| نویسنده |
پیغام |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3472 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 دي 1384، ساعت 20:05 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
...
دست بر قضا آقای افشین پیروانی (کاپیتان سابق تیم پرسپولیس و برادر کوچکتر شاغلام) روی صندلی مجاور من نشسته بود... |
ما از گيرنده خودمون بازي رو ديديم. اتفاقا دوربين چندين بار افشين رو نشون داد. اما متاسفانه فکر کنم شما رو نشون نداد. يا شايد من حواسم نبوده به هر حال چه نشون بدند چه ندند، اينکه ميري ورزشگاه و تيم شهرمون رو تشويق ميکني واقعا جاي و تشکر داره. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3472 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 دي 1384، ساعت 21:31 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1952 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 30 دي 1384، ساعت 12:06 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| مسافر کوير نوشته بود: |
...
دست بر قضا آقای افشین پیروانی (کاپیتان سابق تیم پرسپولیس و برادر کوچکتر شاغلام) روی صندلی مجاور من نشسته بود... |
ما از گيرنده خودمون بازي رو ديديم. اتفاقا دوربين چندين بار افشين رو نشون داد. اما متاسفانه فکر کنم شما رو نشون نداد. يا شايد من حواسم نبوده به هر حال چه نشون بدند چه ندند، اينکه ميري ورزشگاه و تيم شهرمون رو تشويق ميکني واقعا جاي و تشکر داره. |
من مخلصم.
از همينجا از تمامي دوستان دعوت ميکنم که به ورزشگاه بيايند .من هم از تنهايي در ميام. خداييش خيلي فاز ميده!
در ضمن راجع به اون گلها که داور مردود اعلام کرد:
گل اول: مشکوک به آفسايد بود.(بايد در 90 قضاوت کنند)
گل دوم :قبل از ارسال توپ , توپ اوت شد.(اينو خودم به چشم ديدم)
گل سوم: يه جايي کار داشتم!واسه همين نديدم!
نکته قابل توجه اين بود که بلافاصله بعد از مردود اعلام شدن گل ها , کار گروههاي شير سماور و اگزوز خاور! شروع به فعاليت ميکردند!و ديگر اينکه نام خانوادگي داور بسيار مورد توجه تماشاگران قرار گرفته بود و داور را مورد عنايت قرار ميدادند!
ماشين گلزني فجر به شدت راه افتاده!در هر بازي 3-4 تا گل ميزنند.اين نشان از اعتماد به نفس بالاي بازيکنان است.ديروز انگار نه انگار که دارند با فولاد بازي ميکنند.مثل يک بازي دست گرمي بود!بازيکنان فجر هر وقت اراده کردند به گل رسيدند.براي تمامي بازيکنان آرزوي موفقيت داريم.
باز هم ميگم, اگه پايه باشيد از هفته هاي ديگه با هم به ورزشگاه بريم. |
_________________ هنوز يار تو هستم....خالي بستم!
به هيشکي دل نبستم......خالي بستم! 
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 30 دي 1384، ساعت 12:33 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1952 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 30 دي 1384، ساعت 13:30 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
عبود جان به نظرت 5 تا گل کمه؟
فکر کنم فولاد بايد بره سراغ يه مربي بزرگ بين المللي.انصافا تيمي که شامل نصف بازيکنان تيم ملي ميشه بايد يه مربي بزرگ داشته باشه.خدا کنه تا زمان مسابقات جام باشگاههاي آسيا فولاد به شرايط آرماني برگرده. |
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 بهمن 1384، ساعت 9:05 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5003 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 بهمن 1384، ساعت 11:16 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 01 بهمن 1384، ساعت 11:47 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 01 بهمن 1384، ساعت 11:51 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5003 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 بهمن 1384، ساعت 16:24 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
شاغلام ميتوانست ببرد و تا تيمش به رتبه چهارم جدول بيايد، ولي ...
امروز بي ترديد شاغلام محبوبترين مرد ورزشي شيرازه. روزنامه شرق، ديروز صفحه اي را به طور کامل به شاغلام اختصاص داده بود.
شاغلام! درسته هنوز دفاع نکردم، ولي دوست داريم!
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 11 بهمن 1384، ساعت 16:30 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
1- هر لحظه كه فرصت باشد فيلم مي بينم يا جزوه مي خوانم. من وقتم را كاملاً صرف فوتبال و اين تيم كردم. دامداري بزرگي دارم و زمين كشاورزي. همه آنها را كنار گذاشته ام و قيدشان را زده ام تا همه وقتم را صرف فوتبال كنم.
2- من كه به بازيكنان مي گفتم از دقيقه ۷۵ به بعد اوت دستي بيندازند، اما الان تيم ها از دقيقه يك اوت دستي مي اندازند. كساني كه از من ايراد مي گرفتند كه سيستمش اوت دستي است خودشان استاد اوت دستي شده اند.
3- هيچ تيمي براي بازيكنان من نقشه نكشد، امسال آنها فروشي نيستند و مي خواهم دو سه سال ديگر با آنها قهرمان ايران شوم.
علي خماند: مي گويند اين قدر دوست داشتني است كه علي سامره و فراز فاطمي و داوود سيدعباسي و چند بازيكن ديگر كه از فجر به تيم هاي بزرگ رفته اند، مي خواهند دوباره به اين تيم بازگردند تا زير نظر او دوباره بازي كنند. غلام پيرواني معروف به شاغلام يكي از سوپراستارهاي ليگ است كه خيلي ها برنامه ۹۰ را فقط براي شنيدن جملات شيرين او تماشا مي كنند.او تنها مربي اي است كه در ليگ برتر از كار بركنار نشده و در پنج دوره ليگ برتر ايران روي نيمكت فجر نشسته. گفت وگوي ما هم دقيقاً از همين جا شروع شد:
» در پنج فصل گذشته همه تيم ها لااقل يك مربي عوض كرده اند. اما فجرسپاسي همچنان با شما ادامه مي دهد. مثل اينكه از كار در فجر خسته نمي شويد.
من تقريباً آمارش را دارم در پنج دوره ليگ حدود ۱۰۰ مربي حضور داشتند و بين آنها فقط من بوده ام كه در تيم خود مانده ام. عاشق كارم هستم، به مربي گري علاقه دارم و هيچ وقت از كاري كه مي كنم نااميد نمي شوم. هميشه اميدوار هستم و اول هر فصل اين شعر را مي خوانم نا برده رنج گنج ميسر نمي شود، مزد آن گرفت جان برادر كه كار كرد.
» خب، بقيه مربيان هم كار مي كنند، پس چرا مثل شما مزد كارشان را نمي گيرند؟ فرمولي براي موفقيت داريد؟
تقريباً اكثر مربيان مزد كار خود را گرفته اند، اما رمز كار من اين است كه به كادر فني ام شخصيت و فرصت كار مي دهم. من يك مربي بدنساز دارم به نام بهنام زارع كه بيشتر كار تيم بر دوش او است. من به دستيارانم به عنوان شركاي خود نگاه مي كنم و اعتقاد دارم كار مربي گري گروهي است. ولي بزرگ ترين رمز كاري ما صداقتي است كه بين ما وجود دارد. در تيم ما زيرآب زني و تفرقه معنا ندارد.
» از كدام سال مربي گري تان در اين پنج فصل لذت برديد؟
سال دوم كه قهرمان جام حذفي ايران شديم و در ليگ مقام چهارم را به دست آورديم تا بهترين تيم شهرستاني شويم. امسال نيز براي من لذت خاص خودش را داشت چون همه مهره هايم رفته بودند و هر كجا مي رفتم مي شنيدم كه مي گفتند تيم شاغلام سقوط مي كند اما با همين بازيكنان گمنام سال بسيار خوبي را رقم زديم.
» شما هميشه از بضاعت كم فجر سپاسي مي گوييد ولي با همين بضاعت كم هم پنج فصل در اين تيم مانده ايد. شما چه هنري داريد كه مربيان ديگر ندارند؟
همه مربيان به نوعي حق خود را گرفته اند و من شاگرد آنها هستم. ولي من بلندپرواز نيستم و به حد بضاعتم قدم بر مي دارم. بي دليل تيم خودم را بزرگ نمي كنم و به جاي هشت ساعت، ۱۶ ساعت كار مي كنم تا كمبودها را جبران كنم.
» هزينه اين فصل تيم شما چقدر است؟
۶۵۰ ميليون تومان.
» امسال هزينه هايتان بيشتر نشده؟
شده، وقتي تيم برنده شود، بچه ها پاداش مي خواهند و براي همين هزينه اين فصل ما بالا رفته است.
» براي تيمي كه مي خواهد قهرمان شود پول چقدر موثر است؟
خيلي زياد. پول شايد ۷۰- ۶۰ درصد در قهرماني يك تيم تاثيرگذار باشد. وقتي پول باشد مي تواني هر ابزاري كه بخواهي تهيه كني، تيم ما وقتي ۲۹ امتياز مي گيرد به خاطر بضاعت كمي كه داريم بايد از بچه ها ممنون هم باشيم، اما اگر ابزار كافي داشته باشيم ديگر ۲۹ امتياز چندان امتياز خوبي نيست و توقعات بالا مي رود. بودجه در يك تيم خيلي مهم است. مثلاً همين تيم محبوب شما چلسي كه اكنون همه از آن حرف مي زنند، آنها پول دارند و با قدرت حرف مي زنند. آن روز مصاحبه مورينيو را خواندم، واقعاً مغرور شده است. اين غرور به غير از توانايي بالاي مورينيو به قدرت مالي آبراموويچ هم بستگي دارد. آنها هر كسي را كه اراده مي كنند مي خرند. وقتي پول داشته باشي قهرماني راحت تر است. تيم هايي مثل فجر، ملوان، شموشك معضل بودجه دارند و هميشه ما بايد بيشتر زحمت بكشيم تا بازيكنانمان را تقديم تيم هاي پولدار كنيم.
» پس مي پذيريد كه پول در فوتبال حرفه اي اهميت زيادي دارد؟
صد درصد، مطمئن باشيد پول نباشد تيم سازنده اي چون فجر هم نابود مي شود. ما اگر مهره داشتيم سال ها قهرمان ايران مي شديم.
تيم هاي ديگر بازيكنان من را مي گيرند و قهرمان مي شوند و ما نمي توانيم آنها را نگه داريم. رجب زاده، وزيري، رحمتي، معدنچي، عليزاده، سياوش اكبرپور، سيدعباسي، فاطمي، سامره و... اينها اگر مي ماندند ما سال ها مدعي ليگ بوديم. نبوديم؟
» اين نفرات همه قهرماني را تجربه كرده اند.
به هر حال زندگي ما هم اين است كه بسازيم و بروند.
» چه سياستي در تيم شما وجود دارد كه بدون پول بازيكنانتان خيلي راحت با شما كنار مي آيند؟
بازيكنان مي دانند فجرسپاسي پول زيادي ندارد ولي سكوي پرتاب است.
» براي قهرماني، به جز پول چه ابزارهاي ديگري لازم است؟
فوتبال به ما نشان داده است كه پول به تنهايي باعث موفقيت نمي شود. فوتبال يك كار گروهي است و همه چيز را با هم مي خواهد. نه شور شور نه مثل ما بي نمك. اكنون يك تيم دسته اولي لااقل يك ميليارد هزينه مي كند و ما داريم شاهكار مي كنيم كه با ۶۵۰ ميليون تومان تيم را نگه مي داريم.
» چقدر بودجه نياز داريد تا قهرمان ليگ شويد؟
هيچ كس نمي تواند قول قهرماني دهد اما من با همين تيم تا به حال يك بار قهرمان حذفي و يك بار هم نايب قهرمان شدم.
» امسال تيم خوبي داريد، نداريد؟
از تيم گذشته ام هشت بازيكن رفته اند، تا آمدم بجنبم رفتم ته جدول. با زحمت تيم را جمع و جور كردم. به بازيكنان مي گفتم باخت براي من است و برد براي شما است. بدي تيم من فقط اين است كه بازيكنان مي روند، ما نهايتاً به معدنچي مي توانستيم ۴۰ ميليون تومان بدهيم ولي او از پرسپوليس براي دوسال ۲۵۰ ميليون تومان گرفته است. من هم وقتي مي بينم اين پول ها را به شاگردانم مي دهند مجبور مي شوم از آنها جدا شوم.
» اگر يك ميليارد بودجه داشته باشيد قول قهرماني مي دهيد؟
... اگر اين تيم را بتوانم نگه دارم سال هاي آينده، فجر را يكي از مدعيان قهرماني ليگ برتر بدانيد.
» شما اين بازيكنان را از كجا پيدا مي كنيد!
شهرستان هاي استان فارس، اسلامشهر، شهريار و... مي آيند اينجا تست مي دهند. من بازيكنان جديد را از بين ۱۵۰ بازيكن انتخاب كردم. به هر حال وقتي پول نداشته باشي بايد كار كني!
» مي گويند چون تيم شما نظامي است بازيكنان راحت به فجر مي آيند.
به هيچ وجه، كار ما را با اين حرف ها زير سئوال نبريد. من به غير از هاشم بيگ زاده ديگر بازيكن سرباز ندارم.
اين تيم زحمت ما است و با اين برچسب ها كارم را خراب نكنيد. صبري، پورغلامي، رضايي، دهقان، غلامرضا رضايي، آشنا، مجتبي رضايي، نيساني همه اينها را خودم پيدا كردم. من بازيكن سرباز ندارم.
» چند بازيكن از اين گروه به تيم ملي مي روند؟
تا چند سال ديگر اكثر آنها ملي پوش مي شوند. ولي اكنون غلامرضا رضايي پتانسيل خوبي دارد تا ملي پوش شود. به برانكو، هاشم بيگ زاده را هم پيشنهاد مي كنم. او يك چپ پاي بي نظير است كه با پاي راست هم مي تواند شوت كند. برانكو فقط يك بار در اردو او را ببيند، آن وقت..
» بازيكنان شما كجا بازي مي كنند؟
خوابگاهي ساخته ايم و آنها در آنجا هستند. براي متاهل ها هم خانه رهن مي كنيم. همه آنها مي دانند كه ما به ساده زيستي عادت كرده ايم و بازيكنان بايد خودشان را با وضعيت ما هماهنگ كنند.
» چقدر به علم روز اعتقاد داريد؟
هر لحظه كه فرصت باشد فيلم مي بينم يا جزوه مي خوانم. من وقتم را كاملاً صرف فوتبال و اين تيم كردم. دامداري بزرگي دارم و زمين كشاورزي. همه آنها را كنار گذاشته ام و قيدشان را زده ام تا همه وقتم را صرف فوتبال كنم. از فوتبال دنبال ماديات هم نيستم. پس وقتي من همه چيز را كنار گذاشته ام به دنبال علم روز فوتبال هم هستم.
» اين شما بوديد كه سيستم اوت دستي را در فوتبال ايران راه انداختيد؟
من كه به بازيكنان مي گفتم از دقيقه ۷۵ به بعد اوت دستي بيندازند، اما الان تيم ها از دقيقه يك اوت دستي مي اندازند. كساني كه از من ايراد مي گرفتند كه سيستمش اوت دستي است اما خودشان استاد اوت دستي شده اند.
» الان هم بازيكني داريد كه جاي عليزاده را بگيرد و اوت دستي بيندازد؟
صبري اوت خوب مي اندازد، طباطبايي نيز قدرت خوبي براي پرتاب اوت دارد. اما اوت اندازي ذاتي است مثل گلزني.
» چقدر با سيستم اوت اندازي موافق هستيد.
من كه گفتم از دقيقه ۷۵ به بعد از سيستم اوت دستي استفاده مي كرديم. به عليزاده مي گفتم تا من نگفتم اوت نيندازد. اما الان تيم هاي اروپايي هم اوت دستي مي اندازند. به هر حال اين هم يك سيستم است. اگر يك مربي اروپايي اوت دستي را به فوتبال معرفي مي كرد، الان همه به به و چه چه مي كردند.
» اين سيستم چقدر در نتيجه گيري شما موثر بوده؟
شايد با اوت دستي ۵-۴ گل زده ايم، اسم تيم من بد دررفته است. واقعاً مغرضانه با ما برخورد مي كنند.
» فكر نمي كنيد عليزاده خصوصياتي غير از اوت اندازي هم داشت؟
عليزاده بازيكن خوبي است اما نمي دانم چرا اين روزها افت كرده، او با مربيان خوبي هم كار مي كند ولي افتي كه كرده قابل قبول نيست.
» چه شد كه در اين چند هفته اين قدر پيشرفت كرديد؟
خدا كمك كرد. البته من هنوز راضي نيستم و به اميد روزهاي بهتر هستم، چون اعتقاد دارم تيم ما بحران ها را پشت سر گذاشته و در اوج قرار دارد.
» سيستم تيم شما چيست؟
(۱-۲-۴-۳) البته در طول بازي تغييرش مي دهم، بستگي به بازي حريفان دارد.
» هميشه از يك مهاجم سرعتي استفاده مي كنيد؟
مهاجم سرعتي نعمت است و هميشه بوي گل مي دهد.
» چرا در جام حذفي باختيد؟
روز جمعه با فولاد بازي سنگيني انجام داديم، بلافاصله به ساري رفتيم. مي دانستم مي بازيم چون اگر از تمام توان استفاده مي كرديم بازي با ذوب آهن را از دست مي داديم. من احترام خاصي براي فدراسيون قائل هستم اما دو فصل است كه شخصيت جام حذفي را زير سئوال برده اند. اين جام در شأن خودش برگزار نمي شود. بازي ها بايد رفت و برگشت داشته باشد. اگر مي بينيد كه اروپايي ها يكشنبه ليگ را برگزار مي كنند و چهارشنبه جام حذفي را، هواپيماي اختصاصي دارند نه مثل ما كه پنج ساعت در فرودگاه مي مانيم كه حجاج بيايند و بروند.
» تا كي در فجر مي مانيد؟
تا وقتي صداقت باشد من هم هستم.
» پيشنهاد بهتري هم در اين مدت داشتيد؟
بازارگرمي نمي كنم اما خود آقاي جعفري هم مي داند كه من پيشنهادات بهتري هم داشتم. دو برابر فجر به من پول مي دادند اما نرفتم.
» مشكل شما با ميثاقيان چيست؟
ابومسلم ما را در جام حذفي برد، همه ناراحت بوديم و گريه مي كرديم. اكبر با بچه هايش شادي مي كرد. جلوي من خارجي مي رقصيد. من هم گفتم جنبه نداري، مگر نمي بيني بچه هايم دارند گريه مي كنند، بچه هايت را بردار و برو آن طرف برقص. آخرش هم گفتم اكبر به ابوالفضل(ع) واگذارت كردم. ان شاء الله به صباباتري ببازي.
» چه تيمي قهرمان ليگ مي شود؟
استقلال و سايپا و پاس مدعيان قهرماني هستند.
» كدام تيم بيشتر از همه شما را آزار داد.
شهيدقندي. آنها را برديم ولي واقعاً آنها اصولي كار مي كنند. برديم اما فشار زيادي به ما آورد.
» فكر مي كنيد آخر فصل رتبه چندم را كسب مي كنيد؟
هشتم يا نهم.
» با اين همه برو و بيا انتظار داريد هشتم شويد؟
گفتم كه واقع بين هستم. اول فصل كه همه مي گفتند تيم غلام پيرواني به دسته دو مي رود. الان شما به هشتم هم راضي نيستيد.
» در آخر فصل چند بازيكن از شما جدا مي شوند؟
هيچ كس. اجازه نمي دهم كسي از تيم من جدا شود.
» خب، هميشه عادت كرده ايم به اينكه آخر فصل بازيكنان تاپ شما را در تيم هاي مطرح ديگر ببينيم.
هيچ تيمي براي بازيكنان من نقشه نكشد، امسال آنها فروشي نيستند و مي خواهم دو سه سال ديگر با آنها قهرمان ايران شوم. بازيكناني هم كه از پيش من رفتند قراردادشان تمام شده بود وگرنه اجازه رفتن به آنها را هم نمي دادم.
» حتي اگر پيشنهاد خوبي هم داشته باشيد، بازيكنانتان را نمي فروشيد؟
من براي اين بازيكنان زحمت كشيدم، كدام مربي بازيكن ۱۹-۱۸ ساله را مقابل پرسپوليس و استقلال بازي مي دهد كه روي آنتن برود.
آنها بايد حواسشان باشد كي بودند و كدام مجموعه آنها را مطرح كرده.
» فكر مي كنيد با حفظ اين بازيكنان دو سه سال ديگر مي توانيد قهرمان ليگ شويد؟
اگر خدا بخواهد، حتماً مي شويم. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 12 بهمن 1384، ساعت 10:13 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 15 بهمن 1384، ساعت 15:31 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
فجر 0----برق 0 به نفع شيراز!
باز هم جاي همگي خالي بود.خيلي شلوغ بود.افشين هم بود.ولي من توي جايگاه نبودم!! |
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 27 بهمن 1384، ساعت 18:45 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
خیلی روز بدیه، فجر 3 بر صفر مقابل استقلال باخت! |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 27 بهمن 1384، ساعت 22:22 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| armoazn نوشته بود: |
خیلی روز بدیه، فجر 3 بر صفر مقابل استقلال باخت!  |
پر ورزشگاه از اين غربتي هاي طرفدار استقلال بود. خب معلومه بچه هاي فجر روحيه نداشتند. حيف شد بايد به پيشنهاد احسان عمل ميکرديم. بايد ميرفتيم ورزشگاه حتي اگه جاي خوب گيرمون نميومد. حداقل اين بود که ميشد سه چهار تا از بازيکنها و طرفدارهاي استقلال رو مجروح کنيم |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|