صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1952
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 15:54
 4 سال و 7 ماه پيش

ديروز تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي در يک ديدار فوق العاده با نتيجه 4-2 بر تيم پرسپوليس پيروز شد.بي صبرانه منتظر مصاحبه علي پروين و
شاغلام(غلام حسين پيرواني) هستيم.!

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط مسافر کوير در تاريخ شنبه 10 دي 1384، ساعت 16:31 ويرايش شده است.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382
مجموع ارسالها: 702
ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 16:28
 4 سال و 7 ماه پيش

فكر مي كنم 4 بر 2 تمام شد.
اكثر طرفداران پرسپوليس دوست داشتن بيشتر گول بخوره
تا شايد مسوولين زودتر كاري بكنن. Brick wall

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1952
ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 16:33
 4 سال و 7 ماه پيش

تهران IranSport.Net - علي پروين پس از باخت برابر فجر سپاسي از تيم فوتبال پرسپوليس خداحافظي كرد. علي پروين پس از پايان ديدار دو تيم پرسپوليس و فجر شهيد سپاسي گفت: به شما اطمينان مي‌دهم كه ديگر من را روي نيمكت پرسپوليس نخواهيد ديد. پروين درباره‌ي شكست امروز در برابرفجر سپاسي تصريح كرد : نمي‌دانم چرا اين طور شده است واقعا اين سوالي بزرگ در ذهن من ايجاد كرده است.
وي در مورد غيب شيث رضايي و حضور بهروز رهبري فرد و فنايي در تركيب امروز گفت: شيث در هفته‌ي گذشته بازي ضعيفي از خود به نمايش گذاشت و با توجه به تمريناتي كه امروز انجام داده بوديم تصميم گرفتيم كه از رهبري فرد و فنايي استفاده كنيم.
وي با حالت تمسخر آميز گفت: امروز با 11 بي معرفت رو به رو بودم واقعا از آن‌ها ممنونم!.

1
1
0
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 17:53
 4 سال و 7 ماه پيش

اتفاقا خود پروين مقصر بود.
رهبري فر كه در كند بودن معروفه رو در برابر بازيكنان جوان و دونده گذاشته بود و
در حالي كه محمدي و كريمي در دروازه خوب كار مي كنند فنايي را گذاشت تا آبروي خود را ببرد. Applause

1
1
0
armoaznآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384
مجموع ارسالها: 1276
ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 18:57
 4 سال و 7 ماه پيش

مسافر کوير نوشته بود:
تهران IranSport.Net - علي پروين پس از باخت برابر فجر سپاسي از تيم فوتبال پرسپوليس خداحافظي كرد. علي پروين پس از پايان ديدار دو تيم پرسپوليس و فجر شهيد سپاسي گفت: به شما اطمينان مي‌دهم كه ديگر من را روي نيمكت پرسپوليس نخواهيد ديد. پروين درباره‌ي شكست امروز در برابرفجر سپاسي تصريح كرد : نمي‌دانم چرا اين طور شده است واقعا اين سوالي بزرگ در ذهن من ايجاد كرده است.
وي در مورد غيب شيث رضايي و حضور بهروز رهبري فرد و فنايي در تركيب امروز گفت: شيث در هفته‌ي گذشته بازي ضعيفي از خود به نمايش گذاشت و با توجه به تمريناتي كه امروز انجام داده بوديم تصميم گرفتيم كه از رهبري فرد و فنايي استفاده كنيم.
وي با حالت تمسخر آميز گفت: امروز با 11 بي معرفت رو به رو بودم واقعا از آن‌ها ممنونم!.

محض اطلاع دوستان گرامي اقاي پروين کلا از دنياي فوتبال خداحافظي کردند! Applause
تبريک و تسليت به دو دوست! Dancing Crying or Very sad

1
1
0
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 19:19
 4 سال و 7 ماه پيش

مگر ميشه ؟ Mr. Green

1
1
0
armoaznآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384
مجموع ارسالها: 1276
ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 19:24
 4 سال و 7 ماه پيش

فلفلو نوشته بود:
مگر ميشه ؟ Mr. Green

والا ديشب تو اخبار سراسري گفت خودشو هم نشون داد
و خيلي هم جالب گفت لحن اينطور بود که انگار همه از دستش راحت شدن! Mr. Green
ببين شيرازيها نميکنن نميکنن وقتي هم يه کاري ميکنن در سطح تيم ملي! Applause
يعني يه کاري کردن که کلا از دنياي فوتبال خداحافظي کنه Laughing

1
1
0
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 19:32
 4 سال و 7 ماه پيش

«همين‌ تماشاگران‌ من‌ را پروين‌ کرده‌اند و حالا هم‌ با هو کردن‌ مى‌خواهند من‌ نباشم‌ که‌ به‌ خواسته‌ آنها احترام‌ مى‌گذارم‌ و مى‌روم!» على‌ پروين، مدير فنى‌ و سرمربى‌ پرسپوليس‌ ضمن‌ بيان‌ اين‌ مطلب‌ گفت: «از اين‌ به‌ بعد بازى‌هاى‌ پرسپوليس‌ را در منزل‌ تماشا مى‌کنم‌ و با برد اين‌ تيم‌ خوشحال‌ و با شکست‌ آن‌ ناراحت‌ مى‌شوم. ديگر نه‌ در باشگاه‌ قدم‌ مى‌گذارم‌ و نه‌ در زمين‌ تمرين‌ و هيچ‌کس‌ مرا در محيط‌هاى‌ ورزشى‌ نخواهد ديد و اين‌ آخرين‌ بارى‌ بود که‌ در ورزشگاه‌ حضور داشتم!»
او افزود: «سال‌ 66 وقتى‌ مصاحبه‌ کردم‌ و گفتم‌ ديگر بازى‌ نمى‌کنم‌ همه‌ فکر کردند با آنها شوخى‌ دارم، اما همگان‌ ديدند که‌ من‌ بازى‌ نکردم‌ و حالا هم‌ مردانه‌ مى‌گويم‌ ديگر نخواهم‌ بود و از فوتبال‌ خداحافظى‌ خواهم‌ کرد. من‌ 25 قهرمانى‌ براى‌ پرسپوليس‌ آوردم‌ که‌ ديگر هيچ‌ فردى‌ نمى‌تواند اين‌ عناوين‌ را تکرار کند». مديرفنى‌ پرسپوليس‌ تصريح‌ کرد: «دست‌ آقاى‌ معدنچى‌ و ديگر بازيکنان‌ تيم‌ درد نکند که‌ اسم‌ خودشان‌ را گذاشته‌اند فوتباليست! تا به‌ حال‌ سابقه‌ نداشته‌ پرسپوليس‌ اين‌ طور ببازد، بازيکنان‌ من‌ را کاملاً‌ نااميد کردند و دست‌ همه‌ آنها درد نکند. اگر مى‌توانستم‌ و چاره‌ داشتم‌ همه‌ تيم‌ را همين‌ الان‌ اخراج‌ مى‌کردم‌ و يازده‌ بازيکن‌ اميد را مى‌آوردم‌ و راهى‌ مسابقات‌ مى‌کردم!»
پروين‌ در پايان‌ خاطرنشان‌ کرد: «هرچه‌ فرياد زدم‌ پول‌ ندادند، حالا شايد با آمدن‌ مربى‌ خارجى‌ و رفتن‌ من‌ مشکلات‌ مالى‌ حل‌ شود و تيم‌ نتيجه‌ بگيرد و مشخص‌ شود مشکل‌ تيم‌ حضور من‌ بوده‌ است! راستى‌ روزنامه‌نگارانى‌ که‌ هر روز و هر شب‌ از من‌ انتقاد مى‌کردند، ديگر راحت‌ خواهند بود و از اين‌ پس‌ بايد به‌ دنبال‌ سوژه‌هاى‌ ديگرى‌ ب

1
1
0
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 19:38
 4 سال و 7 ماه پيش

همه‌ چيز درباره‌ بازى‌ پرسپوليس- بايرن‌مونيخ‌
صبح‌ روز پنجشنبه‌ و قبل‌ از اينکه‌ قرارداد نهايى‌ ميان‌ دوباشگاه‌ پرسپوليس‌ و بايرن‌مونيخ‌ به‌ امضا برسد محمدحسن‌انصارى‌ فرد اين‌ موضوع‌ را با محمد دادکان‌ و على‌آبادى‌ در ميان‌ گذاشت. رئيس‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ علاوه‌ بر استقبال‌ از برگزارى‌ چنين‌ ديداري، حمايت‌ همه‌ جانبه‌ اين‌ سازمان‌ را براى‌ برگزارى‌ آبرومندانه‌ و هر چه‌ بهتر اين‌ ديدار اعلام‌ کرد. همچنين‌ شوراى‌ تأمين‌ استان‌ پس‌ از برگزارى‌ يک‌ جلسه‌ فوق‌العاده‌ موافقت‌ خود را با برگزارى‌ اين‌ ديدار در تاريخ‌ 23 دى‌ ماه‌ اعلام‌ داشت.
رفعتى‌ داور بازى‌
باشگاه‌ پرسپوليس‌ پس‌ از قطعى‌ شدن‌ زمان‌ و مکان‌ برگزارى‌ اين‌ ديدار به‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ و کميته‌ داوران‌ پيشنهاد کرد، قضاوت‌ اين‌ مسابقه‌ بر عهده‌ بابک‌ رفعتى‌ باشد. رفعتى‌ داور ايرانى‌الاصل‌ حاضر در آلمان‌ که‌ مسابقات‌ بوندس‌ليگا را قضاوت‌ مى‌کند به‌ دليل‌ آشنايى‌ با زبان‌ ايرانى‌ و آلمانى‌ مى‌تواند به‌ خوبى‌ با بازيکنان‌ دو تيم‌ ارتباط‌ برقرار کند.
ستاد ويژه‌ تشکيل‌ شد
پس‌ از مثبت‌ بودن‌ جواب‌ باشگاه‌ بايرن‌مونيخ‌ به‌ پيشنهاد باشگاه‌ پرسپوليس، ستاد ويژه‌اى‌ در اين‌ باشگاه‌ تشکيل‌ شد. اين‌ ستاد براى‌ هماهنگى‌ هر چه‌ بهتر برگزار شدن‌ مسابقه‌ فوق‌ تلاش‌ خواهد کرد.
قرارداد همکارى‌ با رومينيگه‌
پس‌ از برگزارى‌ ديدار تيم‌هاى‌ پرسپوليس‌ و بايرن‌مونيخ، کارل‌ هاينس‌ رومينيگه‌ نايب‌ رئيس‌ باشگاه‌ بايرن‌مونيخ‌ در نشستى‌ که‌ با محمدحسن‌ انصارى‌فرد خواهد داشت، پيرامون‌ قرارداد همکارى‌ بين‌ دوباشگاه‌ به‌ بحث‌ و تبادل‌ نظر خواهد پرداخت. پيش‌نويس‌ همکارى‌ اين‌ دو باشگاه‌ آماده‌ شده‌ و پس‌ از بررسى‌ دو طرف‌ قرارداد نهايى‌ همکارى‌ همه‌ جانبه‌ ميان‌ دو باشگاه‌ امضا خواهد شد.
پرسپوليس‌ جايگزين‌ تيم‌ اوکراينى‌ شد
تيم‌ فوتبال‌ بايرن‌مونيخ‌ قرار بود پس‌ از پايان‌ اردوى‌ 10 روزه‌اش‌ در دبى‌ راهى‌ اوکراين‌ شودتا يک‌ بازى‌ دوستانه‌ و تدارکاتى‌ با تيم‌ شاختاردونتسک‌ اين‌ کشور انجام‌ دهد اما پس‌ از منتفى‌ شدن‌ مسابقه‌ فوق‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ توانست‌ با پيشنهاد مناسب‌ خود بايرنى‌ها را راضى‌ به‌ حضور در ايران‌ کند.
عوايد پرسپوليس‌
عوايد بليت‌فروشي، پخش‌ تلويزيوني، تبليغات‌ دور زمين‌ و گرفتن‌ اسپانسر ويژه‌ براى‌ اين‌ مسابقه‌ مزيت‌هايى‌ است‌ که‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ از برگزارى‌ ديدار با بايرن‌مونيخ‌ به‌ دست‌ خواهد آورد. البته‌ نيمى‌ از درآمد موارد فوق‌ به‌ صرف‌ هزينه‌ آمدن‌ بايرن‌مونيخ‌ به‌ ايران‌ مى‌شود.
بى‌اطلاعى‌ سايت‌ بايرن‌ از اين‌ ديدار
در حالى‌ که‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ خبر از قطعى‌ شدن‌ ديدار اين‌ تيم‌ برابر بايرن‌مونيخ‌ در تاريخ‌ 23 دى‌ ماه‌ داده‌ است‌ سايت‌ اينترنتى‌ باشگاه‌ بايرن‌مونيخ‌ که‌ بسيار معتبر است‌ و تمامى‌ اخبار اين‌ تيم‌ را به‌ سرعت‌ منتشر مى‌کند هيچ‌ اشاره‌اى‌ به‌ برگزارى‌ ديدار فوق‌ نکرده‌ است!
هواپيماى‌ اختصاصى‌
کاروان‌ تيم‌ بايرن‌مونيخ‌ آلمان‌ براى‌ برگزارى‌ اين‌ مسابقه‌ با 45 بازيکن‌ و همراه‌ با يک‌ هواپيماى‌ اختصاصى‌ و با تمامى‌ ستارگان‌ خود راهى‌ ايران‌ خواهد شد. Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall

1
1
0
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 19:41
 4 سال و 7 ماه پيش

پيرواني: گونش‌ هم‌ بيايد مشکل‌ آنها حل‌ نمى‌شود نمى‌دانم‌ چرا پرسپوليس‌ "مريض" است؟!
«مى‌دانستم‌ دفاع‌ پرسپوليس‌ کند و سنگين‌ عمل‌ خواهد کرد و قبل‌ از بازى‌ به‌ مهاجمان‌ خود گفتم‌ بايد سرعتى‌ کارکنند تا پيروز شويم» غلامحسين‌ پيرواني، سرمربى‌ تيم‌ فجرسپاسى‌ پس‌ از پيروزى‌ جالب‌توجه‌ تيمش‌ در مقابل‌ پرسپوليس، ضمن‌ بيان‌ مطلب‌ فوق‌ افزود: نبودن‌ کريم‌ باقرى‌ که‌ به‌ خوبى‌ دفاع‌ پرسپوليس‌ را اداره‌ مى‌کند، به‌ ما کمک‌ زيادى‌ کرد تا با سرعت‌ مهاجمانمان‌ شکست‌ سنگينى‌ را به‌ حريف‌ تحميل‌ کنيم. پيروزى‌ ما در اين‌ مسابقه‌ شانسى‌ نبود، بلکه‌ به‌خاطر دو شکست‌ قبلى‌ پرسپوليس‌ و بى‌روحيه‌ بودن‌ بازيکنان‌ اين‌ تيم‌ توانستيم‌ سه‌ امتياز را کسب‌ کنيم.
شايد اگر 10 بازى‌ ديگر با پرسپوليس‌ برگزار کنيم‌ نتوانيم‌ آنها را با چنين‌ شکستى‌ مواجه‌ نماييم.
وى‌ افزود: ما به‌ تيم‌ پول‌ کمى‌ مى‌دهيم‌ اما به‌موقع‌ پرداخت‌ مى‌کنيم. پرسپوليس‌ مريض‌ است‌ و بازيکنان‌ اين‌ تيم‌ هيچ‌ انگيزه‌اى‌ براى‌ بازى‌ کردن‌ ندارند. من‌ نمى‌توانم‌ دليل‌ بيمارى‌ اين‌ تيم‌ را بگويم‌ اما مطمئنم‌ با آمدن‌ گونش‌ يا يک‌ مربى‌ خارجى‌ ديگر هم‌ مشکلات‌ اين‌ تيم‌ حل‌ نمى‌شود!
پرسپوليس‌ بايد به‌ دنبال‌ داروى‌ مريضى‌ تيم‌ خود باشد تا هرچه‌ سريعتر بازيکنان‌ اين‌ تيم‌ براى‌ حضور در مسابقات‌ انگيزه‌ لازم‌ را به‌دست‌ آورند. پيروانى‌ در پايان‌ پيرامون‌ انتقاداتى‌ که‌ از معدنچى‌ مى‌شود تصريح‌ کرد: معدنچى‌ زمانى‌ که‌ در فجر بود بهترين‌ بازى‌ها را براى‌ من‌ انجام‌ مى‌داد اما به‌دليل‌ برخورد بدى‌ که‌ در پرسپوليس‌ با او شده، وى‌ ديگر روحيه‌ بازى‌ کردن‌ را ندارد و بسيار بى‌انگيزه‌ وارد زمين‌ مى‌

1
1
0
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 19:44
 4 سال و 7 ماه پيش

در حاشيه‌ ديدار پرسپوليس- فجر سپاسى‌ پروين، تيمت‌ را بردار و برو
ديدار پرسپوليس‌ و فجرسپاسى‌ آبستن‌ حوادث‌ بسيارى‌ بود و عکس‌العملهاى‌ تماشاگران‌ صحنه‌هاى‌ جالبى‌ را در ورزشگاه‌ خلق‌ کرد که‌ ماحصل‌ آن‌ را برايتان‌ به‌ رشته‌ تحرير درآورده‌ايم:
سلطان‌ در محاصره‌ خبرنگاران‌
با توجه‌ به‌ اينکه‌ على‌ پروين‌ مدعى‌ شده‌ بود درصورت‌ باخت‌ پرسپوليس‌ با رسانه‌ها صحبت‌ نمى‌کند، گزارشگران‌ شبکه‌هاى‌ مختلف‌ تلويزيون‌ باحضور در راهرو ورزشگاه‌ سلطان‌ را قبل‌ از آغاز مسابقه‌ «گير» انداخته‌ و با وى‌ صحبت‌ کردند. اغلب‌ سئوالات‌ آنها در مورد وضعيت‌ سنول‌ گونش‌ و ناصر ابراهيمى‌ بود.
شعار عليه‌ فنايى‌
هنگامى‌ که‌ فجر سپاسى‌ گل‌ دوم‌ خود را به‌ ثمر رساند، تماشاگران‌ پرسپوليس‌ نتوانستند خود را کنترل‌ کنند و با سردادن‌ شعار عليه‌ داود فنايى‌ خواهان‌ تعويض‌ اين‌ سنگربان‌ پراشتباه‌ شدند.
انصارى‌فرد در کنار فرزين‌
محمدحسن‌ انصارى‌فرد و محمدحسين‌ نژادفلاح‌ از جمله‌ حاضران‌ در ورزشگاه‌ بودند که‌ باحضور در جايگاه‌ ويژه‌ مسابقه‌ را تماشا کردند. نکته‌ جالب‌ در اين‌ ميان‌ نزديک‌ بودن‌ مديرعامل‌ پرسپوليس‌ به‌ آرش‌ فرزين‌ بود که‌ شايعات‌ فراوانى‌ را هم‌ برسر زبانها انداخته‌ بود.
پروين‌ «هو» شد
وقتى‌ فجرسپاسى‌ براى‌ سومين‌بار تور دروازه‌ پرسپوليس‌ را لرزاند، هواداران‌ خشمگين‌ اين‌ تيم‌ که‌ از شدت‌ خشم‌ روى‌ پاهاى‌ خود بند نبودند پروين‌ را مقصر اصلى‌ قلمداد کرده‌ و وى‌ را «هو» کردند به‌طورى‌ که‌ هرگاه‌ نمايشگر ورزشگاه‌ سلطان‌ را نشان‌ مى‌داد پرسپوليسى‌ها عليه‌ وى‌ موضع‌ مى‌گرفتند.
خوشحالى‌ بابت‌ نشستن‌ ابراهيمى‌
ناصر ابراهيمى‌ پس‌ از اينکه‌ پرسپوليس‌ با 3 گل‌ عقب‌ افتاد ترجيح‌ داد روى‌ نيمکت‌ بنشيند و ديگر کنار خط‌ نباشد. اين‌ حرکت‌ با خوشحالى‌ پرسپوليسى‌ها توأم‌ شد زيرا حضور ابراهيمى‌ در لب‌ خط‌ هيچ‌ سودى‌ برايشان‌ نداشت.
پروين، تيمت‌ را بردار و برو
پس‌ از پايان‌ نيمه‌ اول‌ گروهى‌ از هواداران‌ متعصب‌ و تندروى‌ پرسپوليس‌ خواهان‌ تغيير در کادر فنى‌ سرخپوشان‌ شده‌ و خطاب‌ به‌ آنها فرياد مى‌زدند: «پروين» تيمت‌ را بردار و برو.
داماد پروين‌ هم‌ بى‌نصيب‌ نماند
در بين‌ دونيمه‌ هنگامى‌ که‌ آرش‌ فرزين‌ قصد داشت‌ به‌ درون‌ رختکن‌ برود هواداران‌ پرسپوليس‌ عليه‌ وى‌ موضع‌ گرفته‌ و او را نيز از خشم‌ خود بى‌نصيب‌ نگذاشتند.
بوقچى‌ پاچه‌خوار
پس‌ از دريافت‌ چهارمين‌ گل‌ پرسپوليس‌ يکى‌ از بوقچى‌هاى‌ طرفدار على‌ پروين‌ براى‌ تشويق‌ وى‌ تلاش‌ فراوانى‌ کرد اما طرفداران‌ پرسپوليس‌ در پاسخ، وى‌ را به‌ «پاچه‌خواري» متهم‌ کردند.
دودستگى‌ ميان‌ مردم‌
از دقيقه‌ 75 به‌ بعد، طرفداران‌ پرسپوليس‌ به‌ دو گروه‌ تقسيم‌ شدند. عده‌اى‌ خواهان‌ حفظ‌ على‌ پروين‌ و تنبيه‌ بازيکنان‌ بودند اما اغلب‌ تماشاگران‌ اعتقاد داشتند بهترين‌ راه‌حل‌ براى‌ بهبود وضع‌ پرسپوليس‌ تغيير در کادر فنى‌ تيم‌ مى‌باشد.
انصارى‌فرد فرار کرد
در اواخر بازى‌ هنگامى‌ که‌ محمدحسن‌ انصارى‌فرد احساس‌ کرد ديگر کارى‌ از بازيکنان‌ پرسپوليس‌ ساخته‌ نيست‌ تصميم‌ به‌ ترک‌ ورزشگاه‌ گرفت‌ اما مردم‌ که‌ از ناکامى‌ تيم‌ خود به‌خشم‌ آمده‌ بودند خواهان‌ توضيح‌ وى‌ در اين‌ رابطه‌ شدند.
اين‌ سومين‌ ناکامى‌ پرسپوليس‌ از زمان‌ روى‌ کار آمدن‌ محمدحسن‌ انصارى‌فرد تلقى‌ مى‌شود.
گريه‌ کاظميان، اولادى‌ و سيدعباسى‌
طبق‌ سنوات‌ گذشته‌ بازار گريه‌ حسابى‌ داغ‌ بود و چند سرخپوش‌ در توجيه‌ ناکامى‌ تيم‌ خود به‌ اشک‌ پناه‌ آورده‌ بودند.
در اين‌ ميان‌ گريه‌ مهرداد اولادي، جواد کاظميان‌ و داود سيدعباسى‌ بيشتر به‌ چشم‌ مى‌آمد اما جالب‌ اينجا بود که‌ مردم‌ هيچ‌ اهميتى‌ به‌ اين‌ مسأله‌ نمى‌دادند.
بازيکن‌ بى‌غيرت‌ نمى‌خواهيم‌
هواداران‌ پرسپوليس‌ هنگام‌ خروج‌ از استاديوم‌ باصداى‌ بلند فرياد مى‌زدند.
«بازيکن‌ بى‌غيرت‌ نمى‌خواهيم» البته‌ برخى‌ از سرخپوشان‌ هم‌ به‌طور ويژه‌ مورد خطاب‌ قرار مى‌گرفتند زيرا نارضايتى‌ از آنها به‌ اوج‌ رسيده‌ بود.
پرسپوليسى‌ها مصاحبه‌ نمى‌کردند
اغلب‌ بازيکنان‌ پرسپوليس‌ هنگام‌ ورود به‌ رختکن‌ ورزشگاه‌ آزادى‌ ترجيح‌ دادند با شبکه‌هاى‌ تلويزيونى‌ مصاحبه‌ نکرده‌ و فعلاً‌ هيچ‌ موضعى‌ اتخاذ نکنند زيرا با اين‌ وضعيت‌ مشخص‌ نيست‌ چه‌ بلايى‌ برسر خود آنها خواهد آمد.

1
1
0
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 19:45
 4 سال و 7 ماه پيش

‌ انصارى‌فرد: تيم‌ دست‌ آقاى‌ استيلى‌ است‌
پس‌ از پايان‌ ديدار دو تيم‌ پرسپوليس‌ و فجرسپاسى‌ على‌ پروين‌ به‌ طور آشکار و صريح‌ اعلام‌ کرد که‌ بعد از اين‌ او را در فوتبال‌ نخواهيم‌ ديد.
محمدحسن‌ انصارى‌فرد مديرعامل‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ در اين‌باره‌ گفت: پروين‌ افتخار فوتبال‌ ايران‌ و باشگاه‌ پرسپوليس‌ است‌ و اصلاً‌ دوست‌ نداشتم‌ او با اين‌ شرايط‌ از تيم‌ جدا شود اما اگر او اينگونه‌ تصميم‌ گرفته، از اين‌ پس‌ تيم‌ در اختيار آقاى‌ استيلى‌ است‌ تا باشگاه‌ سرمربى‌ جديد را انتخاب‌ کند.
انصارى‌فرد در ادامه‌ در مورد استخدام‌ سنول‌ گونش‌ گفت: «ما روابط‌ سازمانى‌ خود را به‌ هر چيزى‌ ترجيح‌ مى‌دهيم، ما در مورد خريد گونش‌ هيچ‌ عجله‌ نمى‌کنيم. هول‌ نمى‌شويم. او بايد با شرايط‌ ما کنار بيايد در غير اينصورت‌ گزينه‌هاى‌ ديگر را انتخاب‌ مى‌کنيم.»
مديرعامل‌ پرسپوليس‌ پيرامون‌ شکست‌ روز گذشته‌ اين‌ تيم‌ مقابل‌ فجرسپاسى‌ افزود: اين‌ باخت‌ قلب‌ مرا شکست‌ اما نبايد در مورد آن‌ احساسى‌ تصميم‌ گرفت

1
1
0
فلفلوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 20:35
 4 سال و 7 ماه پيش

صحبتهاي پروين:

http://www.iransports.net/real/irib/parvin_1.ra

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 895
ارسال يکشنبه 11 دي 1384، ساعت 0:57
 4 سال و 7 ماه پيش

خوب همه نسبت به اين قضيه علاقه مند هستند ولي هيچکس نظر شخصي خودش رو ننوشت.درسته که پرسپوليس ديروز خوب نتيجه نگرفت،و البته اين نتيجه نگرفتن مربوط به دو سه سال اخير هست(حداقل)،ولي خوب به نظر من فقط با رفتن پروين که سمبل غيرت توي پرسپوليس بود کارا درس نميشه،پروين آدم کم اشتباهي نبود،بيشترين اشتباهش هم اين بود که همون باند قديمي رو دوباره روي کار آورد.ولي بايد قبول کنيم که بازيکناي ديروز واقعا همون بي معرفتهايي بودن که پروين گفته،بازيکناي پرسپوليس سال اول نيست که حقوقشون دير ميشه،بار اول نبود که شرايط مالي بد بود،ولي اينها اون پرسپوليسيهايي که بايد بودن ، نبودن!
به هر حال با رفتن پروين مشکلات پرسپوليس زياد تر هم ميشه ،البته من هم مثل همه دلم ميخواد يه پرسپوليس زلزله داشته باشيم،ولي با اين شرايط خيلي بعيد به نظر مياد.
اين وسط فقط سازمان تربيت بدني مقصر هست،اگه پرسپوليس و استقلال چند ساله که قهرمان نميشن مقصر اصلي سازمان هست،اگه پول نداره نبايد دوتا باشگاه بزرگ رو که از همه بيشتر به پول احتياج دارن مثلا اداره کنه،به هر حال کاراي ما ازين بهتر نميشه...

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
ارسال يکشنبه 11 دي 1384، ساعت 8:06
 4 سال و 7 ماه پيش

در پی افزایش بی سابقه نرخ سوانح جاده ای و هوایی در چند ماه اخیر و ناتوانی وزارت مربوطه در چاره اندیشی برای فرسودگی بیش از حد ناوگان نقلیه و جاده ها و همچنین احتمال استیضاح وزیر راه و ترابری از سوی مجلس، کارشناسان برای گزینه احتمالی رئیس جمهور برای تصدی این وزارتخانه، از بهروز رهبری فرد نام می برند. شایان ذکر است که این بازیکن در بازی پریروز تیمش مقابل فجر سپاسی شیراز، همه نگاهها رو به سوی خود جلب کرد. Mr. Green

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط عبود در تاريخ يکشنبه 11 دي 1384، ساعت 13:26 ويرايش شده است.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است [ نظر سنجي ] از اين 4 تيم کدام قهرمان جام ملت هاي آسيا مي شود؟
1
پاسخها: 14 بیننده: 705 نویسنده: wilson
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است ليگ برتر !
1
پاسخها: 75 بیننده: 3798 نویسنده: عبود
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است search هاي جالب در google
1
پاسخها: 8 بیننده: 1130 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است برانكو ايوانكوويچ در مراسم بدرقه تيم ملي فوتبال
1
پاسخها: 2 بیننده: 637 نویسنده: سياسفيد

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید