| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 09 شهريور 1384، ساعت 22:18 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
در اين موضوع اخبار جالب مثبت يا منفي مربوط به دولت دکتر احمدي نژاد قرار مي گيره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 09 شهريور 1384، ساعت 22:24 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
جوك «كيهان» درباره موبايل گوش به زنگ آقاي وزير
روزنامه «كيهان» در ستون «گفت و شنود» خود با تيتر «نشدني است!» نوشت:
گفت: يكي از وزراي جديد در برنامه تلويزيوني، شماره تلفن همراه خود را اعلام كرد و گفت اين تلفن همراه 24ساعته باز است و همه ميتوانند هر وقت خواستند، مستقيم با خودم صحبت كنند.
گفتم: مگر كار ايشان فقط پاسخ دادن به تلفن است.
گفت: خب! معلومه كه هر وزيري هزاران كار ضروري ديگر هم دارد!
گفتم: حالا فرض كنيم كه هر روز حداقل 500 نفر بخواهند با اين آقاي وزير تماس بگيرند و هركدام هم فقط 4 دقيقه صحبت كنند، فكرش را بكن، ميشود 2000 دقيقه!!
گفت: ولي تمام طول شبانهروز كه 1440 دقيقه بيشتر نيست، پس آقاي وزير بقيه وقت لازم را از كجا ميآورند؟
گفتم: چه عرض كنم؟! شخصي ميگفت من در شبانه روز 27 ساعت كار ميكنم! به او گفتند ولي يك شبانه روز فقط 24ساعت است و آن شخص پاسخ داد بله، خودم هم ميدانم! ولي بنده هر روز سه ساعت زودتر از خواب بيدار ميشوم!
http://www.baztab.com
ببينين آش چقدر شوره که آشپز هم متوجه شده! به نظر من بعضي از حرفهايي که الان زده مي شه و وعده هايي که داده مي شه اصلاً عملي نيست و يا نشون دهنده سادگي بيش از حد طراحاشونه يا براي ظاهر سازي و عوام فريبيه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 12 شهريور 1384، ساعت 17:01 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
قرار نيست همه كابينه يكجا به استانها بروند.
در پي انتقادات و ابهامات مطرحشده به حضور همزمان تمام وزرا در استانها، وزير كشور اظهار داشت: مسئله به اين شكل كه در جامعه مطرحشده، نخواهد بود و ممكن است تنها بخشي از اعضاي كابينه همزمان در استانها حاضر شوند.
وزير كشور در گفتوگو با خبرنگار «بازتاب» همچنين گفت: ما سعي داريم مرکزيت را در وزارتخانه از بين ببريم تا بتوانيم به برخي استانهاي دوردست هم امتيازاتي اعطا کنيم.
وي درخصوص چگونگي اعطاي اين امتيازات گفت: اين امتيازات در قالب سه محور تفويض قدرت، مديريت و اعتبارات صورت خواهد پذيرفت.
به گزارش خبرنگار «بازتاب» از کرج، پورمحمدي که در حاشيه حضور خود در مراسم سالگرد ارتحال آيتالله مدرسي در اين شهرستان حضور يافته بود، ادامه داد: اين که تفويضها بر مبناي چه روالي صورت خواهد پذيرفت، بستگي به نظريههاي کارشناسي دارد که در هر استان متفاوت عمل خواهد شد؛ زيرا ممکن است برخي استانها تنها نيازمند يک محور از تفويض اختيارها باشند و يا در يک استان هر سه محور مورد نياز باشد.
وي در پاسخ به اين مطلب که آيا وعده حضور کابينه در استانها، محقق خواهد شد، خاطرنشان کرد: اين برنامه آنگونه که در جامعه منتشر شده نخواهد بود بلکه ممکن است بخشي از کابينه در استانها حاضر شوند.
وي درخصوص استان شدن کرج، ضمن عدم رد اين طرح افزود: اين موضوع نيازمند کارشناسي بيشتر است.
http://www.baztab.com
لازم به ذکر است دکتر احمدي نژاد قبل و بعد از انتخاب شدن به عنوان رئيس جمهور، بارها وعده تشکيل دو هفته يک بار جلسات هيأت دولت در استانهاي مختلف کشور را داده بود. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 21 شهريور 1384، ساعت 18:29 |
|
 |
2 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
گزارش «بازتاب» از آخرين تحولات سفر رئيسجمهور به آمريكا
خبرنگار «بازتاب» گزارش داد: نگارش متن سخنان دكتر احمدينژاد در سازمان ملل توسط دكتر جواد وعيدي از معاونان دبير شوراي عالي امنيت ملي به پايان رسيده است.
بنا بر اين گزارش، برخلاف اخبار منتشره در برخي رسانهها مبني بر مشاركت حسن روحاني و كمال خرازي در نگارش متن سخنراني احمدينژاد، اين سخنراني به وسيله تيم جديد دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي تهيه شده و توسط جواد وعيدي به نگارش درآمده است.
بنابر رويه پيشين، متن سخنراني رئيسجمهور در سازمان ملل پيش از سفر هيأت ايراني به محضر رهبر انقلاب تقديم ميشود و رهبري نيز در ديدار رئيسجمهور با ايشان، قبل از سفر، رهنمودهاي لازم را به رئيسجمهور ارائه ميكنند.
در اين حال، با حذف علياكبر صالحي و غلامعلي خوشرو از هيأت اعزامي به سازمان ملل، هيچ يك از اعضاي تيم، سابقه حضور ديپلماتيك در سازمان ملل را ندارند و غير از منوچهر متكي كه پيش از اين، سفير ايران در دو كشور آسيايي بوده، هيچ يك از اعضاي تيم همراه، سابقه ديپلماسي حتي در سطح سفارت ندارند.
http://www.baztab.com |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9567 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 23 شهريور 1384، ساعت 14:47 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
و بد نيست چند تا از نظرات ملت رو هم ذکر کنيم!
تو را بخدا اينقدر تنور انتقاد به سفر نيويورك را داغ نكنيد كه مي ترسم تنور خود به خاكستر تبديل شده و اصل انتقاد نيز به علت كثرت لوث گردد. من از كارشناسان وزارت امور خارجه هستم كه در جريان سفر آقاي خاتمي به آلمان به علت مشغله زياد واقعا دو شب و دو روز نتوانستم بخوابم و روز سوم به علت بيخوابي و ضعف و متعاقب آن عارض شدن نوعي مسموميت راهي بيمارستان شدم. در سفر آقاي خاتمي جمع زيادي از به اصطلاح اصحاب فن و مديران سابقه دار حضور داشتند و من شخصا در چند ملاقات همراه آنان بودم. فكر مي كنيد محتواي مذاكرات چه بود و چه نصيب ما شد؟ اگر گمان مي كنيد كه از نمد ملاقاتها و مذاكرات توانستيم كلاهي بدوزيم اشتباه مي فرمائيد. اصلا مگر انجام ملاقات مساوي است با حفظ منافع ملي؟ اي كاش كه برخي از ملاقاتها - كه تعدادشان هم كم نيست- اصلا صورت نگيرد. راستي سفر آقاي خاتمي به نيويورك چه؟ فكر مي كنيد به غير از يك دو جلسه با ايرانيان و آنهم براي بدست آوردن دل آنها ثمر ديگري داشت. سرانجام موضوع پر طمطراق گفتگوي تمدنها كه در نيويورك مطرح شد به كجا كشيد و چرا سر از كشور اسپانيا و آنهم تحت عنوان اتحاد تمدنها در آورد؟ چرا شما به كارهاي ظاهري همراه با بوق و كرنا عادت داريد؟ . ... سفر آقاي احمدي نژاد به نيويورك علاوه بر شركت در بخش سران مجمع عمومي ملل متحد كه اگر چاشني آن يك سخنراني پر محتوي باشد كه بتواند چهره واقعي ملت و اصول و سياست هاي هيات حاكمه از جمله عدالتخواهي و صلح و دوستي اصولگرايان را به جهان نشان دهد كافي است. اگر احمدي نژاد بتواند به دنيا نشان دهد كه مردم دوستي يعني چه حتي اگر مردمان كشوري باشد كه دشمن غداره بند اوست كار مهمي كرده است. طوفان كاترينا فرصتي فراهم آورده است تا ميزان صلح طلبي و اينكه ما سر جنگ با كسي را نداريم با استفاده از اعلام كمك به مردمان سياه پوست ستمديده مستضعف به دنيا نشان دهيم و به هيات حاكمه متكبر آمريكا بفهمانيم كه منظور ما از انساندوستي يك منظور عام است كه مي تواند مردمان سرتاسر عالم را شامل شود ولو دشمن ما باشند. خوب, وجود چند مشاور دلسوز تحصيلكرده مي تواند در اين امر به احمدي نژاد ياري رساند كه شخصا اعتقاد دارم جمعي كه همراه وي است كفايت مي كند. هر ساله به همراه وزير امور خارجه جمع زيادي از وزارت خارجه از كارشنا و معاون و رئيس اداره گرفته تا مدير كل وي را ياري مي كنند و حال آنكه در اين سفر تنها معاون اروپا-آمريكاي آن وزارتخانه حضور دارد كه آنهم فردي تحصيلكرده با مدرك دكتراي علوم سياسي و سالها غور و تعمق و تحقيق در امر سياست خارجي مي باشد. دقت فرمائيد كه كل سفر را نمي توان در چند ملاقات منحصر كرد. رئيس جمهور مشاوراني در برخي ديگر از زمينه ها را نياز دارد كه لازم نيست حتما بايد فلان ويژگي را داشته باشند. وجود آقاي هاشمي ثمره و زريبافان در هيات مي تواند از اين دست باشد مطلب آخر اينكه ملاقات فيمابين روساي جمهوري و وزراي خارجه در حاشيه مجمع عمومي سالانه ملل متحد امري عادي و شدني است و برنامه ريزي ملاقات براي كمتر از اين دو مقام و آنهم در اين شلوغي دو-سه روزه امري غيرعادي است و من اين را حسب تجربه عرض مي كنم.
ضمن تشكر از ارائه چنين تحليلهايي‘ گمان مي كنم همان ملاكي كه خود نيز متذكر شده ايد "ملاك انتخاب اين دو به استانداري، نه قوم و قبيلهشان بوده است و نه دوري و نزديكي به من و خاندانم. بلكه آن دو را اصلح از ديگران يافتم" و از اين رو، طبيعي است نزديكترين افراد، كه نزديكترين تفكرات به رئيس جمهوري را دارند، انتخاب شوند نه تفكرات مخالف!
بازتاب سايت خبري مورد علاقه عده بسياري از جوانان است اما متاسفانه روندي منفي درباره دولت آقاي احمد نژاد در پي گرفته است .دوستان بزرگوار كسي با نقد منصفان همخالف نيست اما اينگونه قضاوت كردن صحيح است آيا انتظار داريد رئيس جمهور كساني غير از آنهايي كه خود به آنها اعتماد دارد منصوب كند ؟ آن هم با اين همه دشمنان كه داغ انتخاب نشدن را در دل دارند؟
تمام روساي جمهور سابق همين كار كردند ،مهم نتيجه كار است كه انشاتء الله به همت مسوولان و ياري مردم به سر منزل مقصود خواهد رسيد.
به بازتاب هم مشفقانه به عنوان يك جوان 26 ساله كه حتي در دور اول انتخابات طرفدار آقاي رئيس جمهور هم نبودم ،سفارش مي كنم بهانه دست دشمن ندهد و دوستان را نوميد نكند.
نقل از بازتاب (پيامهاي سانسور نشده کاربران!) |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 23 شهريور 1384، ساعت 21:34 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
از کابينه ۷۰ميليونی تا حلقه بسته نزديکان
روايت است كه يكي از ياران نزدیک امام علي عليهالسلام در مجلسي، از انتصاب دو تن از قريشيان به استانداري، انتقاد كرده بود كه ما علي را به خلافت نرساندیم كه قريشيان را به كارهاي بزرگ بگمارد و ولايتشان دهد.
اين خبر، به گوش حاکم مسلمانان و رئيس حكومت رسيد. علي عليهالسلام، او را به نزد خويش خواند و به هنگام ورودش به مجلس، گرمتر از هر زمان ديگري به استقبالش رفت و در كنار خويش نشاندش.
آن گاه، با يادآوري انتقاد او از انتصاب دو استاندار از قوم قریش، چنين فرمود: ملاك انتخاب اين دو به استانداري، نه قوم و قبيلهشان بوده است و نه دوري و نزديكي به من و خاندانم. بلكه آن دو را اصلح از ديگران يافتم و از اين رو، اگر شايستهتر از آنان، كسي را سراغ داري، معرفي كن كه همين امروز، حكم استانداريشان را صادر كنم و به جاي آن دو قريشي بفرستم.
من، اگر ميخواستم كارگزاران حكومتم را بر اساس روابط خويشاوندي تعيين كنم، دو پسرم، حسن و حسين ، را كه نزديكترين كسان من هستند را به كار حكومت ميگماردم؛ ولي هرگز اين كار را نكردم تا مردم به اين شبهه گرفتار نيايند كه علي، حكومت را ملك خويش پنداشته و آن را بين خويشان خود، تقسيم كرده است.
(نقل به مضمون)
نهمين دولت جمهوري اسلامي ايران، با شعارهاي عدالت محوري و اسلامگرايي، روي كار آمده و از اين جهت، انتظارات سنگيني را متوجه خويش ساخته است.
احمدينژاد با پشتوانه آراء ۲/17 ميليوني، اينك رئيس دولت ايران است و علاوه بر آنان كه به او رأي دادهاند، رسانهها و محافل سياسي طيف اصولگرا نيز از او حمايت ميكنند چه آنكه پيروزي احمدينژاد در انتخابات سوم تير به مثابه پيشي گرفتن اصولگرايان از رقباي سياسي خويش بوده است.
در چنين وضعيتي، بخشی از اصولگرايان پيرامون احمدينژاد، ميكوشند با ايجاد حاشيه امني براي دولت جديد، آن را ازهر گونه انتقادي مصون دارند.
با اين حال، در 5/1 ماه اخير كه احمدينژاد رسماً رياست جمهوري را تحويل گرفته و دولتش را نيز تشكيل داده است، اغلب انتقادات مطروحه درباره عملكردهاي احمدينژاد و دولتمردان او، از درون جبهه اصولگرايان بوده است چه آن كه اصلاحطلبان، هنوز نتوانستهاند پس از شكست بزرگ خويش، قدي علم كنند و سازوكار سياستورزي خويش را از نو به راه اندازند.
جالب اينجاست كه گروههاي حامي رئيسجمهور، به جاي آنكه نقدهاي مطرح شده را با آغوش باز پذيرا باشند و درباره آنان ترتيب اثر يا پاسخ قانعكننده دهند، منتقدان اصولگرا را به ضديت با منتخب مردم و پیوند با مافیای قدرت و ثروت متهم ميكنند.
اينان در حالي دم از علي عليهالسلام ميزنند و در همان حال، منتقدان را به چوب تهمت و افترا مينوازند كه علي عليهالسلام، با آغوش گشوده به استقبال منتقدان ميرفت و بي آن كه از ادبيات تهديد يا افترا بهره گيرد، به زبان منطق به آنان پاسخ می گفت.
حال سؤال اينجاست در شرايطي كه اينك با منتقدان اصولگرا، چنين برخوردهايي شود، فردا كه اصلاحطلبان نيز سر و سامان يابند و نقدهاي خويش را از سر گيرند، چه بر سر آنان خواهد آمد؟!
امام علي عليهالسلام، در انتصابات خويش، شايستهسالاري را به معناي واقعي كلمه اجرا ميكرد، به گونهاي كه در پاسخ به منتقد خويش، تصريح ميكند كه اگر او، افراد شايستهتري را براي تصدي پست استانداري سراغ دارد، معرفي كند تا بيدرنگ برايشان حكم صادر شود.
امام، كه كلامشان عين صدق بود و با هيچ كس هم تعارفي نداشتند، نگفتند اگر از فلان گروه و جناح يا فلان قوم و قبيله، كسي را سراغ داري، معرفي كن، بلكه صرفاً شايستگي افراد را ملاك قرار دادند.
ايشان در نفي قبيله گرايي و خويشاوند سالاري، حتي پسران خويش، حسن و حسين عليهما السلام، كه مرداني نامآور، نيكوكار و صاحب علم و تجربه بودند را به سمتهاي حكومتي منصوب نكردند تا هم درسي به حاكمان پس از خويش داده باشند و هم حكومت عدل خويش را از هر گونه شايبهاي منزه كنند كه فرمودهاند: «اتقوا من مواضع التهم» .
حال از آقاي احمدينژاد ميپرسيم كه ملاكهاي ايشان در انتصابها چه بوده است؟ آيا آقاي رئيسجمهور كه با شعارهاي اسلام محور و عدالتگرايانه به ميدان آمد، در گماردن افراد به پستهاي مهم حكومت، فارغ از گرايشهاي سياسي بوده يا آن كه ترجيح داده است در اين باره، سيره علي عليه السلام را فراموش كند و مديران خود را نه از ميان «شايستگان پرهيزكار» كه از بين «سفارش شدگان جناحها» يا «توصيهشدههاي برخي اشخاص» و نيز از ميان «دوستان آبادگراني» برگزيند!
راستي، آقاي احمدينژاد كه در بحبوحه رقابتهاي انتخابات شعار پاسخگويي را مطرح می كرد، پاسخي براي اين سؤال دارد كه نشانههاي كابينه 70 ميليونی را در كدام يك از بخشهاي دولت او بايد جستجو كنيم؟
آيا رواست كسي كه با شعار ارزشها بر كرسي رياست جمهوري نشسته است، مدام در حلقه عدهاي از شوراي شهريان و مديران شهرداري باشد و از حرم امام رضا علیه السلام در مشهد مقر سازمان ملل در نيويورك، آنان را با خود همراه سازد؟!
در این میان، انتصاب دو تن از معاونان شهرداری که قادر به کسب رای اعتماد برای پست وزارت نشدهاند، به سمت معاون اجرایی و دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا، منصوب کردن رئیس ستاد انتخاباتی و عضو شورای شهر به عنوان دبیر هیات دولت، انتصاب مشاور جوان شهرداری و عضو ستاد انتخاباتی به سمت مشاور رئیسجمهور و برگزیدن رئیس شورای شهر تهران به عنوان مشاور رئیسجمهور، از جمله اقداماتی است كه این شائبه را تقویت میکند، به ویژه آنکه به یاد آوریم چند تن از اطرافیان رئیسجمهور، علاوه بر آنکه توانستهاند برای خود، پستهایی را دست و پا کنند، برخی از اقوام خویش مانند باجناقهایشان را نیز به میدان آورده، سمتهایی را پیشکش آنها کردهاند!
آيا در همين سفر اخير به نيويورك كه ميتواند براي كشور بسيار مهم و فراتر از آن، «سرنوشتساز» باشد، آقاي احمدينژاد «تقواي فردي» و «صلاح عمومي» را رعايت كرده و بر اساس آن، شايستهترين افراد را براي انجام يك سفر تاريخي با خود به جمع سران كشورهاي جهان برده است؟
آيا آنان كه در اين سفر با احمدينژاد همراهند، در 30 ملاقاتي كه با رؤساي جمهور ديگر كشورهاي جهان در حاشيه اجلاس سران سازمان ملل برگزار ميشود، قادر به مذاکرات دیپلماتیک و دفاع از منافع ملي ايران هستند يا آن كه خويشاوندي سياسي آنان با رئيسجمهور، اين فرصت را به آنها بخشيده است كه بتوانند به نيويورك بروند و پس از يك دوره سخت مبارزات انتخاباتي، هوايي عوض كنند؟!
دولت جديد و در رأس آن احمدينژاد بايد متوجه اين معنا باشند كه اصولگرايان در نقد عملكرد ايشان، عزم راسخ دارند و آن را مصداق عيني دو فريضه امر به معروف و نهي از منكر ميدانند.
اين احتمال بسيار قوي است كه بخشهايي از اصولگرايان ديروز، در گذر زمان، آلوده قدرت و رياست شوند و از آنان به جز نامي از اصولگرايان باقي نماند.
بديهي است كه عمل اين افراد، همچنان به نام اصولگرايي ثبت خواهد شد و اين، براي اصولگرايان، هرگز قابل تحمل نيست. لذا نقد اين افراد دستور كاري است كه به هيچ روي قرار نيست از روي ميز اصولگرايان به ويژه اصولگرايان صاحب تريبون و رسانه، خارج شود.
همچنين، از آنجا كه هيچ انساني به ويژه در مسئوليتهاي مهم، عاري از خطا نيست و اين اصل در مورد احمدينژاد و دولتمردانش نيز صدق ميكند، اصولگرايان وظيفه خود ميدانند كه براي ياري رساندن به دولت، تيزي تيغ نقد خود را بیرحمانه متوجه عملكردهاي آنان كنند.
بديهي است، ميزان نقدپذيري دولت جديد و شخص احمدينژاد مي تواند يكي از ملاكهايي باشد كه مي توان با استناد به آن و مقايسهاش با سيره علوي، به عملياتي شدن شعارهاي ارزشگرايانه دولت نهم و رئيس آن، نمره داد.
«اصولگرايان، اگر اصولگرايان را نقد نكنند، اصولگرا نيستند و اصولگرايان اگر نقد اصولگرايان را نپذيرند، اصولگرا نيستند».
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9567 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 شهريور 1384، ساعت 13:34 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
آخرين خبرهاي دولت خاتمي ...
مدير يكى از مدارس استان خوزستان گفت: «بعد از گذشت يك سال، هنوز سرانه مدارس استان خوزستان پرداخت نشده است. مسئولان آموزش و پرورش مىگويند اين سرانه ديگر پرداخت نخواهد شد و ما فقط سرانه ۶ ماهه اول سال ۸۴ را پرداخت مىكنيم». اين در حالى است كه وزير سابق آموزش و پرورش در مراسم توديع خود مىگويد: «به جز معلمان خارج كشور، ما هيچ گونه بدهى به معلمان مدارس داخل كشور نداريم».
يكي از بينندگان «بازتاب» با ارسال اين مطلب، در پيامي نوشت: اين مورد تنها يکي از بدقوليهاي دولت محترم قبلي است؛ زيرا پس از اعتراضات و تحصنهاي سال قبل مدارس خوزستان بنا شد که همه مطالبات معلمان خوزستاني را بپردازند، اما نه تنها چنين نشد، بلکه تاکنون موارد ذيل پرداخت نشده تا سال تحصيلي جديد با تنش بيشتر از قبل در خوزستان اغاز شود:
1 - سرانه 6 ماهه دوم سال 83
2 - سرانه 6 ماهه اول 84
3 - پاداش مناطق محروم سالهاي 74 تا 79 در چهار شهرستان خوزستان (شوشتر، دزفول، باوي و رامهرمز)
4 - پاداش 176 ساعت ضمن خدمت سال 82
5 - ديون احکام کارگزيني
6 - کالا برگ سال 84
7 - حق الزحمه امتحانات خرداد 84
8 - حق الزحمه انتخابات رياست جمهوري
9 - يارانه مسکن
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 شهريور 1384، ساعت 16:10 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
حضور ساده و صميمي دكتر محمود احمدينژاد رئيسجمهوري اسلامي ايران در مراسم نماز جمعه مسلمانان در شهر نيويورك با استقبال نمازگزاران مقيم اين شهر مواجه شد.
دكتر محمود احمدينژاد روز جمعه و در پايان ملاقاتهاي خود با سران چند كشور جهان كه در حاشيه اجلاس سران مجمع عمومي سازمان ملل برگزار شد، به مركز اسلامي نيويورك رفت و همراه با صدها تن از مسلمانان مقيم اين شهر نماز جمعه را اقامه كرد.
در خطبه اول نماز جمعه شهر نيويورك، امام جماعت موسسه اسلامي نيويورك مقدم رئيسجمهوري ايران را گرامي داشت و حضور وي را در نماز جمعه يك اقدام اصيل و احترام به ارزشهاي ديني خواند.
پس از برگزاري مراسم نمازجمعه، انبوهي از مسلمانان گرداگرد رئيسجمهور ي ايران تجمع كردند و با وي عكس يادگاري گرفتند.
همچنين دهها تن از نمازگزاران به رسم يادبود از رئيسجمهوري اسلامي ايران امضا گرفتند.
رفتار محبتآميز، برادرانه و صميمانه احمدينژاد، براي مسلمانان به يك خاطره شيرين و به يادماندني تبديل شد.
«شاهد حسين» يكي از نمازگزاران كه تبعه پاكستان است و در مراسم نماز جمعه حضور داشت، در حالي كه ميكوشيد از رئيسجمهوري ايران امضا بگيرد به ايرنا گفت: دكتر احمدينژاد براي مسلمانان سمبل حمايت از محرومان و مستضعفان محسوب ميشود و من از ديدن وي خيلي خوشحالم.
وي گفت: اگر رهبران جهان اسلام مثل رئيسجمهوري ايران مردمي و ساده زيست باشند در قلبهاي مسلمانان جا خواهند داشت.
«عثمان خاطر» كه خود را مصري الاصل و تبعه آمريكا معرفي ميكرد نيز از ديدار با دكتر احمدينژاد ابراز خوشحالي كرد و گفت: من تا به حال هيچ رئيسجمهوري را نديدهام كه به راحتي و سادگي با مسلمانان ساير كشورها ارتباط برقرار كند.
وي افزود: حضور رئيسجمهوري ايران در مراسم نماز جمعه نيويورك يك خاطره خوب براي مسلمانان است.
بازتاب |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 28 شهريور 1384، ساعت 19:42 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
احمدي نژاد، خاتمي و سازمان ملل
تصور کنين اگه خاتمي جاي احمدي نژاد رفته بود سازمان ملل و
- با شارون و بوش تو يه عکس دسته جمعي مي ايستاد
- با کريستين امانپور، خبرنگار ايراني الاصل و مسلمان CNN بدون حجاب مصاحبه اختصاصي مي کرد
- در مصاحبه با CNN فقط تلاش مي کرد ارتباط خودش رو با مسأله گروگان گيري سفارت آمريکا شديداً نفي کنه؛ اما حتي يه کلمه هم در تأييد اين عمل _که از سوي امام خميني انقلاب دوم ناميده شد_ حرفي نمي زد
در ايران چه بلايي سرش مي آوردن؟! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 28 شهريور 1384، ساعت 20:13 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
- با کريستين امانپور، خبرنگار ايراني الاصل و مسلمان CNN بدون حجاب مصاحبه اختصاصي مي کرد
- در مصاحبه با CNN فقط تلاش مي کرد ارتباط خودش رو با مسأله گروگان گيري سفارت آمريکا شديداً نفي کنه؛ اما حتي يه کلمه هم در تأييد اين عمل _که از سوي امام خميني انقلاب دوم ناميده شد_ حرفي نمي زد
در صورتيکه قبلش خاتمي رو متحجر خونده بودن و اينکه اگه بياد توي خيابونها بين زن و مردها پرده ميکشه و اگه بياد تلويزيون و کامپيوترها رو جمع ميکنن و اگه بياد اسم سمند ميشه ذوالجلال و ...، هيچي!
راستي تا ديروز که خاتمي اين کارها رو ميکرد بهش ميگفتن روشنفکري، روشنفکري ديني، جامعه مدني و ... اما امروز همين کارها براي رئيس جمهور جديد شده جرم و جنايت! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 29 شهريور 1384، ساعت 16:21 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
...
راستي تا ديروز که خاتمي اين کارها رو ميکرد بهش ميگفتن روشنفکري، روشنفکري ديني، جامعه مدني و ... اما امروز همين کارها براي رئيس جمهور جديد شده جرم و جنايت!  |
خاتمي هيچ وقت اين کارها رو انجام نداد. حداقل از ديد کساني مثل بنده و امسال بنده اين جور کارها به هيچ وجه روشنفکري، روشنفکري ديني، جامعه مدني و ... به حساب نمياد. تا اونجايي که من يادمه، خاتمي تو عکس دسته جمعي در سازمان ملل به دليل حضور سران رژيم صهيونيستي شرکت نکرد و در مصاحبه با کريستين امانپور از مواضع ايران در قبال تسخير لانه جاسوسي آمريکا در ايران هم با منطق دفاع کرد.
مسأله گروگانگيري سفارت آمريکا در ايران هنوز هم بعد از گذشت سالهاي سال، از مهمترين مسائل موجود در رابطه بين دو کشور هست و اتخاذ مواضع انفعالي در اين مورد _مثل موضعي که دکتر احمدي نژاد به نمايندگي از ملت ايران در مورد اين ماجرا در برابر خبرنگار CNN اتخاذ کرد_ فقط به تضعيف مواضع ايران در برابر آمريکا کمک مي کنه. متن سؤال و جوابي که بين کريستين امانپور و دکتر احمدي نژاد در اين باره رد و بدل شد رو به نقل از بازتاب اينجا مي گذارم. خودتون نظر بدين بگين اگه اسم همچين موضعي رو انفعالي نذاريم، چه اسم مناسب تري به نظرتون مي رسه؟
متن كامل پرسش وپاسخ مربوط به تسخير لانه جاسوسي:
امانپور: همانطور كه ميدانيد برخي از گروگانهاي سابق آمريكا كه در اواخر دهه 70 در ايران به گروگان گرفته شدند شما را متهم كردند كه يكي از گروگانگيران و يكي از بازجويان آنان بودهايد؛ آيا اين حقيقت دارد؟
احمدينژاد: پس از آنكه به رياستجمهوري برگزيده شدم خودم هم اين خبر را شنيدم و به آن خنديدم. نميدانم آنان چگونه به چنين نتيجهگيرياي دست يافتهاند؛ لابد چون در آن زمان من همين ريشي را كه اكنون دارم، داشتهام!
امانپور: پس شما در آن جريان دخالت نداشتهايد؟
احمدينژاد: خير؛ دخالتي نداشتم. اما سؤالي داشتم، آنچه ميخواهم امروز به مردم ايالات متحده آمريكا و به دولت اين كشور بگويم اين است كه بايد ديدگاههايمان را تغيير دهيم. نميتوانيم خواست خود را به ديگران تحميل كنيم.
اين بنيان صلح نيست. ميدانم كه دولت ايالات متحده آمريكا اين مسأله را بهطور رسمي اعلام كرده است. آنان انتظار داشتند مردم ما انتخابي متفاوت از آنچه امروز انجام دادهاند داشته باشند. قطعاً دموكراسي و مردم اين كشور، تصميم خود را گرفتهاند. استقبال مردم از اين انتخابات بسيار زياد بود و آنان تصميم خود را گرفتند. چرا پس از آنكه مردم ايران تصميم خود را گرفتند ونتيجه تصميم آنان اعلام شد؛ چنين اتهاماتي به ما وارد ميشود؟
تصور كنيد من شما را به هر دليلي دوست نداشته باشم؛ آيا حق دارم براي انكه به وجهه شما آسيب برسانم هر اتهامي به شما وارد كنم؟! اين چه نوع رفتاري است؟! ما معتقديم امروز مكتب جديدي از تفكر بايد در عرضه جهاني به كار گرفته شود. بايد آشكارا و با صراحت به مسائل مختلف بپردازيم.
بگذاريد چيز ديگري به شما بگويم، اگر بپذيريم كه در رابطه بين كشورها كشوري به ميل خود ميتواند اتهاماتي كه كشوري ديگر وارد كند به جاي آنكه از كشوري كه اتهامات را وارد ميكند درخواست مدرك كنيم از كشوري كه متهم شده دليل و مدرك ميخواهيم. اين يعني چه؟ اين چه نوع هنجار بينالمللي است؟ اين، راه درستي نيست. من تصوير فردي را كه آنان مي گفتند ديدم. اين فرد هيچ شباهتي به من نداشت. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 30 شهريور 1384، ساعت 1:43 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
بهتره مسئله رو از يه ديد وسيعتر ببينيم:
استاد دانشگاهي ميخواد رئيس جمهور مملکت بشه، بعضيها تبليغ ميکنن که اگه اين فرد رئيس جمهور بشه، کارهاي متحجرانه اي انجام ميده که در بعد داخلي باعث محدوديت مردم و در بعد بين المللي باعث ايجاد ديد منفي نسبت به ايران و ايراني ميشه. استاد دانشگاه به جاي اينکه درگير جواب دادن به اين گروه فشار مدرن بشه، در مورد برنامه هاش و کارهايي که ميخواد بکنه، صحبت ميکنه (و از کارهايي که تا حالا شده بود و ديگه نبايد بشه). مردم هم دم خروس رو بيشتر از قسم
حضرت عباس باور ميکنن و به همين استاد دانشگاه راي ميدن. گروه فشار مدرن دست از تبليغات منفيش برنميداره و باز هم سعي داره به همه ثابت کنه که اين استاد دانشگاه که حالا ديگه رئيس جمهوره مملکته آدم بديه. شايعات ادامه پيدا ميکنه و ...
رئيس جمهور مملکت با انبوهي از تهمتها که به اون (و به طبع به دولت و ملتي که به اون راي دادن) وارد شده به سازمان ملل ميره. دنيا فکر ميکنه که اون (و باز هم دولت و ملتش) آدم صلب و متحجريه. و اين براي ملت و مملکت خيلي ميتونه بد باشه. در بلبشوي پرونده هسته اي و عدم اعتماد دنيا به ايران، موضع خشک و خشن فقط باعث ميشه که دنيا بيشتر از بيشتر اعتمادش رو نسبت به ايران از دست بده. بنابراين رئيس جمهور به جاي اينکه روي نقاط اختلاف صحبت کنه، سعي ميکنه بحث رو به نقاط مشترک ببره و ... و موفق ميشه...
براي اولين بار در تاريخ پرونده هسته اي، پيش بيني ها درست از آب در نمياد و ايران (احتمالا) به طور موفقيت آميزي از اين مانع رد ميشه و دشمنان قسم خورده اون، نااميد موفقيت در اين مانع، مجبور ميشن تلاششون رو صرف سخت تر نمودن مانع بعدي بکنن...
گروه فشار مدرن که بعد از دو سال عقب نشيني و دادن امتياز در پرونده هسته اي، هيچ موفقيتي عايدش نشده بود، ميبينه که استاد دانشگاه توي اولين و شايد سختترين آزمون زندگيش، خوب عمل کرده. بنابراين دوباره آتش رو از هوا و زمين شروع ميکنه. تا ديروز به استاد دانشگاه ميگفتن انقلابي خفن، امروز ميشه ضدانقلاب! تا ديروز مذاکره با آمريکا خوب بود و مطرح کردن بحث لانه جاسوسي مذموم، و امروز برعکس! تا ديروز حجاب مسئله خصوصي افراد بود و حالا برعکس ...
امروز بعضيها فکر ميکنن که احمدي نژاد بايد از موضوعاتي مثل x و y صحبت ميکرد. اما اگه اون اينکار رو کرده بود آيا امروز دوباره متهم به تحجر نميشد؟ و اون محکوم نميکردن که با اين حرفهاش باعث شده که وجهه ايران توي جامعه بين المملي خراب بشه؟ و آيا حجاب خانم امانپور مهمتر بون يا رسيدن حرف ايرانيها به گوش همه مردم دنيا؟
...
من فکر ميکنم جوابهاي دکتر احمدي نژاد بهترين جوابهايي بود که ميشد توي اين شرايط به اين سوالات داد. و باز هم فکر ميکنم انقلابي بودن عمل آدم خيلي مهمتر از انقلابي بودن حرف آدمه! باور نميکنيد؟ از آقازادههايي که اينجا حرفهاي انقلابي ميزنن و توي آمريکا و کانادا و انگليس حال ميکنن بپرسيد! اونايي که باباشون مرگ رو فقط براي ملت خوب ميدونن، اما بچه هاي خودشون توي بهترين جاهاي دنيا درس (؟؟؟) ميخونن!
...
امروز بحمدالله ملت ايران بر خلاف خواسته دنياي استكبار در مقابل تهديدهاي آنها ايستاده و رئيسجمهور محترم نيز در سازمان ملل متحد و در مقابل چشم سران كشورهاي جهان به نيابت از ملت ايران، با استحكام، متانت و قوت، مواضع و حرف دل مردم ايران را بيان كرد كه اين به معناي اراده قوي و تزلزل ناپذير ملت ما است.
رهبر انقلاب، سخنراني نيمه شعبان (ديروز)
...
اضافه کنم که مصاحبه خانم امانپور با آقاي خاتمي در ايران صورت گرفت و طبق قانون جمهوري اسلامي اون بايد حجاب رو رعايت ميکرد. (همه افراد - به هر ديني - در ايران بايستي حجاب رو رعايت کنند.) همين حالا هم اگه خانم امانپور بخواد توي ايران با دکتر احمدي نژاد يا هر کس ديگه اي مصاحبه کنه، بايد حجاب رو رعايت کنه. (و البته ربطي هم به نظر و خواست شخصي خاتمي، احمدي نژاد يا کس ديگه اي نداره!)
به اميد ايراني آباد و آزاد...
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 30 شهريور 1384، ساعت 17:37 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
وزارت ارشاد نسبت به توهين امانپور به رئيسجمهور بيتفاوت نباشد.
با توجه به توهينهاي پياپي و گستاخي كريستين امانپور، خبرنگار «سي.ان.ان» در گفتوگوي اختصاصي با رئيسجمهور، ممنوعالورود كردن اين خبرنگار به ايران، كمترين واكنشي است كه وزارت ارشاد بايد نسبت به اين اقدام نشان دهد.
يك استاد دانشگاه در رشته ارتباطات در گفتوگو با «بازتاب» ضمن بيان اين مطلب افزود: عملكرد خبرنگار «سي.ان.ان» در گفتوگو با دكتر احمدينژاد، كه در مقام رياستجمهوري كشوري بزرگ و با سابقه تمدني درخشان مانند ايران است، خارج از عرف رسانهاي و نشاندهنده موضع شخصي خبرنگار سازماني «سي.ان.ان» عليه رئيسجمهور است.
اين استاد دانشگاه ادامه داد: نوع نشستن و حركات دست و صورت امانپور و استفاده از واژههايي براي مخاطب قرار دادن رئيسجمهور، كاملا خارج از چهارچوب حرفهاي بوده و انجام آن از سوي خبرنگار باسابقهاي چون كريستين امانپور ـ كه دهها گفتوگو با شخصيتهاي مهم جهاني را در سابقه خود دارد ـ نشانه تعمد وي براي توهين به رئيسجمهور است و نبايد در برابر آن بيتفاوت ماند.
وي افزود: كريستين امانپور، در حالي نسبت به طرح مكرر اتهاماتي چون مشاركت در تروريسم و تجاوزگري نسبت به رئيسجمهور، اقدام كرد كه از نظر حقوقي براي هيچيك كوچكترين دليل و مدركي ارائه نشده و اينگونه اتهامپراكنيها كه در برابر دوربين «سي.ان.ان» و مقابل ميليونها تن از مردم جهان انجام شد، حتي در دادگاههاي ايالات متحده نيز قابل پيگيري است.
اين استاد دانشگاه ادامه داد: با توجه به مشكل شخصي اين خبرنگار كه ناشي از پاسخ قاطع دكتر احمدينژاد به پرسش وي درباره آزاديهاي اجتماعي بود و به قهر كردن امانپور از نخستين كنفرانس خبري رئيسجمهور منجر شد، وي به دنبال سوءاستفاده از اين مصاحبه براي جبران تحقير خود بوده است.
اين استاد دانشگاه ادامه داد: برخوردهاي خلاف ادب و اصول حرفهاي خانم امانپور كه در استفاده نكردن از عنوان و نام مصاحبهشونده در 90 درصد پرسشها، استفاده از عبارت توهينآميز «Do you understand» براي رئيسجمهور، لحن اتهامآميز در موضوعات مختلف در حداقل شش سؤال و اعلام پايان وقت به دكتر احمدينژاد، از مواردي بود كه خلاف روند اين نوع مصاحبهها در سطح رؤساي جمهور است و وزارت ارشاد نبايد نسبت به اين اقدام بيتفاوت بماند كه ممنوعالفعاليت كردن امانپور در ايران، كمترين واكنش نسبت به اين اقدام است.
وي در پايان گفت: از نظر قواعد رسانهاي، نخستين مصاحبه اختصاصي با رئيسجمهور جديد ايران، اعتبار زيادي براي «سي.ان.ان» و امانپور ايجاد كرد كه عملكرد گستاخانه امانپور نشان داد، بايد در تعامل با رسانههاي غربي هشيارانهتر عمل كرد.
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 مهر 1384، ساعت 18:34 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
فرزند جنتي، معاون سياسي وزير كشور شد.
علي جنتي به عنوان معاون سياسي وزارت كشور منصوب شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، با صدور حكمي از سوي وزير كشور، علي جنتي به عنوان معاون سياسي اين وزارتخانه منصوب شد.
پيش از اين مرتضي مبلغ معاون سياسي وزارت كشور بود.
همچنين وزير كشور در احكام ديگري محمود سعيدي را به عنوان مدير كل جديد حوزه وزارتي و شهاب گودرزي را به عنوان مدير كل جديد دفتر مركزي حراست معرفي نمود.
آيين معارفه معاونين سياسي و حقوقي و امور مجلس وزير كشور و دو تن از مديران كل اين وزارتخانه، امروز با جعفر پورمحمدي، وزير كشور و در غياب خبرنگاران برگزار ميشود.
|
|
|
|
|
|