صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

8
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3099
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 18 فروردين 1386، ساعت 2:58
 1 سال و 5 ماه پيش

براي بهتر شدن تالار گفتمان: دخترها, شلوار سياه تنگ با بلوز بافتنی يقه اسکی بپوشين! Razz

1
0
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
honeyآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 982
جنسيت: زن
ارسال يکشنبه 19 فروردين 1386، ساعت 16:58
 1 سال و 5 ماه پيش

اين جواب من بود ؟ Shame on you Shame on you Think

با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.

1
1
0
xxxآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 06 آبان 1385
مجموع ارسالها: 54
ارسال دوشنبه 27 فروردين 1386، ساعت 1:52
 1 سال و 4 ماه پيش

من همه تاپيک انتقاد و پيشنهادو خواندم و يک سري پيشنهاد واسه بهتر شدن سايت دارم که از ادمين ها ميخواهم .
لطف کنند تا آخر نوشتمو بخونن اگه خوب بود عمل کنند.

حقيقتش من خيلي تالارو وارسي کردم و همشو ديدم و همچنين چند هفته رو اين پيشنهادا که ميخوام توضيح بدم
فکر کردم و همه جوانبشو سنجيدم . مو لا درزش نميره !!!!!!!!! بعد از اينکه پيشنهادا رو گفتم ، فوايدشو هم ميگم .

تغييراتي که من دارم بنياديه ولي ساده است . البته هم توضيحشو ميدم و هم تا حدودي اگه کمک کنه الگوريتم
کامپيوتري شم ميگم .( من رشتم کامپيوتر نيست ببخشيد اگه توضيح الگوريتمم اشتباه بود )

اولين نکته اينه که بجاي ستاره دادن بر اساس ارسالها ، ستاره به کساني داده شود که فقط موضوع جديد ايجاد ميکنند.
و کساني که فقط به موضوع جواب ميدهند ارسالي به حساب نيايد .
حال اين سوال پيش مي آيد که آن وقت تالار پر ميشه از موضوع و ديگه کسي داخل موضوع چيزي نمينويسه ؟

براي جلوگيري از اين کار که افراد موضوع بيخود ايجاد نکتتد . از همان حباب ستاره شکل که الان در گوشه بالاي سمت چپ تاپيک ها است و عملا به درد نخور است استفاده ميکنبم .به اين معني که بصورت اتوماتيک برنامه اي بنويسيد که
موضوعي که مثلا 2 هفته از ارسال آن گذشته و امتياز حباب ستاره کمتر يا مساوي 1 است ( چون امکان دارد ايجاد
کننده موضوع خودش به خودش راي دهد بنابراين بايد کوچکتر و مساوي 1 باشد ) حذف شود و مثلا 2 امتياز از ازسالهاي
شخص کم شود .

پس يک نکته مشخص شد که بايد ارسالها هم کم شوند و هم زياد. و امتياز کم شده هم بيشتر از اضافه شده باشد .
به اين معني که اشخاص براي ايجاد موضوع جديد اگر يک ارسال (امتياز) ميگرند،
اگر موضوع حذف اتوماتيک شود 2 ارسال (امتياز) از آنها کم شود .
ولي اگر خود شخص موضوع چرت و بيخود خود را حذف کند امتياز از او کسر نشود .

توجه : منظور از ارسال هماني است که الان بر اساس آن ستاره ميدهند و مثلا 4000 - 5000 ميشود .
در روش من ارسالها الکي بالا نميرود و مثلا نهايتا شايد به 500 - 600 برسد . چون مگر شخص چقدر جون داره که
بتونه اين همه موضوع ايجاد کنه و هيچ کدومشم الکي نباشه و حذف نشه .

يه نکته ديگه هم اينکه آن حباب ستاره اي هم بايد کم بشه و هم زياد .
خاصيت اين کار اينه که موضوعاتي مثل " نفر بعديت کيه ؟؟ " و " نظرت راجع به بالايي چيه ؟؟؟ " نزج نميگيرن و
افراد با حباب ستاره منفي دادن ميتونن اون موضوع رو به ورطه حذف شدن بکشونن .

يه پيشنهاد ديگه هم دارم واسه اون افرادي که موضوع خوب و پرطرفدار ايجاد ميکننن .
الگورييتمم اينه که ما به اون کسي که موضوعو ايجاد کرده بود امتياز داديم .حال مياييم چي کار ميکنيم ؟
به ازاي مثلا هر 10 ارسال جواب که افراد ديگه به موضوع اون ميدن به ايجاد کننده موضوع بازم امتياز اضافه ميکنيم . مثلا اگه 100 جواب ، ديگرون به موضوع اون شخص ميدن به ايجاد کننده موضوع 10 امتياز داده بشه .

حالا فقط يه بحث ميمونه . بعضي افراد هستند که تالارو واسه همين سرگرميها و چرت و پرت کاريا و شوخي ها ميخواهند نه واسه مباحث درست حسابي ، و ما نميخواهيم اونا رو از دست بديم . چي کار کنيم ؟

واسه اونم فکر کردم . ادمين ها بيان يه سري تاپيک ها بصورت استثنا بگذارند که از اين قواعد کم و اضافه شدن
امتياز که من گفتم پيروي نکنه و افراد اونجا آزاد باشن هر چي چرت و پرت ميخوان بگن . ولي نا گفته نماند که
در اين تاپيک هاي استثنا افراد هر جوابي که ارسال ميکنن و هر کاري ميکنن به امتيازشون نه اضاف بشه و نه کم .
به قول گفتني در اونجا هر چه دل تنگشون ميخواهد بگن .

فوايد اين تئوري من :

1- امتياز هر کس واقعا نشون دهنده مخ بودن طرف و لياقتشه و افراد الکي ستاره نميگيرن .

2- جواب هاي چرت حذف ميشه . چون الان افراد فقط ميخواهند ارسال جوابشونو اضافه کنند نصف بيشتر مطالب
تالار ها صرف چاق سلامتي ، و بگو مگو 2 نفرو ، فحش و فحش کشي چند نفر با همو ( که گاهي تو بعضي
تاپيکها همين بحث دعوا تا 10 صفحه ادامه پيدا کرده و من به عينه ديدم ) و بقيه کارهاي محمل ميشه . ولي در
قانون من ارسال جواب، امتياز نداره و بنابراين افراد فقط وقتي نياز هست واقعا مي پرسن . ( البته نميشه گفت
تو روش من جواب چرت اصلا وجود نداره ولي قطعا کمتر ميشه )

3- حباب ستاره تاپيک که الان بي معنيه و کسي بهش توجه نميکنه ، معني دار ميشه و حباب ستاره زياد نشون دهنده
خوب بودن تاپيک است .

4-سطح کيفي و علمي تالار واقعا بالا ميره . چون ما الان افراد خيلي خبره اي داريم که عضو تالار هستند و تاپيکهاي خوبي مي فرستند ولي به قول يکي از بچه هاي تالار ، تاپيک اونها داخال اين همه تاپيک هاي چرت گم ميشه و
اصلا ما اونها رو نميبينيم .

5- تازه حتي حرف هاي چرت هم حذف نميشه و همون تاپيک هاي استثنا ميشه پاتوق اون هايي که ميخواهن
اراجيف تحويل همديگر بدهند و وقت خود را تلف کنند .

البته اگه از کلمات درشت تو اين نوشته بکار بردم ببخشيد . چون من حقيقتش دلم واسه تالار ميسوزه . من خودم
خيلي وقت نيست وارد تالار شدم و مطالب خيلي مفيدي گوشه کناراش ديدم ، ولي افسوس که بايد 1000 تا
چاق سلامتيو و بگو مگو و اراجيف رد کنيم تا برسيم به يه کم حرف مفيد . البته همون حرف کم ها ، از لحاظ
کيفي بالا هستند و خيلي هاش مطالبي بوده که من نميدونستم . ولي چرابايد اين جوري باشه که حرف خوبا گم بشه.

من فکر ميکنم ، ادمين ها ، اگه اين نکاتي که من گفتم راه اندازي بشه که فکر نميکنم خيلي سخت باشه .
اين تالار ، بهترين تالار دنيا ميشه .

البته من خودم خيلي رو اين پيشنهادا فکر کردم ولي قطعا بازم جاي کار داره .

اگه جايي از نوشتم مبهم بود بگيد توضيخ بيشتر بدم .

از اين که سرتونو درد آوردم ببخشيد .

ممنون . xxx

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
ارسال سه‌شنبه 28 فروردين 1386، ساعت 0:37
 1 سال و 4 ماه پيش

xxx نوشته بود:
من همه تاپيک انتقاد و پيشنهادو خواندم و يک سري پيشنهاد واسه بهتر شدن سايت دارم که از ادمين ها ميخواهم ....

از این که وقت گذاشتی و نظراتت رو گفتی خیلی خیلی ممنون.
دیدی که روی تالارهای گفتمان داشتی بیشتر دید کمی بر اساس تعداد ارسالها بود. در صورتی که تعداد ارسالها در تالارهای گفتمان از نظر کاربران چندان اهمیتی نداره. در نتیجه راه حلهایی هم که برای بهبود وضعیت ارسالها و امتیاز دهی به اونها به ذهنمون می رسه، متفاوته. ایشالله سیستم جدید که راه اندازی شد، خیلی از مسائل حل می شه و بقیه مسائل رو هم با کمک هم حلی می کنیم. Smile

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4427
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 28 فروردين 1386، ساعت 1:03
 1 سال و 4 ماه پيش

برای بهتر شدن اوضاع و احوال تالار بهتره که آقای غريب آشنا دو تا پيراهن نارنجی بخرن
که وقتی ميخوان لباسشون و بدن اتوشويی مجبور نباشن آبی بپوشن Confused
چند روز ديگه برای تولدت خودم يه دونه پيراهن نارنجی ميخرم Razz

p.s
ولی خودمونيما پيراهن نارنجی آخر جواد بازاره Mr. Green

1
1
0
xxxآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 28 فروردين 1386، ساعت 10:32
 1 سال و 4 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
در صورتی که تعداد ارسالها در تالارهای گفتمان از نظر کاربران چندان اهمیتی نداره. Smile

البته قبول دارم که براي اونايي که ارسالاشون بالا ميره (4000 -5000 ) ارسال اهميت نداره ولي اين فقط تنها فايده

نبود . علت اصلي اين روش همون بالا رفتن سطح کيفي تالار بود که چون تو اين روش موضوعات کم اهميت

خود به خود حذف ميشوند اونچه که باقي ميمونه ( در آخر ) يک سري موضوعات ناب و واقعا خوبه .

1
1
0
xxxآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 28 فروردين 1386، ساعت 10:47
 1 سال و 4 ماه پيش

تازه يه نکته خيلي مهم تو روش من اينه که .

الان افراد ، معمولا بر اساس تعداد ارسال جواب هايي که به يک موضوع داده ميشه وارد اون موضوع ميشن

و ارزش به موضوعي داده شده که ارسال جواباش بيشتره . (و اون حباب ستاره هم چون اهميت نداره کسي به اون

توجهي نميکنه . )

و اين درست نيست . چون مثلا بعضي از موضوعات نيازي به جواب ندارن ولي خيلي خوب هستند . مثلا فرض

کنيم طرف چند تا لينک دانلود توپ گذاشته و نيازي به جواب هم نداره ، ولي اينجور به نظر مياد که موضوع کم اهميتي

است .

ولي تو روش من چون اصل اون حباب ستاره ( توصيه ) است و نه ارسال جواب ها ، افراد تو اين گونه موضوعات شايد

جواب ارسال نکنند ولي اون حباب ( توصيه) را زياد ميکنن و افراد از رو اون ميتونند به خوب بودن موضوع پي ببرند .

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال سه‌شنبه 28 فروردين 1386، ساعت 11:08
 1 سال و 4 ماه پيش

xxx نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:
در صورتی که تعداد ارسالها در تالارهای گفتمان از نظر کاربران چندان اهمیتی نداره. Smile

البته قبول دارم که براي اونايي که ارسالاشون بالا ميره (4000 -5000 ) ارسال اهميت نداره ولي اين فقط تنها فايده

نبود . علت اصلي اين روش همون بالا رفتن سطح کيفي تالار بود که چون تو اين روش موضوعات کم اهميت

خود به خود حذف ميشوند اونچه که باقي ميمونه ( در آخر ) يک سري موضوعات ناب و واقعا خوبه .

در ساختار جدید خیلی از این بهبودهایی که انتظار داریم صورت می گیره. بهتره بعد از راه اندازی اون در موردش صحبت کنیم. Smile

1
1
0
xxxآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 28 فروردين 1386، ساعت 11:09
 1 سال و 4 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
xxx نوشته بود:
من همه تاپيک انتقاد و پيشنهادو خواندم و يک سري پيشنهاد واسه بهتر شدن سايت دارم که از ادمين ها ميخواهم ....

از این که وقت گذاشتی و نظراتت رو گفتی خیلی خیلی ممنون.
دیدی که روی تالارهای گفتمان داشتی بیشتر دید کمی بر اساس تعداد ارسالها بود. . Smile

البته همون طور که خودت کامپيوتر کار کردي ، ميدوني که تو کامپيوتر ما که نميتونيم کيفيتو چک کنيم .

بايد از رو همين کميت ها و اعداد وارقام يه جوري برنامه نويسي کنيم که کيفيتو بالا ببريم . اين چيزا هم که من گفتم

روشي بود که بشه با کامپيوتر پياده بشه و الگوريتمش بود .

شما ديگه چرا اين سوالو مي پرسي !!!!!!!! که ديدت کمي بود !!!!!! Shocked Shocked

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 21:22
 1 سال و 4 ماه پيش

در این ایام میمون دو سالانه استقلال تالارهای گفتمان PersianBB، چند تا پیشنهاد دارم که اگه موافق باشین اجراشون کنیم:

- یه مدت هست جو تالار یه کم از حالت دوستانه خارج شده و هر از گاهی دلخوری هایی پیش میاد که مطلوب هیچ کدوممنون نیست. برای این که جو به حالت دوستانه گذشته برگرده، یه مدت محدود مثلاً یک ماه بحثهای سیاسی و مذهبی رو که به علت کم ظرفیتی خودمون دو تا عامل اصلی ضعیف شدن جو دوستانه تالارهای گفتمان هست ممنوع کنیم. تو این مدت هم سعی کنیم ظرفیت تحملمون رو بالا ببریم.

- دوستانی که به هر علت از تالارهای گفتمان فاصله گرفتن رو به جمعمون بر گردونیم.

- دوستانی که فقط خواننده تالارهای گفتمان هستن و مطلبی نمی نویسن رو به عضویت و نوشتن مطلب تشویق کنیم.

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2367
اعتبار کسب شده: 3386
ارسال جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 21:35
 1 سال و 4 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
در این ایام میمون دو سالانه استقلال تالارهای گفتمان PersianBB، چند تا پیشنهاد دارم که اگه موافق باشین اجراشون کنیم:

- یه مدت هست جو تالار یه کم از حالت دوستانه خارج شده و هر از گاهی دلخوری هایی پیش میاد که مطلوب هیچ کدوممنون نیست. برای این که جو به حالت دوستانه گذشته برگرده، یه مدت محدود مثلاً یک ماه بحثهای سیاسی و مذهبی رو که به علت کم ظرفیتی خودمون دو تا عامل اصلی ضعیف شدن جو دوستانه تالارهای گفتمان هست ممنوع کنیم. تو این مدت هم سعی کنیم ظرفیت تحملمون رو بالا ببریم.

- دوستانی که به هر علت از تالارهای گفتمان فاصله گرفتن رو به جمعمون بر گردونیم.

- دوستانی که فقط خواننده تالارهای گفتمان هستن و مطلبی نمی نویسن رو به عضویت و نوشتن مطلب تشویق کنیم.

خواهش میکنم، قابلی نداشت Mr. Green
کاملا با غریب آشنا موافقم و حتی پیشنهاد میکنم موضوعات سیاسی و مذهبی رو به طور موقت قفل کنیم چون معلوم نیست که همه اینجا رو ببینن Wink
خوشبختانه از کسایی که من بیرون از تالار باهاشون برخورد دارم هیچ کس قهر نکرده! پس برگردوندن اونا کار دوستان و اطرافیهاشون هست! البته بنده از همینجا آمادگی خودم رو برای خواهش و تمنا کردن از تمام دوستانی که ما رو به نوعی از وجودشون محروم کردند اعلام میدارم. Razz

1
1
0
کلاغ سفيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385
مجموع ارسالها: 621
ارسال جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 21:38
 1 سال و 4 ماه پيش

ببخشيد که خودمو قاطي ميکنم نظر ميدم...

من فکر ميکنم از وقتي تالار شلوغ شد جو خراب شد...
در واقع قديميا فقط خودشونو تحويل ميگيرن و جديدي ها هم به نسبت نزديک بودن تاريخ عضويت دسته دسته ميشن...
و در همين دسته ها هم گاهي اختلافاتي پيش مياد...

تبريکات به مناسبت هاي مختلف به همديگه هم کم شده...

در مورد فاصله گرفتن رايکا هم باور کنيد من مانعش نيستم.خيلي هم سعي کردم برگرده...(بيخيال دوباره شروع نکنيم)
اما خودش نميخواد.اما بازم سعي ميکنم...

يه پيشنهاد ديگه:
لطفا واسه هر پست يه تاپيک باز نکنيد.اول بگرديد ببنيد موضوع مشابه وجود داره يا نه؟!

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3404
ارسال جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 22:09
 1 سال و 4 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:

یه مدت هست جو تالار یه کم از حالت دوستانه خارج شده و هر از گاهی دلخوری هایی پیش میاد که مطلوب...

به نظر من قسمت عمده اي از اين مشکلات با استفاده از قابليت ignore کردن - که احسان به نسخه بتاي تالار اضافه کرده - مرتفع ميشه!
من تقريبا هيچ وقت در در بحثهاي مذهبي يا سياسي شرکت نميکردم و بود و نبودشون چندان برام اهميتي نداره. اما يه تعداد از کاربران... (صفاتي که خودتون ميدونيد ديگه!) گهگاهي روي مخم راه ميرفتند که همگي رو در نسخه بتا ignore کردم. البته قبل از اون هم نوشته هاي اينها رو نميخوندم ولي به هر حال جلوي چشمم بود!
اگه احسان لطف کنه و اين امکان رو هم اضافه کنه که در منوي پر استفاده جديدترين پيغامها در صفحه اول اسم کاربراني که ignore شدند نشون داده نشه ديگه عاليه.
در انتها باز هم از همه زحماتي که احسان و غريب آشنا براي بالا رفتن کيفيت تالار ميکشند تشکر ميکنم Applause Applause Applause

1
1
0
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

مجموع ارسالها: 274
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 7:16
 1 سال و 4 ماه پيش

درود!

تا اونجا که من مي دونم اعضاي تالار ايراني هستن...

ولي ما اثري ار پرچم ايران درا اين تالار نمبينيم!

ببينيد ايده اصلي اين هست:

قرمز
سفيد
سبز

اين سه رنگ رو کنار هم به ترتيب پر چم ايران به کار بگيريد. هم سايت قشنگ ميشه، هم ايراني تر به نظر مياد.

مثلا ستارهاي افراد، اين 3 رنگ توش باشه...خودتون استاديد ديگه...

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 862
ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 23:25
 1 سال و 4 ماه پيش

آقا من هم يه پيشنهاد داشتم و اون اينکه يه تاپيک باز بشه به نام روزنامه ي PBB
و در اون هر شب يا هر روز صبح زود به طور خلاصه لينک تاپيک هاي مهم روز گذشته آورده بشه و مثلا از کل سايت لينک 10 تاپيک گذاشته بشه در اين صورت کسي که مياد به تالار ميتونه با ديدن 1 صفحه به تمامي وقايع روز گذاشته آگاهي پيدا کنه (البته ميتونيد اين ايده ي من{البته ايده ي خوده خودم هم نيست} رو گسترش هم بديد!!!)

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: اخبار تالارهاي گفتمان
5
پاسخها: 135 بیننده: 5216 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مسابقه طراحي Header براي تالارهاي گفتمان
3