صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

8
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2146
اعتبار کسب شده: 3405
جنسيت: زن
ارسال پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 11:38
 1 ماه و 20 روز پيش

پيشنهادي براي بهتر شدن تالارهاي گفتمان:
اجازه بديم هر کسي مشکل خودش رو حل کنه ، يا اصلا اجازه بديم هم تالاريهامون توي مشکلات خودشون اينقدر دست و پا بزنن که يا نجات پيدا کنن يا غرق بشن
ولي هر وقت دست نياز به سمت ما دراز کردن ، محکم دستشون رو بگيريم و نجاتشون بديم Smile

1
0
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1824
اعتبار کسب شده: 4571
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 12:49
 1 ماه و 20 روز پيش

خوب وظيفه ي من همينه ديگه!کمک وياري به بچه هاي خوب تالار! Very Happy
فراموش نکنيد که من امين ناموس مردم هستم! Razz

1
0
1
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1041
اعتبار کسب شده: 3091
ارسال پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 15:11
 1 ماه و 20 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
خوب وظيفه ي من همينه ديگه!کمک وياري به بچه هاي خوب تالار! Very Happy
فراموش نکنيد که من امين ناموس مردم هستم! Razz

Think يه سوال، ناموس همونجاست که وقتي يکي شلوار پاش نباشه ميگند ناموست رو بپوشون؟؟
امين اونجا هستي که چي بشه؟؟ به چه کارت مي ياد؟؟ d'oh!

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1824
اعتبار کسب شده: 4571
ارسال پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 16:01
 1 ماه و 20 روز پيش

ببين پسرم.ايشالا خودت مرد ميشي ميفهمي.
Pray Angel Razz Wink

2
2
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2298
اعتبار کسب شده: 3636
ارسال پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 18:15
 1 ماه و 20 روز پيش

نقل قول:
من تو تالار فعلا با زهره جونم مشکلي ندارم فقط . زهره جون رنگ روغنتو بده به دکتر بيا برام تعريف کن چه خبرا؟

مگه فضولي عزيزم تو جمع که نمي تونم بهت بگم بيا در گوشت بگم Evil or Very Mad
واي من چقدر تو رو دوست دارم نمک. فريزري وقتي باهات حرف ميزنم همزمان يخ هم ميزنم.يخچال فرنگيه من. Twisted Evil Mad

1
1
0
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 1208
اعتبار کسب شده: 11745
ارسال پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 20:34
 1 ماه و 20 روز پيش

من هم پيشنهاد مي کنم اونايي که دوست دارن صلح و دوستي و محبت و عشق و صفا و صميميت و در نهايت Love & Attention در تالار بيشتر بشه در صحن علني تالار تحصن کنند ... Cool

Image

5
5
0
Omid
اين ارسال به علت راي منفي زياد مخفي شده است.
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 1208
اعتبار کسب شده: 11745
ارسال جمعه 21 تير 1387، ساعت 13:05
 1 ماه و 19 روز پيش

Omid نوشته بود:

تئوري زيبايي هست و مطمئنا در مناطقي مثل سوئيس و شمال کاليفرنيا نتيجه درخشاني هم خواهد داشت Angel ولي يه کم شريط فرق ميکنه. اين جا هر کسي مشکل داره و خودش از ديدن خودش حالش به هم ميخوره مياد در اين فروم و با راه رفتن رو اعصاب ديگران يه مدت مزخرف بودن خودش رو فراموش کنه و آروم بشه. در اين حالت بهترين راه حل اشباع کردن فروم از چرنديات هست. درست مثل اينکه يه ديوار سفيد و تميز رو نبايد در دسترس افرادي که کرم دارن قرار داد چون ميان روش با زغال خط ميکشن. ولي اگه ديوارو خودت پر از خط و چيزاي چرتو پرت کني ديگه خط کشيدن رو اون ديوار حال نميده و طرفي هم که مريضه سراغش نمياد.

و ما شاهديم که اين تئوري (که از پس انديشه اي ژرف برون زده) چقدر تا بحال مفيد به فايده بوده و چقدر خوب پاسخ داده.
من به شخصه صاحب اين ايدۀ متعالي رو واقعا تشويق و تحسين و تمجيد مي کنم، .... Applause Liar Applause Liar Applause

بعد از ويرايش

اما من هم اجازه مي خوام که در تاييد و تحضيم* فرمايشات گوهربار Omid اين مثال رو بزنم:

شما يه مزرعه زيبا و سرسبز داريد که محصولات خوبي هم ازش برداشت مي کنيد.
اما احتمال داره يه روز آفت به محصولاتتون بزنه و بخش زيادي از زحمات شما رو به نابودي بکشونه.
شما براي حل اين مشکل بجاي اينکه اينهمه به خودتون زحمت بديد و با آفت مبارزه کنيد، توي مزرعه خودتون خار و خاشاک مي کاريد که نه تنها آفت بلکه هيچ بي سرو پاي ديگري هم ديگه کاري به مزرعه و کاشت و داشت و برداشتش نداره.
و آخر سال هم خدا رو شکر مي کنيد که هيچ آفتي به مزرعتون نزده.
اينجا تنها يک اشکال خيلي کوچيک هست اونم اينکه
مزرعه همون مزرعه هست منتها منهاي سرسبزي و زيبايي و محصولش ... همين.

حالا اگر شما جاي من بوديد اينهمه خلاقيت رو در يک ايده تشويق و تحسين و تمجيد نمي کرديد؟

6
5
1
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2298
اعتبار کسب شده: 3636
ارسال شنبه 22 تير 1387، ساعت 13:52
 1 ماه و 18 روز پيش

براي جلو گيري از افزايش موضوعات جديد ميشه کاري کرد که فقط ادامين و مديران گروه بتونن موغوع جديد ايجاد کنن.هر فرد فقط بتونه روزي 5 ارسال داشته باشه و وقتي 5 ارسال رو انجام داد به طور خودکار قفل بشه که نتونه باز پيام بفرسته.براي کساني که بيربط به موضوع جواب ميدن تا سه بار حق عضويت رو قرار داد و بعد از سه بار اون فرد اخراج بشه.
براي افزايش مهر و علاقه با هم روراست باشم و اگر از يه نفر بدمون مياد با منطق بگيم که فلاني من به فلان دليل ازت بدم مياد پس اينقدر دورو برم نپلک و گير نده.
يا من اينکه اشکالشو بهش بگيم تا برطرفش کنه. Embarassed Anxious
ميدونيد اينجا همه چه دختر چه پسر مي خوان براي هم کلاس بذارن يا بزرگي کنن و اين خيلي بده.

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 786
اعتبار کسب شده: 10057
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 22 تير 1387، ساعت 16:18
 1 ماه و 18 روز پيش

Omid نوشته بود:
sunson نوشته بود:
و من هنوز اميدوارم که مشکل شما هم زودتري حل بشه و ديگه نخوايد از اين xشعر ها بنويسيد! Wink Mr. Green

انشااله خداوند به شما توفيق بده که همچنان اميدوار باقي بمونيد. تاپيک شب اميد براي حل مشکل کساني که در تاپيک هاي پر محتوايي مثل حرفهايي براي نگفتن و night of sunson و وقتي که عريانم "شعر" مينوشتند به وجود آمد و تا وقتي که تاپيک هاي xس شعر مشابه اون در فروم موجودند همچنان به وظيفه آريايي-اسلامي خود در ارائه برترين xس شعر هاي ممکن ادامه خواهد داد Angel در آينده نيز با تاپيک هاي متنوع همچون "سخت گيري هاي پياز سبز" و "گلواژه هاي پف کرده" در خدمت اهالي اين فروم بسيار بسيار پر محتوا خواهيم بود Razz

ميزان راي ملت است !!!

اگه قراره اميد خان يه تنه کار ميزان رو انجام ميده که از نفس ميفته!
واقعا احساس مسووليتت منو تحت تاثير قرار داد و دعا ميکنم خداوند توفيق بيشتري بده تا بتوني عکساي بيشتري بگيري!

اگه رياضي پاس کرده باشي يه تناسب ساده ببند
تو يه نفر اينهمه تاپيک اکس-شعر واسه تاپيکي مثل شب سان سان که اينهمه نمره مثبت گرفته ساختي همه ما بايد چند تا تاپيک اکس -شعر واسه اينهمه تاپيک مزخرفت که اينهمه نمره منفي گرفته بسازيم؟

4
3
1
sunsonآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385
مجموع ارسالها: 1896
اعتبار کسب شده: 8529
ارسال شنبه 22 تير 1387، ساعت 20:01
 1 ماه و 18 روز پيش

Omid نوشته بود:
sunson نوشته بود:
و من هنوز اميدوارم که مشکل شما هم زودتري حل بشه و ديگه نخوايد از اين xشعر ها بنويسيد! Wink Mr. Green

انشااله خداوند به شما توفيق بده که همچنان اميدوار باقي بمونيد. تاپيک شب اميد براي حل مشکل کساني که در تاپيک هاي پر محتوايي مثل حرفهايي براي نگفتن و night of sunson و وقتي که عريانم "شعر" مينوشتند به وجود آمد و تا وقتي که تاپيک هاي xس شعر مشابه اون در فروم موجودند همچنان به وظيفه آريايي-اسلامي خود در ارائه برترين xس شعر هاي ممکن ادامه خواهد داد Angel در آينده نيز با تاپيک هاي متنوع همچون "سخت گيري هاي پياز سبز" و "گلواژه هاي پف کرده" در خدمت اهالي اين فروم بسيار بسيار پر محتوا خواهيم بود Razz

خوب مثل اين که دوست عزيز ما اميد همچنان به توهم هاي خودش داره ادامه ميده !
مثال خوبي که ميشه در مورد توهم اين اميد زد اينه که ::

يه گوسفند اکس مي خوره ! وايميسه کنار جاده ميگه 200 تومن کشتارگاه!

دوست داري نه؟ Mr. Green اشکالي نداره! Wink
بچرخ تا بچرخيم!

"فلفلو"

4
4
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2168
اعتبار کسب شده: 4340
ارسال شنبه 22 تير 1387، ساعت 21:31
 1 ماه و 18 روز پيش

به نظر من تا فرهنگ يه سيستم و فن اوري در جايي وجود نداره تلاش براي بکار گيريش غيرمنطقي هستش
براي مثال همين امتياز هاي مثبت و منفي در تالار که بعد از شروع به کار تالار جديد به وضوح نشون داد از همون نوع قابليت هايي که هنوز فرهنگش وجود نداره.

مثلا به اين پست اميد نگاه کنيد.!

نقل قول:
تئوري زيبايي هست و مطمئنا در مناطقي مثل سوئيس و شمال کاليفرنيا نتيجه درخشاني هم خواهد داشت...

من اين مطلب رو خوندم و مشکلي هم توش نيست.کاملا هم حرف حقه!!!!ولي به چه علت به حرف درست و صحيح 4 تا امتياز منفي داده ميشه؟؟؟مورد هاي بسيار زياد ديگه اي هم هستش.! بسياري از پست هاي خودم هم به فقط به علت ابراض کردن اعتقادات در تالار کمااينکه حرف صحيح و مطلب معتبري هم بود امتياز منفي گرفت.((تعصب))!!
به نظرم بهتره مانندبيشتر فروم هاي ديگه تنها امکان دادنه امتياز مثبت وجود داشته باشه.و نام ايدي فردي که امتياز مثبت داده هم پايين اون پست نمايش داده بشه.!!! اگر هم بناس امتياز منفي وجود داشته باشه بهتره نام ايدي فردي که امتياز منفي رو ميزاره نمايش داده بشه.اگر يک دوره کوتاه مدت سيستم به اين سو عوض بشه.مطمعنم ميزان دادن راي هاي منفي بشدت کم خواهد شد.هرچند که تابحال به اکثر پيشنهادات توي اين تاپيک توجهي نشده!!
احسان جان چند تا سوال!!
دادن امتياز منفي و مثبت به افراد باعث کم شدن انرژي ميشه؟؟
قرار دادن کلمه انگليسه سانسور شد در نقل قول ها و يا پست هاي گذشته باعث کمتر شدن انرژي ميشه؟
چطور ميشه انرژي رو افزايش داد؟؟
اينها رو براي اين گفتم که تالار برام ارزش منده و بايد تلاش کنيم تا روند بهتري به تالار بديم.

2
2
0
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384
مجموع ارسالها: 1127
اعتبار کسب شده: 3659
ارسال يکشنبه 23 تير 1387، ساعت 1:48
 1 ماه و 18 روز پيش

مارمولک نوشته بود:

تو يه نفر اينهمه تاپيک اکس-شعر واسه تاپيکي مثل شب سان سان که اينهمه نمره مثبت گرفته ساختي همه ما بايد چند تا تاپيک اکس -شعر واسه اينهمه تاپيک مزخرفت که اينهمه نمره منفي گرفته بسازيم؟

تاپيکهايي - مثل شب اميد - که تعداد منفي هايي که پاي هر پستشون سبز مي شه بيشتر از اعتباري که اون تاپيک داره.
اما مارمولک جان فراموش نکن که ما، همه ما، هيچ وقت از اين کارا نمي کنيم! همه حرفاي گفتني و نگفتني ما، همه حرفايي که از جنس شب هستن، همه شون با ارزشن و حداقلش اينه که هيچکدوم هيچ ارزشي رو از تالار نقض نمي کنن و همه شون بدل مي شينن!
همه داستانهاي هپلي - که عين واقعيت هستن-، همه Night of Sunson ها، همه نوشته هاي وقتي که عريانم، و ...
هر چي که هست!
و همين که خودمون ايمان داريم کارمون، حرفمون، پست مون، درست هست کفايت مي کنه!
ما که نبايد همرنگ جماعت شيم!!!
ما هيچوقت تو هيچ شهري يادمون نميره که مال کدوم ده هستيم! هميشه هم حرمت کدخداي ده رو نگه ميداريم و بخاطر زحمتاي اونم که شده، خلاف ارزشا عمل نمي کنيم!
ما خوب مي مونيم، همونجور که هستيم!
که با هيچ کدوم از اين تاپيکها و حرفاي صد من... کاري از پيش نمي بريم و خوب هم اينو مي دونيم!
مگه نه؟ Rolling Eyes

چنان دوستت دارم که قبول کرده ام ، تقدير ديگري جز اينگونگي تو نيست .

2
2
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3096
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال يکشنبه 23 تير 1387، ساعت 7:33
 1 ماه و 17 روز پيش

نقل قول:
يا من اينکه اشکالشو بهش بگيم تا برطرفش کنه.

براوو!! Applause Applause همان طور که گفتي، هنگام ِ صحبت از ايده‌ها، هنگام ِ گفتن يا نوشتن‌شان، فضاهايي خالي باقي مي‌ماند که گويي از زبان بيرون افتاده است و نويسنده نتوانسته آن فضاها را شرح کند. گاهي حتّا خود ِ او هم متوجه نشده که چه چيز را گفته و چه چيز را ناگفته باقي گذاشته است. مسئله در اينجا مسئله‌ي ِ مقصود است؛ قصد، نيّت. اگر قصد و نيّتي در کار باشد مطمئناً اراده‌اي پشت ِ آن جمع شده، يعني چيزي جايي وجود دارد، و باز يعني يک خُرده-آگاهي در کار است. مي شود پرسيد چه هنگام از پوشيده ماندن ِ يک نيّت يا يک انديشه آگاه، يا نسبت به حضورش مشکوک مي‌شويم؟ و مي‌توانيم خودمان پاسخ بدهيم: زماني که وجودش را حس مي‌کنيم، آن هم در قالب ِ واژه، و حس مي‌کنيم که کژتابي‌هاي ِ زبان آن را مخفي کرده است. پس گويا زبان اين قابليت را دارد که چيزي را مخفي کند ولي خود ِ اين مخفي کردن هم از طريق ِ بَرهم‌نشيني ِ جرياناتي درون ِ زبان ممکن شده است. به اين رديف ِ ناهُشيار اضافه کن سيل ِ گزاره‌هايي که تعمّداً قصد ِگمراه کردن ِ مخاطب را دارند: آن‌ها از زبان کمک مي‌گيرند تا چيزي را درون ِ زبان مخفي کنند. در واقع، شايد تصوّر ِ چيزي که به هنگام ِ تفکّر به زبان نمي‌آيد را بتوان با اين تصوّر جانشين کرد که تقريباً همه چيز موقع ِ تفکّر به زبان مي‌آيد، امّا با درجات ِ پوشيدگي ِ متفاوت، که باز خود ِ اين پوشيدگي هم براي ِ کاربران ِ زبان پوشيده است.

1
-1
2
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 786
اعتبار کسب شده: 10057
ارسال يکشنبه 23 تير 1387، ساعت 10:16
 1 ماه و 17 روز پيش

لازم ديدم يه چيزي رو اضافه کنم:

different folks , different strokes

ببخشيد که رک ميگم اما من خودم به هيچ وجه از تاپيکهايي مثل وقتي که عريانم (که اميد اسم برده بود )و... هزار تا تاپيک مثل اون (البته به جز شب سانسان) خوشم نمياد نمونه هاشم فراوونه اما اگه اسم ببرم بي احترامي ميشه به خيليها !

حتي خيلي وقتها حالمم بهم ميخوره از پستهايي که مي خونم اما فقط مثل آدم نظرم رو پاش با يه کليک ثبت ميکنم کاري که خيلي از ما ايرانيها بلد نيستيم و فکر ميکنيم مخالف بودن رو بايد با عربده کشيدن و چاقو کشيدن ابراز کرد مثل خيلي از اتوبوسهاي شرکت واحد که بعد از يه مسابقه فوتبال به دست هواداران تيمي که باخته يا شيشه هاش خرد ميشه يا با تيغ صندليهاشو پاره ميکنن

اين است فرهنگ غني به قول اميد آريايي- اسلامي ما!

من نميگم با نظر اميد که فلان تاپيک مزخرف است مخالفم بلکه ميگم داداش اين راهش نيست که براي مقابله با هاش صدتا مثل اونو بسازي!

من خيلي راحت تو تاپيکهايي که حالم ازشون بهم ميخوره اصلا پست نميذارم !

تو تاپيکهايي هم که ديدم خيلي فجيعن اما به نظر من ارزش اصلاح رو داره يکي دو پست انتقاد اعتراض يا ... گذاشتم
جاهايي هم که خوب بوده بيشتر پست گذاشتم

ولي کار جناب اميد منو ياد يه داستان واقعي انداخت
که سه تا برادر بودن که يکيشون معتاد به هرويين بوده اون دو تا برادر هرکاري ميکنن ترک کنه نمي تونن ( ميدونين که ترک هرويين خيلي خيلي سخته) البته اين اتفاق مال 15 سال پيشه که روشهاي ترک پيشرفت نکرده بودن
خلاصه يکي از اين دو برادر ميگه براي اينکه بهت ثابت کنم که ميتوني , منم هرويين ميکشم تا ببيني که چه جوري ترک ميکنن
کشيد و معتاد شد و نتونست ترک کنه

منم فکر ميکنم اميد هم معتاد شده و ديگه نمي تونه ترک کنه!

-----------------------------------------------------------------------------------
بعد از ويرايش: يه موضوع رو اضافه کنم که خيلي از تاپيکها رو که حالي باهاشون نميکنم اصلا بازش هم نميکنم
چون وقتي اول راهنمايي بودم يه دبيري بهمون گفت : بچه ها به نظرتون همه کتابها ارزش يک بار خونده شدن رو داره و ما چون جوگير شده بوديم يکصدا گفتيم بله و بعد اون دبير گفت : با عمر کوتاه ما هر کتابي ارزش يک بار خونده شدن رو نداره

و نکته ديگه اگه ما ياد بگيريم از طنز براي انتقاد استفاده کنيم هيچوقت به دنبال مسخره کردن نخواهيم رفت!

8
8
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: اخبار تالارهاي گفتمان
5
پاسخها: 135 بیننده: 5188 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مسابقه طراحي Header براي تالارهاي گفتمان
3