ولي چه خام ميپنداشتيم فرهنگ اسلامي اجازه دخالت در تمام امور مربوط و غير مربوط را به شما ميدهد!
تفاوت شما با افرادي که تحت قدرت نامشروع حکومتي به خود اجازه هرگونه دخالت درحريم خصوصي مردم را ميدهند چندان زياد دور نيست.(واي به انروزي که قدرت به دست شما بيفتد!)
نقل قول زير هم بدون شرح است!
| دليل اين اعتقاد من صرفا و صرفا به خودم مربوط هست |
|
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2170 اعتبار کسب شده: 4210 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 13:06 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| و اينکه در اتومبيل پورشه از نظر ايروديناميک درست طراحي نشده (majidjoon) |
از بيانات گهر بار شما هم چيزهاي زيبايي دريافت کرديم!
اينکه اين دنيا مثل يک جنگل ميمونه و هر جا 2 تا جفت غير همجنس باهم تنها شدن بريزن رو هم و مشغول باشند!!
اينکه براي اينکه خوشتيپ تر توي عکس بيوفتيم در حالي که زير چمشامون به علت مصرف بيش از حد (ماري جونا) گود افتاده و چشماون داره از مستي باباقوري ميره تو يک دستمون مشروب بگيريم و تو اون يکي هم سيگار برگ کوبايي!
اينکه دختر خانم هاي خوشگلي که بهمون پا ميدن و شمارشون رو بهمون دادن رو کلي تو تالار حال بديم و مدام تو تاپيکهاي spam شون وول بزنيم چل چلي کنيم.
اينکه جهان رو از شر تمام بيماران روحي رواني پاک کنيم و اگر خداي نکرده زبانم لال يکيشون رو توي تالار گير اورديم مدام به علت عيب مادر زاديش تحقيرش کنيم و مدام نوشته هاشو که به علت کند ذهنيشه به رخش بکشيم.
اينکه دانشمندان تحت هيچ شرايطي نميتوانند از حرکت اتم ها فيلم بگيرند به اين علت که مجيد جون توي تالار پستش کرده و دهن دريدگي هامون رو بعد از اوردن بيش از 8 منبع معتبر هم ادامه بديم.
اينکه نوشتن اطلاعات در مورد اف 22 ققط براي خود نمايي هاي بچه گانه هستش.
اينکه توي تالار باند بازي در بياريم و زير اب هر کيو که ازش خوشمون نيومد رو سريع بزنيم.
اره قربونش |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 793 اعتبار کسب شده: 10057 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 14:03 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
اينکه دختر خانم هاي خوشگلي که بهمون پا ميدن و شمارشون رو بهمون دادن رو کلي تو تالار حال بديم و مدام تو تاپيکهاي spam شون وول بزنيم چل چلي کنيم.
 |
مطمئني که خوشکلن؟ و مطمئني که...؟
والا ما که تو انهمه زن و پيرزن که به اميد پا داده خوشگل نديديم! |
|
اين مطلب آخرين بار توسط مارمولک در دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 14:22 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 14:21 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
مطمئني که خوشکلن؟ و...! |
دوزاريه تو مثل دم و زبانت کجه!!!
همه خانم هاي تالار که عکسشون رو گذاشتند خوشگلند.و زندگي خصوصيشون به من و تو ربطي نداره!!
موضوع جاي ديگه بود! |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1139 اعتبار کسب شده: 3617 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 14:23 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
دلايل حضرت عالي براي دخالت در امور ديگران در همين 2 چند مورد محدود ميشه؟؟
|
اسم اين دخالت نيست! ولي شما بگو دخالت.
گوشزد کردن چيزي که بودنش نادرست هست!!!
1:چون شما در ايران زندگي ميکنيد و لي انها نميکنند!!
2:چون شما فرهنگ اسلامي داريد و فکر ميکنيد تمام بني بشر هايي که در ايران متولد شدند هم بايد با فرهنگ تازيه شما همگن بشند.
3:چون در تالار نوعي موجود عجيب و غريب.با درجه شهوت بسيار بالا و کاملا توي کف مانده بنام پسر وجود داره.بانوان محترمه هم بايد براي پيش گيري از انواع اقسام تجاوزاتي که احتمالا ممکن است توسط اين زنا زاده ها انجام شود چهار قد بر تن کنند و گيسوانشان را از نگاههاي کثيف و الوده ي اهريمنيان محفوض دارند.
|
1- مسئله من نيستم!
مسئله کاربراي اين تالارن که همگي ايراني هستن حتي اونايي که تو ايران نيستن.
2- در مورد دين قبلا بارهاي بار نظرم رو گفتم، دلايل ديني و معتقدات هر کس واسه خودش! براي بقيه هم قابل احترام.
لزومي نداره کسي با فرهنگ من يکي شه. شرايطي که توش هستيم رو بسنجه. من وقتي از ايران بزنم بيرون مي تونم حجاب نداشته باشم اما مادامي که اينجام بايد داشته باشم! تالارم يه اجتماع که بايد طبق ارزشهاي اون رفتار کرد نه محيطي که توش زندگي مي کنيم!
3- پسرها هرگز هم اونجوري که شما ميگيد از نظر من قابل توصيف نيستن.
مسئله بازم به اعتقاد من برميگرده که لازم نيست کسي قبولش داشته باشه.
نتيجه گيري:
اعتقادات مذهبي و فرهنگيه يغما خانم بايد در کل هستي و کائنات گسترش يابد تا ريشه فساد.ادم کشي.تجاوز.همچنين رشوه خواري در جهان خشک شود.
|
کسي چنين حرفي نزد. اما ...
هيچي گفتنش بازم باعث کج برداشت کردن مي شه! |
|
_________________ شاعرم : بي هيچ کتابي
عاشقم : بي هيچ معشوقي
و پشت همه اين ماجراهاي عاشقانه هيچ مردي با من نخوابيده است!
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 14:26 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
مطمئني که خوشکلن؟ و...! |
دوزاريه تو مثل دم و زبانت کجه!!!
همه خانم هاي تالار که عکسشون رو گذاشتند خوشگلند.و زندگي خصوصيشون به من و تو ربطي نداره!!
موضوع جاي ديگه بود! |
مجيد دلبندم من زوري* نداشتم بيشتر مراد دخترخانمهاي خوشکلي بود که باهاشون عکس گرفته بود!
-----*منظور |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 16:13 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| دخترخانمهاي خوشکلي بود که باهاشون عکس گرفته بود! |
اميد نا اميدم کردي.خيلي بد سليقه اي اينا کين باهاشون عکس مي گيري آخه ؟! |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ستاره’ غريب در تاريخ دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 22:03 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1836 اعتبار کسب شده: 4662 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 19:55 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1906 اعتبار کسب شده: 8529 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 20:11 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 20:15 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1836 اعتبار کسب شده: 4662 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 20:33 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
لطفا من را قاطي بحث هاي عبث خودتون نکنيد.
من به عنوان يه کاربر معمولي که دو طرف بحث از دوستان من هستند فقط نظرم رو راجع به بحث هاي مثل هميشه بي فايده و بي اثر و رفتار نا مناسب شما گفتم.
مثل روز هم برام معلومه که آخرش چي ميشه: يکي دو نفر قهر ميکنن , اما بعد از 6 ماه بر ميگردن ! تالار هم دوباره سوت و کور ميشه !
و نتيجه ي بحث هاي جانانه شما چيزي نخواهد بود جز از رونق افتادن مجدد تالار! و مثل هميشه ضرر اين حرف ها به کساني ميرسه که هيچ نقشي در اين بحث ها نداشتند.
حالا مجددا ميتونيد دچار شور حسيني بشيد و تا فر دا صبح نقاط ضعف حرفاي همديگه رو در بياريد و پست هاي همديگه رو qoute کنيد وجواب هاي پينگ پنگي واسه هم بفرستيد , ببينم چي گيرتون مياد. باشد که دسته جمعي رستگار شويد! |
|
_________________ با تو بودن را براي بي تو بودن دوست دارم!
|
|
|
|
|