| نویسنده |
پیغام |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2146 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 11:38 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
پيشنهادي براي بهتر شدن تالارهاي گفتمان:
اجازه بديم هر کسي مشکل خودش رو حل کنه ، يا اصلا اجازه بديم هم تالاريهامون توي مشکلات خودشون اينقدر دست و پا بزنن که يا نجات پيدا کنن يا غرق بشن
ولي هر وقت دست نياز به سمت ما دراز کردن ، محکم دستشون رو بگيريم و نجاتشون بديم |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1824 اعتبار کسب شده: 4571 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 12:49 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
خوب وظيفه ي من همينه ديگه!کمک وياري به بچه هاي خوب تالار!
فراموش نکنيد که من امين ناموس مردم هستم! |
|
_________________ با تو بودن را براي بي تو بودن دوست دارم!
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1041 اعتبار کسب شده: 3091 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 15:11 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1824 اعتبار کسب شده: 4571 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 16:01 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 18:15 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1208 اعتبار کسب شده: 11745 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 20:34 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
من هم پيشنهاد مي کنم اونايي که دوست دارن صلح و دوستي و محبت و عشق و صفا و صميميت و در نهايت Love & Attention در تالار بيشتر بشه در صحن علني تالار تحصن کنند ...
|
|
|
|
|
|
|
 |
| Omid |
|
| Bayas Gool نوشته بود: |
| اجازه بديم هر کسي مشکل خودش رو حل کنه |
تئوري زيبايي هست و مطمئنا در مناطقي مثل سوئيس و شمال کاليفرنيا نتيجه درخشاني هم خواهد داشت ولي يه کم شريط فرق ميکنه. اين جا هر کسي مشکل داره و خودش از ديدن خودش حالش به هم ميخوره مياد در اين فروم و با راه رفتن رو اعصاب ديگران يه مدت مزخرف بودن خودش رو فراموش کنه و آروم بشه. در اين حالت بهترين راه حل اشباع کردن فروم از چرنديات هست. درست مثل اينکه يه ديوار سفيد و تميز رو نبايد در دسترس افرادي که کرم دارن قرار داد چون ميان روش با زغال خط ميکشن. ولي اگه ديوارو خودت پر از خط و چيزاي چرتو پرت کني ديگه خط کشيدن رو اون ديوار حال نميده و طرفي هم که مريضه سراغش نمياد. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1208 اعتبار کسب شده: 11745 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 تير 1387، ساعت 13:05 |
|
 |
1 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
شنبه 22 تير 1387، ساعت 13:52 |
|
 |
1 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 786 اعتبار کسب شده: 10057 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 22 تير 1387، ساعت 16:18 |
|
 |
1 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1896 اعتبار کسب شده: 8529 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 22 تير 1387، ساعت 20:01 |
|
 |
1 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2168 اعتبار کسب شده: 4340 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 تير 1387، ساعت 21:31 |
|
 |
1 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من تا فرهنگ يه سيستم و فن اوري در جايي وجود نداره تلاش براي بکار گيريش غيرمنطقي هستش
براي مثال همين امتياز هاي مثبت و منفي در تالار که بعد از شروع به کار تالار جديد به وضوح نشون داد از همون نوع قابليت هايي که هنوز فرهنگش وجود نداره.
مثلا به اين پست اميد نگاه کنيد.!
| نقل قول: |
| تئوري زيبايي هست و مطمئنا در مناطقي مثل سوئيس و شمال کاليفرنيا نتيجه درخشاني هم خواهد داشت... |
من اين مطلب رو خوندم و مشکلي هم توش نيست.کاملا هم حرف حقه!!!!ولي به چه علت به حرف درست و صحيح 4 تا امتياز منفي داده ميشه؟؟؟مورد هاي بسيار زياد ديگه اي هم هستش.! بسياري از پست هاي خودم هم به فقط به علت ابراض کردن اعتقادات در تالار کمااينکه حرف صحيح و مطلب معتبري هم بود امتياز منفي گرفت.((تعصب))!!
به نظرم بهتره مانندبيشتر فروم هاي ديگه تنها امکان دادنه امتياز مثبت وجود داشته باشه.و نام ايدي فردي که امتياز مثبت داده هم پايين اون پست نمايش داده بشه.!!! اگر هم بناس امتياز منفي وجود داشته باشه بهتره نام ايدي فردي که امتياز منفي رو ميزاره نمايش داده بشه.اگر يک دوره کوتاه مدت سيستم به اين سو عوض بشه.مطمعنم ميزان دادن راي هاي منفي بشدت کم خواهد شد.هرچند که تابحال به اکثر پيشنهادات توي اين تاپيک توجهي نشده!!
احسان جان چند تا سوال!!
دادن امتياز منفي و مثبت به افراد باعث کم شدن انرژي ميشه؟؟
قرار دادن کلمه انگليسه سانسور شد در نقل قول ها و يا پست هاي گذشته باعث کمتر شدن انرژي ميشه؟
چطور ميشه انرژي رو افزايش داد؟؟
اينها رو براي اين گفتم که تالار برام ارزش منده و بايد تلاش کنيم تا روند بهتري به تالار بديم. |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1127 اعتبار کسب شده: 3659 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 23 تير 1387، ساعت 1:48 |
|
 |
1 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
تو يه نفر اينهمه تاپيک اکس-شعر واسه تاپيکي مثل شب سان سان که اينهمه نمره مثبت گرفته ساختي همه ما بايد چند تا تاپيک اکس -شعر واسه اينهمه تاپيک مزخرفت که اينهمه نمره منفي گرفته بسازيم؟ |
تاپيکهايي - مثل شب اميد - که تعداد منفي هايي که پاي هر پستشون سبز مي شه بيشتر از اعتباري که اون تاپيک داره.
اما مارمولک جان فراموش نکن که ما، همه ما، هيچ وقت از اين کارا نمي کنيم! همه حرفاي گفتني و نگفتني ما، همه حرفايي که از جنس شب هستن، همه شون با ارزشن و حداقلش اينه که هيچکدوم هيچ ارزشي رو از تالار نقض نمي کنن و همه شون بدل مي شينن!
همه داستانهاي هپلي - که عين واقعيت هستن-، همه Night of Sunson ها، همه نوشته هاي وقتي که عريانم، و ...
هر چي که هست!
و همين که خودمون ايمان داريم کارمون، حرفمون، پست مون، درست هست کفايت مي کنه!
ما که نبايد همرنگ جماعت شيم!!!
ما هيچوقت تو هيچ شهري يادمون نميره که مال کدوم ده هستيم! هميشه هم حرمت کدخداي ده رو نگه ميداريم و بخاطر زحمتاي اونم که شده، خلاف ارزشا عمل نمي کنيم!
ما خوب مي مونيم، همونجور که هستيم!
که با هيچ کدوم از اين تاپيکها و حرفاي صد من... کاري از پيش نمي بريم و خوب هم اينو مي دونيم!
مگه نه؟ |
|
_________________ بگذار حرفهايم را خلاصه کنم :
چنان دوستت دارم که قبول کرده ام ، تقدير ديگري جز اينگونگي تو نيست .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3096 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 23 تير 1387، ساعت 7:33 |
|
 |
1 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| يا من اينکه اشکالشو بهش بگيم تا برطرفش کنه. |
براوو!! همان طور که گفتي، هنگام ِ صحبت از ايدهها، هنگام ِ گفتن يا نوشتنشان، فضاهايي خالي باقي ميماند که گويي از زبان بيرون افتاده است و نويسنده نتوانسته آن فضاها را شرح کند. گاهي حتّا خود ِ او هم متوجه نشده که چه چيز را گفته و چه چيز را ناگفته باقي گذاشته است. مسئله در اينجا مسئلهي ِ مقصود است؛ قصد، نيّت. اگر قصد و نيّتي در کار باشد مطمئناً ارادهاي پشت ِ آن جمع شده، يعني چيزي جايي وجود دارد، و باز يعني يک خُرده-آگاهي در کار است. مي شود پرسيد چه هنگام از پوشيده ماندن ِ يک نيّت يا يک انديشه آگاه، يا نسبت به حضورش مشکوک ميشويم؟ و ميتوانيم خودمان پاسخ بدهيم: زماني که وجودش را حس ميکنيم، آن هم در قالب ِ واژه، و حس ميکنيم که کژتابيهاي ِ زبان آن را مخفي کرده است. پس گويا زبان اين قابليت را دارد که چيزي را مخفي کند ولي خود ِ اين مخفي کردن هم از طريق ِ بَرهمنشيني ِ جرياناتي درون ِ زبان ممکن شده است. به اين رديف ِ ناهُشيار اضافه کن سيل ِ گزارههايي که تعمّداً قصد ِگمراه کردن ِ مخاطب را دارند: آنها از زبان کمک ميگيرند تا چيزي را درون ِ زبان مخفي کنند. در واقع، شايد تصوّر ِ چيزي که به هنگام ِ تفکّر به زبان نميآيد را بتوان با اين تصوّر جانشين کرد که تقريباً همه چيز موقع ِ تفکّر به زبان ميآيد، امّا با درجات ِ پوشيدگي ِ متفاوت، که باز خود ِ اين پوشيدگي هم براي ِ کاربران ِ زبان پوشيده است. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 786 اعتبار کسب شده: 10057 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 23 تير 1387، ساعت 10:16 |
|
 |
1 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
لازم ديدم يه چيزي رو اضافه کنم:
different folks , different strokes
ببخشيد که رک ميگم اما من خودم به هيچ وجه از تاپيکهايي مثل وقتي که عريانم (که اميد اسم برده بود )و... هزار تا تاپيک مثل اون (البته به جز شب سانسان) خوشم نمياد نمونه هاشم فراوونه اما اگه اسم ببرم بي احترامي ميشه به خيليها !
حتي خيلي وقتها حالمم بهم ميخوره از پستهايي که مي خونم اما فقط مثل آدم نظرم رو پاش با يه کليک ثبت ميکنم کاري که خيلي از ما ايرانيها بلد نيستيم و فکر ميکنيم مخالف بودن رو بايد با عربده کشيدن و چاقو کشيدن ابراز کرد مثل خيلي از اتوبوسهاي شرکت واحد که بعد از يه مسابقه فوتبال به دست هواداران تيمي که باخته يا شيشه هاش خرد ميشه يا با تيغ صندليهاشو پاره ميکنن
اين است فرهنگ غني به قول اميد آريايي- اسلامي ما!
من نميگم با نظر اميد که فلان تاپيک مزخرف است مخالفم بلکه ميگم داداش اين راهش نيست که براي مقابله با هاش صدتا مثل اونو بسازي!
من خيلي راحت تو تاپيکهايي که حالم ازشون بهم ميخوره اصلا پست نميذارم !
تو تاپيکهايي هم که ديدم خيلي فجيعن اما به نظر من ارزش اصلاح رو داره يکي دو پست انتقاد اعتراض يا ... گذاشتم
جاهايي هم که خوب بوده بيشتر پست گذاشتم
ولي کار جناب اميد منو ياد يه داستان واقعي انداخت
که سه تا برادر بودن که يکيشون معتاد به هرويين بوده اون دو تا برادر هرکاري ميکنن ترک کنه نمي تونن ( ميدونين که ترک هرويين خيلي خيلي سخته) البته اين اتفاق مال 15 سال پيشه که روشهاي ترک پيشرفت نکرده بودن
خلاصه يکي از اين دو برادر ميگه براي اينکه بهت ثابت کنم که ميتوني , منم هرويين ميکشم تا ببيني که چه جوري ترک ميکنن
کشيد و معتاد شد و نتونست ترک کنه
منم فکر ميکنم اميد هم معتاد شده و ديگه نمي تونه ترک کنه!
-----------------------------------------------------------------------------------
بعد از ويرايش: يه موضوع رو اضافه کنم که خيلي از تاپيکها رو که حالي باهاشون نميکنم اصلا بازش هم نميکنم
چون وقتي اول راهنمايي بودم يه دبيري بهمون گفت : بچه ها به نظرتون همه کتابها ارزش يک بار خونده شدن رو داره و ما چون جوگير شده بوديم يکصدا گفتيم بله و بعد اون دبير گفت : با عمر کوتاه ما هر کتابي ارزش يک بار خونده شدن رو نداره
و نکته ديگه اگه ما ياد بگيريم از طنز براي انتقاد استفاده کنيم هيچوقت به دنبال مسخره کردن نخواهيم رفت! |
_________________ خدا حافظ, همين حالا, همين حالا که من تنهام!
بعضيها که زبونشون درازه , عمرشون کوتاهه!! 
|
|
|
|
|
 |
|
|